Olabilir ben sadece ilişki bazında iyidir diyorum herkes bisi söylediği için sizde haklisinizSizin reklam yaptığınızı düşünüyorum. Güven vermedi mesajlarınız. @Mune
Bu arada baktiranlar olacak onlardan fikir alın oldumu iyi olup olmadığı hakkında yorumlarinizi yazın dedimOlabilir ben sadece ilişki bazında iyidir diyorum herkes bisi söylediği için sizde haklisiniz
Her mesajınızda falcımın numarasını vereyim demeniz garip geldi.Olabilir ben sadece ilişki bazında iyidir diyorum herkes bisi söylediği için sizde haklisiniz
Bu arada dedigim kişiye baktiran oldu memnun kaldi bende ondan bana tavsiye istedim farklı bir falcı olsun diye. Istersen sana özelden baktiran bayanin ismini yazabilirim ona sorabilirsin. Sadece reklam amaclı anlasildigim için üzüldümHer mesajınızda falcımın numarasını vereyim demeniz garip geldi.
Ama reklam yapıyor olsaydınız ortaya çıkardı zaten.
Ben hep soyluyorum burda zaten utkuya gitmeyin diye cikmiyo o
Canlar küba cafe esra hakkın da bilgisi olan .
Vallahi 1 tek onere biliceyim kisi yok hepsi ufak tefek yaniliyorlar amma onere bilmeyeceklerimKimi onerirsin peki
Merhaba cezminin numarasini yazabilirmisinizBenim bildiğim Cezmi, evinde bakmaz. Sadece telefonda bakar.
Cok acil rica ediyorumMerhaba cezminin numarasini yazabilirmisiniz
Merhaba cezmiye ulasabildiniz miYıllar önce şirinewlerde Medyum Cezmi diye bir gey medyuma gitmiştim. Akıllara zarardı. 30 kişi sırada beklerken muhabbet ettim. 10 sene 8 sene 5 sene dir gidenlerdi. Hepsi çok iyi baktığını ama zamanlarda arada şaşırdığını söylüyorlardı. Duyan bilen warmı ? Hiç unutamadığım bir faldı. Ne dediyse yaşadım gördüm şaşırdım.
Cezminin yorumlarini okudum nasıl bulabildinizmiMerhaba cezmiye ulasabildiniz mi
Yiğitin telini banada verirmisiniz5 dk sonra göndericem. Hayır foto falan değil direkt ad ve doğum tarihi ile bakıyor; suya ve tarota. Telde de çok iyi ama imkanın varsa bakırköye gidip yüzyüze baktır
Hayir bulamadim nasil ulasabiliruz.buraya numarami yazsan yasakmi.Cezminin yorumlarini okudum nasıl bulabildinizmi
Cezminin telini alabilirmiyimMerhabalar siz yazali cok zaman gecmis ustunden ama ben Cezmiye yillar once baktiriyordum sirinevlerdeyken yuzyuze neler dediyse herseyi yasadim tekrar ulasmak istedim fakat ulsamadim numarasini verebilirmisiniz rica etsem
Özel'den yazdım size.Cezminin numarasini alabilirniyim
Bana da yiğitin telini verebilir misiniz?Yiğitin telini banada verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?