- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Bana dediği cikti tutkunun. Tutkunun yakın tarihleri tutuo. Ben kötü diyemem. Kimse yüzde yüz bilemez. Ama genel anlama iyi derim.Tutkuya baktırmayı düşünüyorum , doğru bir karar mı olur sizce lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Çok mu olumsuz ?Ayyyyy amannnn
Telefonda bakıyor sanırım? Numarasını verir misiniz özelden? Beğenmeyenlerd var galiba çok bilemiyorum kime baktırmaylım? Herkese baktırmak ta istemiyorum : (Bana dediği cikti tutkunun. Tutkunun yakın tarihleri tutuo. Ben kötü diyemem. Kimse yüzde yüz bilemez. Ama genel anlama iyi derim.
Çok mu olumsuz ?
Bana dediği cikti tutkunun. Tutkunun yakın tarihleri tutuo. Ben kötü diyemem. Kimse yüzde yüz bilemez. Ama genel anlama iyi derim.
Herkes deil. O kadar abartmayalim. Tutkunun ki çıktı kuzey de çıktı sayılır hande nin de bazı dediği şeyler ufuk ve Koray da tuttu bazı dedikleri. Ben 350 kişiye baktirmisimdir. Yarı yarıya cikanlar bunlar. Ben zaten direk anlatıyorum. Neler ciktiysa... Mesela sende demiştin hande sağlık konusunda iyidir diye is iyidir bunları sen yazmistin. Ben zaten hepsi çıktı falan demiorum kimse yanlış anlamasin. Herşey tabii ki de tutmadi.Sana herkrs çıkmış.benc enejin iyi açıı senin.ondan herkes çıımış.cunku tutku bile:)
Kim var mesela iyi falcı...ve asmin cafe konusunda haklısın...eskiden kalite olarak daha iyiydi...şimdiki falcıların alayı tırt...ya nazar var kurşun dök diyorlar ya kilit getir diyorlarPiyasa iyi falcılar varken hep Asmin muhabbeti dönmesi sizce de garip değil mi birde Hande meleklere çalışan yok galiba !!!!
Ya handeye pembeci diosunuz da bana hep olumsuz konuştu. Bir bana mı konuştu anlamiorum.Kim var mesela iyi falcı...ve asmin cafe konusunda haklısın...eskiden kalite olarak daha iyiydi...şimdiki falcıların alayı tırt...ya nazar var kurşun dök diyorlar ya kilit getir diyorlargeçiniz...handede ne buluyor insanlar onuda anlamıyorum tam bir fiyasko...o kadar pembeciki onun söylediklerine inanıp saçma sapan bir adamı aylarca hayatımda tutmuştum...olmaz ya imkansız dediğimde olacak bak gör şu zaman bu zaman diyip beklentiye sokmuştu beni...sonuç hüsran..o dönem cantarot çok iyiydi..oda bozdu kendini şimdilerde..eskiden güzel analizleri vardı..şimdi danışmanlık menejerlik bişeyler yapıyor falı o kadar önemsemiyor..maalesef...mesela tuğbada iyiydi ama o kadar ağır bir enerjisi varki ondan çıkınca günlerce kendime gelemiyorum ben o yüzden gitmiyorum...ay dur bir kadın vardı kendi cafesi vardı taksimde bir dönem oda çok popülerde..ister kendin için ister karşı tarafın düşünceleri için baktırıyordun..o kadının falları an analizleri iyiydi karşı tarafın düşüncelerini cümleleriyle söylerdi resmen..gel gelelim gelecek nooo çıkmadı...bi melek sevgi vardı bi kere gitmiştim...hayal meyal hatırlıyorum..sert dobra bir kadındı...sanki olumsuz konuşmuştu bana...boşver erkekleri işine gücüne bak gibi telkinlerde bulunmuştu... çok eski dediğim gibi hafızamda flu yani uzun lafın kısası taksimde iyi diyebileceğim sanırım kimse yok..yinede arada cantarota 6 aylık rutinlerde baktırırım..yüz yüzeyken iyidir kısmen...gökere 2 ayda bir baktırırım..onunla enerjimiz çok iyi tutuyor...seveni var sevmeyeni var..bilemedim...şimdi hakkında çok yorum yapıpta reklam yapıyor imajı yaratmak istemiyorum...hali hazırda beklemede olduğum falcılar var...verdiği tarihler geçsede biraz daha zaman tanıyorum onlara bakalım çıkarsa yazıcam yorumlarımı
Hiç bilmiyorum ama cidden o kadar abartıldığı gibi bir falcı değil...randevu alınacak beklenecek filan...zaten dediği hiçbişeyi yaşamadım...seni seviyor dediği adamında yemediği halt kalmadı...no hande iyi değilYa handeye pembeci diosunuz da bana hep olumsuz konuştu. Bir bana mı konuştu anlamiorum.
Merhaba, bu arzu hanimin telefonu var mi acaba sizde, varsa bana da ozepden gonderebilir misiniz?Galiba benim yıllar önce birkaç kere gittiğim Arzu'dan bahsediyorsunuz. Eskiden Üsküdarda evinde bakardı. Sonra cafelerde buluşulup bakıyordu. Fena değildir. O tarihlerde biraz fazlaca para istiyrdu. Siz nerden duydunuz Arzuyu? Numarasını buldunuz mu?
Arzu hanimin telefonuna ulasabildiniz mi bana da gonderebilir misiniz ozelden?üsküdarlı ayna falı bakan falcı arzunun numarasını bilen varmı?Önceden cafede fal bakıyormuş ama artık cafeyi bırakıp kendısının belırledıgı mekanlara gıdılıp bakıyormuş.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.
Merhaba, bu falci nasil bakiyo, dedikleri cikti mi, bana da ozelden yazabilir misiniz bu falcinin numarasinihehehehee ayy kız boşver ara ara birşey olmaz bir arkadaşım için dersin bana sordu da senin dediğin aklıma geldi bu yüzden aradım dersen başka bir şey yok yanii...kimmiş o arkadaş derse zeynoloji dersin yemin etsen başın ağırmaz :) :) ben birini biliyorum ama bu hatun telefonla randevu alıyorsun istediğin yere geliyor ama karşıda yani asya yakasında üsküdarlı mı bilmem biz bir cafe de görüşmüştük
Merhaba, telefon numarasini bana da gonderebilir misinizcanım, canan diye bi falcı var. Kadıköy ya da üsküdarda bi yere randevu veriyor orda buluşuyorsunuz. Ne falı bakıyor dersen karşısına seni oturtuyor, kagıtları var yazıyor başlıyor anlatmaya. Senden enerji alarak bakıyor. Ben yazın gitmiştim. Çok da karambole bi anımdaydım bana kimin ne düşündüğünü, neler olduğunu anlatmıştı.Aile, sevdiğin kişi ve onun ailesi herkesi tek tek anlattı. Geçtiğimiz günlerde zeynolojiyle gittik. O da memnun kaldı. Gitmek istersen verebilirim numarasını
Arzu hanimin telefonuna ulasabildiniz mi bana da gonderebilir misiniz ozelden?
Merhaba, arzu hanimin telefonu varsa bana da yazabilir misinizevet annem seneler öncesinde ona giderdi o zaman gerçekten iyiydi. ben ise ilk ve son olarak geçen sene gittim, o anı bildi ama gelecek tutmadı. telepati yeteneği var o konuda iyi... tatlı bir kadın aslında ama işte keşke eskisi gibi olsaydı. ha bir de eskiden suya bakardı, şimdi hiçbir şeye bakmadan söylüyor, çok değişik bir yetenek. cin konusunda ise birşey diyemeyeceğim...
Açıkcası bende cantarota sembolde gittim sonra evine sonra kuruçeşmedeki yerinde de gittim sonra evine döndüğünde gittim eğer başka işlerle uğraşmasa evet ama son gittiğimde sallamadı hadi git modundaydı başka işim var arada alırım vs demişti arada aldı 2016 da 50 tl ye bakıyordu yüzyğze ondan sonra gitmedim son falı felaket değildi ama baştan savma ve çelişkiliydi handenin işleri kesat sanırım ; yöntem şu alani reklam yapamazsınız şunu yapacaksınız burada başkalarından ve kendi deneyimlerini harmanlayıp güven vermek şuna buna gittim gibi analizlerle güven verip şu iyi bu iyi deyip birisine yönlendirme. Şimdi bununyapıyorlar dikkatli olun derim burada asla birdaha tavsiye yazman samimi bulmadığım kimseyle konuşmayacağım çünkü özelden gecenin bir vakti Çorlu’dan falcı soran mesaj atan 19 yaşımdaki kişiye sen kimi önerirsin diyorum ses seda yok allah böyle insnalığını yitirmiş kimseleri benden uzak dursun burada kimse falcıya gitmiyor başkalarından öğrendiklerini satıyor prim yapmaya çalışıyor falcıya gittiysen doğru dürüst analiz yaparsın yok beğenmedim demekle olmuyor açıkcası yaş olgunluk eğitim de bu analiz de önemli dediğim gibi burada asla. Birini paylaşmayacağım bilgi istiyorsanız özelden mesaj atınKim var mesela iyi falcı...ve asmin cafe konusunda haklısın...eskiden kalite olarak daha iyiydi...şimdiki falcıların alayı tırt...ya nazar var kurşun dök diyorlar ya kilit getir diyorlargeçiniz...handede ne buluyor insanlar onuda anlamıyorum tam bir fiyasko...o kadar pembeciki onun söylediklerine inanıp saçma sapan bir adamı aylarca hayatımda tutmuştum...olmaz ya imkansız dediğimde olacak bak gör şu zaman bu zaman diyip beklentiye sokmuştu beni...sonuç hüsran..o dönem cantarot çok iyiydi..oda bozdu kendini şimdilerde..eskiden güzel analizleri vardı..şimdi danışmanlık menejerlik bişeyler yapıyor falı o kadar önemsemiyor..maalesef...mesela tuğbada iyiydi ama o kadar ağır bir enerjisi varki ondan çıkınca günlerce kendime gelemiyorum ben o yüzden gitmiyorum...ay dur bir kadın vardı kendi cafesi vardı taksimde bir dönem oda çok popülerde..ister kendin için ister karşı tarafın düşünceleri için baktırıyordun..o kadının falları an analizleri iyiydi karşı tarafın düşüncelerini cümleleriyle söylerdi resmen..gel gelelim gelecek nooo çıkmadı...bi melek sevgi vardı bi kere gitmiştim...hayal meyal hatırlıyorum..sert dobra bir kadındı...sanki olumsuz konuşmuştu bana...boşver erkekleri işine gücüne bak gibi telkinlerde bulunmuştu... çok eski dediğim gibi hafızamda flu yani uzun lafın kısası taksimde iyi diyebileceğim sanırım kimse yok..yinede arada cantarota 6 aylık rutinlerde baktırırım..yüz yüzeyken iyidir kısmen...gökere 2 ayda bir baktırırım..onunla enerjimiz çok iyi tutuyor...seveni var sevmeyeni var..bilemedim...şimdi hakkında çok yorum yapıpta reklam yapıyor imajı yaratmak istemiyorum...hali hazırda beklemede olduğum falcılar var...verdiği tarihler geçsede biraz daha zaman tanıyorum onlara bakalım çıkarsa yazıcam yorumlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?