- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
3 kartla bakio. Biraz Terbiyeli konuş. Ahmet e sevgilim bile gitti. Janset tin yeri hostes Rona sokak hatta sokağında küçük market var. 3 kartla baktı bana. Ama sen bu kafayla bu sekil adamlarla konusursun zaten seni istememe leri çok çok normal. Ben handeye de wow demiorum. Onunda bazı bildikleri oldu dedim. Ahmet çok tatli sempatik iyi biri dedim. O da koray i yazdım tutku yu yazdımHadi bas git seni zarfladım janset 3 farklı kartla bakıyor diye evet sazan gibi atladın git de kaç farklı kartla baktığını öğren ; Ahmet’i övmedin iyi vs dedin çünkü gitmediğin bana şunu dedi diyemiyorsun amacın güven oluşturup reklam yapmak direk reklam yaparsan olmaz patlarsın ne yapacaksın başka larından elde ettiğin bilgileri burada satmak gitmediğin halde gidiyormuş gibi yapmak jansete gideceğim dediğin zaman nesibeden randevu almıştın nesibe yerine güya jansete gittin saat 6 da gitmene rağmen forumda yazacağım demen rağmen yazmadın ben sana mesaj attım akşam 10 da gittin mi diye handeyi övüp duruyorsun hamdeyi aklamaya çalışıyorsun yok bana hep olumsuz konuştu diyorsun sen hiç biryere gitmiyorsun amacın miş gibi yapıp başkalarının sana güvem duymasını sağlayıp reklam yapmak hadi jansete gitte kaç farklı kartla baktığını öğren Hande Yılmaz
sen okuduğunu anlamiosun bana soru sordu yazmio soru sormadan ileriyor o ıyu yazdım. Okuduğunu bile anlamiosun adamı da elinden kaçırmanın nedenleri bunlar işte. Tombul dalgali saçlı bir kadin. Hatta daha önce akbank ta mudur mu neymiş kendi dedi bana. Eskiden de çalışmış burada. Giderim param varsa giderim. Ona da mı karışıo run.Hadi ordan Gamze’ye gitmiş Gamze takır takır anlatır tarzı öyle değil sana sonunda soru sorma şansı verir interaktif değildir çünkü kendisi dominant dır seni Tavrına göre falı şekillendiren biri değil nasıl atıyorsun anlamadım maşallah hergün falcıya gidiyorsun haftada 5 falcıya gidiyorsun sadece attığın her falımdan belli Gamze geçmiş anlatmaz anda çok değil gelecek odaklıdır Gamze’nin öz güveni tavandır takır takır anlatır hadi ordan
Ne hande deyip duruosun. Ben hande mi diorum. Nihal çok iyi bakmışti yıllar önce bana dedim. Nihali reklamı bu da herhalde. Nihal de çok tatli bir kizdi. Hatta onur diye biriyle evliydi tombul bir kadin. Çok güzel de bakmışti bana. Bak şimdi neslihan reklamı da yapiyim o da çok çok başarılıydı. Gidebilir herkes neslihan a hatta tutku da başarılı ona da gidilebilir baya bildi bana. Bak bunlar da reklam. Onlar sana ne dedi bilmem ama bole birini erkekler istemez. Burada kızlar bile şikayet etti seni adamlar hep kaçar. Sana bir tavsiye psikoloğa git bölece duzelirsin fallari seni iyice mahveder. Benim umrumda deil fal paralarını bile sevgilim verio. Zaten yoksa gitmezdim. Eski sevgili lerim bile beni hala ario. Ben falda başka şeyler soruorum. Fakat ilişki de çıkıo. Ama senin durumun tuhaf yalandan soluosun. Çünkü gerçekten 3 kartla baktı. Sol tarafta bir masasi var bir sürü kart var masada 3 ten de fazla. Teşvikiye de Şok market e yakın. İyi de bakti bana ben zaten iyi dedim. Fakat ikiz çocukları bana da dedi. Hatta astrologum dedi. Harita da cikartiorum dedi satmak için zorlamadi. Ama dedi. Handeye bir kaç ay önce gittim. Kızın kafasını sürekli senin gibi yemedim. Kimbilir nasıl darladin. O da bikti. Bana olumlu olumsuz soledi. Arasında da tutanlar var tutmayanlar var illa tavsiye etmio rum tercih meselesi. Senin karakterin de garip iyi yaklaşıp sonra tuhaf davraniosun burada özelden konuştuğu n şeyleri kızlarla ortada anlatio sun. Çok kötü birsey. Adamları en çok karakterine etkilersin bu da sana bir tavsiye...YAlan sen önce git de kaç çeşit kartla baktığını öğren karalayıp handeye yönlendireceksin ya senin foyanı ortaya çıkaracağım
Çok hızlı konusuo o da eskiden daha iyiydi şimdi deil . Zaten kimin adı çıksa suyu da cikio işin.
Bana hande olumsuz da demisti. 2014 de gitmistim. Hande ye iki kişi sormuştum bunlar asla olmaz demisti zaten olmadı. Kesinlikle enerji meselesi. Ama bu gittiğim de iyi konuştu. Neslihan da hep olumsuzlari bana dedi zamanında o da şimdi olumlu konusuo. Ben onun masasında aglamistim. Fakat yine de ısrarla olumsuzu solemisti. Bi de nesibe abla avcilar da o da istarla olumsuz konuşmuştu. O da tutmuştu. O da dukkan açtı bozdu diolar.
Kusura bakma da yalancılikla ithap ediliosam iftira atiliosa derim. Özelden bana senin için takıntılı Yasemen pınar i ve Dasdar i sakin takma onlar takıntılı adam onları istemio hala gidip baktiriplar dedi. Olumsuzu duymaya tahammülleri yok dedi. Hande reklamı ymis. Sen sole ben sana tutku koray kuzey iyi demedim mi?? Ufuk iyi demedim mi neslihan iyi demedim mi nesibe abla iyi demedim Mom ahmet te iyi ama wow deil dedim. Kimse wow değil hande de değil dedim. Sadece sağlık ve iş tuttu dedim. Sende evet bana da ole demedin mi?? Bana ne hande nin reklamında o kadar müşterisi var sıra bile almak zor. Beni ne ilgilendirir hande. Sadece iyi kız dedim. Ama ahmet e de dedim. Çok sempatik iyi birisine benziyor dedim. Ne şimdi bu kadar kişinin neden reklamini yapiyim. Bak asmin e senay diye biri gelmiş onu da demedim dedim o da iyiydi fena sayılmaz dedim. Kotu konuştuğum melekler de ki çınar ve asmin emre ydi. Kimse kadar diğerleri hakkında olumsuz da konuşmadım. Hande reklamı denmesi saçma kendisi handeye kankaymis. Ben ole samimi bile deilim. Merhaba diyip oturup baktırırım. O da yılda ya 1 ya da 2 yılda 1. Madem kankasi handeymis gitsin sorun beni bak soler senede bir kere gelir ya da iki yolsa bir gelir der. Bana ne hande den ben süper de demiorum. Normal falci ama tabiki de bir cinar emre kadar kötü deil güzel bir enerjisi de var. Ama dikkat edin canım özelden iyi basliyip bile konuşan arkadaşımız sonrası da milleti kötülüyor. Senin ve Yasemin pınar için ole dedi. Birine boş boş takmışsiniz. Onları sakin takma sorumlular dedi.Falcılr hakkında tartışılabilir ama bence eski erkek arkadaşları ve psikolog gibi insanın onurunu zedeleyen şeyler hoş değil erkeklere karşı boyle mi.güçlü olucağız bırda okdr erkek varki okuyan kızlar rezl olmayalım
Çok haklısın. Baya tuhaf kaç kişiye iyi dedim burada belki 10 tane. Kafayı handeyle bozmuş. Beni ne ilgilendirir hande 50 tl veriorum bakar. Bilir bilmez. Bildiği var bilmediği de var. Normal bir falcı benim için. Üslup zaten başlı başına kötü. Gerçi daha da bende yanıt bile yazmam gerek bile yokŞu arkadaşın yazdıklarıyla ilgilenmeyin gerçekten. Ona göre herkes reklamcı, bi tek o değil. Üslubu zaten çok kötü. Cevap vermeye bile değmez.
İnan dedi diye uyarma istedim. . Kırmak ya da kızdırmak için denedim. Sadece bilmeniz adına dedim.. yoksa bu saatten sonra zaten cevap bile yazman cünku anladım tuhaf biri olduğunu kale almam bile. Üzgünüm tekrardanArkadaşlar lütfen kavgalarımızı özel yazışmalarda yapalım eğer çok gerekliyse. Ben burda falcılar dışında kimseyle alakalı bir şey yazmıyorum, siz de lütfen benim adımı geçirmeyin konuşmalarınızda. Ben hiç birinizle alakalı ortalık yerde bir şey yazmadım. Benim hakkımda saçma sapan konuşan kişiyi ben şikayet ettim daha önce. Başkasına ne palavra sıkıyor bilmem, bilmek de istemem.
Bende gittim ona uzun bakmışti bana. Herkes kadar bakio biraz çevirio evet. .karısını bilmem ama kocası çok fena. Çok garip davranio.Bide böyle çın çın zile basıp duruyolar 25dkymış 90 lira ya utanmazlar sinir oldum resmen
symbol beşiktaş'ta bakıyor nihal. telefonda bakıyor mu bilmiyorum ben yüzyüze baktırdım ama telefonunu da aldım.Ben yıllar önce Nihale baktirmistim. O zaman bana ani da geleceği de baya bilmisti. O cafe kapanmış sembol Akaretler. Şimdi Telefonda mi bakio. Janset bana da ikiz çocukların olabilir dedi.
Bana Kuzey evlencen dedi durdu bende yok dedim kaç kere gıcık oldu sanırım banaBana kuzry cikiyor canim , amma kendisi bile hep soyluyor birisine aevmedimse enerjim tutmadiysa ona bakamiyorum diye cunki burda bazi arkadaslra bakamamista zaten
O zaman yeri tasindu çünkü benom gittiğim yerde cafe bias diye bir yer vardı.symbol beşiktaş'ta bakıyor nihal. telefonda bakıyor mu bilmiyorum ben yüzyüze baktırdım ama telefonunu da aldım.
Neler dedi başkaBen düm madam denis'e gittim sırf burda övdünüz diye ne tuaf bi kadın sevimli tatlı ama bana diyoki biri varmış falımda evleneceğim kişiymiş diyoki bana senin eskimi diyim yenimi diyim nedemek bu ya yani ben eski olsun diyince eski dönecekmiş gibi falı yönlendirecek yok yeni desem yeni gibi yönlendirecek birde 90liramı aldı terbiyesiz.
Deniz mı.bakti sana nasıl baktıBende gittim ona uzun bakmışti bana. Herkes kadar bakio biraz çevirio evet. .karısını bilmem ama kocası çok fena. Çok garip davranio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?