- 24 Şubat 2018
- 149
- 43
- 48
- 33
Koray iyidir ufuk sakin gitmeyi. FiaskoAsmindeki Koray ve ufuk nasıl kızlar
Ufuk bana baya bildi. Koray da iyidir. İkisi de çok kötü deil.Koray iyidir ufuk sakin gitmeyi. Fiasko
İyi ikisi de fena deil wow diyemezsin ama fena deiller. Bana ikisi de bildi. Çok pişman olmazsın. Var mı başka hande ye gidenler yazarlar mi acabaAsmindeki Koray ve ufuk nasıl kızlar
Asmindeki Koray ve ufuk nasıl kızlar
Koray iyidir ufuk sakin gitmeyi. Fiasko
İyi ikisi de fena deil wow diyemezsin ama fena deiller. Bana ikisi de bildi. Çok pişman olmazsın. Var mı başka hande ye gidenler yazarlar mi acaba
Cnm ben yazildim ergine yarin gidcem yazarim nasil diye
İlk falı zaten çok iyi bildi bana da. Zaten biraz ara vermek lazım biraz degisiklik yasayip gitmek lazim ama ufukta memnun kaldım. O kadar kötü var ki. Ama hala handeye çok kötü diyemiorum kimse kızmasın. Bana bilmedikleri olduğu gibi bildikleri de olmuştur bana yüzde elli yüzde elli olmuş oldu. Kimsenin hakkını yiyemem. Adam arayacak dedi aradi bu olmaz dedi dedi yani. Keza sende diosun Dasdar sağlıktan bildi işten bildi. Zaten yüzde yüz kim bilio varsa söyleyin hep beraber oraya gidelim. Herkes dukkan açınca biraz fazla kişi gelince bozmaya baslio ya da herkes zaten baştan beri çok kötü.Ufuk bana ilk falında geçmiş ve ani çok iyi bildi ama ikinci falda çok fazla yorum yaptı fal disina çıktı gibi oldu. Ama ilk falı çok iyiydi an ve geçmiş. Ama geleceği bilir mi bilmiyorum daha yeni baktirdim
Ufuk ilk falda nokta atışla bildi net net söyledi bildi yani ikinci de bilemedi diyemem ikinci de iyiydi ama anlatırken çok fazla yorum kattı başka örnekler verdi o yüzden konu disina çıktı gibi oldu ama ilk falı çok iyiydi.İlk falı zaten çok iyi bildi bana da. Zaten biraz ara vermek lazım biraz degisiklik yasayip gitmek lazim ama ufukta memnun kaldım. O kadar kötü var ki. Ama hala handeye çok kötü diyemiorum kimse kızmasın. Bana bilmedikleri olduğu gibi bildikleri de olmuştur bana yüzde elli yüzde elli olmuş oldu. Kimsenin hakkını yiyemem. Adam arayacak dedi aradi bu olmaz dedi dedi yani. Keza sende diosun Dasdar sağlıktan bildi işten bildi. Zaten yüzde yüz kim bilio varsa söyleyin hep beraber oraya gidelim. Herkes dukkan açınca biraz fazla kişi gelince bozmaya baslio ya da herkes zaten baştan beri çok kötü.
Ben baktırdım o da kötü deilUfuk ilk falda nokta atışla bildi net net söyledi bildi yani ikinci de bilemedi diyemem ikinci de iyiydi ama anlatırken çok fazla yorum kattı başka örnekler verdi o yüzden konu disina çıktı gibi oldu ama ilk falı çok iyiydi.
Ergin de bilemedim. Bildiği şeyler oldu şuan ile ilgili ama eski sevgilim nişanlandı hayatında biri var ama ciddi ilişki değil dedi. Sonra ben nişanlandı dediğimde o zaman bildi biseyleri. İleriye dönük yorum yaptı genelde bildiği şeyler de oldu ama o konuda yanildi.bide ne alaka dediğim bı yorum yaptı ben memurum bana ileride ticaret ile uğraşacağımi söyledi. Ben işimi seviyorum değiştirmem galiba ama bilmiyorum :) Dediği şeyler çıkarsa yazarım. Ama ufuk iyiydi. Koray a baktırmak nasip olmadı bı türlü. Ona baktiran varsa yorumunu beklerim
Evet annesine bakacak ti ondan bir müddet olmayacak. Bende gidecem gelmesini bekliom.Mi cafe hande nin telefonları da cevap vermiyor, geçenlerde annesinin hastq oldugunu ve şu sıralar cafe ye gelenediğini söylemişti cafe çalışanı . Bilginiz var mı acaba ?
Kizlar simdi asmindeydim sabahdan 5 fal yaptirdim :) hepsini aksam bir bir size anlaticam burda simdide bakirkoydeki laf cafeye geciyorum
Yorumlarimi aksam
Buraya herkes icin yazicam
Tutku nasıl Peki ? Önerir misiniz ? Ve numarasını verir misiniz özelden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?