İstanbul'da Fal - Falcılar

Baştan arkadaşıma iyi dedi begendi fakat dediği tarihler ve gelecek kesinlikle tutmadi zaten geleceği de bilen yok. Bi de şu gulistan i denemek istiyorum

Kızlar bişey sorcam size. Asminde kasada duran bayan size de gıcık davranıyo mu yoksa bana mı öyle. Sanki eve gelmesini istemedigi misafir gibi davranıyo resmen bana mı öyle yoksa genel tavrı mı öyle bu bayanın anlam veremedim

Yok morali düşüşe ole çünkü banada bir iyi bir kötü davraniyor

fiyat cok ucuk ya ben kadıköye gidiyorum yine kart falı balıyor ve ne dediyse bir bir oluyor 70 tl:)
Yeni üyelerin direk birini bole ovmeleri ve fiyat soleme leri de ilginç gelio. Ve nedense hep bir bir çıkıyor. Ve nedense hep tek kişi soleniyor. Fakat diğer üyeleri sürekli başka falcıları da yazior mesela ben belki 50 falci yazmisimdir. İyi de yorumum var kötü de yorumum var. Kimsenin hakkını yiyemem. Ama sole ki burasi reklam yeri değil. İnsanlarla oynamayın. O 70 tl ler kolay kazanilmio

reklam yapan kim ya iyimisiniz siz.ben gittim ve yaşadıklarımı yazdım birisi 250 yazmış ister gidin ister gitmeyin ya

Pardon ama asmine niye gittiğiniz hala anlayabilmiş değilim orada iki kişiye gittim biri can tam fasa fiso tam 8 soru sordu çelişkili bir dediği birini tutmadı yok kilit var bahtın açılırda masadan kalktım bir bozardı ki sorma can 5 kuruş etmez Koray hikaye can a oranla en azından anda iyidi ama hikaye Asmin kadar gereksiz overrated bir kafe yok belki başkaları iyidir ama işletmesi zaten işe yaramaz ben gittiğimde o kadın cam kenarında kahve keyfi yapıyordu bir iş için kalktı yerinden o sırada bir grup geldi tek başına oturmasına rağmen o masaya izin vermedi siz hala neden size değer vermeyen bir yere gidiyorsunuz

kadıköyde sıgınak fala niko..deneyin derim ne dediyse oldu ve hayret ettim.

Sığınak cafe deki Niko ya 15 gün önce gittim.Enerjisi iyi.Şirin bir kadın...Anda ve kişilik teşhisinde iyi.16 30 dan sonra geliyormuş.Ancak, erken giden sıraya girip bekliyor.60 TL. idi.Tarot ve yanında başka kartla bakıyor.Geleceği bilemem.Uzun süre verdi.İlk gidişte iyi.İkinci de hepsi ne söyleyeceğini bilemiyor.Veya kader değişiyor:) ..Anlamadım...Ama, iyi yorum yapanlardan birisi.Müşterisi çok.Reklam gerekmiyor.

Son düzenleme:
Kader aslında değişmiyor ama zaman tutmuyor bazısı 3 sene sonra gerçekleşecek olayı 1 aya sığdırıyor ben bunu gözlemledim Evren’de ve Allah’ın zaman kavramı yok zaman sonradan bulunan bişey biz birde sabırsızız ama bazıları ayı günü tutturuyor nasıl oluyorsa ama genelde çoğu zaman konusunda başarısız niye olmuyor ne yaptım diye dövündüğüm çok oldu ama kader aslında olduğu gibi senin o an orda olman bile ben geleceği yüzde hesaplarıyla okuyan değilde hiisyatla gören falcı arıyorum

Gerçekten çok doğru

slm kızlar yenı bırıyle geldım size 15 gun once baktırdım once beklemede kaldım tarıhlerı kısaydı cunku. ınternetten maıl yolu ıle ulastım kendısıne seyhan bey.. agızı acık bırakacak sekılde nokta atısları var ve ısımlerı cok net sekılde soyluyor. ve didemden sonra ılk defa cok begendım. kesınlıkle tavsıye ederım suan 70 lıra ve 3 soru hakkı verıyor tek tek hepsıne ayrı bakım yaparak cevap verıyor bılgınız olsun. maıl atınca sıze donus yapıyor. seyhannn2019 outlook

Var mı arkadaşım iyi bir yer sole de oraya gideyim.

Nikoyu bende duymuştum. Memnun olanda var olmayan da. Ben denemedim. Zaten müşterisi var onu bende duymustum. Geçen ben kadir e gittim sembol de ki. O da iyiydi. Zaten giderdim ona 2 yıl boyuna gitmemiş tim. Ama yine begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…