İstanbul'da Fal - Falcılar

Yahu ben Can’a hayatım boyunca bir kez bile gidip fal baktırmadım. Kafanızda kurduğunuz dünyadan çıkıp önce okuduklarınızı anlamanızı tavsiye ederim.
Bakın hanımefendi can beye t.. yazdığım için bana üslup dersi verdiniz dedim ya ben sizin kadar nazik olmaya bilirim sizin kadar naif de olmaya bilirim can ın dolandırdığı insanlar burada yazılar yazdı olay o sadece bu sizin lafınız geçmediği halde siz niye müdahil oluyorsunuz anlamış değilim burada insanlara güven verip yönlendirme yapılıyor olay o sizle ilgili bir derdim yok

O çok iyiymiş ama kesin oysa bende baktırırım. Arkadaşım gitmemiş ama baya duydum dio. Bi de Sibel varmış izmirde ikisi iyiymiş. Kesin o olduğunu bilsem bende baktiririm
Kesin o da olsa şuan kimseye bakmıyor , ben de yazdım sordum, hatta izmirdeki, ofisinize geleyim dedim, şuanda ofis açılmadı, telde de bakmıyorum dedi, şuan milyar versen bakmıyor yani...dolayısıyla çenemizi yormamız çok gereksiz....keza yumurtacı Nezihe de öyle, iyi olması neye yarar, kadın telefonunu bile açmıyor,hiçbir mesaja dönmüyor... referans istemesini geçtim.....ulaşılabilir olanlara bakalım bence

Çok ucuz holy bible ve Tevrat aynı kitap değişen biraz kendini geliştir benim ilişkimi biliyormusunda cevap veriyorsun hayır burada çocuk evlenmek istemiyorum diye yakaran sendin çevir kazı yanmasın

Kim kaldi ki hepsini denedik.

Çok ucuz holy bible ve Tevrat aynı kitap değişen biraz kendini geliştir benim ilişkimi biliyormusunda cevap veriyorsun hayır burada çocuk evlenmek istemiyorum diye yakaran sendin çevir kazı yanmasın
öte de oyna canım topunu. Holy Bible ne ben çok iyi biliorum. Hadi bye. Yüzüğüm geldi. İ said Yes. ..

Aynı kitap değil

İngilizcede Büyük İ kullanılmaz görgüsüz hayatın yalan dont beg for d...

öte de oyna canım topunu. Holy Bible ne ben çok iyi biliorum. Hadi bye. Yüzüğüm geldi. İ said Yes. ..
ingilizce de Büyük İ kullanılmaz hani evlenmek istiyordu vallahi hayatımda gördüğüm en çelişkili en tuhaf tipsin holy bible ile Tevrat aynı demişsin bu cahilliğin göstergesi 2. Hani evlenmek istemiyordu burda bile Exposé oldun kimse bilemedi demek ki the biggest liar ever

Ama evleniyorummmmm. Bilemedi ler. Hande bildi nesibe abla bildi ve neslihan bildi. Sen ben hangi dine mensup olduğumu bilmeden konuş dur bakalım. . Umarim sende evlenirsin. Asıl olayım yurtdışına gider miyiz.

Ama evleniyorummmmm. Bilemedi ler. Hande bildi nesibe abla bildi ve neslihan bildi. Sen ben hangi dine mensup olduğumu bilmeden konuş dur bakalım. . Umarim sende evlenirsin. Asıl olayım yurtdışına gider miyiz.
Okuduğunu anlamyanio sun bile. Kitab i mukaddes Tevrat zebur ve incil yazio iyice oku.

1. Masada kitabı mukaddes yok incil var sen kendinle çelişiyorsun kendin yaz kendin oyna holy bible ne zaman kitabı mukaddes oldu dinle işim olmaz söyledikleriyle çelişen 15 yaşımda çocuk gibisin holy bible be Tevrat var diyorsun kitabı mukaddes var demiyorsun birinci çelişkin senin ciddi mental sorunların var

Evet senin gibi mi seni istemeyen adamı yıllardır bekliosun. Hırslı ve kislancliktan burada ki kızlar la bile kavga ediosun. Daha yazmam sana. Çünkü belli ki ciddi sorunların var.

hafta sonu oldugu icin randevusuz kime gidebilirim? soyle soyle bir sey yapsam iyi mi kotu mu seklinde tek bir sorum var aslinda :) ama yogunluktan dolayi sansimi kimde denemeliyim bilmiyorum. taksim, besiktas civarlarinda kimi onerirsiniz?

Ya kiza oneride bulunmussun falci yok olmus bide uste cikmaknistiyosun ayip yaaa insan bi ozur diler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…