İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahahah aynen ilk defa birini bunkdr övmüşüm :)

tutku hala bakıyormu nosunu silmişim atarmısınız
safiye kaça kadar bakıyor yani saati

Kişilik analizlerine güveniyorum her zaman. Kendisi de vadeye takılmayın diyor ama özellikle işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım özelde de bir kısmını daha zamanı olanlar var dediklerinde.
Merhaba Anıl Can a gittiniz mi acaba ?
Kişilik analizlerine güveniyorum her zaman. Kendisi de vadeye takılmayın diyor ama özellikle işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım özelde de bir kısmını daha zamanı olanlar var dediklerinde.[/QUOTE

Kızlar Kerim Öztürk diye bir falcı bilen var mı? İstanbul’da fal bakıyor kendisi
Kerim kadikoyde bakiyor ,anlik iyidir ama fazla olumlu birde 2 kez baktordim ben 2. Sinde farkli seyler soykedi pozitif guzel seyler duymak istersen enerjisi tatli insan.

Kerim kadikoyde bakiyor ,anlik iyidir ama fazla olumlu birde 2 kez baktordim ben 2. Sinde farkli seyler soykedi pozitif guzel seyler duymak istersen enerjisi tatli insan.
Kerim vasat bir falcı bunk Cafe de gittiğimde benden veri alıp ilerledi ;mokaikte de gittiğimde benzer tavırda şirin gözüküp muhabbetle veri alan biri kendisiyle çelişti sen hemen aşık olan birisin dedikten 5 dakika sonra sen 4 senede ancak unutuyorsun duyan her ay aşık olduğumu sanacak artı ya 3 ay sonra gel ne olacak hayatında merak ediyorum gibi cümle kurdu yanı kendi falından bile emin değil işi ciddiye alan tavrı yok

En çok onu merak ediyorum ya karşı tarafın düşüncelerini yani. Gelecek çıkmadı mı sende
Yakin gelecekte bildikleri oldu arayacak yazacam vesaire ama mesela is konusunda dedikleri olmadigida oldu.Herseyi bilemiyor daha cok yakin gelecek.Olumsuzu kut diye soyler yanliz hazirlikli git pembeci degildir.

Yakin gelecekte bildikleri oldu arayacak yazacam vesaire ama mesela is konusunda dedikleri olmadigida oldu.Herseyi bilemiyor daha cok yakin gelecek.Olumsuzu kut diye soyler yanliz hazirlikli git pembeci degildir.

Kız sen asmin koray eskiden meleklerdeki ile kapriss samete baktırdınmı acayip bi sıra vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…