İstanbul'da Fal - Falcılar

Cezmi yıllardan beri şehir efsanesi gibi adam denersen lütfen yazzz seveni çok fazlaydı on yıldır ara sra duyuyorum burds ismini öldü ssnıyorlardı çok üzülenler vardı
numarası olan varsa bana yollayabilir mi?
tabii ki yazarım canım..

Merhaba, Safiye telefonda bakıyor mu ? Bir de numarasını gönderebilir misiniz ? Teşekkür ederim :)
Bakmıyooo . Arkadaşım dünden beridir çok garip güzel olaylar yaşıyo normalde bilirsiniz falcılar asla arama mesaj atma der ama safiye arkadaşıma kesinlikle sen mesaj atıcaksın atmazsan olmaz bu iş demişti kız da sadece takip isteği attı iki yıldan sonra çocuk dediki ben hep sana yazmak istedim cesaret edemedim aklıma bayaa bayaa takıldın ama ilte cesaretim olmadı dedi . Zaten safiye demişti cesaret edemiyo die çok güzel bi sohbet ettiler maşallah devamı ne olur bakıcaz :)

Safiye hanım a nasıl ulaşırız randevu istiyor mu ?

Merhaba aslında büyük bir didemci olarak yıllar sonra bir de safiyeyi denemek isterim. Numarasını alabilirmiyim. Ve son zamanlarda dideme giden varmı kızlar ?

Bana safiyenin nosunu soyler misin?

Bayanlar bir şey soracağım cezmi dediginiz adamı buldum ismi cemal diyemi geçiyor. Eğer oysa baktiracagimda yardım edermisiniz
Onunda parasını ödemezsiniz Emin’im size tavsiye ettiğim insanın ücretini ödemediğiniz gibi değil mi

Keşke telden baksaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…