İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yazın Beşiktaşa gittim bulamadım. Orada sokakta çiçek satan kadına sordum. Buralarda fal bakan birileri yok mu diye. Gökçeyi söyledi. Evinde bakıyor dedi ama ne evini ne telefonunu bilmiyormuş.
iyimiymiş ki...ben hatırlıyorum baktırmıştım ona çok pembeciydi...hiçbir söylediğide çıkmadı..

Gökçe bence kötü. Başta olumlu dediğine sonra olumsuz dedi. Başta çok pişman dediği kişi için falın sonunda çok mutlu dedi. Asla bi konuşma olmayacak dediği adamla konuşmayı geçtim görüştüm bile.
Böyle aramaya bile değmez bence.

Siz ne zaman baktırmıştınız ?

Kuzeyle ilgili ne düşünüyorsunuz beşiktaştaki kuzey ?
Onu da tavsiye etmem :) kaderiniz bir, kesin evleneceksiniz dediği kişiyle alakamız bile kalmadı. Özel hayat dışında söyledikleri de çıkmadı. Baktırıp memnun olanlar da var tabii ki.

Ben de buradan duymuştum. İyi ki baktırmamışım ozaman.
Baktırdıklarımın içinde en kötüsü diyebilirim. Şu an tlfondan bakıyomuş sanırım ama asla değmez. purring’in dediği gibi aynı falın içinde aynı konuyla alakalı bir olumlu iki olumsuz bir sürü cümle söyler durur. En sonunda da sen sakın arama, egosuna hizmet etme gibi klişe tavsiyelerde bulunur. Bir zamanlar burda çok konuşulan lüzumsuz kişilerden biridir o da. Gökçeye bir kere baktıracağına Handeye beş kez baktır daha iyi. Evet gelecek onda da çoğu zaman çıkmaz ama en azından an konusunda çok başarılı ve dedikleri sana kendini çok iyi hissettiriyor. Gökçe’den ayırılırken kendini tam bir gerizekalı gibi hissedersin.

Taksim symbol cafe deki hayal hanıma baktiran var mı

Ergin geri gelmiş asmin e o zamanlarda ona giden ve memnun kalan çıkan varmıydı iyi olan erginmiydi eraymıydı hani şu aranan....

Bende katılıyorum. Hande geleceği pek bilemez ama kesinlikle ani iyi yakalar. Baştan olumsuzlari duymaya hazırım dersen. Sana soler de. Yani an da iyi kötü başarılıdır. Ama gelecek herkes fiyasko

Ergin geri gelmiş asmin e o zamanlarda ona giden ve memnun kalan çıkan varmıydı iyi olan erginmiydi eraymıydı hani şu aranan....
erayı beğeniyordum ben..ergini hiç denemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…