İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutkuya baktırmayı düşünüyorum , doğru bir karar mı olur sizce lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Bana dediği cikti tutkunun. Tutkunun yakın tarihleri tutuo. Ben kötü diyemem. Kimse yüzde yüz bilemez. Ama genel anlama iyi derim.

Bana dediği cikti tutkunun. Tutkunun yakın tarihleri tutuo. Ben kötü diyemem. Kimse yüzde yüz bilemez. Ama genel anlama iyi derim.
Telefonda bakıyor sanırım? Numarasını verir misiniz özelden? Beğenmeyenlerd var galiba çok bilemiyorum kime baktırmaylım? Herkese baktırmak ta istemiyorum : (

Çok mu olumsuz ?

Ayy ne dediği.belli değil üçkere bakytdm üçündede çelişti savunmalarıda cok saglandır.ayrıca guvenilir deil fal deyip herirkese baktırmayın egosu en muhtesem falxıdır ayrıca..ben şiddetle tavsiye etmiyorm.vebali kalmasın diye daha da uzerinw yoruk yapmıyrum etik deil ve her falı. Çelişkili.bazen sevmediğibe veya önyargılı olduguna kafaaına gore yprum yapıyor bi arkdsma oyle oldu banada ..tarafsz dil.biiki.şey bilsin bi
Zahmet yoksa fal camiasına giremezdi nokta
Dahadq yorum yapmam

Sana herkrs çıkmış.benc enejin iyi açıı senin.ondan herkes çıımış.cunku tutku bile:)

Kizlar yorulmlarimi yaziyorum soz verdiyim gibi.

Asmin Cafe:

1. Koraya 1.5 sene once gitmishdim ve bunu oncedem yazmishtimda burada, bana soyledikleri cikmishti ve o an icin cikmasi mumkun olmayan seyler soylediyi icin inanmadim. Zamani cok yalnis soylesede 6 ay gecikmeyle olsada cikmisti o mumkun olmayan konu. Bugun yine gittim beni hatirlamadi ve bu iyidir ki yine olaylari gordu ani yani gordu ufak tefet kucuk yalnisliklari olmadi deyemem jucucuk seyleri yalnis soyledi, amma genel iyi. Yine bana benim icin munkun olmayan bisey soylediyi icin inanamiyorumda... amma inshallah

2 . Shenay deilen birisi gelmish ona oturdum: Cok tatli birisi , ve baya gordu cok detay vermedi amma gordu yani , orda oturan arkadaslar bekleyenlerdr onu övdu , cikarmi cikmazmi yakin zamanda gorcez zaten

3.Canan :yeni gelmis ,hic bisey gormuyo diyemicem , amma yani ikinci kez gitmem. Ve surekli hadi yildizname yapalim demesi beni sinir etti hayir istemiyorum israrla yapalim diyosunuz dedim , amma daha net cikar dedi brnde sade tarota bakin beyenirsem yapar dedimki orta fal yani.
4.Tam yaninda hir tane daha kafe var kadinlar kahvrsi nemi orda pelin varmish ovduler gittim oraya 3 saat bekledim amma ortalama faldi ne kotu ne iyi diyemem. Bazi sheyleri gordu bazilarini yalnis gordu, anlayamadim pek iyimi dicem kotumu.
5.Emreye gittim oturdum sonda... hep biseyler satmaya calisti bana , iyi seyler soylesede benle yakindan uzaktan alakasi olmayan seyler sayikladi hep yarim kalktim bile cunki bosh bosh konusmalarina zaman kayb etmek istemedim

Gecelim Laf cafeye :

1. AndaÇ: gayet basariliydi, amma tipini sevemedin nedense , 10 puandan 7 veririm. Soyledikleri cikarda yazarim
  2. Symbole kafe Mirza: Cok soru sordu kendisi bana o yuzden iyi diyemicem sanki benden soz aliyomus gibi grldi bana
Bugunluk bukadar kizlar:)))

Pelini merak ettim bide shenayi onlara giden oldumu aranizda? Sizde yazarsaniz paylasirsaniz benim gibi sevinirim!

Sana herkrs çıkmış.benc enejin iyi açıı senin.ondan herkes çıımış.cunku tutku bile:)
Herkes deil. O kadar abartmayalim. Tutkunun ki çıktı kuzey de çıktı sayılır hande nin de bazı dediği şeyler ufuk ve Koray da tuttu bazı dedikleri. Ben 350 kişiye baktirmisimdir. Yarı yarıya cikanlar bunlar. Ben zaten direk anlatıyorum. Neler ciktiysa... Mesela sende demiştin hande sağlık konusunda iyidir diye is iyidir bunları sen yazmistin. Ben zaten hepsi çıktı falan demiorum kimse yanlış anlamasin. Herşey tabii ki de tutmadi.

Piyasa iyi falcılar varken hep Asmin muhabbeti dönmesi sizce de garip değil mi birde Hande meleklere çalışan yok galiba !!!!

Piyasa iyi falcılar varken hep Asmin muhabbeti dönmesi sizce de garip değil mi birde Hande meleklere çalışan yok galiba !!!!
Kim var mesela iyi falcı...ve asmin cafe konusunda haklısın...eskiden kalite olarak daha iyiydi...şimdiki falcıların alayı tırt...ya nazar var kurşun dök diyorlar ya kilit getir diyorlar geçiniz...handede ne buluyor insanlar onuda anlamıyorum tam bir fiyasko...o kadar pembeciki onun söylediklerine inanıp saçma sapan bir adamı aylarca hayatımda tutmuştum...olmaz ya imkansız dediğimde olacak bak gör şu zaman bu zaman diyip beklentiye sokmuştu beni...sonuç hüsran..o dönem cantarot çok iyiydi..oda bozdu kendini şimdilerde..eskiden güzel analizleri vardı..şimdi danışmanlık menejerlik bişeyler yapıyor falı o kadar önemsemiyor..maalesef...mesela tuğbada iyiydi ama o kadar ağır bir enerjisi varki ondan çıkınca günlerce kendime gelemiyorum ben o yüzden gitmiyorum...ay dur bir kadın vardı kendi cafesi vardı taksimde bir dönem oda çok popülerde..ister kendin için ister karşı tarafın düşünceleri için baktırıyordun..o kadının falları an analizleri iyiydi karşı tarafın düşüncelerini cümleleriyle söylerdi resmen..gel gelelim gelecek nooo çıkmadı...bi melek sevgi vardı bi kere gitmiştim...hayal meyal hatırlıyorum..sert dobra bir kadındı...sanki olumsuz konuşmuştu bana...boşver erkekleri işine gücüne bak gibi telkinlerde bulunmuştu... çok eski dediğim gibi hafızamda flu yani uzun lafın kısası taksimde iyi diyebileceğim sanırım kimse yok..yinede arada cantarota 6 aylık rutinlerde baktırırım..yüz yüzeyken iyidir kısmen...gökere 2 ayda bir baktırırım..onunla enerjimiz çok iyi tutuyor...seveni var sevmeyeni var..bilemedim...şimdi hakkında çok yorum yapıpta reklam yapıyor imajı yaratmak istemiyorum...hali hazırda beklemede olduğum falcılar var...verdiği tarihler geçsede biraz daha zaman tanıyorum onlara bakalım çıkarsa yazıcam yorumlarımı

Ya handeye pembeci diosunuz da bana hep olumsuz konuştu. Bir bana mı konuştu anlamiorum.

Ya handeye pembeci diosunuz da bana hep olumsuz konuştu. Bir bana mı konuştu anlamiorum.
Hiç bilmiyorum ama cidden o kadar abartıldığı gibi bir falcı değil...randevu alınacak beklenecek filan...zaten dediği hiçbişeyi yaşamadım...seni seviyor dediği adamında yemediği halt kalmadı...no hande iyi değil

Bu hafta falcıya gitmek istiyorum. Yazılan mesajların neredeyse hepsini okudum herkes ayrı bir şey söylüyor. Nolur bana gerçekten iyi olduğunu düşündüğünüz kişilerin adlarını ve çalıştıkları kafeleri söylebilir misin? Lütfen

Merhaba, bu arzu hanimin telefonu var mi acaba sizde, varsa bana da ozepden gonderebilir misiniz?

Arzu hanimin telefonuna ulasabildiniz mi bana da gonderebilir misiniz ozelden?

Merhaba, bu falci nasil bakiyo, dedikleri cikti mi, bana da ozelden yazabilir misiniz bu falcinin numarasini

Merhaba, telefon numarasini bana da gonderebilir misiniz

Merhaba, arzu hanimin telefonu varsa bana da yazabilir misiniz

Açıkcası bende cantarota sembolde gittim sonra evine sonra kuruçeşmedeki yerinde de gittim sonra evine döndüğünde gittim eğer başka işlerle uğraşmasa evet ama son gittiğimde sallamadı hadi git modundaydı başka işim var arada alırım vs demişti arada aldı 2016 da 50 tl ye bakıyordu yüzyğze ondan sonra gitmedim son falı felaket değildi ama baştan savma ve çelişkiliydi handenin işleri kesat sanırım ; yöntem şu alani reklam yapamazsınız şunu yapacaksınız burada başkalarından ve kendi deneyimlerini harmanlayıp güven vermek şuna buna gittim gibi analizlerle güven verip şu iyi bu iyi deyip birisine yönlendirme. Şimdi bununyapıyorlar dikkatli olun derim burada asla birdaha tavsiye yazman samimi bulmadığım kimseyle konuşmayacağım çünkü özelden gecenin bir vakti Çorlu’dan falcı soran mesaj atan 19 yaşımdaki kişiye sen kimi önerirsin diyorum ses seda yok allah böyle insnalığını yitirmiş kimseleri benden uzak dursun burada kimse falcıya gitmiyor başkalarından öğrendiklerini satıyor prim yapmaya çalışıyor falcıya gittiysen doğru dürüst analiz yaparsın yok beğenmedim demekle olmuyor açıkcası yaş olgunluk eğitim de bu analiz de önemli dediğim gibi burada asla. Birini paylaşmayacağım bilgi istiyorsanız özelden mesaj atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…