İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihale birkaç kez baktırdım, kişilik analizinde, geçmişte, anda çok iyidir. Gelecek konusunda dediği 1-2 şey çıktı, gecikmeli olarak çıktı. Ama mükemmel diyemem tabii ki.

Çok teşekkür ederim herkese yorumlar için. Kuzey Nerede şu an peki?? Onu bulamiorum. Peki tutku kaynak a bak Tiran var mı? Onun yorumlari icin ne dersiniz peki tutku yu beğenen oldu mu ya da çıkan. Bi de sirinevler aysel abla var aysel saglam ona giden car mi kızlar. Hande den pek umitliydim çünkü olumsuz bir kaç şey de solemisti. Bu su olmaz demisti. Sevindim o an olumsuzluklar da soluo dedim demek kadir var sembol nisantasinda o da iyi gibi ona giden var mi

Savaş Kuzey tlf da bakıyor Hande bana hiç olumsuz şey söylemedi keşke söyleseydi ama tarzı sanırım yalanlar üzerine aslında Hande randevu çalıştığı için insanlar etkileniyor olay o 2 gün zaten off çalışma saatleri belli bir zamanlar iki hafta önceden randevu almıştım sonra son gittiğimde 3 gün öncesinde almıştım tarih bilmeyip yıllarca hala tarih veriyorsa biri ;orada bir sorun vardır 3/4 sene önce bana handeyi sorsaydınız Harika derdim emin olun o öven insanlar bile şimdi verip veriştiriyordur benim bir arkadaşım da kinlenmişti handeye zomato uygulamasından bir eleştiri yazmak istemiş sürekli silmişler sonunda kızı banladılar!!! Hamdenin gerçek yüzünü bile öğrenemiyorsuz Hande çift fala. 100 tl alıyor 20 dakika için günde 3000 tl kazanıyor 5 gün çalışıyor 60 k aylık kız kardeşinin lüks yaşamını da o sağlıyor seni duymak istediğin masallarla kandırıyor ben 3 sene bunu yedim çünkü gerçekçi olmayıp hayal aleminde yaşadığım için aslımda kendi kendimi kandırdım ama gerçekler acıydı şimdi kendime kızıyorum Hande büyük ilizyon yaratır EGO’nu okşar mantıksal akıl yürütmeler yaparak seni etkiler ama inan içi boş sadece insan analizleri iyi

Melekler kahvesindeki çınara fal baktırdım. Yeni gelmiş. Tarot kahve bir bakıyor ama bence tarot kartlarından kesinlikle anlamıyor bende biraz bildiğim için ordan anladım. Hissiyatla bakıyor. Tip ve durum analizi iyi. Ama harika diyemem. Kısa ve öz fal isteyen olursa..

Yoğunluktan mesajlara cevap veremedim burayada falcılar hakkında birşeyler ogrendim onu yazcam hiç analiz yapmadım ben akşama yazıcam hem mesajları hem burasını ama Hande hakkındaki. yprum yapan arkadaşın elleirne sağlık o üçkağıtçı lar para uğruna psikolojyle oynuyorlar artık burayı okuyan kimse o sahtekar a gitmez umarım ellerine sağlık banada geçen sene benzer şeyler söyledi bu kadın sadece işi. ve sağlığı biliyor aşkta atıyor vebal alıyor o luks yaşamın bir sonu var Allah hesap sorar hepimizin ahının cevabını verecrk mi. acaba..
buarada hepsi ayrı sahtekar ve kibirli.. okdr parayı değişen fallar içinmi verdik elleribde olmayınca kader değşiyor diyorlar iş satışa geldiğinde bnm falım çıkar diyorlar son 1ayda Allahın bana birmesajı giibi. kavga ettiğim falcılar oldu nerdeyse hepsiyle kavga ettim..gerçek yüzlerini gördüm okdr çok dolandırıldgmli artık sadece kendi yapacaklarıma inanıyorum benm yle sorunumu ondan öc alarak. gidermek gibi... cunku hak ediyor falcıya kalsa yapmaaa der... tevbe estg.. neyse.. hepsi. uckagıtcı inanmayın fal değişen bir. olguysa nediye. para veriyoruz kanmayalım

Yine hande an ile ilgili birşeyleri iyi tutturdu. Ben internetten medyum semih diye birine 300 tl yatirdim. Telefonu kapattı ve asla donmedi. Cevrimici ken yazdım yine kapadı direk. Neler neler var hande ye gelene kadar ben haram ettim aslında şikayet edebilsem nereye etsem bilmiorum başka kimseyi kandırmasın en azından bakıp bilmemek var bi de bole yapmak var bin kere haram olsun. Arkadaş demis is ve sağlık tutuo diye aşk tutmuo demis bişeyler tutsun da ona da raziyim. Kuzeyin numarası var mı cafe de calismio mu ve fiyatı ne kadar olanlar bana numarasini yollar mi şimdiden tesekkurler

Kuzeyin no su var mı yollar misın bi de kaç tl inşallah pahali deildir

Çıkan falların tesadüf oldugunu anladım artık
Çünkü aynı veya farklı kişilere baktırdım çıksitıysa enerji. tuttuysa tekrar çıkması lazımdı ama çıkmadı yani tesadüfmüş kızlar malesef acı gerçekler zten ben fala istihbarat için yani. geçmişte anda hakknda daha sonra elimde koz olucak bilgileri tutmak için gidiyordum ama çıknca eskiden inandım artık tesadüf oldugunu biliyorum bence öyle...

Ben melklerde Gamze ve Melda’ya gidiyorum Melda Net olumsuzu söylüyor Gamze’nin falları ise daha geniş persfektifli 25 Aralık’tan beri berbat zaman geçiriyorsun iki haftadır uyuyamadığımı bildi Ga
Hande anda bilse ne olur.. kadın Yalancı!!!
anda bildiğini de sanmıyorum çünkü bence karşısından aldığı Veriyle ve karşısındaki insanın.duruşu bakarak akıl yürütme yapıyor insan analizleri iyi oda hissiyatı iyi zaten symboler üzerinden yürütmüyor falı hissiyat mantık ve aldığı verilerle veya hatırladı bilgilerle yürütüyor falı

gamze ve meldayı ilkdefa duyuuorum naısl lar
Ben Melda ya baktırdım ehh iste çok iyi diyemem gamze yi hiv denemedim. Melekler de eski yıllarda ayşe diye bir kız vardi onun kadar başarılı daha birini görmedim. Fakat akıl sağlığı bozulmus ole duydum. Peki bakirkoy enfal e giden oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…