Ben 1 yıl önce keşfettim Esra hanımı, ki nerseyse 15 yıldan fazla fal geçmişim var, burda bir arkadaş 10 falcı yazmış, arkasından da amma çok gitmişim demiş, ben belki 50'yi geçer baktırdığım facı sayısı, bununla övünmek gibi algılanmasın, aksine tamamen bu işlerin boş iş olduğunu düşünüyorum, ama bazı insanların bu konulara bir şekilde bulaştıktan sonra kopamama durumu gibi, uyuşturucu bağımlılığı kadar kötü bir şey bence, söylemeye çalıştığım Esra hnm öyle çok övülecek biri olmadığı gibi çok kötü denecek biri de değil, ama fallarından çıkan çok şey yaşadığım için hala gidiyorum kendisine, bu arada bana da söylediği çokça çıkmayan da var , ama kiminki çok çıkıyor ki...Ben 4/5 sene once once baktirmistim. Rezalet otesi.. cok guzel tablo cizdi ama uzaktan yakindan bir alakasi yoktu olmadida
Hala bakıyor ama 200 TLCezmi falı tamamen bıraktı diye biliyorum
Her ne kadar size katılsam da zamanında ben de bu paraları verdim, sonuçta o zamanlar bu parayı fala verebilen biri olarak daha faydalı şeylere de para harcayabiliyordum. O yüzden kimseyi neye ne kadar harcadığı ile yargılamamak gerek galiba, gün oluyor devran dönüyor.Gerçekten bir fala 200 tl verebiliyor musunuz?
Belki haddim değil ama çıkıp çıkmayacağı belli olmayan, hatta çok büyük ihtimalle çıkmayacak olan bir fal için 200 tl vermek yerine bu soğuklarda dışarıda yaşamaya çalışan kedilere, köpeklere, insanlara yardım edersek daha faydalı olmuş oluruz diye düşünüyorummesela bir paket kuru mama 20 tl, hatta daha uygunları bile var. En azından gerçekten ihtiyacı olan canlılara gider.
Kamu spotu gibi girdim araya ama artık fala verilen paraya çok acıyorum gerçekten.
Kimseyi yargılamadım farkındaysanız, sadece daha faydalı olacağına inandığım küçük bir öneride bulundum.Her ne kadar size katılsam da zamanında ben de bu paraları verdim, sonuçta o zamanlar bu parayı fala verebilen biri olarak daha faydalı şeylere de para harcayabiliyordum. O yüzden kimseyi neye ne kadar harcadığı ile yargılamamak gerek galiba, gün oluyor devran dönüyor.
Nerde bakıyor acaba Safiye ?Bugün arkadaşımla safiyeye gittik ona bi saat sonra kii kadın bir saat bir gün bir haftda olabilir ama ben bi saat gibi görüyorum dedi ona dediği oldu bana da ince bi detay verdi bakalm nolcak brn bundan sonra safiye den başka bi falcıya gitmicem çünkü tek oturaklı falları çıkan bana ve çevreme o oldu
Beşiktaşta kendi evindeNerde bakıyor acaba Safiye ?
Senden görüp gitmiştim safiyeye bende. 2-3 hafta oldu. Dedikleri olmaya başladı ki bazı dedikleri de çıktı.Bugün arkadaşımla safiyeye gittik ona bi saat sonra kii kadın bir saat bir gün bir haftda olabilir ama ben bi saat gibi görüyorum dedi ona dediği oldu bana da ince bi detay verdi bakalm nolcak brn bundan sonra safiye den başka bi falcıya gitmicem çünkü tek oturaklı falları çıkan bana ve çevreme o oldu
Ne bakıyor bu hanım? Numarası ve adresi varsa alabilir miyim?Senden görüp gitmiştim safiyeye bende. 2-3 hafta oldu. Dedikleri olmaya başladı ki bazı dedikleri de çıktı.
Tekrar deneyeceğim bende bir ara.. Keşfin için de ayrıca teşekkürler:)
Yaa varya yemin ederim arkadaşım iki yıldır ayrydı. Ve arkadaşım çocuğu aşağılamıştı çok ağır laflar söylemişti. Kıza dediki bu adam senin için sözleri ile benim kalbimi kıran kadın diyo dedi :) brn neler söylediğini bildiğim için şok oldum tabi başka bi arkadaşım a da tüm iyi dediğimix falcılar sevdiği adamla olucak dedi bi tek safiye ile 7 dk demet asla olmicak dedi hatta safiye demişki bi başkasından etkileniceksin dikkat et adam evli bunu fedikden üç ay sonra dediği gibi adam olmuş evliymiş kıza da baban anneni aldatıyo haberinix oldun demiş ve faldan donra araştırmışlar doğruymuşSenden görüp gitmiştim safiyeye bende. 2-3 hafta oldu. Dedikleri olmaya başladı ki bazı dedikleri de çıktı.
Tekrar deneyeceğim bende bir ara.. Keşfin için de ayrıca teşekkürler:)
beşiktaşta bakıyor kuzum evinde. Telefonunu yazayım bulunca sanaNe bakıyor bu hanım? Numarası ve adresi varsa alabilir miyim?
Yok canım saol iyiyz böyle bizfalcılara inanmayın bence. aynı paralara yasam koclarından destek alın. daha gerçekçi olur.
Ben kadınla alakalı burds iğrenç boş bi falcı derken ne dediyse birebir yaşamış bi insan olarak tavsiye ediyorum . Herkesin bana zamanında sevgili olcakdınız Üç gün beş gün sonra dediği adamı bu kadın beklemee asla aylar sonra güneş çıktığı tarihlerde sevgili olucaksın dddi 7 ay sonra sevgili oldum . Yani bu yüzdem gidiyorum hemde EVE .Bence çıkmamış olumsuz demiş. tutturmuş. uyanık kadın bazı boyle uyanık falcılar da var işte.. anı bilen çokçok falcı var.. size olmayacağını duyun diye mi gidiyorsunuz ilginç... hemde eve..
Cezmi yıllardan beri şehir efsanesi gibi adam denersen lütfen yazzz seveni çok fazlaydı on yıldır ara sra duyuyorum burds ismini öldü ssnıyorlardı çok üzülenler vardıKızlar cezmiyi deneyeyim mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?