İstanbul'da Fal - Falcılar

Koray a asmindeyken giden varmı, yoksa o da önceden iyi olanlardanmı?

Koray nerede bakiyor??
Ben 2 sene once baktirdim hatta 1.5 oldu meleller kahvesindeydi simdi duyduguma gore asmine gecmis net bilmiyorum amma yani o ladaaarda tavsie edceeim biri diil amma fenada diil, ani gordu géleceide gordu amma yani wooow diemedim bilememmdenein isterseniz pahalida diildi o zmn simdi bilmem

tarihe çok kısa demişti bana da.. peki çıkan belirgin birşey miydi böyle imkansız gibi gördüğün.. 5ayda çokmuş ya ama olsun..
Cikan o kadar imkansiz seydiki hatta guldum kalkdim asla olamaz dedim... amma oldu shukur Allaha ki oldu bi onun ciktiini hatir’iyor cunki o an icin onemli bana o sheydi bashka dedikleri ciktimi hatirlamiyorum

Evet yeni geçmiş 2yıl onceyse ozmnalar iyidir genelde onceden iyi olanların sonradan bozduğu söylenir.. ama olmazz dediğinin çıkması da güzel birşey yani..

Evet yeni geçmiş 2yıl onceyse ozmnalar iyidir genelde onceden iyi olanların sonradan bozduğu söylenir.. ama olmazz dediğinin çıkması da güzel birşey yani..
Hayir siz anlamadiniz, o bana olucak dedi ben olamaz dedim, ve oldu yani koray dogru gormus imkansiz biseye olucak dedi ve oldu

Kızlar İstanbula geleceğim gelmişken denenebilecek birileri var mı ?
Fulya ya da nihal nasıldır acaba ?

Merhaba, sırf fal maceralarımı anlatıp yardımcı olmak amaçlı bu siteyi açtımm. bu arada fal isinin falcıyla kisi arasındaki uyuma göre olduğunu düsünüyorum. benim heer seyimi bilen falcı arkadasımda hicbir sey tutturamadıgı cok olmustur. Başlayayım;

Beylikdüzü Serpil Hanım: 50 tl fiyatı. evinde bakıyor. 5-6 kere gitmisimdir ilk 2si efsaneeyydi. diğerleri woww değildi ama bilmişti. zaten 3ten fazla gidince iyi olmuyor hiçbir falcı bence. isim veriyor, tarih veriyor.

Symbol Cafe-Serkan(bağdat): 43 tl fiyat. İlk iki gidisimde her sseyi bilmişti, isim veriyor. son gidisimde cok tutturamadı bıraktım artık gitmeyi. gidecekseniz sabah erkenden gitmenizi tavsiye ederim, çok asırı dolu oluyor ve sona kaldıgınızda onun da enerjisi azalıyor.

Symbol Cafe- Metin: fiyat aynı. fıs. hiç beğenmemistim.

Falsepeti Sitesinde;
ben bu siteye 2 senedir yolluyorum, bugün de şimdiye kadar attığım falları tekrar okuyup-dinleyip gerçekleşip gerçekleşmediğine baktım.

Senanur Tan: haziranda baktırdım, hicbir sey bilmemis.

Yağmur: 2 gün önce baktırdım, olumsuz şeyler söyledi genel olarak. biraz bildi.

Demir: yazılı fal yolluyor. ilk paragrafı kopyala-yapıstır yapmıstı. ama bayaa bilmisti.

Medyum Gizem: ilk falımı çok iyi bilmişti. son 2de hiç tutturamadı, kendiyle çelişti.

Dennis: baya bildi. tek sıkıntı biraz gevsek biri gibi, konusması ve arkada televizyon acıkken falınızı yollaması. biraz saygısızlık gibi. tarih veriyor.

Buğra: tatmin etmedi beni.

Yağmur Sothis: terapi gibi bir şey yapıyor. biraz bilmişti.

Bade Doğan: beğenmedim

Hale Yıldırım: londraya tekrar gideceğimi bilmişti, kişi analizi iyi yapmıştı ama biraz sallıyor gibi.

Duygu Aura: yeni bebeğimm. yeni eklendi zaten siteye. geçmiş ve anlık bilmede çok iyi. karşınızdaki kişinin duyguları düşünceleri ile ilgili şüpheniz varsa kesin öneririm. yakın geleceği de biliyor.

Nesibe Tekbaşer: biliyor ama çok karışık konuşuyor. ve falınızı 1-2 gün sonra yolluyor, enerjisinin olmasını bekliyormuş. çok aşırı wow diyemem.

Emre Dinç: yurtdışındayken resmen dertleşiyorduk canım abim. tarih veriir ve tutar. reiki enerjisiyle isteklerinizi gerçekleştirir. hisleri kuvvetli.

baya baktırmışım şu an farkettim. nasıl bir bağımlılık

peki birinden birine gitmek istesek hangisi dersiniz?
reiki konusu da ilgimi çekti isteklerinizi gerceklestirmek mesela biriyle barısmak vs gibi mi

peki birinden birine gitmek istesek hangisi dersiniz?
reiki konusu da ilgimi çekti isteklerinizi gerceklestirmek mesela biriyle barısmak vs gibi mi

yani fal enerji işi olduğu için kendi deneyimime göre, eğer gideceksen serpil hanımı öneririm kesinlikle. falsepetinden dersen de dennis-duygu aura-emre dinç arasındayım. siteye girip yorumları okuyup son kararı sen ver bence :)

reiki konusuna gelince, ben emre beye ilk attığımda londradaydım ve eski sevgilimle buluşuyoduk ama ortada bir şey yoktu. kendisi enerjiyle destekte bulundu ve sevgili olmuştuk. (tabiki sadece onun enerjisi sayesinde olmamıştır bu, o sıralar çok falcı dolaşmıştım zaten hepsi de beni hala sevdiğini birleşeceğimizi söylüyodu) eğer o kişiyle aranızdaki bağı uyumlu bulursa kendisi teklif ediyor zaten. ayrıca psikolog olduğu için çok yardımcı oluyor, akıl veriyor.

KIZLAAR isle ilgili haber bekledigim bir firma varrr, olumlu gecti gorusme ama 1 haftadir cevap alamiyorum mesajlarima , isle ilgili guzel bakan kimi tavsiye edersiniz ??? Isle ilgili su kisinin dedikleri cikti dedgiiniz bi falci varsa yazarmisiniz lutfenn kuzularrr cok onemliii

Cok tesekkur ederim.
Emre beye nasıl ulasabiliriz? Telefondan da yardımcı oluyor anladıgım kadarıyla? Eger reiki icin uygun gorurse herhangi bir bilgi istemiyor değil mi fotograf vs gibi..
Çok tesekkurler yardımınız icin

falsepeti.com sitesinden canımm

valla asmin cana gitmiştim iş için olmicak dedi olumsuz haber alacağım günü de söylemişti çıkmıştı

bana işle ilgili birtek hande çıkmıştı işi görseldede tarif etmişti bana işsiz olduğum zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…