- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Bence hakikaten üstün yetenekleri olmadıktan sonra Nurayı da Çiğdemi de aynı...bence hepsi benzer ayarda, sadece biri daha sosyetik kendini pahalıya pazarlıyor, diğeri kendine o kadar değer biçmiş....hani derler ya aynı işi görüyor diye, pazardan da alsan , nişantaşından da.....O yüzden fazla para almayan birine gidip bu fal zaafımızı tatmin etmeliyiz diye düşünüyorum.....daha pahalı diye daha iyi asla değil yaniYa yok bilmiorum bole nolucak benim arkadaşım nuray sayari ya gitti 800 tl ye onunda dedikleri çıkmamış. Yok ya vazgeçmek lazim oldu çok fena bağımlılık yapio millet kumar alkol der bu daha beter. Ne para kalio ne akıl.
Ya şu da var asmin de 35 tl Fal hep kötü bakiolar. Bir koray bir ufuk yine iyi derim. Ufuk iyi ama bana baya bildi saolsunBence hakikaten üstün yetenekleri olmadıktan sonra Nurayı da Çiğdemi de aynı...bence hepsi benzer ayarda, sadece biri daha sosyetik kendini pahalıya pazarlıyor, diğeri kendine o kadar değer biçmiş....hani derler ya aynı işi görüyor diye, pazardan da alsan , nişantaşından da.....O yüzden fazla para almayan birine gidip bu fal zaafımızı tatmin etmeliyiz diye düşünüyorum.....daha pahalı diye daha iyi asla değil yani
Bana yıllar önce meleklere ayşe diye bir kız bakmışti baya gitmiştim ona sonra akıl sağlığı bozulmus bu zamana kadar sadece onu begendim. Çok çok iyiydi. Bir daha da ole birini tanimadim.Bence hakikaten üstün yetenekleri olmadıktan sonra Nurayı da Çiğdemi de aynı...bence hepsi benzer ayarda, sadece biri daha sosyetik kendini pahalıya pazarlıyor, diğeri kendine o kadar değer biçmiş....hani derler ya aynı işi görüyor diye, pazardan da alsan , nişantaşından da.....O yüzden fazla para almayan birine gidip bu fal zaafımızı tatmin etmeliyiz diye düşünüyorum.....daha pahalı diye daha iyi asla değil yani
Canım bu kadar çıldırmana gerek yok. Mutlu huzurlu insan fal baktırmaz. Baktıran herkesin bir beklentisi bir mutsuzluğu var illa ki. Sevgilinle ayrılmanın veya barışmanın forumdaki kişilerin falcılar hakkındaki fikirleriyle zerre alakası yok zaten. Biz ne düşünürsek düşünelim kaderde ne varsa o olacak. Öfkeni bizden çıkarman anlamsız. Özelden yapılan konuşmaları da forumda ifşa etmen büyük saygısızlık. Seni şikayet etmek zorunda kaldım malesef. Son sözüm de şu, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Hayatında görmediğin insanlar hakkında aşk yok sevgi yok vs diye atıp tutma. Şurdaki bir avuç insanın hepsi dertli olduğu için burda. Birbirimize destek olacağımız yerde birbirimizin yargılamaları hakaretleriyle uğraşıyoruz. Kadın kadının kurduymuş gerçekten, başka ne denir bilemiyorum.Bana gelecek çıkan oldu bu sevdiğim insanın çıkacağını bildiler birisi böbrek taşı düşüreceğimi bana kimin is
ortada bir yanlış anlama var sen Tümevarım yapıyorsun o adamın seni sevdiğini nereden biliyorsun ne kadar iyi bir ilişki yaşadın ? Seven insan çat diye gider mi ! Bence sen takıntı yapmışşın ki benim başımdan da böyle bir ilşki geçti ikinci olay kime sorsam diyorsun ya o yanlış kimseye sormayacaksın ? Very vermeyeceksin ben kimseye sormuyorum .zaman a takılma falda zaman boş iş 2005 yılında fal baktırdığım dan beri çok şey çıkmıştır kafamda hiç olmamasına rağmen yurtdışına çıkma durumunu bildiler şimdiki insanın kim olduğunu bildiler Ben burada
Bırak bu ukala tavırları arada aşk olmayan bir ilşki üzerine yorum yapılmaz kadın evliyken biriyle tanışmış çocuk çekşnmiş ortada ne aşk var ne ilşki buda takıntı yapmış olay o adamın sevdiği felan yok bunun üzerine falcılara salla mutsuzluğunu falcılardan çıkar önce insan aynaya bakacak özelden mesaj at sonra bizim sorulara cevap verme yaşın kaç 19 mu
Teşekkür ederim:)Bazı insanlara birşey anlatamazsın tatlım ...yorma kendini
zaten dikkat ediyorum da bu işi iyi yapanlar normal olmuyor.....ya kördürler, ya sakattırlar, ya da akıl sağlıkları bozuk, ya gaydirler....yani böyle bir işle uğraşanın normal kalması ya da normal birinin bunlarla uğraşması beklenemez... tespitim ne kadar doğru onu bilmiyorum ama sosyetik hatunların baktığı fal da çok zorlama geliyorBana yıllar önce meleklere ayşe diye bir kız bakmışti baya gitmiştim ona sonra akıl sağlığı bozulmus bu zamana kadar sadece onu begendim. Çok çok iyiydi. Bir daha da ole birini tanimadim.
Evet bir adam varmış sakat tekerlekli sandalye de para almiomus. Ama takir takir soluomus. Ve gelecekte aynen çıkmış. Ve her baktığı cikio diomus. Tabii herkese bakmiyomus gerçekten gerekli gorduklerine.zaten dikkat ediyorum da bu işi iyi yapanlar normal olmuyor.....ya kördürler, ya sakattırlar, ya da akıl sağlıkları bozuk, ya gaydirler....yani böyle bir işle uğraşanın normal kalması ya da normal birinin bunlarla uğraşması beklenemez... tespitim ne kadar doğru onu bilmiyorum ama sosyetik hatunların baktığı fal da çok zorlama geliyor
Evet can biseyler satmaya herkese calisiyo amma brn gormediyim icin oyle soyleyemicrm uzuldum sadece sana goremediyi icinSen niye üzerine alındın anlamadım ben sana bişey söylemedim candan memnun kalmadım ama Janset görece iyiydi ;can 1.çelişki 2. Çok soru soruyor 3.birşeyler satmaya çalışıyor ve falı bahtsızlık üzerine kurdu ki kimse bana böyle bir yaklaşımda bulunmadı şimdiye kadar sana teşekkür ederim üzerine alınacak birşey yok bu sayede Janset i tanımış oldum
Koraya bugun gittim yine gordu bana yani soyledikleride bi kez ciktiysa cikar inshallah. Janset iyidit bende rn azinda cok iyi gordu anida geceyide. Cani bana orda ovduler coook o yuzden girdim yanina amma bazi arkadaslarimiza malesef gorememis... aynen zamana takilmamak lazim ... yani koray bende tam 6 ay sonra oldu soylediyi sey :)))Koray i çok severim. Olumlu olumsuz söyler. Kötüleri de der. Düşünün bu adam değer verio sakin birakma sevio der hep ama çok ilginç ki evlilik istemio der. Cidden de ole. Tarihleri tutturan çok çok az. Takımayin bence tarihlere kimse yüzde yüz bilemez. Ama can çok attı bana. Ama ordakiler sordum bize çıktı bildi dediler. Janset i hep iyi diye duydum. Ama kısmet olmadı.
Emreyi ben burda yazmistim coook fena diyeEskiden melekere çalışan şu an taksim fal sokağında asmin cafe de cumalar izinlidir ve 9 da çıkar. Bazen cuma gidip geri döndüm hatta o şekilde emreyi baktırdım kotuydu çok bi de çok övdü ler. Kesinlikle enerji işi bu işler. Ama Janset i deniycem çok duydum iyi diye. Kaç kişiden iyi yorum duydum ama varsa beğenmeyen ler yazsın. Bakın bir safiye icin iyi yorum var bi de kotu var düşünün yani... Bu arada ufuk ta iyi asmindeki. Angels da biriz abla vardı. Onu da begenir dim. Arayacak mi derdim bugün saat gece 11 derdi arardi. Ayy biriz ablam çok özledim. Olsa ona giderdim. Angels burcu da iyiydi ayrılmış angels daki diğerleri berbat.
Emre çok çok kötü param gitti resmen. Falla alakası yok Emre'nin. O kadar yere gittik kimşeyi gormedim o tarz bakan evde bakan ev kadınları gibi. Çok kötü yaa sakin gitmeyinEmreyi ben burda yazmistim coook fena diye
Mirza ya ben gittim. Sole ki bana sadece bir dediği tuttu. O da o zaman biriyle gorusuodum. Sana 3 ay veriorum bunünlü konuşman biter dedi tam üç ay sonra bitti. Ama kaç şey dedi. Bütün fal da tutan tek şey. Çünkü kayıt ediorum evde dinliorum tekrar. Gerisi olmadı bende. Çok çok hızlı konusuo ama beğenen çok var. Yani tamamen enerji meselesi. Hande ye de burada kötü olumsuz yorum çok var. Bana tuttu mu tuttu arkadaşım. Ben niye kızın hakkını yiyim. Bildi hemde geleceği. Enerjimizi tutuo ya da.Bir de geçenlerde Fulya için Nilantaşı Symbole gittiğimde oradan bi grupla tanıştım. Mirza diye birini öyle bir övdüler ki sürekli geldiklerini ve nokta atışları olduğunu ona baktırmamı söylediler ama sırada 20 kusur kişi vardı beklemek istemedim. Aklım da kalmadı değil hani Mirzaya daha önce giden olumlu/olumsuz fikri olan var mı??
Bir de geçenlerde Fulya için Nilantaşı Symbole gittiğimde oradan bi grupla tanıştım. Mirza diye birini öyle bir övdüler ki sürekli geldiklerini ve nokta atışları olduğunu ona baktırmamı söylediler ama sırada 20 kusur kişi vardı beklemek istemedim. Aklım da kalmadı değil hani Mirzaya daha önce giden olumlu/olumsuz fikri olan var mı??
Bana asla birsey bile bilemedi sadece biri var hayatında dedi. Ondan ayrılacan başka zenğin biri dedi olmadı hala bu adam layim zengin falan da deil çok maddi sıkıntısı var hatta.diğer dedikleri de olmasi ne iş ne birsey. Tam bir hayal kırıklığıydifulya nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?