numarası olan varsa bana yollayabilir mi?Cezmi yıllardan beri şehir efsanesi gibi adam denersen lütfen yazzz seveni çok fazlaydı on yıldır ara sra duyuyorum burds ismini öldü ssnıyorlardı çok üzülenler vardı
Bakmıyooo . Arkadaşım dünden beridir çok garip güzel olaylar yaşıyo normalde bilirsiniz falcılar asla arama mesaj atma der ama safiye arkadaşıma kesinlikle sen mesaj atıcaksın atmazsan olmaz bu iş demişti kız da sadece takip isteği attı iki yıldan sonra çocuk dediki ben hep sana yazmak istedim cesaret edemedim aklıma bayaa bayaa takıldın ama ilte cesaretim olmadı dedi . Zaten safiye demişti cesaret edemiyo die çok güzel bi sohbet ettiler maşallah devamı ne olur bakıcaz :)Merhaba, Safiye telefonda bakıyor mu ? Bir de numarasını gönderebilir misiniz ? Teşekkür ederim :)
cezminin telini buldum ama açmıyorCezmi yıllardan beri şehir efsanesi gibi adam denersen lütfen yazzz seveni çok fazlaydı on yıldır ara sra duyuyorum burds ismini öldü ssnıyorlardı çok üzülenler vardı
bana da yollayabilir misiniz numarasını bende deniyimcezminin telini buldum ama açmıyor
attım telibana da yollayabilir misiniz numarasını bende deniyim
Safiye hanım a nasıl ulaşırız randevu istiyor mu ?Bakmıyooo . Arkadaşım dünden beridir çok garip güzel olaylar yaşıyo normalde bilirsiniz falcılar asla arama mesaj atma der ama safiye arkadaşıma kesinlikle sen mesaj atıcaksın atmazsan olmaz bu iş demişti kız da sadece takip isteği attı iki yıldan sonra çocuk dediki ben hep sana yazmak istedim cesaret edemedim aklıma bayaa bayaa takıldın ama ilte cesaretim olmadı dedi . Zaten safiye demişti cesaret edemiyo die çok güzel bi sohbet ettiler maşallah devamı ne olur bakıcaz :)
Bana safiyenin nosunu soyler misin?Yaa varya yemin ederim arkadaşım iki yıldır ayrydı. Ve arkadaşım çocuğu aşağılamıştı çok ağır laflar söylemişti. Kıza dediki bu adam senin için sözleri ile benim kalbimi kıran kadın diyo dedi :) brn neler söylediğini bildiğim için şok oldum tabi başka bi arkadaşım a da tüm iyi dediğimix falcılar sevdiği adamla olucak dedi bi tek safiye ile 7 dk demet asla olmicak dedi hatta safiye demişki bi başkasından etkileniceksin dikkat et adam evli bunu fedikden üç ay sonra dediği gibi adam olmuş evliymiş kıza da baban anneni aldatıyo haberinix oldun demiş ve faldan donra araştırmışlar doğruymuşbana ds zaten her dediği ilr bir bir çıkan en net bu kadın ilk başlarda sevmeyip çok kötülemiştim ama dediklerini bir bir yaşayınca kadına iftira etmişim :)
Bayanlar bir şey soracağım cezmi dediginiz adamı buldum ismi cemal diyemi geçiyor. Eğer oysa baktiracagimda yardım edermisinizbana da yollayabilir misiniz numarasını bende deniyim
Numaraya msg attım cvp verdi dogru kisi mi acaba sen nerden buşmustuBayanlar bir şey soracağım cezmi dediginiz adamı buldum ismi cemal diyemi geçiyor. Eğer oysa baktiracagimda yardım edermisiniz
Buradan bir bayan verdi sms at dedi attim cevapladı . Sanırım sanada ben verdim teli . Sen ne dedin özelden yazışalım emin olamadimdaNumaraya msg attım cvp verdi dogru kisi mi acaba sen nerden buşmustu
Onunda parasını ödemezsiniz Emin’im size tavsiye ettiğim insanın ücretini ödemediğiniz gibi değil miBayanlar bir şey soracağım cezmi dediginiz adamı buldum ismi cemal diyemi geçiyor. Eğer oysa baktiracagimda yardım edermisiniz
Benim eskiden tanıdığım Cezmi ise parasını almadan bakmaz zaten...Onunda parasını ödemezsiniz Emin’im size tavsiye ettiğim insanın ücretini ödemediğiniz gibi değil mi
Çok iyi yaparBenim eskiden tanıdığım Cezmi ise parasını almadan bakmaz zaten...
Demek ki anlamış sizden para alamayacağını insanları hep mi böyle kullanıyorsuncezminin telini buldum ama açmıyor
Keşke telden baksaydıBakmıyooo . Arkadaşım dünden beridir çok garip güzel olaylar yaşıyo normalde bilirsiniz falcılar asla arama mesaj atma der ama safiye arkadaşıma kesinlikle sen mesaj atıcaksın atmazsan olmaz bu iş demişti kız da sadece takip isteği attı iki yıldan sonra çocuk dediki ben hep sana yazmak istedim cesaret edemedim aklıma bayaa bayaa takıldın ama ilte cesaretim olmadı dedi . Zaten safiye demişti cesaret edemiyo die çok güzel bi sohbet ettiler maşallah devamı ne olur bakıcaz :)
O arkadaşın reklam yaptığını düşünüyorum zaten.Onunda parasını ödemezsiniz Emin’im size tavsiye ettiğim insanın ücretini ödemediğiniz gibi değil mi
O arkadaşın reklam yaptığını düşünüyorum zaten.
Canım numaranın sonu 1425 mi sendekiBenim eskiden tanıdığım Cezmi ise parasını almadan bakmaz zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?