Ne yapmamı istiyorsun acaba...ben sadece gittiğim kişiden bahsettim..numara istedi yazdım..falcı dediğin babamın oğlu değil...kendi aralarında olan iletişim...ona üzgün olduğumu özelden yazdım zaten...ama Murat sen misin gibi bişey yazmış..o sinirle yazdığını düşünüp uzatmadım...zaten herkes bayılıyor burda sürekli bi ortamı germeye...anlamadığınız şey şu..herkesin kendince bir sorunu merak ettiği bişey varki falcıya gidiyoruz...ve enteresan bir şekilde birinin beğendiği falcı birimize hiçbişey bilemeyebiliyor...bende burdaki tavsiyelere inanıp bi sürü falcıya gittim...içlerinde berbat olanları vardı..kimseye gelipte şöyle böyle demedim...sonuçta kendi insiyatifimde olan bişey...gidip gitmemek..dolayısıyla evet o arkadaşa numara yazdım...böyle bişey yaşamış olduğu içinde üzüldüm...bu işte Benim bir suçum yok...Ya kiza oneride bulunmussun falci yok olmus bide uste cikmaknistiyosun ayip yaaa insan bi ozur diler
Arkadaşlar, burda reklam amacı gütmediği sürece insanların tavsiye vermesi istenilen birşey olmalı, insanlar deneyimini yazmalı zaten....falcıların birçoğu güvenilir kişilikler değil bence, falını iyi baktığı sürece kişiliği belli biryere kadar tolere edilebilir...Ben inanın 100 tane falcıya gitmişimdir şimdiye kadar, 98 tanesinin yamuk işlerini veya yalanlarını, randevuya sadık kalmamalarını bir çok şeyini yakaladım, hatta bana bile ne büyük kazıklar atanlar oldu, amma yine de halen gitmeye devam ettiklerim var, çünkü falını da iyi bakıyor, ama biliyorum ki ilk fırsatta yapabilse bana da kazık atabilecek potansiyel var...demek istediğim falcıların hiçbiri zaten güvenilir kişiler değiller, bu onların doğalarında var bence, tavsiye veren de zaten falını övmüş, Murat'ın güvenilir bir kişi olduğunu yazmamış...dolayısıyla suçlamalar yanlışNe yapmamı istiyorsun acaba...ben sadece gittiğim kişiden bahsettim..numara istedi yazdım..falcı dediğin babamın oğlu değil...kendi aralarında olan iletişim...ona üzgün olduğumu özelden yazdım zaten...ama Murat sen misin gibi bişey yazmış..o sinirle yazdığını düşünüp uzatmadım...zaten herkes bayılıyor burda sürekli bi ortamı germeye...anlamadığınız şey şu..herkesin kendince bir sorunu merak ettiği bişey varki falcıya gidiyoruz...ve enteresan bir şekilde birinin beğendiği falcı birimize hiçbişey bilemeyebiliyor...bende burdaki tavsiyelere inanıp bi sürü falcıya gittim...içlerinde berbat olanları vardı..kimseye gelipte şöyle böyle demedim...sonuçta kendi insiyatifimde olan bişey...gidip gitmemek..dolayısıyla evet o arkadaşa numara yazdım...böyle bişey yaşamış olduğu içinde üzüldüm...bu işte Benim bir suçum yok...
Bir tavsiye uzerine "..." isimli bir kitap aldim. Bir arkadasimin arkadasiymis kitabi yazan anne.
cok hosuma gitti. Hikayeyi anlatan cocuk 3,5 yasinda ... adinda bir kiz. Annesi kaleme almis. Hikayeyi Legolarla anlatip fotograf cekmisler. cok yaratici geldi. Oglumda cok begendi, 4-5 kere okuduk ust uste :)
su adresten kitaba ulasabilirsiniz. Kitabin fiati da uygun, 15 TL ye aldim.
instagram ve dolap adresi ....
[URL unfurl=
Yahu bu reklamlar nereden çıktı şimdi?Markete gittim asabım bozuldu. Zaten her şey pahalanmış bir de poşetlere para veriyoruz ne saçma. Eve gelince hemen internette bir araştırma yaptım. ...diye bir site buldum buradan tek tek bez çanta alabiliyormuşuz. Hem fiyatı uygun hem de tasarımlar güzel. Üstelik de bir çok yer toptan satıyor bu çantaları oysa ...dan istediğiniz çeşitte istediğiniz miktarda alma şansı varmış. Ben kesin deneyeceğim.
Yok yahu reklam değil bu ihtiyaçtan araştırdım paylaşmak istedim :)Yahu bu reklamlar nereden çıktı şimdi?
Yeni üye olmuşsunuz ve tüm mesajlarınız bu konuyla ilgili. Enteresan :)Yok yahu reklam değil bu ihtiyaçtan araştırdım paylaşmak istedim :)
Kendi evinde bakıyorBeşiktaş safiye ye giden var mı ? Nerde bakıyor acaba ?
Öneriyor musunuz peki ? Ve numasını özelden yazar mısınız ?Kendi evinde bakıyor
Numarasını sildim malesef hiç öneremiyorum. Hayatımda baktırdığım en kısa, en boş ve en pahalı faldı.Öneriyor musunuz peki ? Ve numasını özelden yazar mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?