İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben nazifenin telini istemiştim kimse vermedi zaten ortada falcıda kalmadı bari onu deneyim diyordım

Beylikdüzündeki yeliz e gittim tam bir fiyasko. Kendinden o kadar emin konuştu ki. Gittiğim diğer falcılara da cevabını bildiğim şeyleri sormuştum. Buna da sordum.Adamın annesi onu etkiliyor mu dedim evet dedi. Annesi vefat edeli 2 yıl oluyor dedim o zaman teyzesi diyor sallayıp tutturmaya çalışıyor sürekli muallak konuşuyor. Kesinlikle tavsiye etmem.

Emre çok çok kötü param gitti resmen. Falla alakası yok Emre'nin. O kadar yere gittik kimşeyi gormedim o tarz bakan evde bakan ev kadınları gibi. Çok kötü yaa sakin gitmeyin
Canim ben oldum onun yaninda coktan zaten o yuzden diyom fenaa bana su fali yapmisti ve prama yazik oldu , halbuki ordaki kizlari ovuyodu ya bazen anlamiyorum kendilerimi insanlari oraya oturtuyolar ovun diye...

Ben nazifenin telini istemiştim kimse vermedi zaten ortada falcıda kalmadı bari onu deneyim diyordım
Nazife ye de iyi diyen var kötü diyen var nolucak ki bole. Biz arkadasimla kadir e gitmiştik. Arkadaşım ne kötü dedi ama arkadaşımın ole kötü bir enerjisi vardı ki o gün mutsuzdu zaten içerde de anlasamamislar. Bakamadi valla dedi. Sonrasında da çıkması dedi. Ama ben girdim sonra bana baya baya bildi. Enerji den bakan tarafta etkileniyor

Yalnız çok önemli bir nokta tutmuş...Mirz'ya ben 2-3 kez baktırdım, bana hiçbirkonuda net konuşmamasından dolayı artık gitmiyorum, çok yuvarlak cümleler kuruyor gibi, faldan çıkınca eğer kaydetmiyorsanız akılda hiçbirşey kalmıyor

A
Ondan bende hiç memnun kalmamıştım, verdiğim paraya üzülmüştüm. Gelecekten vazgeçtim anda bile kötüydü.

Kurtuluştaki Melahatta kör ama tam bir fiyasko :) İnsanlar nasıl memnun kalmışlar hiç anlamıyorum.

Biri verse bnde iyi veya kötü diyecemde kimse vermiyor:)) mirza fulya bunlar berbattttttttttttttt

Biri verse bnde iyi veya kötü diyecemde kimse vermiyor:)) mirza fulya bunlar berbattttttttttttttt
Bana biri nazifenin numarasını mesaj atmıştı. Eski mesajlarıma dönüp bakayım. Bende vardı numarası. Yumurtaci Nazifeden bahsediyorsun değil mi?

BEn bir kez gittim Mirzaya, neden beğendiklerini hiç anlayamadım. Aşırı alçak sesle konuşuyor, falı anlatırken gözleri sürekli başka yerlere kayıyor sağa sola laf yetiştiriyor. Ve dediğiniz gibi aşırı genel, her anlama çekilebilecek cümleler kuruyor. Masadan kalkarken bile tek laf kalmamıştı aklımda. Olumlu konuştu ama anla ilgili bu kadar genel konuşunca gelecekle ilgili dediklerine inanasım gelmemişti.

Merhaba,

2017 yıllarında beşiktaş bias cafe de Gökçe vardı. Sanırım cafe kapanmış ulaşamıyorum. Telefonu ya da nerde fal baktığını bileniniz varsa cevap verebilir mi lütfen ??? Teşekkür ederim şimdiden

Ben yazın Beşiktaşa gittim bulamadım. Orada sokakta çiçek satan kadına sordum. Buralarda fal bakan birileri yok mu diye. Gökçeyi söyledi. Evinde bakıyor dedi ama ne evini ne telefonunu bilmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…