- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Keşke şu kişi diyip yonlendirebilşek. Birine tutturan baska birine tutmuo. Ama anda sutlu kahve neslihan iyidir geçmişi de tutturur. Eskiden daha iyiydi. Cafe açınca o da bozdu diyevilirimEnerji meselesi belki gerçekten bilmiyorum. Deniss cafedeki deniz abla da bana güzel baktı. Söylediği bişey de oldu arabamiz var ters gördüm arabayı demişti babam kaza yaptı :/ ama diğerleri bilmediğim şeyler eski sevgilim ile ilgili .doğruluğu hakkında bir bilgim yok o yüzden şuan ve geçmisi bilen birini arıyorum kafamdaki sorulara cevap
Mesela bana an ile ilgili bile birsey bilememisti. 2 yıl önce baktirmistim. Sarışın hoş bir kadin. Gelecek zaten asla çıkmadı. An da bile atmıştı bana. Kaç saat beklemistim boşuna aynısı Andaç içinde geçerli. O da bilemedi tek birsey bile karmaşık karmaşık anlattı. Alakası olmayan şeyler dedi. Yani
artık emin oldum. Tamamen enerji meselesi.kim size daha iyi çıkıosa onu kaybetmeden ona gitmek en doğrusu. Falcılar zamanla bozuolar ama eğer enerjiler tutuo sa iyi kotu yine birseyler cikio.
Çiğdem’i hiç beğenmeyenler de var ama an konusunda gerçekten inanılmazdı bende. Hatta benim aklımdan çıkmış olan bazı durumları bile bana hatırlattı. Ah bir de geleceği azıcık tutturmuş olaydı
Keşke bana da ole baksaydi o kadar beklediğim değerdi en azından. Ani da bilemedi ki. Ama oradakilere sordum iyi dediler. Ama bana 0. Birsey bile tutmadi. Hepsi boş 2 yıl önce gittim. Dediği tarihlerde doldu. 2 yıl zaten çok kısa bir zaman deil. Bende bir daha gitmedim. Andaç i da çok övdü ler bana tek birsey soliyemedi. Ondan enerji kiminle tutarsa ona gitmek lazimyani çiğdem bende gerçekten değişikti. direk "x kim? sen niye taktın buna kafayı? boşa kuruntu yapıyorsun." falan dedi mesela ben şok asdfasdfaf geleceği bilemem tabii. geleceğin değişken olduğuna inanıyorum zaten. ama çiğdem bana hiç soru sormadan direk pat pat söyledi her şeyi. şaşırmıştım o zaman.
Ergine git ben çok beğendim.Ya kızlar bana şu anı en iyi bilen bı falcı önerir misiniz gelecek değil ben geçmiş ve şuanki durumu bilen birini arıyorum
banada Yeliz hanım tel gönderirmisiniz.Beylikdüzüne yakınım.Bana da numarasını yazabilir misiniz
Ben eskiden gitmiştim ortalamaydi. Ama şu an ne durumda bilememMerhabalar ,
Asmin cafe ergin ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Fal baktırılmalı mı ?
Ya ben beğendim zaten beğendiğim sayılı kişiler arasında ilk 3deMerhabalar ,
Asmin cafe ergin ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Fal baktırılmalı mı ?
Hadi oradan burada gizli reklam yapanlara insanların canını yakan çok sevdiğin Can Asmin gibi insanları savunacağına şu formu check et de can gibilerin Hande gibilerin nasıl insanları kandırdığını gör üslüp mu insnalık vicdan mı premsesŞu arkadaşın yazdıklarıyla ilgilenmeyin gerçekten. Ona göre herkes reklamcı, bi tek o değil. Üslubu zaten çok kötü. Cevap vermeye bile değmez.
Can sana çıktı ne anlamsız savunma millete kilit satmaya çalışan ucuz bir falcı benim İstanbul dışında da baktırdım ve can o savunana şaşıyorum beni engelleniniz zerre umrumda değil sadece işinize gelmiyorCok komiksin canim :) reklamci olayim oyle dusunuyosan hic umrumda bile diyil vallahi ben istanbulda gitmediim falci kalmadi ve kim bana duz baktiysan burda yazdim . Evet bana Can cikti sana cikmadiysa banada cikmadi anlamina gelmiyor .
Hadi oradan janset iki farklı kartla bakıyor seninle niye evlenmek istemiyor ! İki madem herşey yolumda neden falcıya gidiyorsun admlar beni istemiyor nasil ucuz bir üslup seni ne için istiyorlar acaba evlenmek istemediğine göre yok Ahmet’e sevgilinle gitmişsin vs3 kartla bakio. Biraz Terbiyeli konuş. Ahmet e sevgilim bile gitti. Janset tin yeri hostes Rona sokak hatta sokağında küçük market var. 3 kartla baktı bana. Ama sen bu kafayla bu sekil adamlarla konusursun zaten seni istememe leri çok çok normal. Ben handeye de wow demiorum. Onunda bazı bildikleri oldu dedim. Ahmet çok tatli sempatik iyi biri dedim. O da koray i yazdım tutku yu yazdım
iyi beni istemesinler seni istesinler nasıl bir erkek fal parası verir iki nasıl onurlu bir kadın erkek arkaşının verdiği parayı falcılara harcar beni istemiyorlar ok seni ne için istiyorlar madem çok mutlusun neden buradasın n den gece gündüz cevap yazıyorsun özelden paylaşım ile ilgili Pınar on kini paylaştım ortada aşk yok ilşiki yok takıntı yapmış bu benim görüşüm o bu süreci uzatarak kendine zarar veriyor ah canım vah canım mı deseydim ortada sevgi yok sen devam et burada büyük bir çelişki var hiç bir erkek fal baksın diye birine para vermez ha para veriyorsa sen onu para için mi istiyorsun niye evlenmek istiyorsun bir sürü kart var diyorsun janset iki kartla bakıyor masasında çok önemli şeyler var bir tane kutsal kitap var mesela ben seni zarfladım yedin !!! ÇavNe hande deyip duruosun. Ben hande mi diorum. Nihal çok iyi bakmışti yıllar önce bana dedim. Nihali reklamı bu da herhalde. Nihal de çok tatli bir kizdi. Hatta onur diye biriyle evliydi tombul bir kadin. Çok güzel de bakmışti bana. Bak şimdi neslihan reklamı da yapiyim o da çok çok başarılıydı. Gidebilir herkes neslihan a hatta tutku da başarılı ona da gidilebilir baya bildi bana. Bak bunlar da reklam. Onlar sana ne dedi bilmem ama bole birini erkekler istemez. Burada kızlar bile şikayet etti seni adamlar hep kaçar. Sana bir tavsiye psikoloğa git bölece duzelirsin fallari seni iyice mahveder. Benim umrumda deil fal paralarını bile sevgilim verio. Zaten yoksa gitmezdim. Eski sevgili lerim bile beni hala ario. Ben falda başka şeyler soruorum. Fakat ilişki de çıkıo. Ama senin durumun tuhaf yalandan soluosun. Çünkü gerçekten 3 kartla baktı. Sol tarafta bir masasi var bir sürü kart var masada 3 ten de fazla. Teşvikiye de Şok market e yakın. İyi de bakti bana ben zaten iyi dedim. Fakat ikiz çocukları bana da dedi. Hatta astrologum dedi. Harita da cikartiorum dedi satmak için zorlamadi. Ama dedi. Handeye bir kaç ay önce gittim. Kızın kafasını sürekli senin gibi yemedim. Kimbilir nasıl darladin. O da bikti. Bana olumlu olumsuz soledi. İYİArasında da tutanlar var tutmayanlar var illa tavsiye etmio rum tercih meselesi. Senin karakterin de garip iyi yaklaşıp sonra tuhaf davraniosun burada özelden konuştuğu n şeyleri kızlarla ortada anlatio sun. Çok kötü birsey. Adamları en çok karakterine etkilersin bu da sana bir tavsiye...
Var evet holy Bible ve Tevrat. Yani incil ve Tevrat. İkisi aynı kitap kalın bir kitap Ben para istemiyorum o veriyor. Ben janset i sevdim iyi bir kız zaten kötü de demedim. İyi de baktı. Masa da 3 ten de fazla kart var. Sen yasemin in ilişkisini bilemesin o takıntımadem seninki ne. Ben evlenmek istiyorum demedim. Sadece onunla beraber yurtdışına gitmek istiyorum. Evlilik diye birşey demedim. Para konusuna gelince o benim ve onun bilecegi is. Harcar im canım ole istio. Janset i de çok sevdim. Tekrar gidicem astroloji haritası için o da 750 tl ymis onu da sevgilimden alicam. Ohhhhhiyi beni istemesinler seni istesinler nasıl bir erkek fal parası verir iki nasıl onurlu bir kadın erkek arkaşının verdiği parayı falcılara harcar beni istemiyorlar ok seni ne için istiyorlar madem çok mutlusun neden buradasın n den gece gündüz cevap yazıyorsun özelden paylaşım ile ilgili Pınar on kini paylaştım ortada aşk yok ilşiki yok takıntı yapmış bu benim görüşüm o bu süreci uzatarak kendine zarar veriyor ah canım vah canım mı deseydim ortada sevgi yok sen devam et burada büyük bir çelişki var hiç bir erkek fal baksın diye birine para vermez ha para veriyorsa sen onu para için mi istiyorsun niye evlenmek istiyorsun bir sürü kart var diyorsun janset iki kartla bakıyor masasında çok önemli şeyler var bir tane kutsal kitap var mesela ben seni zarfladım yedin !!! Çav
Sorma kafayı seninle benimle bozmuş. Takıntı yok reklam. Çok bunaldim.Son defa yazıyorum. ÖZEL HAYATLA İLGİLİ BİLGİLER ÖZELDİR. Burası birbirimizin tercihlerini, kararlarını ve ilişkilerini konuşabileceğimiz bir yer değil. HErkesin onuru, gururu, bilmemnesi de kendine. Burda adımın geçmesini istemiyorum. Hakkımdaki fikirlerini tüm üyeler lütfen kendine saklasın. Kimsenin tavsiyeleriyle zerre ilgilenmiyorum. Reklamcı vs meselesi de artık gerçekten sıktı. Bırakın isteyen istediğine gitsin. Herhangi bir falcıyı beğenen üye onu tavsiye eder, beğenmeyen de fikrini söyleyip geçer . Buranın olayı zaten budur. Bir iki kişinin geri kalanlara sürekli saçma sapan çemkirdiği aptal bir başlık oldu burası. kimse kimsenin hakaretleriyle yargılamalarıyla uğraşmak zorunda değil. Ve tekrar söylüyorum, konuşmalarda benim adımı geçirmeyin.
Hadi oradan janset iki farklı kartla bakıyor seninle niye evlenmek istemiyor ! İki madem herşey yolumda neden falcıya gidiyorsun admlar beni istemiyor nasil ucuz bir üslup seni ne için istiyorlar acaba evlenmek istemediğine göre yok Ahmet’e sevgilinle gitmişsin vs
iyi beni istemesinler seni istesinler nasıl bir erkek fal parası verir iki nasıl onurlu bir kadın erkek arkaşının verdiği parayı falcılara harcar beni istemiyorlar ok seni ne için istiyorlar madem çok mutlusun neden buradasın n den gece gündüz cevap yazıyorsun özelden paylaşım ile ilgili Pınar on kini paylaştım ortada aşk yok ilşiki yok takıntı yapmış bu benim görüşüm o bu süreci uzatarak kendine zarar veriyor ah canım vah canım mı deseydim ortada sevgi yok sen devam et burada büyük bir çelişki var hiç bir erkek fal baksın diye birine para vermez ha para veriyorsa sen onu para için mi istiyorsun niye evlenmek istiyorsun bir sürü kart var diyorsun janset iki kartla bakıyor masasında çok önemli şeyler var bir tane kutsal kitap var mesela ben seni zarfladım yedin !!! Çav
Evet tanio ahmet git sor. Hatta sevgilin mukemmel biri dedi. Beraber gittik. Fal i başka birşey için baktiriorum. Kırk kere dedim ama anlamiosun. Ama ilişki de çıkıo. Ahmet sevgilin harika biri bile dedi. Seni de çok seviyor . O kadar onu isteyen kız var yine de seninle dedi. O da baktırdı. Sen önce kendi usluplarina bak. Hatta iyice bak. Sen tartışmayı seviosun belli ki. İster reklam de ister ne dersen de. Bak sana dua ediorum inşallah sevdiğin çocuk sana döner bu sefer kaçırmazsin düzgün davranışın azıcık kadın olursun da elinde tutarsin...Hadi oradan janset iki farklı kartla bakıyor seninle niye evlenmek istemiyor ! İki madem herşey yolumda neden falcıya gidiyorsun admlar beni istemiyor nasil ucuz bir üslup seni ne için istiyorlar acaba evlenmek istemediğine göre yok Ahmet’e sevgilinle gitmişsin vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?