İstanbul'da Fal - Falcılar

Bncrde geleceği kimse bilemez..ama falcı tqvsiyesi yüzüne fazlaca hata yapmış insanlar var brncr yapmamalılar

Bncrde geleceği kimse bilemez..ama falcı tqvsiyesi yüzüne fazlaca hata yapmış insanlar var brncr yapmamalılar
Var tabii hatta sole ki eski sevgilim için bütün falcilar kimse yok bunda dedi. Sana donus dedi. Kadın enerjisi yok dediler. Sadece neslihan bir kız var sarışın renkli gözlü dovmeli aynı evde gozukuo lar dedi aralarında beraberlik var dedi. Ama sonra öğrendim ki sadece onun dediği doğru. Yani boşuna kaç ay bekledim

Bu saydıklarında dahil herhalde..ben ne kdr fal baktıraamda biri yok deselerde inanmam bir şüphe içimde hep olurum eger admn tavırlarıda şüpheliyse tabiki fal demek mantıgı devre dışı bırakmak değil zaten bir adam uzak davranıyorsa yzede doksan baskası vardır ki falcı yok diyorsa bile inanmak saflıktır.araştırmak lszm yada yol vernek..yoksa burayı okuyan erkkleer ya şu kızlara bakın herseye inanıyorlar nede saflar diye akıl yürütmesinler boşuna:)
Sana kimler yok dedi.bi yazarmsn birdaha baktırmayalım

Kadınlar kahvesi Remziye dedi. Bakirkoy deki herkes dedi. Yani çok var tam hatirlamiorum. Ama çok kişi dedi. Sadece neslihan var dedi. Başka kimse demedi. Sadece o farklı dedi diye onu diorum. Yoksa aklımda kalmazdı. Eskiden iyiydi neslihan... sen gittin mi janset e

Yok hani kuzey hande koray felanda dedimi son günlerde konuştuğumuz onu sordum.jansete gittim begenmedin gerekçesinide yukarı yazdım en bayagı tabaka fal çeşidi sıkışınca iki kişi arasında kalcaksın yorumunu yapanlrdırki etik bulmuyorsan falı bırak kardeşim.
Boyle.falcılara uyuz oluyorum ki onların piride tutkudur...

Banada iki kişi arasında kalacaksın demişti ; biraz çelişkili şöyle yeni bir aşk var dedi eskisiyle toparlamaya çalışacaksınız ama eskisi yeniden sonra dönecek kronolojik olarak yenisi gelecek sonra eski ile toparlamaya çalışacaksını eskisiyke olmaz demedi eskisine döndüğümde yeniye beni beklemi diyeceğim biraz saçma mesela Gamze yeni ile konuşacaksın ama istediğin şeyleri hissetmeyeceksin demişti sonrasında eskisi dahil olacak vs dedi Hande mesela yenisi gelecek ama sadece arkadaş olcaksınız dedi edi yeni birisiyle tanışacaksın sonra eskisi seni kaybedeceğini düşünecek senin naifliğini seni sevdiğini anlayacak ondan sonra dönecek Janset bir çok kimsenin söylem diği analizleri yaptı eskisinin şimdiki ilişkisi kişilerin analizi vs bence tek handikap duygusal durumdu net olamaması ki bu normal sen karar vereceksin dedi

Bana can tarot Hande ve Levent demişti hayatında biri var veya konuşuyorlar demişti can tarot hayatında bir olduğunu görürsen Şaşırma demişti hatta evlilik duyabilirsin demişti Symbol Cem bunlar evlilik yolunda demişti Levent tam ilişkiyi duyduğum da söyledi hayatında biri olduğunu ve son 4 aydır yok diyor resmî olarak var olabilir ama vazgeçmiş dedi

Janset’e hiç takılmayın derim ben. Belli ki herkese aynı şeyleri söylüyor. Sıfırdan biri ile tanışıyoruz hayatımıza gümbür gümbür giriyor, ne kadar ilginçtir ki tam o anda eskisi de bizi çok sevdiğini hatırlayıp geri dönüyor. Yedi kocalı hürmüz gibi Allah verdikçe veriyor yani. Eski sevgilin asla dönmez, sen de bundan sonra kimseyi bulamayacaksın ve yalnız öleceksin diye bir şey duyan var mıdır hiç falcılardan? Ama malesef bazılarımızın da akıbeti bu yani

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok ! bunu bana sadece Janset söylemedi 25 tanesi söyledi eski sevgili dönmez diye bir genelleme olmaz ki eski sevgiliyle ne yaşadığın ne iz bıraktığınla ilgili mesela bizim aramıza aile girdi ailenin para sevdası girdi ama bir yerde ego varsa sevgi yetişmez eski sevgili ile aranda aşk Tutku yoksa zaten dönmesim bekleme dönme bekliyorsan ya çaresizliktir yada takıntıdır

Yok onlar demedi bu eski bir olay. Tutku bana ole yapmadı. Çocuğun hakkını yiyemem. Senun var mi şu iyidir dedigin

Gitmiyim mi janset e

Valla zoru görünce erkekler bizi boşverip aşkı da tutkuyu da başkalarında arıyolar canım. Onlar için hiiiç mesele değil başka kadınlara alışmak. Herhangi bir kadınla ortalama bir mutluluk düzeyi tutturabilir erkekler. Bizim kadar anlam yüklemiyorlar her şeye. Eski sevgili dönebilir evet ama ben 2 yıldır burayı her gün takip ediyorum ve eski sevgilim döndü, barıştık çok mutluyuz vs yazana rastlamadım hiç. En fazla bir telefon, mesaj falan olmuştur ki eski ilişkinin devamı anlamına gelmez bu. Zaten 3-5 sene sonra adamın kafasına saksı mı düşecek de bizi sevdiğini hatırlayacak? Tekrar arar sorarsa yalnızlıktandır o. Ben 1,5 yıl boyunca aynı adam için tonlarca fal baktırdım. 1-2 kişi hariç herkes dönecek dedi. Sonradan olanları sana özelden de anlattım, foruma da yazmıştım. Şimdi gidip sorsam hala dönecek derler. Umutsuz olmam çok yerinde bir durum bence:) benim haricimde burda yazan insanlar da ztn ya benim gibi öylesine burda takılanlar, ya da Arka arkaya farklı kişilerle ilişki yaşayıp ayrılmış, bugün hala bekleme vaziyetinde olanlar. Ama 2017 baharından beri kime fal baktırsam aşk dedi mutluluk dedi. O gün hiç gelmedi ztn gelse burda işimiz ne? Bizi mutlu edecek olan adam zaten en baştan bizi bu kadar üzmezdi, bekletmezdi. Kim ne kadar kızarsa kızsın gerçek bu. Ne zorluklara göğüs geren adamlar var dünyada. Hiç bir şey bizi bırakmalarına bahane değil üzgünüm...

Al benden de o kadar o bir iki kişi kimse bende ona gideyim. Ben asla zaten inanmiorum geleceği bilene sadece şimdi lazim. Sen gitmiş miydin janset e bana olumsuzlari söyleyen adam lazim

Vallahi ben burda kimin yorumunu okuduysam kabataslak herkese aynı şeyi söylemiş. Ücreti de yüksek. Siz bilirsiniz ama ben tavsiye ettiğimi söyleyemem.
Ben janset için her seferinde dedikleri çıkmayabilir dedim zaten çoğu falcının çıkmıyor. Bende de hep yeni birilerini görür janset aynı size ya da başkalarına dediği gibi. Ama bu falın yüzde onluk kısmı. Diğer kalan yüzde 90lık kısmın kesinlikle hakkını yiyemem kimsenin bilemediği şeyleri demiştir. Fal enerji meselesine inanmam pek ama bir arkadaşımı yollamıştım jansete hoşlandıgı çocukla çıkıcaklarını falan söylemişti şuan çocuk başkasıyla çıkıyor. Ofisinde sıra beklerken baktıran kadınlardan birine sizin çıkan falınız oluyor mu dediğimde 20 yıl önceki sevgilisinin bir ay içinde yazıcağını söylemiş ve yazmış mesela. Duyduğumda çok şaşırmıştım kadında çok şaşırmıştı mesela ama benim arkadaşımın falı çıkmadı dediğim gibi çocuk başkasıyla çıkıyor. Falın sadece belli bi kısmına takılıp Herkese aynı şeyi diyo demek çok da doğru değil bence

Asmindeki canın da adı çok geçtiği için söylemek istedim. Falından çıkınca harika her şeyi biliyo gibi falan gelito ama eğer ses kaydı alıyorsanız dinlerseniz ağızınızdan laf aldıgını çok rahat anlarsınız. Can bence tamamen sallıyo. Hala kim gidiyo kim inanıyo açıkçası anlamıyorum. Bence burda adı bile geçmemeli o derece yani:) meleklerdeli emrede önceden orda çaycıymış sonradan falcılığa başladıgını duydum bence emre ve can kesinlikle gidilmemesi gerekenler arasında. Meleklerdeki ahmet ağızdan laf almayan anı iyi yorumlayan ama o da çok detay vermez. Ben yinede falını çok beğenmiştim. Bir de toprak ı çok beğeniyorum ama o da çok çok kısa bakıyo. Jansetin kötü yanı bence pahalı olması ve gelecekle ilgili dedikleri biraz muammadır dediğim gibi. Ama ahmet janset toprak bence gidilmesi gerekenler. Gidilmemesi gerekenler asmin can,utku,nez,kaya,koraya ben gitmedim arkadaşım gitti hiçbir şeyini bilememişti ama burda beğenenler ve o yüzden yorumsuzum. Handeye de annem gitmişti ona da her şeyi pembe tablo olarak sunmuştu. Meleklerde emre,çınar eh işte ama bir daha denemem. Damlalar tuğba bana durum analizi iyiydi ama arkadaşlarımınkini bilememişti. Nerimanda hiç tatmin etmez. Aklıma gelenler şuanlık bunlar:)
Bunlar dışında gidilicek, gidilmicek kimseler yok mu hep aynı isimler geçiyor:)

Bana çok orijinal şeyler söyledi vs denilen kim varsa koşturarak gittim emin olun. Dediklerinize inanmadığımdan değil de işte o falcıların hiç biri bana çok ilginç şeyler söylemedi. Janset’le ilgili çok kişiden duydum 2 erkek arasında kalacaksın muhabbetini. İmkansız olmasa da sıradışı bir durumdur yani. Bunca kişinin başına gelmesi pek mümkün gözükmüyor. O yüzden çok hisli biri gibi gelmedi bana. Gerçi burda ismi geçen kimsenin de hislerinin kuvvetli olduğunu düşünmüyorum. Zaten iş bir kere ticarete döküldükten sonra mevcut olan 6. Hissin de kaybolduğunu düşünüyorum ben.

O konuda haklısınız zaten hep bana da diyo 2.bir kişi ama benim umrumda bile olmuyo:) ben jansete hisle mi bakıyorsun diye sormuştum biraz meraklı oldugumdan. O da tarot hissiyatsız bakılır eğitimi alınmalı 2-3 yıl falan demişti. Ama mesela bazı isim verenler drek şehir adı bilenler falan hissiyatla ya da başka bir boyutla bakıyo demişti. Janset sadece kart yorumluyor. Ahmetin başka bir boyutla baktıgını düşünüyorum o yüzden beğendim. Tarota değil de hissiyata daha çok inandığımdan. Sizin durum olumsuz ve karışık olduğundan sizi iyi bilen yorumlayabilen falcı var mı tavsiye edebiliceğiniz

Ben janset e gidicem arkadaslar. Yorumu da yarin buraya bakarım. Gelecek zaten yalan geçmiş onemli deil fakat simdiyi isterim. O bana yeter. Gamzeye giden var mı?? Ahmet hissiyatli çünkü direk bebi kapıda gördü birşeyleri orada bile dedi. Kimsenin hakkını yiyemem hande nin bile çünkü bana olumsuzluklari da solemisti kendisi yoksa ne işim var. Asla gitmem. Nesibe abla da soler kötüleri. Yoksa gitmem ben. Olumlama istemiorum. Gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…