Damlalar Tuğba ya baktirirsaniz mutlaka ses kaydı alın dediklerinden tek kelime anlamadım bir insan nasıl bu kadar hızlı konuşabilir
Artık burda haddinden fazla agresif sözler okuduğum için eskisi kadar yorum yapmak da gelmiyor içimden ama Janset bana da aynı şeyleri söyledi malesef. Çok özenli davranıp cidden odaklanarak baktığı kişilere daha gerçekçi ve isabetli konuşmuş olabilir ama yorumların genelinden anladığım kadarıyla iki erkek arasında kalma hikayesini ve ikiz çocuk öngörüsünü her 10 kişiden sekizine falan söylüyor sanırım. Asmindeyken hiç gitmedim ona, o zamanlar iyi bir falcı olabilir. Ama o da Hande gibi, ünlü olunca tarzından vazgeçip herkese mutlu mesut hikayeler yazan birine dönmüş bence.Ben yıllar önce Nihale baktirmistim. O zaman bana ani da geleceği de baya bilmisti. O cafe kapanmış sembol Akaretler. Şimdi Telefonda mi bakio. Janset bana da ikiz çocukların olabilir dedi.
durdurup durdurup dinliyorum, amma ses kaydı bile anlaşılmıyor...o dereceDamlalar Tuğba ya baktirirsaniz mutlaka ses kaydı alın dediklerinden tek kelime anlamadım bir insan nasıl bu kadar hızlı konuşabilir
Beşiktaş Symbol mu kapanmış?Ben yıllar önce Nihale baktirmistim. O zaman bana ani da geleceği de baya bilmisti. O cafe kapanmış sembol Akaretler. Şimdi Telefonda mi bakio. Janset bana da ikiz çocukların olabilir dedi.
Yok kapanmadı, arkadaşın dediği yerden taşınmıştı.Beşiktaş Symbol mu kapanmış?
Bana iki kişi arasında kalacaksin demedi şimdi hakkını yemiyim ama ikiz çocuğu dedi. Demek o da atio çok üzücü. Bana çok olumlu konuştu. En son asmin de senay a baktırdım bi de melekler Gamzeye. Ikişi de çok olumlu konuştu hatta sordum gamze ye de senay a da bu kadar mı olumlu hersey gamze dedi ki ben acimam asla derim olumsuzlari dedi.Artık burda haddinden fazla agresif sözler okuduğum için eskisi kadar yorum yapmak da gelmiyor içimden ama Janset bana da aynı şeyleri söyledi malesef. Çok özenli davranıp cidden odaklanarak baktığı kişilere daha gerçekçi ve isabetli konuşmuş olabilir ama yorumların genelinden anladığım kadarıyla iki erkek arasında kalma hikayesini ve ikiz çocuk öngörüsünü her 10 kişiden sekizine falan söylüyor sanırım. Asmindeyken hiç gitmedim ona, o zamanlar iyi bir falcı olabilir. Ama o da Hande gibi, ünlü olunca tarzından vazgeçip herkese mutlu mesut hikayeler yazan birine dönmüş bence.
Çok hızlı konusuo o da eskiden daha iyiydi şimdi deil . Zaten kimin adı çıksa suyu da cikio işin.durdurup durdurup dinliyorum, amma ses kaydı bile anlaşılmıyor...o derece
Bana hande olumsuz da demisti. 2014 de gitmistim. Hande ye iki kişi sormuştum bunlar asla olmaz demisti zaten olmadı. Kesinlikle enerji meselesi. Ama bu gittiğim de iyi konuştu. Neslihan da hep olumsuzlari bana dedi zamanında o da şimdi olumlu konusuo. Ben onun masasında aglamistim. Fakat yine de ısrarla olumsuzu solemisti. Bi de nesibe abla avcilar da o da istarla olumsuz konuşmuştu. O da tutmuştu. O da dukkan açtı bozdu diolar.Artık burda haddinden fazla agresif sözler okuduğum için eskisi kadar yorum yapmak da gelmiyor içimden ama Janset bana da aynı şeyleri söyledi malesef. Çok özenli davranıp cidden odaklanarak baktığı kişilere daha gerçekçi ve isabetli konuşmuş olabilir ama yorumların genelinden anladığım kadarıyla iki erkek arasında kalma hikayesini ve ikiz çocuk öngörüsünü her 10 kişiden sekizine falan söylüyor sanırım. Asmindeyken hiç gitmedim ona, o zamanlar iyi bir falcı olabilir. Ama o da Hande gibi, ünlü olunca tarzından vazgeçip herkese mutlu mesut hikayeler yazan birine dönmüş bence.
İyi geceler arzunun numarasını bulduysanız bana da gönerirmisiniz. Bir de kaça baktığını bilen var mı acaba. Ben 2001 de baktırmıştım çok iyiydi numarasını kaybettim bir daha da bulamadım. Teşekkürlermaşallah bana ya neredeyse 4 ay olmuş fal baktırmayalı ve bu süreçte hiç yeni bir bomba falcı çıkmamış forumu okuduğum kadarıyla. şimdi sizlere soracağım şu. son sevgili adayım bana üsküdarda bir falcı olduğunu söylemişti. inanılmaz iyi mutlaka götüreyim seni diye. fal müptelası olduğumu anlamasın diye aa olur gideriz demiş ve çok da detay almamıştım açıkçasıe şimdi bizim ilişki yalan oldu, bunu bahane ediyorum da arıyorum sanmasın diye aramak da istemiyorum. var mı hiç üsküdar'da bildiğiniz bu denli iyi bir falcı. o adam bile inandıysa bence baya başarılı olmalı!!
Mesajın tarihini yeni farkettim kusura bakmayın ama bilen varsa ve gönderirseniz çok sevinirimİyi geceler arzunun numarasını bulduysanız bana da gönerirmisiniz. Bir de kaça baktığını bilen var mı acaba. Ben 2001 de baktırmıştım çok iyiydi numarasını kaybettim bir daha da bulamadım. Teşekkürler
Cafede çalışmayan arzu mu? Sadece kahve falı bakan. Kaç yaşlarındaydı baktırdıgınuzİyi geceler arzunun numarasını bulduysanız bana da gönerirmisiniz. Bir de kaça baktığını bilen var mı acaba. Ben 2001 de baktırmıştım çok iyiydi numarasını kaybettim bir daha da bulamadım. Teşekkürler
Üsküdarda evinde bakıyodu su veya ayna ben suya baktırmıştım o zamanlar 30 küsür yaşlardaydıCafede çalışmayan arzu mu? Sadece kahve falı bakan. Kaç yaşlarındaydı baktırdıgınuz
Bana 150 bakiyo kuzey vallahi ahhahahaah hic 60 duymadim yurt disi oldugum icindir oda heraldeEvet ya, ben de şimdi onu söyleyecektim. Kafedeyken 40 değil miydi? Nasıl bir kahramanlık yapmış da o fiyata değer bulmuş kendini ben de anlamadım:)
Üsküdarda evinde bakıyodu su veya ayna ben suya baktırmıştım o zamanlar 30 küsür yaşlardaydı
Bana kuzry cikiyor canim , amma kendisi bile hep soyluyor birisine aevmedimse enerjim tutmadiysa ona bakamiyorum diye cunki burda bazi arkadaslra bakamamista zatenBen öyle kolay kolay beğenmem çok da fal baktırmam kuzeyin numarası Baydır vardı bir baktırayım dedim. Ya gerçekten bildi şuanı hayatımdaki insanla olan durumumuzu ayrıntılarıyla bildi geçmişimi bildi. Enerjimiz turmuş da olabilir tabii ki
Gelecek hakkında nasıldır kuzey? Ya da kişilik analizinde?
Tugba soylediyi hic bisey cikmadi ne bana ne ablama fosssssDamlalar Tuğba ya baktirirsaniz mutlaka ses kaydı alın dediklerinden tek kelime anlamadım bir insan nasıl bu kadar hızlı konuşabilir
Bence kuzey kötü deil sadece kısa bakıyor. Bana çok pahali gelmedi sole ki 50 tl zaten her yerde 10 tl fazla verip baktırırım. En azından bir şeyleri bilio.
Hadi bas git seni zarfladım janset 3 farklı kartla bakıyor diye evet sazan gibi atladın git de kaç farklı kartla baktığını öğren ; Ahmet’i övmedin iyi vs dedin çünkü gitmediğin bana şunu dedi diyemiyorsun amacın güven oluşturup reklam yapmak direk reklam yaparsan olmaz patlarsın ne yapacaksın başka larından elde ettiğin bilgileri burada satmak gitmediğin halde gidiyormuş gibi yapmak jansete gideceğim dediğin zaman nesibeden randevu almıştın nesibe yerine güya jansete gittin saat 6 da gitmene rağmen forumda yazacağım demen rağmen yazmadın ben sana mesaj attım akşam 10 da gittin mi diye handeyi övüp duruyorsun hamdeyi aklamaya çalışıyorsun yok bana hep olumsuz konuştu diyorsun sen hiç biryere gitmiyorsun amacın miş gibi yapıp başkalarının sana güvem duymasını sağlayıp reklam yapmak hadi jansete gitte kaç farklı kartla baktığını öğren Hande YılmazBi de iyice arka sayfaları oku. 10 kişiyi daha övgümus onlarda reklam mi?? Dmek baya neslihan reklamı da yapiorum. 10 kişinin reklamını yapiorum demek ki ben. Çınar kötü dedim diye niyeyapiosun bunu çok mu begendin çınar i git bakalım beğenecek misin?? Nesibe avcilar da haftaya giderim ben sana dedim aç yazdOklarimi oku. Janset e gittim onun yerine. Ahmet iyi dedim sadece meleklerden ahmet in de reklamını yapiorum herhalde. Baya reklamci olmuşum ben ahmet neslihan tutku kuzey hande nesibe baksana baya var.
Hadi ordan Gamze’ye gitmiş Gamze takır takır anlatır tarzı öyle değil sana sonunda soru sorma şansı verir interaktif değildir çünkü kendisi dominant dır seni Tavrına göre falı şekillendiren biri değil nasıl atıyorsun anlamadım maşallah hergün falcıya gidiyorsun haftada 5 falcıya gidiyorsun sadece attığın her falımdan belli Gamze geçmiş anlatmaz anda çok değil gelecek odaklıdır Gamze’nin öz güveni tavandır takır takır anlatır hadi ordanBugün melekler deki gamze ye baktirdim. Genel anlamda iyidi. Ani iyi tasvir etti gelecek ilgili de bir kaç sey soledi. Soru Cevap ilerlemiyor. Bazı seylerde çok az da olsa ben yönlendirdim. Ama ole deil bole deil diyince gördüğümü soluorum dedi. Kötü diyemem deneyebilirsiniz.
YAlan sen önce git de kaç çeşit kartla baktığını öğren karalayıp handeye yönlendireceksin ya senin foyanı ortaya çıkaracağımBen yıllar önce Nihale baktirmistim. O zaman bana ani da geleceği de baya bilmisti. O cafe kapanmış sembol Akaretler. Şimdi Telefonda mi bakio. Janset bana da ikiz çocukların olabilir dedi.
Canda çıkıyordu değilmi sen ya orada çalışansın yada sahibisin seni keriz misin kuzeye 150 veririyorsun Asmin dekileri övüp duruyorsun hadi reklamcı seniBana kuzry cikiyor canim , amma kendisi bile hep soyluyor birisine aevmedimse enerjim tutmadiysa ona bakamiyorum diye cunki burda bazi arkadaslra bakamamista zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?