İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba,
Tuba diye biri çok konuşulmuş nerde baktığını bilen var mı acaba ? Cafe de mi telde mi bakıyor ? Yardımcı olur musunuz ?

Yahu ben Can’a hayatım boyunca bir kez bile gidip fal baktırmadım. Kafanızda kurduğunuz dünyadan çıkıp önce okuduklarınızı anlamanızı tavsiye ederim.

Sen sordun bende soyledim bana Can Super bakti ve bidaha soyluyorum bana super bakti!!! Sana kilit satmaya kalkdiysa demmekki seni beyenipde sana iyi bakmak istememishdir!!! Reklam yapan zaten birini beyenirim
Gidin ona der, neise senin gibi gerizekalilarla urasamam , normal konusmayi bi oyren sonra gelirsin hadi chaaooooo baby

Yani bazı şeyleri hissedebildiğini düşünüyorum, çok boş biri değil. Ama çoğu kişide geleceği tutturamamış sanırım, bende de öyle.
Tuğba hissiyatla bakmıyor , onun yardımcıları var o yüzden öyle hızlı konuşuyor

Tuğba'nın önce ne dediğini anlasak iyiki ses kaydı almışım sadece bakakaldim çünkü hiç bişey anlamadım

Birde kızlar Asmin cafede Şenay nasıl bakıyor baktiran var mı

Tuğba çok ilginç bir kadındır. İlk sohbet ederken normal konuşan,bakan kadın fala başlayınca bir garipleşir ki bir arkadaş yazmış yardımcıları var diye bence de öyle... totalde kendim 3 kere falan gittim ki her seferinde de yanımda bir arkadaşımı götürdüm. Hepimizin ortak düşüncesi : evet tuğba anı, geçmişi biliyor ama gelecek hiç birimize tutmadı. Şu notu da vereyim -son gittiğimde derdim anla ilgili birşeydi fakat tuğba benim o günlerde yaşadığım ama gram umursamadığım bir mevzuya takıldı durdu fal tamamen o kişi ve konu etrafında döndü (söyledikleri doğru) ama en son kestim lafını okey ama bu konu beni ilgilendirmiyor yani nolursa olsun merak etmiyorum sen bana şu şu konudan bahset dedim o konu hakkında anla ilgili söyledikleri de doğru çıkmadı. Yani diyeceğim şu ki o senin hayatında o anlık ne görüyorsa onları dinleyeceksin, kalkıp gideceksin ve gelecek hakkında söylediklerine de kulak asmayacaksın.

Beşiktaştaki hangi falcıysa bu yargıtaydan dosyası onanmış ve nitelikli dolandırıcılıktan ceza almış.

Eklentiler

• 50BB73AE-8D39-4D96-A18C-BC7505EDDB91.webp
    129,9 KB · Görüntüleme: 103
Aynen Tuğba baktı ama anla ilgili kendimle çok bagdastiramadim bazı şeyleri. O yüzden sordum geleceği zaten düşünmüyorm her karar her adım anlık bişey herşeyi değiştirir diye düşünüyorum

Merhaba
Taksim symbol batu
Taksim melekler kahvesi emre
Taksim kadınlar kahvesi leyla

Bu kişilere baktıran oldu mu?
İzlenimlerinizi paylaşır mısınız nasıllardı?

Tugbada okadar bekliyosunki deymez evet ani gecmisi fena diil amma gelecekle ilgili cok az sey oldu bende , son arkadasim gittiindede rendevusuz almiyomush dediler

Kadıköy istanbul cafe ahmet nasıl ?
ben 1,5 sene önce baktırdım bana sevdiğim kişiyle evleneceğimi onun olduğu yere taşınacağımı söylemişti. Noldu söyliyim adamla ayrıldık o gün bugündür görüşmüyoruz hatta başkası var hayatında bitti tamamen. Sonra miras var size dedi ailecek para anlamında inanılmaz bir kazanç olucak dedi 6 ayı var dedi değil para elimizdeki olanlar gitti. Ve daha birsürü olmayan şey yani kötü anda bile kıytırık falcılardan daha kötü :)

Kadıköy istanbul cafe ahmet nasıl ?
Çooook biliyormuş gibi davranan, süreye baktığında uzun gözüken aslında o kadar kesik kesik durup durup birşeyler anlattığı için uzayan bir falı var. Astrolojiyle falı birleştirdiğini iddia ediyor ki ben astrolojiyi çok takip eden biri olarak söylüyorum ki söyledikleri bana göre tutarsızdı. Onun geçen seneki falına bakarsak ben şu an çok çok zengindim, nişanlıydım falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…