- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Direk isim veren çok çok az kişi var. Enfal verio mesela sonra nesibe abla da az çok verir.Ben janset e gidicem arkadaslar. Yorumu da yarin buraya bakarım. Gelecek zaten yalan geçmiş onemli deil fakat simdiyi isterim. O bana yeter. Gamzeye giden var mı?? Ahmet hissiyatli çünkü direk bebi kapıda gördü birşeyleri orada bile dedi. Kimsenin hakkını yiyemem hande nin bile çünkü bana olumsuzluklari da solemisti kendisi yoksa ne işim var. Asla gitmem. Nesibe abla da soler kötüleri. Yoksa gitmem ben. Olumlama istemiorum. Gerek yok.
Bende etmem aynısı bana oldu boşuna bekledim. İyi de bu insanlar nasıl meşhur oluo bole bakıp. Andaç i çok övdü ler gittim resmen 0 bir dediği tuttu. Gerisi bomboş ve cok karışık anlatio. Cigdem de bana bakamaMusti.Dün ilk defa Laf Cafe Andaç'a gittim. 2 saate yakın da bekledim. Beklediğime hiç değmedi. Onun yerine Çiğdem'e gitseydim daha iyi olurmuş :) En azından Çiğdem anda çok iyi. Yani Andaç'ın bildiği 1 ya da 2 şey oldu ama çok sıradan bir faldı. Çok fazla iyimserdi. Kendi de dedi zaten ben dalga geçer gibi olunca; ay bu dediğime ben bile zor inanıcam ama şöyle olcak vs diye. Kısacası ben tavsiye etmem, bir daha da gitmem.
Janset’e hiç takılmayın derim ben. Belli ki herkese aynı şeyleri söylüyor. Sıfırdan biri ile tanışıyoruz hayatımıza gümbür gümbür giriyor, ne kadar ilginçtir ki tam o anda eskisi de bizi çok sevdiğini hatırlayıp geri dönüyor. Yedi kocalı hürmüz gibi Allah verdikçe veriyor yani. Eski sevgilin asla dönmez, sen de bundan sonra kimseyi bulamayacaksın ve yalnız öleceksin diye bir şey duyan var mıdır hiç falcılardan? Ama malesef bazılarımızın da akıbeti bu yani
Bazı insanlara birşey anlatamazsın tatlım ...yorma kendiniValla zoru görünce erkekler bizi boşverip aşkı da tutkuyu da başkalarında arıyolar canım. Onlar için hiiiç mesele değil başka kadınlara alışmak. Herhangi bir kadınla ortalama bir mutluluk düzeyi tutturabilir erkekler. Bizim kadar anlam yüklemiyorlar her şeye. Eski sevgili dönebilir evet ama ben 2 yıldır burayı her gün takip ediyorum ve eski sevgilim döndü, barıştık çok mutluyuz vs yazana rastlamadım hiç. En fazla bir telefon, mesaj falan olmuştur ki eski ilişkinin devamı anlamına gelmez bu. Zaten 3-5 sene sonra adamın kafasına saksı mı düşecek de bizi sevdiğini hatırlayacak? Tekrar arar sorarsa yalnızlıktandır o. Ben 1,5 yıl boyunca aynı adam için tonlarca fal baktırdım. 1-2 kişi hariç herkes dönecek dedi. Sonradan olanları sana özelden de anlattım, foruma da yazmıştım. Şimdi gidip sorsam hala dönecek derler. Umutsuz olmam çok yerinde bir durum bence:) benim haricimde burda yazan insanlar da ztn ya benim gibi öylesine burda takılanlar, ya da Arka arkaya farklı kişilerle ilişki yaşayıp ayrılmış, bugün hala bekleme vaziyetinde olanlar. Ama 2017 baharından beri kime fal baktırsam aşk dedi mutluluk dedi. O gün hiç gelmediztn gelse burda işimiz ne? Bizi mutlu edecek olan adam zaten en baştan bizi bu kadar üzmezdi, bekletmezdi. Kim ne kadar kızarsa kızsın gerçek bu. Ne zorluklara göğüs geren adamlar var dünyada. Hiç bir şey bizi bırakmalarına bahane değil üzgünüm...
Ayrıca sonuna kadar da haklısın.....Valla zoru görünce erkekler bizi boşverip aşkı da tutkuyu da başkalarında arıyolar canım. Onlar için hiiiç mesele değil başka kadınlara alışmak. Herhangi bir kadınla ortalama bir mutluluk düzeyi tutturabilir erkekler. Bizim kadar anlam yüklemiyorlar her şeye. Eski sevgili dönebilir evet ama ben 2 yıldır burayı her gün takip ediyorum ve eski sevgilim döndü, barıştık çok mutluyuz vs yazana rastlamadım hiç. En fazla bir telefon, mesaj falan olmuştur ki eski ilişkinin devamı anlamına gelmez bu. Zaten 3-5 sene sonra adamın kafasına saksı mı düşecek de bizi sevdiğini hatırlayacak? Tekrar arar sorarsa yalnızlıktandır o. Ben 1,5 yıl boyunca aynı adam için tonlarca fal baktırdım. 1-2 kişi hariç herkes dönecek dedi. Sonradan olanları sana özelden de anlattım, foruma da yazmıştım. Şimdi gidip sorsam hala dönecek derler. Umutsuz olmam çok yerinde bir durum bence:) benim haricimde burda yazan insanlar da ztn ya benim gibi öylesine burda takılanlar, ya da Arka arkaya farklı kişilerle ilişki yaşayıp ayrılmış, bugün hala bekleme vaziyetinde olanlar. Ama 2017 baharından beri kime fal baktırsam aşk dedi mutluluk dedi. O gün hiç gelmediztn gelse burda işimiz ne? Bizi mutlu edecek olan adam zaten en baştan bizi bu kadar üzmezdi, bekletmezdi. Kim ne kadar kızarsa kızsın gerçek bu. Ne zorluklara göğüs geren adamlar var dünyada. Hiç bir şey bizi bırakmalarına bahane değil üzgünüm...
Bana gelecek çıkan oldu bu sevdiğim insanın çıkacağını bildiler birisi böbrek taşı düşüreceğimi bana kimin isBen janset için her seferinde dedikleri çıkmayabilir dedim zaten çoğu falcının çıkmıyor. Bende de hep yeni birilerini görür janset aynı size ya da başkalarına dediği gibi. Ama bu falın yüzde onluk kısmı. Diğer kalan yüzde 90lık kısmın kesinlikle hakkını yiyemem kimsenin bilemediği şeyleri demiştir. Fal enerji meselesine inanmam pek ama bir arkadaşımı yollamıştım jansete hoşlandıgı çocukla çıkıcaklarını falan söylemişti şuan çocuk başkasıyla çıkıyor. Ofisinde sıra beklerken baktıran kadınlardan birine sizin çıkan falınız oluyor mu dediğimde 20 yıl önceki sevgilisinin bir ay içinde yazıcağını söylemiş ve yazmış mesela. Duyduğumda çok şaşırmıştım kadında çok şaşırmıştı mesela ama benim arkadaşımın falı çıkmadı dediğim gibi çocuk başkasıyla çıkıyor. Falın sadece belli bi kısmına takılıp Herkese aynı şeyi diyo demek çok da doğru değil bence
ortada bir yanlış anlama var sen Tümevarım yapıyorsun o adamın seni sevdiğini nereden biliyorsun ne kadar iyi bir ilişki yaşadın ? Seven insan çat diye gider mi ! Bence sen takıntı yapmışşın ki benim başımdan da böyle bir ilşki geçti ikinci olay kime sorsam diyorsun ya o yanlış kimseye sormayacaksın ? Very vermeyeceksin ben kimseye sormuyorum .zaman a takılma falda zaman boş iş 2005 yılında fal baktırdığım dan beri çok şey çıkmıştır kafamda hiç olmamasına rağmen yurtdışına çıkma durumunu bildiler şimdiki insanın kim olduğunu bildiler Ben buradaValla zoru görünce erkekler bizi boşverip aşkı da tutkuyu da başkalarında arıyolar canım. Onlar için hiiiç mesele değil başka kadınlara alışmak. Herhangi bir kadınla ortalama bir mutluluk düzeyi tutturabilir erkekler. Bizim kadar anlam yüklemiyorlar her şeye. Eski sevgili dönebilir evet ama ben 2 yıldır burayı her gün takip ediyorum ve eski sevgilim döndü, barıştık çok mutluyuz vs yazana rastlamadım hiç. En fazla bir telefon, mesaj falan olmuştur ki eski ilişkinin devamı anlamına gelmez bu. Zaten 3-5 sene sonra adamın kafasına saksı mı düşecek de bizi sevdiğini hatırlayacak? Tekrar arar sorarsa yalnızlıktandır o. Ben 1,5 yıl boyunca aynı adam için tonlarca fal baktırdım. 1-2 kişi hariç herkes dönecek dedi. Sonradan olanları sana özelden de anlattım, foruma da yazmıştım. Şimdi gidip sorsam hala dönecek derler. Umutsuz olmam çok yerinde bir durum bence:) benim haricimde burda yazan insanlar da ztn ya benim gibi öylesine burda takılanlar, ya da Arka arkaya farklı kişilerle ilişki yaşayıp ayrılmış, bugün hala bekleme vaziyetinde olanlar. Ama 2017 baharından beri kime fal baktırsam aşk dedi mutluluk dedi. O gün hiç gelmediztn gelse burda işimiz ne? Bizi mutlu edecek olan adam zaten en baştan bizi bu kadar üzmezdi, bekletmezdi. Kim ne kadar kızarsa kızsın gerçek bu. Ne zorluklara göğüs geren adamlar var dünyada. Hiç bir şey bizi bırakmalarına bahane değil üzgünüm...
Bırak bu ukala tavırları arada aşk olmayan bir ilşki üzerine yorum yapılmaz kadın evliyken biriyle tanışmış çocuk çekşnmiş ortada ne aşk var ne ilşki buda takıntı yapmış olay o adamın sevdiği felan yok bunun üzerine falcılara salla mutsuzluğunu falcılardan çıkar önce insan aynaya bakacak özelden mesaj at sonra bizim sorulara cevap verme yaşın kaç 19 muBazı insanlara birşey anlatamazsın tatlım ...yorma kendini
Arkadaslar ben baktırdım bugün jansete yani kötü diyemem. Enerjisi de iyi. Sonra gördüğüm kadarıyla işini sevio ve ilgilenio. Ani güzel bilio. Soru Cevap gitmio o güzel. Ama wow bu ne ya demedim. Fiyatı diğerlerine göre pahali tabi. Bana yönlendirme yapmadı onu diyim burada o muhabbet çok döndü. Kesinlikle bu iş enerji işi. Artık anladım. Bana dedi ki olumsuzu duymak İstemen güzel dedi lütfen de dedim. Başta konuştum korkuorum dedim. Arkadaşlar yani ne diyim handeye de iyi diyen var kötü diyen var. Ben asla adaletsiz hak yiyen biri deilim. Janset an da başarılı ama an da da tam bilemedikleri oldu ben yönlendirdim ama az oldu. Ben hande diycem kizacaksiniz. Ama o bana çok net dio. Hatta bazen ya olmaz bu adam diorum yok olmaz dio. Zorlama dio. Size nasıl ole olumlu konuşmuş anlamiorum bana hep olumsuz konuştu yıllarca 2013 den beri taniorum. İlk defa bu sene iyi birşeyler soledi. Hayret ettim hatta ya nasıl iyi konuştu dedim. Siz hande ye pembeci diosunuz. Yani enerji işi benceBana gelecek çıkan oldu bu sevdiğim insanın çıkacağını bildiler birisi böbrek taşı düşüreceğimi bana kimin is
ortada bir yanlış anlama var sen Tümevarım yapıyorsun o adamın seni sevdiğini nereden biliyorsun ne kadar iyi bir ilişki yaşadın ? Seven insan çat diye gider mi ! Bence sen takıntı yapmışşın ki benim başımdan da böyle bir ilşki geçti ikinci olay kime sorsam diyorsun ya o yanlış kimseye sormayacaksın ? Very vermeyeceksin ben kimseye sormuyorum .zaman a takılma falda zaman boş iş 2005 yılında fal baktırdığım dan beri çok şey çıkmıştır kafamda hiç olmamasına rağmen yurtdışına çıkma durumunu bildiler şimdiki insanın kim olduğunu bildiler Ben burada
Bırak bu ukala tavırları arada aşk olmayan bir ilşki üzerine yorum yapılmaz kadın evliyken biriyle tanışmış çocuk çekşnmiş ortada ne aşk var ne ilşki buda takıntı yapmış olay o adamın sevdiği felan yok bunun üzerine falcılara salla mutsuzluğunu falcılardan çıkar önce insan aynaya bakacak özelden mesaj at sonra bizim sorulara cevap verme yaşın kaç 19 mu
Bu arada asmin emre onada gittik begenmedim kötü direk kötü aklınızda bulunsunBana gelecek çıkan oldu bu sevdiğim insanın çıkacağını bildiler birisi böbrek taşı düşüreceğimi bana kimin is
ortada bir yanlış anlama var sen Tümevarım yapıyorsun o adamın seni sevdiğini nereden biliyorsun ne kadar iyi bir ilişki yaşadın ? Seven insan çat diye gider mi ! Bence sen takıntı yapmışşın ki benim başımdan da böyle bir ilşki geçti ikinci olay kime sorsam diyorsun ya o yanlış kimseye sormayacaksın ? Very vermeyeceksin ben kimseye sormuyorum .zaman a takılma falda zaman boş iş 2005 yılında fal baktırdığım dan beri çok şey çıkmıştır kafamda hiç olmamasına rağmen yurtdışına çıkma durumunu bildiler şimdiki insanın kim olduğunu bildiler Ben burada
Bırak bu ukala tavırları arada aşk olmayan bir ilşki üzerine yorum yapılmaz kadın evliyken biriyle tanışmış çocuk çekşnmiş ortada ne aşk var ne ilşki buda takıntı yapmış olay o adamın sevdiği felan yok bunun üzerine falcılara salla mutsuzluğunu falcılardan çıkar önce insan aynaya bakacak özelden mesaj at sonra bizim sorulara cevap verme yaşın kaç 19 mu
eğer falcılar birşeyler görüyorlarsa o zaman ortada ilşki yok deselerdi, ümit vermeselerdi...burda sorun yaseminpinar nikli kullanıcımızın ne yaşadığı değil, falcıların onun ne yaşadığını görememiş olması...yaeminpınarın ve benim demek istediğim ben şimdi sokaktan bir adam sorduğumda bana falcı bu adamla iritbatın yok niye soruyorsun ki demesi lazım, düzgün ve bu işi bilen bir falcı sen bu adamı istyorsun ama adam seni istemyor demesi lazım, ama maaalesef olaya o kadar vakıflar ki herkese hep adam gelecek hikayesini uydurup gönderiyorlar, bu işi düzgün yapan bu işin olmayacağını ve neden olmadığını da bilirBana gelecek çıkan oldu bu sevdiğim insanın çıkacağını bildiler birisi böbrek taşı düşüreceğimi bana kimin is
bu çakma falcıların hikayeleri sadece adam geri döndüğünde işe yarıyor....eğer falcılar birşeyler görüyorlarsa o zaman ortada ilşki yok deselerdi, ümit vermeselerdi...burda sorun yaseminpinar nikli kullanıcımızın ne yaşadığı değil, falcıların onun ne yaşadığını görememiş olması...yaeminpınarın ve benim demek istediğim ben şimdi sokaktan bir adam sorduğumda bana falcı bu adamla iritbatın yok niye soruyorsun ki demesi lazım, düzgün ve bu işi bilen bir falcı sen bu adamı istyorsun ama adam seni istemyor demesi lazım, ama maaalesef olaya o kadar vakıflar ki herkese hep adam gelecek hikayesini uydurup gönderiyorlar, bu işi düzgün yapan bu işin olmayacağını ve neden olmadığını da bilir
Ya arkadaslar ben birebir bunu falci nin ağzından duydum bir kız vardi fal bakiodu bir yerde fal cafe nin sahibi var o da falci kıza diomus ki sevmediğini istemediğini görsen de soylemeyeceksin platonik olanlara bile sevio ama soleme yemio diyeceksin diomus ve dediğim kizda güzel bakardı baya. Ve kız artık Dayanamam is birisine bu adam dönmez istemio sizi demis. Patron kavga etmiş bende biliorum o adamın onu istemediğini ama seviyorum demis hatta gelinlik bile anlatıyorum demis. Ama o kadına o adam donmemis ama o kıza da fala gelmemiş. Yani milletin olumsuzu duymak istemediğini bildikleri için demiolar aslında bilio lar. Ve yemin ederim bu olay yaşanmış o kız bana anlattı. Şu an küçük bir yeri var yemek yapıp satio bıraktı bu işi.eğer falcılar birşeyler görüyorlarsa o zaman ortada ilşki yok deselerdi, ümit vermeselerdi...burda sorun yaseminpinar nikli kullanıcımızın ne yaşadığı değil, falcıların onun ne yaşadığını görememiş olması...yaeminpınarın ve benim demek istediğim ben şimdi sokaktan bir adam sorduğumda bana falcı bu adamla iritbatın yok niye soruyorsun ki demesi lazım, düzgün ve bu işi bilen bir falcı sen bu adamı istyorsun ama adam seni istemyor demesi lazım, ama maaalesef olaya o kadar vakıflar ki herkese hep adam gelecek hikayesini uydurup gönderiyorlar, bu işi düzgün yapan bu işin olmayacağını ve neden olmadığını da bilir
çok adice yazıkYa arkadaslar ben birebir bunu falci nin ağzından duydum bir kız vardi fal bakiodu bir yerde fal cafe nin sahibi var o da falci kıza diomus ki sevmediğini istemediğini görsen de soylemeyeceksin platonik olanlara bile sevio ama soleme yemio diyeceksin diomus ve dediğim kizda güzel bakardı baya. Ve kız artık Dayanamam is birisine bu adam dönmez istemio sizi demis. Patron kavga etmiş bende biliorum o adamın onu istemediğini ama seviyorum demis hatta gelinlik bile anlatıyorum demis. Ama o kadına o adam donmemis ama o kıza da fala gelmemiş. Yani milletin olumsuzu duymak istemediğini bildikleri için demiolar aslında bilio lar. Ve yemin ederim bu olay yaşanmış o kız bana anlattı. Şu an küçük bir yeri var yemek yapıp satio bıraktı bu işi.
Birçoğu olmayacağını da görmüyor bence.....bizim telefonla aramamızı karşı taraf arayacakmış gibi anlatan bir falcı bizim istememizi karşı taraf istiyor gibi anlatabilir...ben yaşadım, şu tarihte arayacak diyorlar, adam değil ben arıyorum, tamam birşeyler görüyorlar eyvallah ama yarım doktor nasıl adamı sağlığından ediyorsa böyle görmek , böyle fal bakmak da bir işe yaramıyor....söylenenler çok farklı şekilde gerçekleşiyor sıklıkla, bu da falın nekadar güvenilmez bir şey olduğunu nekadar yanıltıcı olduğunu gösteriyor bize, falcı ile de alakası yok, fal böyle bir şey bence, elde var bukadar daha fazlası yok yaniYa arkadaslar ben birebir bunu falci nin ağzından duydum bir kız vardi fal bakiodu bir yerde fal cafe nin sahibi var o da falci kıza diomus ki sevmediğini istemediğini görsen de soylemeyeceksin platonik olanlara bile sevio ama soleme yemio diyeceksin diomus ve dediğim kizda güzel bakardı baya. Ve kız artık Dayanamam is birisine bu adam dönmez istemio sizi demis. Patron kavga etmiş bende biliorum o adamın onu istemediğini ama seviyorum demis hatta gelinlik bile anlatıyorum demis. Ama o kadına o adam donmemis ama o kıza da fala gelmemiş. Yani milletin olumsuzu duymak istemediğini bildikleri için demiolar aslında bilio lar. Ve yemin ederim bu olay yaşanmış o kız bana anlattı. Şu an küçük bir yeri var yemek yapıp satio bıraktı bu işi.
Daha fazlası baba vanga gibi kahinlerde...onlara da ulaşamadığımıza göre.....şuan elimizdekilerle fazla belentiye girmemek gerektiğini düşümüyorumBirçoğu olmayacağını da görmüyor bence.....bizim telefonla aramamızı karşı taraf arayacakmış gibi anlatan bir falcı bizim istememizi karşı taraf istiyor gibi anlatabilir...ben yaşadım, şu tarihte arayacak diyorlar, adam değil ben arıyorum, tamam birşeyler görüyorlar eyvallah ama yarım doktor nasıl adamı sağlığından ediyorsa böyle görmek , böyle fal bakmak da bir işe yaramıyor....söylenenler çok farklı şekilde gerçekleşiyor sıklıkla, bu da falın nekadar güvenilmez bir şey olduğunu nekadar yanıltıcı olduğunu gösteriyor bize, falcı ile de alakası yok, fal böyle bir şey bence, elde var bukadar daha fazlası yok yani
Arkadaslar bir kere benimde başıma geldi falci ismi vermiycez burada. Gittim kişiyi sordum olumsuz dedi. Gerçekten ole oldu ağlayarak gittim merak etme dönecek dedi sevindim ciktim oradan çocuk dönmeyi bırak sevgili bile yaptı. Bende tekrar gittim çocuk sevgili buldu di mi dedi evet dedim ben sen çok agliorum diye kiyamadı dedi.toparlanma diyecektim dedi. Ama neslihan a gitmiştim o sırada bi de o dönmez başkasını bulmus dedi. Nesibe abla ya gittim o da bitmiş yok seninle işi dediBirçoğu olmayacağını da görmüyor bence.....bizim telefonla aramamızı karşı taraf arayacakmış gibi anlatan bir falcı bizim istememizi karşı taraf istiyor gibi anlatabilir...ben yaşadım, şu tarihte arayacak diyorlar, adam değil ben arıyorum, tamam birşeyler görüyorlar eyvallah ama yarım doktor nasıl adamı sağlığından ediyorsa böyle görmek , böyle fal bakmak da bir işe yaramıyor....söylenenler çok farklı şekilde gerçekleşiyor sıklıkla, bu da falın nekadar güvenilmez bir şey olduğunu nekadar yanıltıcı olduğunu gösteriyor bize, falcı ile de alakası yok, fal böyle bir şey bence, elde var bukadar daha fazlası yok yani
Yok ya bizi nostradamus bile tatmin edemez. Ona da birseyler eksikler buluruz. Herkese herkesin ki tutmuyor. Bi de kabullenmek lazim olumsuzluklari başka çare yok. Bizim her sevdigimiz bizi sevmek zorunda değil. Takıntı yapmamak lazim. Eninde sonunda olan oluo zorlamak lazim değil. Napalim kadere öteye yol yok. Şu falcılara verdiğimiz paralarla neler alırdık.Daha fazlası baba vanga gibi kahinlerde...onlara da ulaşamadığımıza göre.....şuan elimizdekilerle fazla belentiye girmemek gerektiğini düşümüyorum
Ya kizlar gecen sene Serra Kalkan a mail atmisim fal icin yeni donus yapmis. Bakima baslayacakmis. Ama bu kadin kimdi? Okadar zaman gecti ki ben tamamen unutmusum onu? Iyi miydi? Fali tutan yada anlikta memnun kalan varmi?
Ben onu duymadim daha önce. Şimdi de arkadaşım aradi medyum tuana varmış gidelim geçen sene bana baya şey bildi dio.hayda dedim. Giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?