- 20 Ekim 2018
- 17
- 2
- 86
- 35
hiç kimse yok mu? :/Merhabalar kızlar, Tuzla da Neslihan Hanım varmış, kendisine yıldızname baktıran oldu mu acaba? Tecrübe ve yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Sizin falcı tıp eğitimide almış sanırımBen Ekim ayında gittim.Falcıdan sacma oldugunu dusundugum bır cok seyı duydum.Ama hepsı teker teker cıktı.Ayrıca gogsumde kıtle oldugunu ve baktırmamı soyledı , erken evrede hastalıgı yakaladım.Ameliyat oldum..Fala ınanma , falsız kalma..250 TL verdım bosuna demıstım, hayatımı kurtarmıs olabılır.
be beğenmiştim Can'ın falını. Ufuk ve ergin nasıllar?Asmin can a kötü dediler de dün gittim bir sürü kişi sıradaydı. Ben yine ufuk a ve ergin e baktırdım.
İyileri ben beğendim. Ufuk baya iyi bildi. Erginde fena deildi.be beğenmiştim Can'ın falını. Ufuk ve ergin nasıllar?
Arkadaşım gitti çıkmamış ona dedikleri. Anda bazı şeyleri bilmiş. Sarışın kilolu biriMerhaba!Siteyi uzun süredir takip ederim Ben de bahsettiğiniz falcıları denedim.Söyledikleri çıktı, oldu diyebileceğim fal baktırdığım kimseye rastlamadım. Bu arada geçen hafta Bakırköy cafe2018 de Sera hanıma rastladım ve kahve tarot falı baktırdım.Yakın gelecek söyledikleri not yazıp veriyor baktım ki çıkmış.Bazı nokta atışları için bir kaç ay sonrasını beklemek gerekiyor.Ancak bu zamana kadar baktırdıklarım içinde en tutarlısı isim ve süre veren kişiydi.Hepimize yararlı olması umuduyla fikrimi yazdım.Elbette enerji meselesi.
Bana ilginç şeyler soledi valla. Ben çok beğendim ufuk u. Baya iyiUfuk bana söylediklerinu başkasına da söyledi ama benle ilgili tam bilmişti diğer bayanın da aşk hayatı benle aynı mı yoksa herkese aynı mı soyluyosl tereddüt ettim ya
Neler dedi sana bana dedikleri ile aynı mı değil mi onun için soruyorum daBana ilginç şeyler soledi valla. Ben çok beğendim ufuk u. Baya iyi
he cnm he bi sensin akıllıMerhaba!Siteyi uzun süredir takip ederim Ben de bahsettiğiniz falcıları denedim.Söyledikleri çıktı, oldu diyebileceğim fal baktırdığım kimseye rastlamadım. Bu arada geçen hafta Bakırköy cafe2018 de Sera hanıma rastladım ve kahve tarot falı baktırdım.Yakın gelecek söyledikleri not yazıp veriyor baktım ki çıkmış.Bazı nokta atışları için bir kaç ay sonrasını beklemek gerekiyor.Ancak bu zamana kadar baktırdıklarım içinde en tutarlısı isim ve süre veren kişiydi.Hepimize yararlı olması umuduyla fikrimi yazdım.Elbette enerji meselesi.
reklamını yapıyor zaten :)Arkadaşım gitti çıkmamış ona dedikleri. Anda bazı şeyleri bilmiş. Sarışın kilolu biri
he cnm he bi sensin akıllı
reklamını yapıyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?