Birinizde bana iyi bir falcı önersin ya ben söylediklerimi beğendim ama korktuğum için gidemem birdaha. Böyle varlıklarla değilde enerjiyle bakan biri olsun. Yada mahalle teyzesi varmı. Beşitaşta varmış birtane Gülşah o nasıl
Ben Safiye’den memnun kalmadığım için numarasını sildim malesefÜsküdardaki Arzunun numarasını bulan,baktıran oldu mu???
Safiyeye noldu?? Bu arada 2 kere yazdım buraya numarasını istedim bir taneniz de göndermedi teşekkürler kızlar!!
Deniz abla ya Baktırdım.Deniz mı.bakti sana nasıl baktı
Nasil baktı peki bildi miDeniz abla ya Baktırdım.
N
Nasil baktı peki bildi mi
[/QUOTE
Orta diyim. Bir şey vardı onu bildi. Gerisini de yarı yarıya bildi. Ama yönlendirmeye açık. Yok ole deil bole diyince biraz değiştiriyor. Bi de sana bundan da bakalım falan dedi o da 300 tl ymis. Yani bole şeyleri sevmiyorum. Sonra kocası geldi sıkıntın varsa 4 bin ya da 5 bin e çözeriz. Tanıdığım hoca var dedi. Yok ole bir param saolun lütfen dedim. Bu arada uykusuzluk sorunum vardı. Onun için dediler. Düşün yani bağlama ya da Kayıp eşya falan da değil. Ben ole bir param yok diyince kocası beni resmen kovdu. Hayatımda bole birsey yasamamisimdir. Tavır olarak çok duzgun davranmaya rağmen. Ondan dolayi bir daha gitmedim ve kimseye de tavsiye etmedim.
Cok komiksin canim :) reklamci olayim oyle dusunuyosan hic umrumda bile diyil vallahi ben istanbulda gitmediim falci kalmadi ve kim bana duz baktiysan burda yazdim . Evet bana Can cikti sana cikmadiysa banada cikmadi anlamina gelmiyor .Canda çıkıyordu değilmi sen ya orada çalışansın yada sahibisin seni keriz misin kuzeye 150 veririyorsun Asmin dekileri övüp duruyorsun hadi reklamcı seni
Bide aynen 150 oduyorum hatta online yolluyorum parayi yani buraya kopisini bile ata bilirim okadar yolluyorum diye. Tatlim ben o kadar zenginimki kimise reklam yapmama inanki ihtiyacim yok senide tum sul ailenide ben satin alirim bunuda bil!Canda çıkıyordu değilmi sen ya orada çalışansın yada sahibisin seni keriz misin kuzeye 150 veririyorsun Asmin dekileri övüp duruyorsun hadi reklamcı seni
Bana dedi valla. Kocası da kasa da duruyor hatta. Eğer demediyse iyi bari. İyi biri bulursan bana da haber ver. Gerçi ben bu ara daha bakmiycam.Bana hiç öyle bişey demedi açıkçası sadece baktı
Evet yani herkese aynı çıkacak diye birşey yok. Çok iyi diolar gidiorum. Tek bişey cikmio. Günde otuz kırk kimi zaman elli kişiye bakiolar. Hepsine nasıl tam tutturacaklar. Onları da anlamak lazım. Enerji meselesi benim tutkuyla tutuo mesela sembol kadir le tutuo. Bazıları süper dio baktiriorum 0. Ben kardeşimi handeye goturdum çok kotu dedi arkadaşımı goYurdum o begendi. Herkese farklı.Cok komiksin canim :) reklamci olayim oyle dusunuyosan hic umrumda bile diyil vallahi ben istanbulda gitmediim falci kalmadi ve kim bana duz baktiysan burda yazdim . Evet bana Can cikti sana cikmadiysa banada cikmadi anlamina gelmiyor .
Ya burada çok beğenilmiyor galiba ya d SBS’n denk gelmedim ama laf cafe Çiğdem anda aşırı iyiydi bende. Ufak ayrıntıları falan bile cildi. Şimdiye kadar gördüğüm anda en iyi falcıyı. Geleceği bilemem tabii çok geniş gelecek hakkında bile bir şeyler söyledi.Ya kızlar bana şu anı en iyi bilen bı falcı önerir misiniz gelecek değil ben geçmiş ve şuanki durumu bilen birini arıyorum
Evet, farklı kişiler.Kızlar telefonda bakan kuzeyle laf cafe kuzey farklı Kişiler mi? Aynı mı? Hemen cevap verebilir mi biri baba((
Teşekkür ederim :)Evet, farklı kişiler.
Rica ederim :)Teşekkür ederim :)
Mesela bana an ile ilgili bile birsey bilememisti. 2 yıl önce baktirmistim. Sarışın hoş bir kadin. Gelecek zaten asla çıkmadı. An da bile atmıştı bana. Kaç saat beklemistim boşuna aynısı Andaç içinde geçerli. O da bilemedi tek birsey bile karmaşık karmaşık anlattı. Alakası olmayan şeyler dedi. YaniYa burada çok beğenilmiyor galiba ya d SBS’n denk gelmedim ama laf cafe Çiğdem anda aşırı iyiydi bende. Ufak ayrıntıları falan bile cildi. Şimdiye kadar gördüğüm anda en iyi falcıyı. Geleceği bilemem tabii çok geniş gelecek hakkında bile bir şeyler söyledi.
Çiğdem’i hiç beğenmeyenler de var ama an konusunda gerçekten inanılmazdı bende. Hatta benim aklımdan çıkmış olan bazı durumları bile bana hatırlattı. Ah bir de geleceği azıcık tutturmuş olaydıYa burada çok beğenilmiyor galiba ya d SBS’n denk gelmedim ama laf cafe Çiğdem anda aşırı iyiydi bende. Ufak ayrıntıları falan bile cildi. Şimdiye kadar gördüğüm anda en iyi falcıyı. Geleceği bilemem tabii çok geniş gelecek hakkında bile bir şeyler söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?