İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar kızlar, Tuzla da Neslihan Hanım varmış, kendisine yıldızname baktıran oldu mu acaba? Tecrübe ve yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Ben Ekim ayında gittim.Falcıdan sacma oldugunu dusundugum bır cok seyı duydum.Ama hepsı teker teker cıktı.Ayrıca gogsumde kıtle oldugunu ve baktırmamı soyledı , erken evrede hastalıgı yakaladım.Ameliyat oldum..Fala ınanma , falsız kalma..250 TL verdım bosuna demıstım, hayatımı kurtarmıs olabılır.

Sizin falcı tıp eğitimide almış sanırım

merhaba kızlaaaaarr uzun zamandır yoktumm ne gibi gelişmeler oldu yeni falcılar var mı :))))))))))))))))))

Asmin can a kötü dediler de dün gittim bir sürü kişi sıradaydı. Ben yine ufuk a ve ergin e baktırdım.

Merhaba!Siteyi uzun süredir takip ederim Ben de bahsettiğiniz falcıları denedim.Söyledikleri çıktı, oldu diyebileceğim fal baktırdığım kimseye rastlamadım. Bu arada geçen hafta Bakırköy cafe2018 de Sera hanıma rastladım ve kahve tarot falı baktırdım.Yakın gelecek söyledikleri not yazıp veriyor baktım ki çıkmış.Bazı nokta atışları için bir kaç ay sonrasını beklemek gerekiyor.Ancak bu zamana kadar baktırdıklarım içinde en tutarlısı isim ve süre veren kişiydi.Hepimize yararlı olması umuduyla fikrimi yazdım.Elbette enerji meselesi.

Arkadaşım gitti çıkmamış ona dedikleri. Anda bazı şeyleri bilmiş. Sarışın kilolu biri

Bu asmin cafeyi sık sık görmeye başladım da en çok kimi tavsiye edersiniz kızlar?? Ya da sakın ona baktırma dediğiniz var mı?

Ufuk bana söylediklerinu başkasına da söyledi ama benle ilgili tam bilmişti diğer bayanın da aşk hayatı benle aynı mı yoksa herkese aynı mı soyluyosl tereddüt ettim ya

he cnm he bi sensin akıllı
Arkadaşım gitti çıkmamış ona dedikleri. Anda bazı şeyleri bilmiş. Sarışın kilolu biri
reklamını yapıyor zaten :)

Reklam olsa adminler farkederdi, sadece yorum yaptım.Geçen hafta gittim yazdım.Hepsi çıktı demedim, süresi var dedim, yakın gelecekte kağıda yazdıkları oldu yazdım.mermaid250 arkadaşta arkadaşıma çıkmadı dedi.Umudum kırıldı.Beklemedeyim, göreceğiz.Burada adı geçen hiçbir falcının reklama ihtiyacı yok.Burası İstanbul ve cafeler açık.Nasılsa giden gider.Gittiklerim içinde Sera bana göre en tutarlısıydı...Bu kadar

he cnm he bi sensin akıllı
reklamını yapıyor zaten :)

Enerjika .!.:
Merhaba!Siteyi uzun süredir takip ederim Ben de bahsettiğiniz falcıları denedim.Söyledikleri çıktı, oldu diyebileceğim fal baktırdığım kimseye rastlamadım. Bu arada geçen hafta Bakırköy cafe2018 de Sera hanıma rastladım ve kahve tarot falı baktırdım.Yakın gelecek söyledikleri not yazıp veriyor baktım ki çıkmış.Bazı nokta atışları için bir kaç ay sonrasını beklemek gerekiyor.Ancak bu zamana kadar baktırdıklarım içinde en tutarlısı isim ve süre veren kişiydi.Hepimize yararlı olması umuduyla fikrimi yazdım.Elbette enerji meselesi.

mermaid250 .!.:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…