- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Ben denedim senay i. Fena deil belki wow demezsin ama beğenirsiniz. Anlık dedikleri doğru. Orada serkan var o da fena deil baba iyi bakmışti. Ufuk var o da iyi koray o da iyiBirde kızlar Asmin cafede Şenay nasıl bakıyor baktiran var mı
Koray anda fena deil bana tutarlı yorum yapmıştı. Ben bir kaç yabancı sitede okudum. Bazıları aşka bazıları is bazıları sağlığa daha iyi bakarmış hepsi farklıymis. Mesela sifa medyum lari ayrı olurmuş aşk medyummedyum ayrı olurmuş. BenCe de doğru olabilir çünkü bazıları sağlığı güzel derken bazıları aşkta çok iyi biliyor işi sallıyor. Hepsini tam bilen yok. Sen bile demiştin kendin hande sağlığı tam bildi fakat ilişki konusunda çok kötü dedin. Bende tutku bana işi tam bildi dedim. Koray anda kötü değil bence.Koray asmin anda nasıl biliyormu ama ansa şuan an önemli benim için..?baktıranlar yazarsa seviirim aşkmeşk deil ciddi bi durum var...
Saol arkadaşım. Medyum semih te ole dolandirici. Parayi alıp telefonu engelliyor. Haberiniz olsun. Zaten iyi falcı da kalmadiKızlar S sinice adlı kullanıcı bana MURAT diye birini önerdi günahını almak istemiyorum şimdi kızın ama bu falcı arkadaş bana saat verdi mecidiyeköye çağırdı ben gittim mesaj attım cevap vermedi aradım açmadı yani bu kişi insanlarla dalga geçiyo haberiniz olsun çağırıp gelmiyo birde sürekli telefonda bakıyım falan demeside büyük ihtimalle dolandırma paranızı kaptırmayın numarasını isteyene özelden atıcam. Aman dikkat
Asmin senay fena deil. Ama yine de ortalama bir fal. Bi de bakirkoy umit vardı ona noldu.Baba vanga Emre yi de beğendim ben olumsuz olsa bile söylüyor. Çok uzun vadeli ileriye dönük bakmadı ben anlık duruma bakktirdigim için belki bilmiyorum ama güzel yorumladı. Eski sevgilim içip beni aramıştı seni aradığında alkollü muydu kullanıyo mu diye sordu mesela. Güzel ve doğru yorumluyor bence. Ama sık sık baktırma dedi öyle para peşinde biri değil bana resmen net bı gelişme olmadan gelme dedimüşteri sürekli gelsin derdinde değil yani tavsiye ederim. Bide deniss deki Deniz ablayı beğendim. Asmin deki Şenay da evet iyiydi ama olmuş da olabilir olacak da olabilir diyor artık siz yasadiklariniza göre çıkarım yaparsınız ama fena değildi iyiydi. Bu üçünü sevdim. Asmin deki ergin ilk başta iyi baktı ikincide aynı şeyleri söyledi ama ilkinde sevdiğim kişi içi. Kaderin demişti ikincide olmuycak dedi erginde iyi ama ikincide aynı şeyleri aynı cümleleri kullandı o yüzden emin olamadım benim yorumlarım bu şekilde kızlar
Kızlar beni yıllardır biliosunuz 1 tane kendi falcım vardı 1,5 aydır ulasamıodum kadın kendi ofisini acıomus ondanmış hayatımda baktırdıgım en iisi gulistan_izmir die instagramı var yıllardır milyarlar harcayan biri olarak deneyin derim ulastım eskiden paylasma diodu suan kamuya acık dua edin banada baktırırsanız ytr..
evet önerdim..başına böyle birşey gelmesine üzüldüm...ama kusura bakma benim bu işle ilgim yok...bana murat sen misin demişsinde zilyon tane yorumum var burda..kaldıki murat ben olsam burda reklamını yapardım...şöyle iyi böyle iyi diye...banada burdan bir arkadaşım önerdi...gittim çokta sevdim kendisini..ama hakkında tek yorum bile yapmadım burda...şunuda iyice anladım ki cidden burda ne yorum yapılır ne kimseye tavsiye verilir.. sana geçmiş olsun...dediğim gibi üzgünüm ama beni böyle zan altında bırakman şık bir hareket değil..Kızlar S sinice adlı kullanıcı bana MURAT diye birini önerdi günahını almak istemiyorum şimdi kızın ama bu falcı arkadaş bana saat verdi mecidiyeköye çağırdı ben gittim mesaj attım cevap vermedi aradım açmadı yani bu kişi insanlarla dalga geçiyo haberiniz olsun çağırıp gelmiyo birde sürekli telefonda bakıyım falan demeside büyük ihtimalle dolandırma paranızı kaptırmayın numarasını isteyene özelden atıcam. Aman dikkat
Benim amacım seni zan altında bırakmak değil ordada yazdım günahını almak istemiyorum diye. Ama adam bildiğin tezgah yapıyo böyle saygısızlık olurmu işten çıktım üstelik tam 1,5saatlik yoldan o soğukta aradım bana diyoki siz geçin Mecidiyeköye gelin. Bir yere oturun beni arayınhemen geliyorum dedi. Bende dedimki siz biryer söyleyin ben oraya geliyim dedim yok siz geçin biryere ben gelirim oraya ordan çakmam lazımdı öyle her kafede kim fal baktırır yasak birkere düşünemedim. Adamı arıyorum açmıyo mesaj atıyorum cevap vermiyo dönmedi bile terbiyesiz. Bence bildiğin tezgah ki zaten içimden bir seste gitme dedi başka şeyler var bence onda iyiki gitmedim. Büyümüyü yapar bişey yapar korkarım öyle sırf sen önerdin diye ciddiye aldım. Ama neyse bundan sonra bilmediğim yerlere gitmem.evet önerdim..başına böyle birşey gelmesine üzüldüm...ama kusura bakma benim bu işle ilgim yok...bana murat sen misin demişsinde zilyon tane yorumum var burda..kaldıki murat ben olsam burda reklamını yapardım...şöyle iyi böyle iyi diye...banada burdan bir arkadaşım önerdi...gittim çokta sevdim kendisini..ama hakkında tek yorum bile yapmadım burda...şunuda iyice anladım ki cidden burda ne yorum yapılır ne kimseye tavsiye verilir.. sana geçmiş olsun...dediğim gibi üzgünüm ama beni böyle zan altında bırakman şık bir hareket değil..
Evet canımbaba vanga kadikoyde olan mi?
ne kadr peki
Ofis işine gecince fiyatı deişmiş sanıorum ben eski baktıranım farklı ödüorum suan bilmiorum kaybedince korkmustum :/
Bakıo ama dediğim gibi ofis acıomus cok zor randevu alınıo yarım saat sürüo bi ara rahmetli elanit vardı burda eskiler bilir onun ayarında diyebilirim..Telefondan bakıyormu
Kim o. Nerede ofisiBakıo ama dediğim gibi ofis acıomus cok zor randevu alınıo yarım saat sürüo bi ara rahmetli elanit vardı burda eskiler bilir onun ayarında diyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?