- 21 Aralık 2018
- 75
- 16
- 3
- 37
HAnde olmayacak işe 1 sene boyunca olacak dedi yok yapılanma vs var dedi evet aldılar ama beni değil !!! Olumsuz haber isterseniz Angels Cengiz birebir symbol Levent e soru sorarsan o söyler sorularda iyidirbana işle ilgili birtek hande çıkmıştı işi görseldede tarif etmişti bana işsiz olduğum zaman
Merhaba mozaik cafe Kerim net cevap verir ne görüyorsa ona gidebilirsiniz ben pek ısınamadım ama kimseyi memnun etme derdinde değilKIZLAAR isle ilgili haber bekledigim bir firma varrr, olumlu gecti gorusme ama 1 haftadir cevap alamiyorum mesajlarima , isle ilgili guzel bakan kimi tavsiye edersiniz ??? Isle ilgili su kisinin dedikleri cikti dedgiiniz bi falci varsa yazarmisiniz lutfenn kuzularrr cok onemliii
Ya zaten 40 liralık falla 80 liralık fal arasında nasıl bir fark olabilir ki? Neticede fal dediğimiz şey tamamen tahmine dayanan bir şey. Çoğumuz da aşk hayatıyla ilgili soru soruyoruz ve bu konu çok kişisel çok değişken bir şey olduğu için tahminler çoğu kez fos çıkıyor. Falcılar hiç görmedikleri adamlarla ilgili tahminde bulunmak zorunda kalıyolar sonuçta:) önemli olan sana söylenenlerle bugün birazcık moral bulabilmek. Başına ileride ne gelecekse zaten gelecek. Ne kadar para verirsek falcı da bize o kadar iyi hissettirecek diye bir şey yok. Hatta benim başıma tam tersi geldi çoğu kez:)Kerim’i geçenlerde instagramda biri çok övdü ama 80 lira fal için çok fazla değil mi?
Kerim bende beğenmedim ama olumsuz konuştuğu için farklı geldi hem Kerim ya ne oldu ? gibi sorularla sizden laf almaya çalışan ve falı ona göre kuran bir havası var valla 80 tl ye acıdım bunk kafede ikende falı çözememişti ya 3 sonra gelsene ne olacak merak ediyorum demiştiKerim resmen güzel senaryo yazıyor o cafedeki. mine çok daha iyi oda olumsuzu soyluyor ama kerim gibi. senaryo yazmıyor kerim baktırdığım en saçma falcıların dan biridir yap çok iyi. hissedeceksin dediği. bir. olayda 3aydır sancı çekiyorum orası ayrı kahvede uyduruyor resmen yaratıyor
Merhaba, sırf fal maceralarımı anlatıp yardımcı olmak amaçlı bu siteyi açtımm. bu arada fal isinin falcıyla kisi arasındaki uyuma göre olduğunu düsünüyorum. benim heer seyimi bilen falcı arkadasımda hicbir sey tutturamadıgı cok olmustur. Başlayayım;
Beylikdüzü Serpil Hanım: 50 tl fiyatı. evinde bakıyor. 5-6 kere gitmisimdir ilk 2si efsaneeyydi. diğerleri woww değildi ama bilmişti. zaten 3ten fazla gidince iyi olmuyor hiçbir falcı bence. isim veriyor, tarih veriyor.
Symbol Cafe-Serkan(bağdat): 43 tl fiyat. İlk iki gidisimde her sseyi bilmişti, isim veriyor. son gidisimde cok tutturamadı bıraktım artık gitmeyi. gidecekseniz sabah erkenden gitmenizi tavsiye ederim, çok asırı dolu oluyor ve sona kaldıgınızda onun da enerjisi azalıyor.
Symbol Cafe- Metin: fiyat aynı. fıs. hiç beğenmemistim.
Falsepeti Sitesinde;
ben bu siteye 2 senedir yolluyorum, bugün de şimdiye kadar attığım falları tekrar okuyup-dinleyip gerçekleşip gerçekleşmediğine baktım.
Senanur Tan: haziranda baktırdım, hicbir sey bilmemis.
Yağmur: 2 gün önce baktırdım, olumsuz şeyler söyledi genel olarak. biraz bildi.
Demir: yazılı fal yolluyor. ilk paragrafı kopyala-yapıstır yapmıstı. ama bayaa bilmisti.
Medyum Gizem: ilk falımı çok iyi bilmişti. son 2de hiç tutturamadı, kendiyle çelişti.
Dennis: baya bildi. tek sıkıntı biraz gevsek biri gibi, konusması ve arkada televizyon acıkken falınızı yollaması. biraz saygısızlık gibi. tarih veriyor.
Buğra: tatmin etmedi beni.
Yağmur Sothis: terapi gibi bir şey yapıyor. biraz bilmişti.
Bade Doğan: beğenmedim
Hale Yıldırım: londraya tekrar gideceğimi bilmişti, kişi analizi iyi yapmıştı ama biraz sallıyor gibi.
Duygu Aura: yeni bebeğimm. yeni eklendi zaten siteye. geçmiş ve anlık bilmede çok iyi. karşınızdaki kişinin duyguları düşünceleri ile ilgili şüpheniz varsa kesin öneririm. yakın geleceği de biliyor.
Nesibe Tekbaşer: biliyor ama çok karışık konuşuyor. ve falınızı 1-2 gün sonra yolluyor, enerjisinin olmasını bekliyormuş. çok aşırı wow diyemem.
Emre Dinç: yurtdışındayken resmen dertleşiyorduk canım abim. tarih veriir ve tutar. reiki enerjisiyle isteklerinizi gerçekleştirir. hisleri kuvvetli.
baya baktırmışım şu an farkettim. nasıl bir bağımlılık[/QUOTE
Kerim bende beğenmedim ama olumsuz konuştuğu için farklı geldi hem Kerim ya ne oldu ? gibi sorularla sizden laf almaya çalışan ve falı ona göre kuran bir havası var valla 80 tl ye acıdım bunk kafede ikende falı çözememişti ya 3 sonra gelsene ne olacak merak ediyorum demişti
Merhaba Beylükdüzü Serpil in telefonunu gönderebilir misiniz? TeşekkürlerMerhaba, sırf fal maceralarımı anlatıp yardımcı olmak amaçlı bu siteyi açtımm. bu arada fal isinin falcıyla kisi arasındaki uyuma göre olduğunu düsünüyorum. benim heer seyimi bilen falcı arkadasımda hicbir sey tutturamadıgı cok olmustur. Başlayayım;
Beylikdüzü Serpil Hanım: 50 tl fiyatı. evinde bakıyor. 5-6 kere gitmisimdir ilk 2si efsaneeyydi. diğerleri woww değildi ama bilmişti. zaten 3ten fazla gidince iyi olmuyor hiçbir falcı bence. isim veriyor, tarih veriyor.
Symbol Cafe-Serkan(bağdat): 43 tl fiyat. İlk iki gidisimde her sseyi bilmişti, isim veriyor. son gidisimde cok tutturamadı bıraktım artık gitmeyi. gidecekseniz sabah erkenden gitmenizi tavsiye ederim, çok asırı dolu oluyor ve sona kaldıgınızda onun da enerjisi azalıyor.
Symbol Cafe- Metin: fiyat aynı. fıs. hiç beğenmemistim.
Falsepeti Sitesinde;
ben bu siteye 2 senedir yolluyorum, bugün de şimdiye kadar attığım falları tekrar okuyup-dinleyip gerçekleşip gerçekleşmediğine baktım.
Senanur Tan: haziranda baktırdım, hicbir sey bilmemis.
Yağmur: 2 gün önce baktırdım, olumsuz şeyler söyledi genel olarak. biraz bildi.
Demir: yazılı fal yolluyor. ilk paragrafı kopyala-yapıstır yapmıstı. ama bayaa bilmisti.
Medyum Gizem: ilk falımı çok iyi bilmişti. son 2de hiç tutturamadı, kendiyle çelişti.
Dennis: baya bildi. tek sıkıntı biraz gevsek biri gibi, konusması ve arkada televizyon acıkken falınızı yollaması. biraz saygısızlık gibi. tarih veriyor.
Buğra: tatmin etmedi beni.
Yağmur Sothis: terapi gibi bir şey yapıyor. biraz bilmişti.
Bade Doğan: beğenmedim
Hale Yıldırım: londraya tekrar gideceğimi bilmişti, kişi analizi iyi yapmıştı ama biraz sallıyor gibi.
Duygu Aura: yeni bebeğimm. yeni eklendi zaten siteye. geçmiş ve anlık bilmede çok iyi. karşınızdaki kişinin duyguları düşünceleri ile ilgili şüpheniz varsa kesin öneririm. yakın geleceği de biliyor.
Nesibe Tekbaşer: biliyor ama çok karışık konuşuyor. ve falınızı 1-2 gün sonra yolluyor, enerjisinin olmasını bekliyormuş. çok aşırı wow diyemem.
Emre Dinç: yurtdışındayken resmen dertleşiyorduk canım abim. tarih veriir ve tutar. reiki enerjisiyle isteklerinizi gerçekleştirir. hisleri kuvvetli.
baya baktırmışım şu an farkettim. nasıl bir bağımlılık
hataydan kader hanım istediğin kadar soru sor yanıtlıyor ilişki içinse nokta atışı yaparistanbulda telefonda fal bakan kim var kızlar? öneri yapar mısınız?
neslişah gibi biraz astrolojiye değinen, zehra gibi gelecekte nokta atışı yapıp yanılmayan..
ve uzun bakan.. öyle 15 dk da telefonu kapatmayan..
lütfen özelden öneri yapar mısınız? bankayla havale yaparım..
kader hanım hataydan vermemi istermisin teliniŞuanı iyi bilen falcı tavsiyesi olan var mı? Geleceği bilmese de olur anlık tahminlerde yanılmayan biri
yaaa toprak telde bakıyormu benim hataydan falcım var ama birini denemek ,istiyorummandal kafe toprak kesinlikle iyi bir falcı.
Dün bana dedi ki 2 saat 2 gün içinde seni arayacak. Benimki çok ketumdur bu arada neler neler yaptı aramadı sormadı umursamadı.
Adam bugün aradı beni. bide aramaz dedim toprağada her dediğini yapıyo mu sanki gör bak dedi kendinden eminde vallahi de oldu.
Ha sonuç şu an hala muallakta zaten arayacak düzelecek hemen demedi toprakta ama aradı adam.
kuzeyinde gecikmeli olarak dediği olmuş oldu. Saçma bi bahaneyle arayacak falan demişti 1 hafta gecikmeli olmuş oldu. bakalım sonuç çıkarsa yazarım tekrar.
iyimi bu yiğitTel de bakan Yigit in nosunu ozel mesaj olarak atarmisiniz kizlar :).
Bende forumda okudum begenini de var begenmeyeni de .Denemek icin almak istedim.iyimi bu yiğit
Ben hep soyluyorum burda zaten utkuya gitmeyin diye cikmiyo oMerhabalar,
Cikmayan fal haberlerini verebilirim.
Utku (asmin cafe) 3 hafta sure vermisti okadar net emindi ama aradan 3 haftadan fazla bir sure gecti diyebilirim..
Levent (symbol cafe) ayni sekilde hic bir soyledigi cikmadi..
Sizin reklam yaptığınızı düşünüyorum. Güven vermedi mesajlarınız.kader hanım hataydan vermemi istermisin telini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?