Evet, falcı öyle dedi diye olmuyor, zaten olacak olanı görüyorlar, o yüzden bu kadar para vermek mantıklı mı;? ben uzun süredir bunları düşünüyorum, hiiç mantıklı değil zaten olacak olanı önceden bilmenin, hele para vermenin, ama çok başında çok büyük sıkıntı vardır, en azından ilerisini duyunca ( tabii doruysa) belki ruhen rahatlarsın diye gidilmesi mantıklı, sonuçta belirsizlik çok kötü,sonucun iyi ya da kötü olduğunu bilmek belirsizlikten daha iyidir....Birde Safiye hnm'ın negatif enerji verdiği doğrudur, çok soğuk biri, ama oraya takılmıyorum da, kayda izin vermiyor ya o hiiç hoşuma gitmedi, kendine güvenen biri kayda izin verir sonuçta80 tl beni de düşündürmüştü ama olsun demek ki uzun uzun bakıyor demiştim. Fakat dediğin gibi, benim de gayretimle ancak 10 dk süren bir faldı. 100 gerçekten uçuk bir rakam. Sende anı bilmiş, bana öyle vay be biliyor dedirten bir tespiti de olmadı. Öyle olunca gelecekle de ilgili pek bir şey söylemedi. Bir de sürekli senin soru sormanı istiyor o kısmı da sevmedim. Ama en önemlisi elektriğini sevmedim o yüzden parama acıdım. Benim için önemli olan tanımadığım biriyle dertleşmek ve birazcık da akıl almak, yoksa başımıza gelecek olanlar zaten gelecek, falcı öyle dedi diye gerçekleşmiyor hiç bir şey.
İnş bizede böyle olur su serptin suan eminim bi cok kişiye..Evet çıktı valla . Hatta siteden özelden bile bana çok yazan oldu ama burda yazmıyorlar garip şekilde . Ben enrrjiye inanmam enerjim tuttu diyrmicrm o yüzden bi falcı iyi ise herkede iyi bakar . Ama ben hayatımda ilk defa bi falcının her dediğini yaşıyorum . Ya kadın bana şeytan kartı çıkıyo seni zarflicak dedi bu sefer bittiii asla olmicak felan dicek bu adam sana sakın inanma rahat ol dedi . Akşamına adam beni gömdüğnüü yaxmış safiye olmasa kahrolurdum belki ama onu duydukdan sonra cevap dahi vermiyorum blöf diye :)
Bildikleri oldu evet, ama üç ayda insanın hayatında çok ta birşey olmuyor be3 aylik gelecekte bildigi seyler oldumu size ?
İlk gittiğimde ben safiyeden nefret etmiştim hatta gelip buraya yorum da yazdım iğrenç diye çnkk bana da soğuk saçma gelmişti söyledikleri ama bi anda onun dedikleri olunca ben afalladım . Bide ben gelecekçi değilim anlık bilsin yeter gelecek istemem bu kadının dediklerinide yaşıyorum garip bi şekildeİnş bizede böyle olur su serptin suan eminim bi cok kişiye..
Yaa öyle tabiki ama sonuçda sizi hiç tanımayan birinin geleceğe dair bişiler bilmesi hrlr bide olumlu ise aşırı enerji verici . Bana eski sevgilimle olmicak dediğinde kadından tiksinmiştim . Naısl olmax köpek gibi seviyorum ben adamı die ama olmadı doğru bildi bi başkası oldu ve hepsinden bin katlı iyi hissettiren biri . Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallahBildikleri oldu evet, ama üç ayda insanın hayatında çok ta birşey olmuyor be
en yakın zamanda kazandığı paralar ile kendine bir sekreter falan alsa iyi olacak, yoksa bayağa müşteri kaybedecek bu kısımdanCok misafirperver bi kadın diil evet yani hadi kalk git gibi hissettirio insana :)
İlk kahve fincanına bakıp peçeteye ev gibi bişi çizip karaladığı kısım çok önemli ne söylüyorsa orda söylüyo. Tarot ise soru kısmı . Ama o ilk kısmı çok iyi hatırlayın. Bana bide seninki yurt dışkna şehir dışına gidicem gibi seni sinirlendiricek bunu hiç unutma sakın tepki verme dedi hayırlı yolculuklar dile dedi bakalım bu olcak mı .en yakın zamanda kazandığı paralar ile kendine bir sekreter falan alsa iyi olacak, yoksa bayağa müşteri kaybedecek bu kısımdan
bulursan banada numarasını atabilir misinbeşiktaşta bakıyor kuzum evinde. Telefonunu yazayım bulunca sana
safiyenin numarasını alabilir miyimBildikleri oldu evet, ama üç ayda insanın hayatında çok ta birşey olmuyor be
randevu almak istiyorum numarasını atabilir misiniz??80 tl beni de düşündürmüştü ama olsun demek ki uzun uzun bakıyor demiştim. Fakat dediğin gibi, benim de gayretimle ancak 10 dk süren bir faldı. 100 gerçekten uçuk bir rakam. Sende anı bilmiş, bana öyle vay be biliyor dedirten bir tespiti de olmadı. Öyle olunca gelecekle de ilgili pek bir şey söylemedi. Bir de sürekli senin soru sormanı istiyor o kısmı da sevmedim. Ama en önemlisi elektriğini sevmedim o yüzden parama acıdım. Benim için önemli olan tanımadığım biriyle dertleşmek ve birazcık da akıl almak, yoksa başımıza gelecek olanlar zaten gelecek, falcı öyle dedi diye gerçekleşmiyor hiç bir şey.
randevu almak istiyorum numarasını alabilir miyim?Cok misafirperver bi kadın diil evet yani hadi kalk git gibi hissettirio insana :)
safiynin numarasnın alabilir misin ? randevu almak istiyorumBugün safiyeye gittim verdiği vadede yada daha önce dediklerini yasayan varmı fazlamı pembeci yorum yapabilicek olan varmı bu arada an konusunda iyiydi sadece cok kısa bakıyor..
Cezminin soyadi kuzucuydu.hesap numarasinda isim cezmi kuzucu ..cemal degil 1425 le biten gercek cezmimicezminin telini buldum ama açmıyor
Cezminin soyadi kuzucuydu.hesap numarasinda isim cezmi kuzucu ..cemal degil 1425 le biten gercek cezmimiBenim eskiden tanıdığım Cezmi ise parasını almadan bakmaz zaten...
Bilmiyorum, bendeki numara farklı, o da kapanmış zatenCezminin soyadi kuzucuydu.hesap numarasinda isim cezmi kuzucu ..cemal degil 1425 le biten gercek cezmimi
Hele benim hayata su ara monotonluk oskari verilir o derece.:)))).Bildikleri oldu evet, ama üç ayda insanın hayatında çok ta birşey olmuyor be
H-girl o kadar çok reklam yaptın ki bu kadına :) senden sonra fiyatı arttırmış, herkes numarasını soruyor, 1 ay sonra 120 tl yaparsa şaşırmam, kadında o göz var çünkü...yok kötü değil ama bu paraya da değil yani, hani bana falın sonunda bu parayı helal et dese edemem yani, o fal bunun karşılığı etmiyor çünküİlk gittiğimde ben safiyeden nefret etmiştim hatta gelip buraya yorum da yazdım iğrenç diye çnkk bana da soğuk saçma gelmişti söyledikleri ama bi anda onun dedikleri olunca ben afalladım . Bide ben gelecekçi değilim anlık bilsin yeter gelecek istemem bu kadının dediklerinide yaşıyorum garip bi şekilde
Numarasını sildim malesefrandevu almak istiyorum numarasını atabilir misiniz??
Bari kahvenin yanında bi su lokum filan vereydi hahahahaH-girl o kadar çok reklam yaptın ki bu kadına :) senden sonra fiyatı arttırmış, herkes numarasını soruyor, 1 ay sonra 120 tl yaparsa şaşırmam, kadında o göz var çünkü...yok kötü değil ama bu paraya da değil yani, hani bana falın sonunda bu parayı helal et dese edemem yani, o fal bunun karşılığı etmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?