Yahu ben Can’a hayatım boyunca bir kez bile gidip fal baktırmadım. Kafanızda kurduğunuz dünyadan çıkıp önce okuduklarınızı anlamanızı tavsiye ederim.Hadi oradan burada gizli reklam yapanlara insanların canını yakan çok sevdiğin Can Asmin gibi insanları savunacağına şu formu check et de can gibilerin Hande gibilerin nasıl insanları kandırdığını gör üslüp mu insnalık vicdan mı premses
Taksimde Damlalar türkü evinde bakıyorMerhaba,
Tuba diye biri çok konuşulmuş nerde baktığını bilen var mı acaba ? Cafe de mi telde mi bakıyor ? Yardımcı olur musunuz ?
Taksimde Damlalar türkü evinde bakıyor
Yani bazı şeyleri hissedebildiğini düşünüyorum, çok boş biri değil. Ama çoğu kişide geleceği tutturamamış sanırım, bende de öyle.Teşekkür ederim cevabınuz için , memnun kaldınız mı siz ?
Sen sordun bende soyledim bana Can Super bakti ve bidaha soyluyorum bana super bakti!!! Sana kilit satmaya kalkdiysa demmekki seni beyenipde sana iyi bakmak istememishdir!!! Reklam yapan zaten birini beyenirimCan sana çıktı ne anlamsız savunma millete kilit satmaya çalışan ucuz bir falcı benim İstanbul dışında da baktırdım ve can o savunana şaşıyorum beni engelleniniz zerre umrumda değil sadece işinize gelmiyor
Tuğba hissiyatla bakmıyor , onun yardımcıları var o yüzden öyle hızlı konuşuyorYani bazı şeyleri hissedebildiğini düşünüyorum, çok boş biri değil. Ama çoğu kişide geleceği tutturamamış sanırım, bende de öyle.
Tuğba an ve ve geçmisi iyi biliyor mu kizlar
ben 1,5 sene önce baktırdım bana sevdiğim kişiyle evleneceğimi onun olduğu yere taşınacağımı söylemişti. Noldu söyliyim adamla ayrıldık o gün bugündür görüşmüyoruz hatta başkası var hayatında bitti tamamen. Sonra miras var size dedi ailecek para anlamında inanılmaz bir kazanç olucak dedi 6 ayı var dedi değil para elimizdeki olanlar gitti. Ve daha birsürü olmayan şey yani kötü anda bile kıytırık falcılardan daha kötü :)Kadıköy istanbul cafe ahmet nasıl ?
Ergine git ben çok beğendim.
Çooook biliyormuş gibi davranan, süreye baktığında uzun gözüken aslında o kadar kesik kesik durup durup birşeyler anlattığı için uzayan bir falı var. Astrolojiyle falı birleştirdiğini iddia ediyor ki ben astrolojiyi çok takip eden biri olarak söylüyorum ki söyledikleri bana göre tutarsızdı. Onun geçen seneki falına bakarsak ben şu an çok çok zengindim, nişanlıydım falanKadıköy istanbul cafe ahmet nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?