Ofis dediği kendinekafe açıyor sanırım, yoksa haziran temmuz da anca açılacak bir ofismiş. Ofis dediğin koy masa sandalye kahve ıcın mutfak tamam, ama görünen o ki arkadaş kafe falan açaçak.Bakıo ama dediğim gibi ofis acıomus cok zor randevu alınıo yarım saat sürüo bi ara rahmetli elanit vardı burda eskiler bilir onun ayarında diyebilirim..
Kadir i mi begenmis tin. Bende onu begenirdim. Nişantaşı sembol e gecmiseskiden melekler kahvesine giderdim ama o kadar sıkıntıdan gidiyormuşum ki yakın diye taşındım ve hiç falcıya gitmedimçok baktırdım ama iyi dediklerimin hiçbiri gelecekte söyledikleri için değil çevremdeki insanlar değil , kendi içsel durumum ve kendinde çözemediğin ve belki de farkına varmadığın tıkanıklıklar . neyse hala duruyorsa melekler kahvesi kadir . burdan okuyup gitmiştim o yıllarda da
İzmirde ama telde baktırıodum ofis acıomus orda teldede bakıodu suan bakmıo baslıcakmış bekliom instagram sayfasından ulasılıo sadece umarım kaybetmemKim o. Nerede ofisi
İyi mi gerçekten? ? Çünkü ben birine internetten para yatirdim ve dolandirici çıktı. Sadece kuzey ve tutku bu konuda düzgün.İzmirde ama telde baktırıodum ofis acıomus orda teldede bakıodu suan bakmıo baslıcakmış bekliom instagram sayfasından ulasılıo sadece umarım kaybetmem
Ben bi elanite vefaat etti bi buna bu kdr net güveniorum ama kimseye kefil olamam dolandırıcı asla diil o nette begenmezsin onun vebaline giremem..İyi mi gerçekten? ? Çünkü ben birine internetten para yatirdim ve dolandirici çıktı. Sadece kuzey ve tutku bu konuda düzgün.
Bakıo ama dediğim gibi ofis acıomus cok zor randevu alınıo yarım saat sürüo bi ara rahmetli elanit vardı burda eskiler bilir onun ayarında diyebilirim..
İzmirde ama telde baktırıodum ofis acıomus orda teldede bakıodu suan bakmıo baslıcakmış bekliom instagram sayfasından ulasılıo sadece umarım kaybetmem
Ben bi elanite vefaat etti bi buna bu kdr net güveniorum ama kimseye kefil olamam dolandırıcı asla diil o nette begenmezsin onun vebaline giremem..
Valla zamanlar sastıgı oldu ama cogu cıktı..
Valla zamanlar sastıgı oldu ama cogu cıktı..
Ee nasıl olacak o iş. Bi de ne nerede acilio ofisiZaman önemli değil çıksın da. Lakin kadına randevu alınmıyor, en erken Mayıs, ofisini de temmuz ağustos da açıyormuş. Senandevu aldın mı, bana özelden yazar mısın.
Ee nasıl olacak o iş. Bi de ne nerede acilio ofisi
iz
Alamadım ama en azından cvp verdi.. mayıs dedi banada yogunmuş beklicem
İzmirli bir arkadadıma sordum fırını cafe de ki mi dedi o mu acaba bilğin var miAlamadım ama en azından cvp verdi.. mayıs dedi banada yogunmuş beklicem
Fırınci cafe deki miİzmirli bir arkadadıma sordum fırını cafe de ki mi dedi o mu acaba bilğin var mi
Eger firinci cafe deki ye süper bakiodu. Ama gulistan o gulistan mi bilemem dioFırınci cafe deki mi
Evet o gülistanEger firinci cafe deki ye süper bakiodu. Ama gulistan o gulistan mi bilemem dio
O çok iyiymiş ama kesin oysa bende baktırırım. Arkadaşım gitmemiş ama baya duydum dio. Bi de Sibel varmış izmirde ikisi iyiymiş. Kesin o olduğunu bilsem bende baktiririmEvet o gülistan
Kesin o cünkü ben baktırıodum ofis isleri için kesti ulasamayınca panik yaptım valla müthiş diyebilirimde ne zmna kdr bekletcel onu bekliorum ve ihtiyacım var..O çok iyiymiş ama kesin oysa bende baktırırım. Arkadaşım gitmemiş ama baya duydum dio. Bi de Sibel varmış izmirde ikisi iyiymiş. Kesin o olduğunu bilsem bende baktiririm
Ofisi de mi izmir de olacakmis??Kesin o cünkü ben baktırıodum ofis isleri için kesti ulasamayınca panik yaptım valla müthiş diyebilirimde ne zmna kdr bekletcel onu bekliorum ve ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?