Ya allah aşkına bana çamur atacağına gidin tavsiye ettiği bayana baktırin ondan sonra Siz yorum yapın falın büyük bir bölümünde sustu sadece dediği 2 vakte kadar ceza alacak bide burcun ne die sordu kova burcunu anlattı teli kapatmak için ben uğraştımDemek ki anlamış sizden para alamayacağını insanları hep mi böyle kullanıyorsun
Insanları asıl sen kandiriyorsunYa allah aşkına bana çamur atacağına gidin tavsiye ettiği bayana baktırin ondan sonra Siz yorum yapın falın büyük bir bölümünde sustu sadece dediği 2 vakte kadar ceza alacak bide burcun ne die sordu kova burcunu anlattı teli kapatmak için ben uğraştım
Ben kandırıyorsam bana verdikleri bayanın telini vereyim bakalim haklimiyim ondan sonra konuşInsanları asıl sen kandiriyorsun
Bana böyle diyeceğine istiyorsan bana verdiği bayanın telini özelden yazayım bi baktır sonra Bana yalan söylüyorsun diye konuş 20 dk telde seni oyalayıp burcunu yorumlasinInsanları asıl sen kandiriyorsun
Inan bilmiyorum bir arkadaşa daha vermiş oda baktirmadiarkadaslarım cezmiyi napıyoruz şimdi o bahsettiğimiz cezmi bu cezmi mi nasıl anlayacağız
Bana aşırı kısa baktı ve pembeci değil çok çok kötümserdi bana. Tavsiye edebileceğim falcı zaten yok ama beni özellikle pişman eden az sayıda falcıdan biriydi. Fiyatı da o kadar boş bir fal için aşırı yüksek bence. Anla ve geçmişe alakalı tek bir nokta atışı yok, gelecekle de alakalı hiç bir öngörüsü yok. Sorduğum sorulara bilmem, olur herhalde falan gibi cevaplar verdi. Nasıl olsa kimsenin dediği çıkmıyor, gittiğimiz ana göre daha yüksek moralle ayrılalım yanından desen, o da yok. Ben hiç memnun kalmadım.Bugün safiyeye gittim verdiği vadede yada daha önce dediklerini yasayan varmı fazlamı pembeci yorum yapabilicek olan varmı bu arada an konusunda iyiydi sadece cok kısa bakıyor..
Size nasıl baktı bilemem amaa ben on yıldır fal baktıran biri olarakdan ondan başka kimseyi tavsiye edeceğimi düşünmüyorum . Ben değil bu sitede giden çoğu kişide kadınla alakalı memnuniyetini yazmış. Ama sizin için üzüldüm çnk ben de sizin gibi düşünürken birden bire onun dediklerini yaşayınca şok olmuştum eski mesajlarıma bakın safiye ile ilgili ne yazdığımı görürsünüz . Ve bugğn benimki mesaj attı bana boş bi muhabbet ama mesajı sttı yani dediği tarihlerde de çıkmış oldu .Bana aşırı kısa baktı ve pembeci değil çok çok kötümserdi bana. Tavsiye edebileceğim falcı zaten yok ama beni özellikle pişman eden az sayıda falcıdan biriydi. Fiyatı da o kadar boş bir fal için aşırı yüksek bence. Anla ve geçmişe alakalı tek bir nokta atışı yok, gelecekle de alakalı hiç bir öngörüsü yok. Sorduğum sorulara bilmem, olur herhalde falan gibi cevaplar verdi. Nasıl olsa kimsenin dediği çıkmıyor, gittiğimiz ana göre daha yüksek moralle ayrılalım yanından desen, o da yok. Ben hiç memnun kalmadım.
3 aylik gelecekte bildigi seyler oldumu size ?Safiye hanım için yazıyorum, fiyatı 80 tl idi, 100 tl yapmış, 10 dakikayı geçmeyen fal için çok yüksek fiyat bence, 3 aydan fazlasını söylemiyor zaten, söyledikleri mantıklı şeyler, anı biliyor, çok ciddi sıkıntısı olan veya parası çok olan gidebilir , ama gelecekte acaba ne olacak diye gidilmez, bence fiyatı baktığı fala göre yüksek
Cnm yanlış anlama ama sen sürekli ztn kızıp barısıosun seninkinin msj atması olagan üstü bi olay diilki bayadır burda olan biri olarak falcıya gitme bana yaz ben sana msj atcak derim:) 4-5 ay konusmuoduk arıcak dedi aradı dersen bak buna eyw derim.. he cok deişik seyler yazmadıgın bilmiş olabilir onada saygı duyarım ama senin ask hayatın cok sancılı diil sanki :)Size nasıl baktı bilemem amaa ben on yıldır fal baktıran biri olarakdan ondan başka kimseyi tavsiye edeceğimi düşünmüyorum . Ben değil bu sitede giden çoğu kişide kadınla alakalı memnuniyetini yazmış. Ama sizin için üzüldüm çnk ben de sizin gibi düşünürken birden bire onun dediklerini yaşayınca şok olmuştum eski mesajlarıma bakın safiye ile ilgili ne yazdığımı görürsünüz . Ve bugğn benimki mesaj attı bana boş bi muhabbet ama mesajı sttı yani dediği tarihlerde de çıkmış oldu .
80 tl beni de düşündürmüştü ama olsun demek ki uzun uzun bakıyor demiştim. Fakat dediğin gibi, benim de gayretimle ancak 10 dk süren bir faldı. 100 gerçekten uçuk bir rakam. Sende anı bilmiş, bana öyle vay be biliyor dedirten bir tespiti de olmadı. Öyle olunca gelecekle de ilgili pek bir şey söylemedi. Bir de sürekli senin soru sormanı istiyor o kısmı da sevmedim. Ama en önemlisi elektriğini sevmedim o yüzden parama acıdım. Benim için önemli olan tanımadığım biriyle dertleşmek ve birazcık da akıl almak, yoksa başımıza gelecek olanlar zaten gelecek, falcı öyle dedi diye gerçekleşmiyor hiç bir şey.Safiye hanım için yazıyorum, fiyatı 80 tl idi, 100 tl yapmış, 10 dakikayı geçmeyen fal için çok yüksek fiyat bence, 3 aydan fazlasını söylemiyor zaten, söyledikleri mantıklı şeyler, anı biliyor, çok ciddi sıkıntısı olan veya parası çok olan gidebilir , ama gelecekte acaba ne olacak diye gidilmez, bence fiyatı baktığı fala göre yüksek
Hahahah doğruu amaa onunla olana kdrki 7 8 ay uzakdan sevmem bide o zamanlar bana bi kız yüzünden şiddetli kavga ediceksiniz bu kavganın sonunda sen çok mutlu olucaksın dedi sediği gibi oldu ben bi kozdan kıskandım hayatımdan sildim oda bana kimse yokk senden hoşlanıyorum diyince öyle başlamıştı harbiden de iyiki o kavga oldu demiştim çnk uzakdan uzağa sevmek beni çok yormıştı o yüzden safiyeyi çok beğeniyorum . Bunlar ince detaylardır benceCnm yanlış anlama ama sen sürekli ztn kızıp barısıosun seninkinin msj atması olagan üstü bi olay diilki bayadır burda olan biri olarak falcıya gitme bana yaz ben sana msj atcak derim:) 4-5 ay konusmuoduk arıcak dedi aradı dersen bak buna eyw derim.. he cok deişik seyler yazmadıgın bilmiş olabilir onada saygı duyarım ama senin ask hayatın cok sancılı diil sanki :)
Cok misafirperver bi kadın diil evet yani hadi kalk git gibi hissettirio insana :)80 tl beni de düşündürmüştü ama olsun demek ki uzun uzun bakıyor demiştim. Fakat dediğin gibi, benim de gayretimle ancak 10 dk süren bir faldı. 100 gerçekten uçuk bir rakam. Sende anı bilmiş, bana öyle vay be biliyor dedirten bir tespiti de olmadı. Öyle olunca gelecekle de ilgili pek bir şey söylemedi. Bir de sürekli senin soru sormanı istiyor o kısmı da sevmedim. Ama en önemlisi elektriğini sevmedim o yüzden parama acıdım. Benim için önemli olan tanımadığım biriyle dertleşmek ve birazcık da akıl almak, yoksa başımıza gelecek olanlar zaten gelecek, falcı öyle dedi diye gerçekleşmiyor hiç bir şey.
Bir de bu sonki durum diğerleri gibi değildi bir da biz diye bişey olursa beni dünya bilmrm ne yapsın dedi çok büyğk yeminler etti en son cumartesi ben tartışma başlattım sen artk bittinn bir daha yalvarsan yakarsan da olmicak dedi korkmuştum yemin ettiği için o yüzden bu seferki durum biraz farklıCnm yanlış anlama ama sen sürekli ztn kızıp barısıosun seninkinin msj atması olagan üstü bi olay diilki bayadır burda olan biri olarak falcıya gitme bana yaz ben sana msj atcak derim:) 4-5 ay konusmuoduk arıcak dedi aradı dersen bak buna eyw derim.. he cok deişik seyler yazmadıgın bilmiş olabilir onada saygı duyarım ama senin ask hayatın cok sancılı diil sanki :)
Senin dısında arkadaslarından verdiği vadede cıktıgı varmı? Safiye eskiden laf cafede calısıomuş ordaki yorumlar cok iyi diil..cok pembe cizdi bana inş cıkar bende burda güzel yorumlar yaparım..Hahahah doğruu amaa onunla olana kdrki 7 8 ay uzakdan sevmem bide o zamanlar bana bi kız yüzünden şiddetli kavga ediceksiniz bu kavganın sonunda sen çok mutlu olucaksın dedi sediği gibi oldu ben bi kozdan kıskandım hayatımdan sildim oda bana kimse yokk senden hoşlanıyorum diyince öyle başlamıştı harbiden de iyiki o kavga oldu demiştim çnk uzakdan uzağa sevmek beni çok yormıştı o yüzden safiyeyi çok beğeniyorum . Bunlar ince detaylardır bence
Evet çıktı valla . Hatta siteden özelden bile bana çok yazan oldu ama burda yazmıyorlar garip şekilde . Ben enrrjiye inanmam enerjim tuttu diyrmicrm o yüzden bi falcı iyi ise herkede iyi bakar . Ama ben hayatımda ilk defa bi falcının her dediğini yaşıyorum . Ya kadın bana şeytan kartı çıkıyo seni zarflicak dedi bu sefer bittiii asla olmicak felan dicek bu adam sana sakın inanma rahat ol dedi . Akşamına adam beni gömdüğnüü yaxmış safiye olmasa kahrolurdum belki ama onu duydukdan sonra cevap dahi vermiyorum blöf diye :)Senin dısında arkadaslarından verdiği vadede cıktıgı varmı? Safiye eskiden laf cafede calısıomuş ordaki yorumlar cok iyi diil..cok pembe cizdi bana inş cıkar bende burda güzel yorumlar yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?