Özelden de konuştuk ama baktırdıklarınız arasından Hande’ye baktırdım, bana verdiği vadeler geçeli çok oldu, söylediği gibi de ilerlemedi. Aşırı olumlu bir faldı, tam tersi oldu :) yalnız falı insana terapi gibi geliyor. Anlık mutluluk durumu :)Merhaba arkadaşlar. üye olmadan da bu başlığı takip ediyordum hatta burdan okuduktan sonra gittiğim 3 kişi oldu. kısaca bahsetmek istiyorum ilgili kişilerle sizin de fal deneyiminiz varsa paylaşır mısınız?
1. dios cafe duygu: randevu almadan gittim 1 saat bekledim sonra sıra geldi randevusuna gelmeyen biri olduğu için aldılar. kahve ya da tarota bakmıyor yüzünüze bakarak konuşuyor. benim ve görüştüğüm kişinin ismini bildi direk, harf filan söylemedi. o kişi ile ilgili özel hayatındaki çok ayrıntılı şeyleri söyledi. verdiği vade 2019 şubat ve eylül. şimdilik bir gelişme yok ama bakalım. burada pembeci olduğu söylenmiş bana da genel olarak olumlu şeyler söyledi.
2. mi cafe hande: tarot baktı. görüştüğüm kişi hakkında o da ayrıntıları bildi. olumlu şeyler söyledi. vade olarak ağustos dedi.
3.cafe 46 nalan: kahve ve tarot baktı ama çok kısa sürdü. o da 2019 6. aydan sonra diyerek vade verdi. ve görüştüğüm kişi ile ilgili durumları bildi ancak para almak için adamda büyü var ama kendiliğinden geçecek, sana kurşun dökeyim su falı bakayım daha detaylı bakarım gibi şeyler söyledi bu hiç hoş değildi.
şimdi bu kişiler özel hayatımdaki kişi ile ilgili detayları bildiler ve üçü de nerdeyse aynı tarihleri söylediler ama daha çok var.
son olarak bir makyaj videosunun altına Birgül diye falcıyı övmüşler telden aradım randevulaştık. hiç bir şey bilemedi. adamla ilgili kesin olan ve benim bildiğim bir şeye asla yok dedi. 5 gün içinde açıklama yapacak süprizi var belki aranızda yüzük takarsınız dedi ama tırt söylediği hiç bir şey tutmadı. anda ve geçmişte söyledikleriniz tutmadı deyince de kıvırmaya çalıştı.
benim tecrübelerim bunlar. ne reklama giriyor ne girmiyor tam bilmiyorum bu konuda varsa bir sorun uyarıda bulunursanız sevinirim ayrıca :) siz kimleri tavsiye edersiniz, bu ara gerçekten acil bir fal baktırmam lazım.
aman boşversene...o konuyla ilgili çok yanlışlar..birde can falın içinde kendiyle o kadar çelişiyorki...gidişata göre başta iyi dediği kişeye sonra boşver bundan bişey olmaz diyebiliyor..o yüzden en son aylar önce gittim...dahada gitmem...asminde ben bi erayı beğeniyordum..oda gitti kayboldu...keşke bulabilsem onu...Nihayet biri daha Can asminin nasıl biri olduğunu anlamış bana hahtsızlık üzerinden yürüyüp hiç bir dişe dokunan şey söylemedi artı 7/10 arısı soru sordu gördüğüm en kötü falcılardan biri burada övüldüğü “reklam “ yapıldığı için gittim hiç sıra beklemedim umarım böyle kişilerle birdaha karşılaşmazsınız
Merhaba.Bana nerede olduğunu, numarasını yazar mısınız?Teşekkürlersize mükemmel bir haberim varrrrrrrrrrrrr
Mandal cafedeki murata ulaştımmmmm
instagramdan mesaj attım demiştim, döndüüüüü
Kimseye gitmeyin derim benArkadaslar ben mi cafe handeye gitrim. Hem iyi hem kötü yorum yapanlar olmuş. Bi de cafe la porte ayhan i duydum. Ama o da cafe de deil varsa bildiginiz lütfen reklam olmadan yazın. Çünkü gide gide ne para kaldı ne ümit
bu bağımlılıktan kurtulmanızı tavsiye ederim falcıya gidecekseniz size soru sormayan ve sizin de birşeyler anlatmamanız lazım!!! Hande hoş sohbet biri kişilik analizleri iyi gelecek konusunda hiçbir şey tutmadı en azından şimdilik anda iyi ama kim sallar anı seni çok seven hatta aşık olan biri şimdi değil önemli olan sonuçtur sonuç yoksa hepsi fasafiso size tavsiyem kendi kendinizi kandırmayın olmayacaksa olmaz zaten ; bu fal döngüsü uyuşturucu misali aldıkça gittikçe istediklerini duydukça rahatlıyorsun ama realite öyle değil ;Hande ye gitme ve güvenme derim ben 10 yakın gittim sadece kendimi kandırmaya devam etmek için gittim iki örnek vereyim 1. Bu kişi ile 2016 evleneceksin ama diyorsun bu kişi nişanlı vs yok 3 aya bitecek ama şimdi çocuk bekliyorlar 2. Kardeşinin evliliği tüm aksilikleri rağmen sürecek ; kardeşim 1/5 yıl önce boşandı vs hiç güvenilir geliyor mu ? Hoş sobhet olması sana pespembe tablo çizmesi egonu şişiriyor sende hep yiyorsun ben en azında 2/5 sene yedim gideceksen az öz git derim 1/2 kişi olsun ama ilk söylediklerim gibi sana soru sorup falı şekillendirecek biri olmamalı ve kesinlikle veri vermemen lazım ki iyi mi kötü mü ölçesin bir çok falcı anlık verilere dayanıp senin söylediğin veya sorularla elde ettiği bilgilerle akıl yürütme yapıyor Hande de bunlardan biriArkadaslar ben mi cafe handeye gitrim. Hem iyi hem kötü yorum yapanlar olmuş. Bi de cafe la porte ayhan i duydum. Ama o da cafe de deil varsa bildiginiz lütfen reklam olmadan yazın. Çünkü gide gide ne para kaldı ne ümit
Size yazıyorum özeldenKizlarrr SYMBOL CAFE NIHAL numarasibi bilen varmi?????
Handeyi önermem, bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. Çok memnun olanlar da var ama bilmiyorum bence sadece moral bulmak için gidilebilecek bi falcı.Sizce mi cafe hande nasıl. Yeni gittim iyi gibiydi ama bilmiorum tam emin deilim. Çünkü hem iyi yorum Hem kötü yorum yapanlar çok. La porte ayhan varmış onu da duydum çok fakat her zaman cafe de deilmis. Gidenler rica etsem yorum yapabilir mi çünkü artık git git ne para kaldı ne ümit
Hande an konusunda süperdir çok doğru tespitleri vardır. Vay be bunu nasıl bildi diyeceğiniz şeyler söyleyebilir. Ama gelecekle ilgili dediklerinin tam tersi oldu bende. Moral bulmak isterseniz bir kere gidilebilir. Ama ben defalarca gittim ve son gidişimde durumumla ilgili gerçek fikrini ağzından kaçırdı. Size söylediği şeyler konuyla ilgili gerçek hisleri değil malesef. Ne duymak istediğinizi çok çok iyi biliyor ve bunların olacağına sizi ikna ederek bağımlılık yapıyor hepsi bu.Sizce mi cafe hande nasıl. Yeni gittim iyi gibiydi ama bilmiorum tam emin deilim. Çünkü hem iyi yorum Hem kötü yorum yapanlar çok. La porte ayhan varmış onu da duydum çok fakat her zaman cafe de deilmis. Gidenler rica etsem yorum yapabilir mi çünkü artık git git ne para kaldı ne ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?