Nihale birkaç kez baktırdım, kişilik analizinde, geçmişte, anda çok iyidir. Gelecek konusunda dediği 1-2 şey çıktı, gecikmeli olarak çıktı. Ama mükemmel diyemem tabii ki.merhabalar symbol beşiktaş nihale baktıran ve sonuç alan oldu mu ? karakter analizini iyi yaptı gibi geldi bana ama gelecek konusunda fazla olumlu buldum ne diyorsunuz ? eski tarihlerden beri en çok adı geçenlerden merak ettim tecrübelerinizi
Sembol Beşiktaş şu an nerde kiNihale birkaç kez baktırdım, kişilik analizinde, geçmişte, anda çok iyidir. Gelecek konusunda dediği 1-2 şey çıktı, gecikmeli olarak çıktı. Ama mükemmel diyemem tabii ki.
Tam adresini bilmiyorum ama internette adres vardır.Sembol Beşiktaş şu an nerde ki
Beşiktaş çarşısında volania Cafe var ıhlamur dere caddesi üzerinde volania nı yı takip edin ikinci aradan girdiğnizde solda SymbolSembol Beşiktaş şu an nerde ki
Savaş Kuzey tlf da bakıyor Hande bana hiç olumsuz şey söylemedi keşke söyleseydi ama tarzı sanırım yalanlar üzerine aslında Hande randevu çalıştığı için insanlar etkileniyor olay o 2 gün zaten off çalışma saatleri belli bir zamanlar iki hafta önceden randevu almıştım sonra son gittiğimde 3 gün öncesinde almıştım tarih bilmeyip yıllarca hala tarih veriyorsa biri ;orada bir sorun vardır 3/4 sene önce bana handeyi sorsaydınız Harika derdim emin olun o öven insanlar bile şimdi verip veriştiriyordur benim bir arkadaşım da kinlenmişti handeye zomato uygulamasından bir eleştiri yazmak istemiş sürekli silmişler sonunda kızı banladılar!!! Hamdenin gerçek yüzünü bile öğrenemiyorsuz Hande çift fala. 100 tl alıyor 20 dakika için günde 3000 tl kazanıyor 5 gün çalışıyor 60 k aylık kız kardeşinin lüks yaşamını da o sağlıyor seni duymak istediğin masallarla kandırıyor ben 3 sene bunu yedim çünkü gerçekçi olmayıp hayal aleminde yaşadığım için aslımda kendi kendimi kandırdım ama gerçekler acıydı şimdi kendime kızıyorum Hande büyük ilizyon yaratır EGO’nu okşar mantıksal akıl yürütmeler yaparak seni etkiler ama inan içi boş sadece insan analizleri iyiÇok teşekkür ederim herkese yorumlar için. Kuzey Nerede şu an peki?? Onu bulamiorum. Peki tutku kaynak a bak Tiran var mı? Onun yorumlari icin ne dersiniz peki tutku yu beğenen oldu mu ya da çıkan. Bi de sirinevler aysel abla var aysel saglam ona giden car mi kızlar. Hande den pek umitliydim çünkü olumsuz bir kaç şey de solemisti. Bu su olmaz demisti. Sevindim o an olumsuzluklar da soluo dedim demek kadir var sembol nisantasinda o da iyi gibi ona giden var mi
Kuzeyin no su var mı yollar misın bi de kaç tl inşallah pahali deildirSavaş Kuzey tlf da bakıyor Hande bana hiç olumsuz şey söylemedi keşke söyleseydi ama tarzı sanırım yalanlar üzerine aslında Hande randevu çalıştığı için insanlar etkileniyor olay o 2 gün zaten off çalışma saatleri belli bir zamanlar iki hafta önceden randevu almıştım sonra son gittiğimde 3 gün öncesinde almıştım tarih bilmeyip yıllarca hala tarih veriyorsa biri ;orada bir sorun vardır 3/4 sene önce bana handeyi sorsaydınız Harika derdim emin olun o öven insanlar bile şimdi verip veriştiriyordur benim bir arkadaşım da kinlenmişti handeye zomato uygulamasından bir eleştiri yazmak istemiş sürekli silmişler sonunda kızı banladılar!!! Hamdenin gerçek yüzünü bile öğrenemiyorsuz Hande çift fala. 100 tl alıyor 20 dakika için günde 3000 tl kazanıyor 5 gün çalışıyor 60 k aylık kız kardeşinin lüks yaşamını da o sağlıyor seni duymak istediğin masallarla kandırıyor ben 3 sene bunu yedim çünkü gerçekçi olmayıp hayal aleminde yaşadığım için aslımda kendi kendimi kandırdım ama gerçekler acıydı şimdi kendime kızıyorum Hande büyük ilizyon yaratır EGO’nu okşar mantıksal akıl yürütmeler yaparak seni etkiler ama inan içi boş sadece insan analizleri iyi
Ben melklerde Gamze ve Melda’ya gidiyorum Melda Net olumsuzu söylüyor Gamze’nin falları ise daha geniş persfektifli 25 Aralık’tan beri berbat zaman geçiriyorsun iki haftadır uyuyamadığımı bildi GaMelekler kahvesindeki çınara fal baktırdım. Yeni gelmiş. Tarot kahve bir bakıyor ama bence tarot kartlarından kesinlikle anlamıyor bende biraz bildiğim için ordan anladım. Hissiyatla bakıyor. Tip ve durum analizi iyi. Ama harika diyemem. Kısa ve öz fal isteyen olursa..
anda bildiğini de sanmıyorum çünkü bence karşısından aldığı Veriyle ve karşısındaki insanın.duruşu bakarak akıl yürütme yapıyor insan analizleri iyi oda hissiyatı iyi zaten symboler üzerinden yürütmüyor falı hissiyat mantık ve aldığı verilerle veya hatırladı bilgilerle yürütüyor falıHande anda bilse ne olur.. kadın Yalancı!!!
Bende yok tlf ama tlf da 70 TL’ye bakıyor diye biliyorumKuzeyin no su var mı yollar misın bi de kaç tl inşallah pahali deildir
Ben Melda ya baktırdım ehh iste çok iyi diyemem gamze yi hiv denemedim. Melekler de eski yıllarda ayşe diye bir kız vardi onun kadar başarılı daha birini görmedim. Fakat akıl sağlığı bozulmus ole duydum. Peki bakirkoy enfal e giden oldu mugamze ve meldayı ilkdefa duyuuorum naısl lar
Ben Melda ya baktırdım ehh iste çok iyi diyemem gamze yi denemedim
Ben Melda ya baktırdım ehh iste çok iyi diyemem gamze yi hic denemedim. Melekler de eski yıllarda ayşe diye bir kız vardi onun kadar başarılı daha birini görmedim. Fakat akıl sağlığı bozulmus ole duydum. Peki bakirkoy enfal e giden oldu mu
Ben Melda ya baktırdım ehh iste çok iyi diyemem gamze yi hic denemedim. Melekler de eski yıllarda ayşe diye bir kız vardi onun kadar başarılı daha birini görmedim. Fakat akıl sağlığı bozulmus ole duydum. Peki bakirkoy enfal e giden oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?