İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakıo ama dediğim gibi ofis acıomus cok zor randevu alınıo yarım saat sürüo bi ara rahmetli elanit vardı burda eskiler bilir onun ayarında diyebilirim..
Ofis dediği kendinekafe açıyor sanırım, yoksa haziran temmuz da anca açılacak bir ofismiş. Ofis dediğin koy masa sandalye kahve ıcın mutfak tamam, ama görünen o ki arkadaş kafe falan açaçak.

eskiden melekler kahvesine giderdim ama o kadar sıkıntıdan gidiyormuşum ki yakın diye taşındım ve hiç falcıya gitmedim çok baktırdım ama iyi dediklerimin hiçbiri gelecekte söyledikleri için değil çevremdeki insanlar değil , kendi içsel durumum ve kendinde çözemediğin ve belki de farkına varmadığın tıkanıklıklar . neyse hala duruyorsa melekler kahvesi kadir . burdan okuyup gitmiştim o yıllarda da

Kadir i mi begenmis tin. Bende onu begenirdim. Nişantaşı sembol e gecmis

İzmirde ama telde baktırıodum ofis acıomus orda teldede bakıodu suan bakmıo baslıcakmış bekliom instagram sayfasından ulasılıo sadece umarım kaybetmem
İyi mi gerçekten? ? Çünkü ben birine internetten para yatirdim ve dolandirici çıktı. Sadece kuzey ve tutku bu konuda düzgün.

İyi mi gerçekten? ? Çünkü ben birine internetten para yatirdim ve dolandirici çıktı. Sadece kuzey ve tutku bu konuda düzgün.
Ben bi elanite vefaat etti bi buna bu kdr net güveniorum ama kimseye kefil olamam dolandırıcı asla diil o nette begenmezsin onun vebaline giremem..

Bakıo ama dediğim gibi ofis acıomus cok zor randevu alınıo yarım saat sürüo bi ara rahmetli elanit vardı burda eskiler bilir onun ayarında diyebilirim..
İzmirde ama telde baktırıodum ofis acıomus orda teldede bakıodu suan bakmıo baslıcakmış bekliom instagram sayfasından ulasılıo sadece umarım kaybetmem
Ben bi elanite vefaat etti bi buna bu kdr net güveniorum ama kimseye kefil olamam dolandırıcı asla diil o nette begenmezsin onun vebaline giremem..

L larox86 En son zaman baktırdın, sekiz sene sonra döndüm demiş. Dedikleri hep çıktı mı?

Valla zamanlar sastıgı oldu ama cogu cıktı..

Zaman önemli değil çıksın da. Lakin kadına randevu alınmıyor, en erken Mayıs, ofisini de temmuz ağustos da açıyormuş. Senandevu aldın mı, bana özelden yazar mısın.

O çok iyiymiş ama kesin oysa bende baktırırım. Arkadaşım gitmemiş ama baya duydum dio. Bi de Sibel varmış izmirde ikisi iyiymiş. Kesin o olduğunu bilsem bende baktiririm
Kesin o cünkü ben baktırıodum ofis isleri için kesti ulasamayınca panik yaptım valla müthiş diyebilirimde ne zmna kdr bekletcel onu bekliorum ve ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…