Hahahah aynen ilk defa birini bunkdr övmüşüm :)H-girl o kadar çok reklam yaptın ki bu kadına :) senden sonra fiyatı arttırmış, herkes numarasını soruyor, 1 ay sonra 120 tl yaparsa şaşırmam, kadında o göz var çünkü...yok kötü değil ama bu paraya da değil yani, hani bana falın sonunda bu parayı helal et dese edemem yani, o fal bunun karşılığı etmiyor çünkü
teşekkürlerBilmiyorum, bendeki numara farklı, o da kapanmış zaten
Merhaba Anıl Can a gittiniz mi acaba ?Kişilik analizlerine güveniyorum her zaman. Kendisi de vadeye takılmayın diyor ama özellikle işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım özelde de bir kısmını daha zamanı olanlar var dediklerinde.
Kişilik analizlerine güveniyorum her zaman. Kendisi de vadeye takılmayın diyor ama özellikle işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım özelde de bir kısmını daha zamanı olanlar var dediklerinde.[/QUOTE
Arama tarihleri net çıkan:Sütlü kahve Neslihan, melekler kahvesi Leyla bana direkt o ay tek bir gün söylemişlerdi. İkisinin de felaket senaryoları gerçekleşmeden olay bitti. Kuzey ayın 15 ine kadar en geç demişti, ayın 15 i aradı.
Eskiden Nort Cafe de çalışan Kuzey. Yalnız durum dediği gibi olmadı. Bir de artık telefonla bakıyor yalnızca.kuzey hangi kuzey?
Kuzeyi siz boşverin bencekuzey hangi kuzey?
MerhabaKuzeyi siz boşverin bence
Kerim kadikoyde bakiyor ,anlik iyidir ama fazla olumlu birde 2 kez baktordim ben 2. Sinde farkli seyler soykedi pozitif guzel seyler duymak istersen enerjisi tatli insan.Kızlar Kerim Öztürk diye bir falcı bilen var mı? İstanbul’da fal bakıyor kendisi
Kerim vasat bir falcı bunk Cafe de gittiğimde benden veri alıp ilerledi ;mokaikte de gittiğimde benzer tavırda şirin gözüküp muhabbetle veri alan biri kendisiyle çelişti sen hemen aşık olan birisin dedikten 5 dakika sonra sen 4 senede ancak unutuyorsun duyan her ay aşık olduğumu sanacak artı ya 3 ay sonra gel ne olacak hayatında merak ediyorum gibi cümle kurdu yanı kendi falından bile emin değil işi ciddiye alan tavrı yokKerim kadikoyde bakiyor ,anlik iyidir ama fazla olumlu birde 2 kez baktordim ben 2. Sinde farkli seyler soykedi pozitif guzel seyler duymak istersen enerjisi tatli insan.
Kızlar Demet hakkında yorum ve telefon numarasını iletecek olan yok mu
cCanim demet iyidir ama yuzde 50 bildigi seyler oluyor karsindaki kisinin dusuncelerini cok iyi bilir ama .
En çok onu merak ediyorum ya karşı tarafın düşüncelerini yani. Gelecek çıkmadı mı sendeCanim demet iyidir ama yuzde 50 bildigi seyler oluyor karsindaki kisinin dusuncelerini cok iyi bilir ama .
Yakin gelecekte bildikleri oldu arayacak yazacam vesaire ama mesela is konusunda dedikleri olmadigida oldu.Herseyi bilemiyor daha cok yakin gelecek.Olumsuzu kut diye soyler yanliz hazirlikli git pembeci degildir.En çok onu merak ediyorum ya karşı tarafın düşüncelerini yani. Gelecek çıkmadı mı sende
Yakin gelecekte bildikleri oldu arayacak yazacam vesaire ama mesela is konusunda dedikleri olmadigida oldu.Herseyi bilemiyor daha cok yakin gelecek.Olumsuzu kut diye soyler yanliz hazirlikli git pembeci degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?