- 21 Ekim 2018
- 18
- 8
- 6
Telefonda bakmıyorKızlar Fulya telefonda bakıyor mu ? Eğer bakıyorsa numarasını verebilir misiniz?
Neyle alakalı olarak?kesinlikle Hande diyorum...
Neyle alakalı olarak?
Hande mi Hande ne anı biliyor ne geleceği sadece hafızası kuvvetli ne söylediğini kaydediyor bile olabilir olmayan işe olacak dedi yok ayrılacak dedi 4 sen sine giriyor ilişkisi pozitif olması ve sizi özel hissettirmesi ki bu ilisyon randevu çalışıyor ama haftanın 3 günü off paravana giriyorsunuz ama hiçbir artısı yok fal konusunda berbat bazı falcıları o pozisyona sok o çalışma şartlarına handeden 5 gömlek üstün olurlarkesinlikle Hande diyorum...
Hande mi Hande ne anı biliyor ne geleceği sadece hafızası kuvvetli ne söylediğini kaydediyor bile olabilir olmayan işe olacak dedi yok ayrılacak dedi 4 sen sine giriyor ilişkisi pozitif olması ve sizi özel hissettirmesi ki bu ilisyon randevu çalışıyor ama haftanın 3 günü off paravana giriyorsunuz ama hiçbir artısı yok fal konusunda berbat bazı falcıları o pozisyona sok o çalışma şartlarına handeden 5 gömlek üstün olurlar
Hmm . Yeri tam olarak nerede . Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz rica etsem ?Telefonda bakmıyor
4 yıldır gittiğim birini Hande orası ticarethane eksiklerini güleryüz ve hayel satarak kazanıyor çok güzel iş çift fal 100 tl günde 10-15 fal baksa ki daha fazla bakıyor olabilir 1000 tl 5 gün çalış ayda 20k tl böyle güzel rakamı genel müdürler kazanmıyor hafızası iyi başka cacık yok Symbol levent e gidiyorum o bile pembeci olmasına rağmen yoksa yok diyor evet bende Hande den büyülenmiştim 2-3 kez adamın çocuğu olacak ayrılmış bu baktın mı hiç diyor ! Verdiğimin paralara üzülüyorum sadece Anda iyi falcı istiyorsan Caddebostan symbol Serkan dios cafe destan a git pembe yalanlarla kimseyi kandırmıyorlarValla olabilir de ben katılmıyorum yani, busefer şanslı oldugumu düşünüyorum falcı konusunda zaten kimsenin bilmesini beklemiyorum bir falcının samimi mi olup olmadığını anlamak için karşısına oturunca anlıyorsunuz zaten gözlerinin içine baktııgnızda anlıyor sunuz birazda hisleriniz kuvvet li ise.. normalde karamsarımdır ama bukez sizden farklı düşünüyorum buarada evlilik felan beklemiyorum :)
Valla olabilir de ben katılmıyorum yani, busefer şanslı oldugumu düşünüyorum falcı konusunda zaten kimsenin bilmesini beklemiyorum bir falcının samimi mi olup olmadığını anlamak için karşısına oturunca anlıyorsunuz zaten gözlerinin içine baktııgnızda anlıyor sunuz birazda hisleriniz kuvvet li ise.. normalde karamsarımdır ama bukez sizden farklı düşünüyorum buarada evlilik felan beklemiyorum :)
Bir kere kendinizle çelişiyorsunuz kimsenin bilmesini beklemiyorum diyorsunuz niye gidiyorsunuz ki ? samimi insan yalan söylemez ! Evlilik bekleyerek kimse gitmiyor ki kimse evleneceğim mi demiyor kendisi hatırladığı bilgilerle sizi mutlu etmeye çalışıyor olayın rahatsızlık veren tarafı o bu insanla olmaz çünkü bla bla demiyor ha Meltem’in Ahmet’i vardı hadi Ahmet’e döşe ki Meltem’in EGO’su şişsin mutlu olsun sonra hayatın gerçekleri şak diye tosladınız da hepsinin yalan söylediğini anlıyorsunuz bzim bulaşıkçı abla vardı bunların bildiklerinden daha fazlasını söylüyordu olay sadece ilişkiyi bilmesi değil mesela kardeşimin evliliği devam edecek dedi ki beni soru sormadım bu yönde boşandılar işde ilişkide yanıldıValla olabilir de ben katılmıyorum yani, busefer şanslı oldugumu düşünüyorum falcı konusunda zaten kimsenin bilmesini beklemiyorum bir falcının samimi mi olup olmadığını anlamak için karşısına oturunca anlıyorsunuz zaten gözlerinin içine baktııgnızda anlıyor sunuz birazda hisleriniz kuvvet li ise.. normalde karamsarımdır ama bukez sizden farklı düşünüyorum buarada evlilik felan beklemiyorum :)
Bir kere kendinizle çelişiyorsunuz kimsenin bilmesini beklemiyorum diyorsunuz niye gidiyorsunuz ki ? samimi insan yalan söylemez ! Evlilik bekleyerek kimse gitmiyor ki kimse evleneceğim mi demiyor kendisi hatırladığı bilgilerle sizi mutlu etmeye çalışıyor olayın rahatsızlık veren tarafı o bu insanla olmaz çünkü bla bla demiyor ha Meltem’in Ahmet’i vardı hadi Ahmet’e döşe ki Meltem’in EGO’su şişsin mutlu olsun sonra hayatın gerçekleri şak diye tosladınız da hepsinin yalan söylediğini anlıyorsunuz bzim bulaşıkçı abla vardı bunların bildiklerinden daha fazlasını söylüyordu olay sadece ilişkiyi bilmesi değil mesela kardeşimin evliliği devam edecek dedi ki beni soru sormadım bu yönde boşandılar işde ilişkide yanıldı
Peki ani gordumu?ben ve dediği tek bişi çıkmadı henüz
Off be yazik olmush iyiki soylediniz tesekkur ederim!1,5 yıl önce gitmiştim....an doğruydu, ama gelecekten hiç birşey çıkmadı....güya hayatıma yeni biri girecekti 1 yıl önce falan filan.....Zarrab'a özel olarak bakmış olabilir, belki onun için günlerce haftalarca fal bakmıştır, da anca öyle bilmiştir birşeyleri, ama bize baktığı 20 dakikalık falın hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum, aldığı 350 tl'yi geçtim, 5o tl bile etmiyor falı...sıradan cafe falcısı gibi
Ben korayda baktirdim cikti amma tarih 5 ay gec ciktiKoray dan çok umidliydim ki ilkez yani ama tarihi epey sarktı 1ay
Ben korayda baktirdim cikti amma tarih 5 ay gec cikti
Yaşınız eğitiminiz ne bilmiyorum ama ciddi olarak kendinizi ifade etme sorununuz var ! Kısmetten ötesi olmaz senin orada olman da yazgının parçası kesin bilirdiye kimse bir yere gitmiyor ! Çaresizlik umut arayışı falcının. etkileme gücümü duvara tosladığında etkileme gücü vs kalmıyor benim yaşım 18 değil 37 felsefe yapıyorsunuz desem yok sosyolojik analiz desem oda yok psikolojik analiz de yok bu neyin tavrı Hande diyorum diye buraya çıktınız !!! Sonra yok anı biliyor 4 sene anı bilememiş bir çocuğu olacak birine diyor ki ha bu ayrılmış ne anı ne geleceği symbol da Efe var o bile Hande den iyi hızlı konuşması kısa bakmasına rağmenBen geleceği bilemezler kimse bilemez dedim beni neden sorguladığınızı anlamadım.. ben An lık düşüncelerde lazımdı o vakit gidilebilicek birisi dedim.. aşağıda ki arkadaşaki. kin dolu kişisel yazan ise yorum artık yapmıyorum belli olmuştur, iyilik olsun diye yazdıklarım ancak kendi. vasııma yakın insnalar. tarafından anlaşılacağı için zerre kadar zoruma gitmiyor... eger o çok biliyor ya olumsuzu döşedi. kesin bilir diye gittiğiniz falcıların aslında etkileme gücüyle inancınızı farkında olmadn değiştirdiğini bilseniz böyle yorum yapanlar olmazdı zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?