İstanbul'da Fal - Falcılar

bana işle ilgili birtek hande çıkmıştı işi görseldede tarif etmişti bana işsiz olduğum zaman
HAnde olmayacak işe 1 sene boyunca olacak dedi yok yapılanma vs var dedi evet aldılar ama beni değil !!! Olumsuz haber isterseniz Angels Cengiz birebir symbol Levent e soru sorarsan o söyler sorularda iyidir

Merhaba mozaik cafe Kerim net cevap verir ne görüyorsa ona gidebilirsiniz ben pek ısınamadım ama kimseyi memnun etme derdinde değil

Kerim’i geçenlerde instagramda biri çok övdü ama 80 lira fal için çok fazla değil mi?

Kerim’i geçenlerde instagramda biri çok övdü ama 80 lira fal için çok fazla değil mi?
Ya zaten 40 liralık falla 80 liralık fal arasında nasıl bir fark olabilir ki? Neticede fal dediğimiz şey tamamen tahmine dayanan bir şey. Çoğumuz da aşk hayatıyla ilgili soru soruyoruz ve bu konu çok kişisel çok değişken bir şey olduğu için tahminler çoğu kez fos çıkıyor. Falcılar hiç görmedikleri adamlarla ilgili tahminde bulunmak zorunda kalıyolar sonuçta:) önemli olan sana söylenenlerle bugün birazcık moral bulabilmek. Başına ileride ne gelecekse zaten gelecek. Ne kadar para verirsek falcı da bize o kadar iyi hissettirecek diye bir şey yok. Hatta benim başıma tam tersi geldi çoğu kez:)

Kerim resmen güzel senaryo yazıyor o cafedeki. mine çok daha iyi oda olumsuzu soyluyor ama kerim gibi. senaryo yazmıyor kerim baktırdığım en saçma falcıların dan biridir yap çok iyi. hissedeceksin dediği. bir. olayda 3aydır sancı çekiyorum orası ayrı kahvede uyduruyor resmen yaratıyor

Kerim bende beğenmedim ama olumsuz konuştuğu için farklı geldi hem Kerim ya ne oldu ? gibi sorularla sizden laf almaya çalışan ve falı ona göre kuran bir havası var valla 80 tl ye acıdım bunk kafede ikende falı çözememişti ya 3 sonra gelsene ne olacak merak ediyorum demişti

Şuanı iyi bilen falcı tavsiyesi olan var mı? Geleceği bilmese de olur anlık tahminlerde yanılmayan biri

kesinlikle bomboş uyduruk bir falcı önermem

Merhaba Beylükdüzü Serpil in telefonunu gönderebilir misiniz? Teşekkürler

Merhabalar,

Cikmayan fal haberlerini verebilirim.
Utku (asmin cafe) 3 hafta sure vermisti okadar net emindi ama aradan 3 haftadan fazla bir sure gecti diyebilirim..

Levent (symbol cafe) ayni sekilde hic bir soyledigi cikmadi..

hataydan kader hanım istediğin kadar soru sor yanıtlıyor ilişki içinse nokta atışı yapar

yaaa toprak telde bakıyormu benim hataydan falcım var ama birini denemek ,istiyorum

Merhabalar,

Cikmayan fal haberlerini verebilirim.
Utku (asmin cafe) 3 hafta sure vermisti okadar net emindi ama aradan 3 haftadan fazla bir sure gecti diyebilirim..

Levent (symbol cafe) ayni sekilde hic bir soyledigi cikmadi..
Ben hep soyluyorum burda zaten utkuya gitmeyin diye cikmiyo o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…