İstanbul'da Fal - Falcılar

Var mı arkadaşım iyi bir yer sole de oraya gideyim.
Ben tavsiye vermiyorum çünkü herkesin beklentisi farklı kimisine göre Ahmet iyi kimisine göre Mehmet vb.. benim gittiklerim var burada adı geçenlerden farklı kimse yok şimdilik ama ben tavsiye vermem benim haddime değil sadece işe yaramayan veya düzenbazlık yapanları söylerim okadar

Şenay da güzel bakıyo sanki asmindeki ama bilmiyorum giden var mı yorumunuz ne

Meleklere Ahmet gelmiş o nasıldır eskiden prdaynış iyi diyorlardı ben gittim ümitsizce hakketen iyiydi.kahveyw çok uzun baktı asminde bir kadın müşteri önernişti ona tarihi.çıktı die.gittim başka giden varsa yorumunu yazabilir mi

Zaten oradaydı ahmet. Bende gittim iyi bakio bence dedikleri tutarlı. İyi enerjisi olan biri.

Ergin hala iyimi.asmindeki peki koray bana hiç.çıkmadı 5ay oldu cok geçti

Ben iki kez gittim yakın dönemde ikisi de aynı yöndeydi ilk verdiği zaman tutmadı ama olay analizleri kişi analizleri iyiydi zamanı bilen yok zaten kişi odaklı baktı pozitif biri bizim aramızda mezhep farkı olduğunu ailesinin baskısını felan anlattı

Zaman nekdr sarktı peki ben zaman çıkıyo diye gitmiştim ona korayın tarihlrti yeterince sarktıgı için gitmişdim zaten sana peki kahvede mi soyledi zmnı kahveeeki zamsnn cıkmaması biraz elzem bi durumda...

Merhaba arkadaşlar

bu grubu takip ederim ama pek yazmam :)
bir süredir tlf ile fal baktırdığım bir arkadaş var
isabetli yorumlar fazla olunca sizlerle de paylaşmak istedim..
Sevgiler

Merhaba arkadaşlar

Sevgiler

Kimdir detayları yazarsanız seviniriz. Özelden veya buradan.

Merhaba arkadaşlar

Sevgiler
Merak ettim bu kişiyi kim yazar mısınız ?

Kimdir detayları yazarsanız seviniriz. Özelden veya buradan.

kübra adında genç bir arkadaşımız ama tarotta ve kahve falında gayet iyi olduğunu düşünüyorum..
Tespitleri gayet doğru ve zamanlamaları da tutarlıydı..
nasıl detay versem bilemiyorum ama:)
isteyen olursa tlf numarasını paylaşabilirim, uzun zamandır bir faldan bu kadar memnun kalmadım....

tabi bu yazdıklarımı beni bağlar diye eklemek isterim :)
genelde fal konusunda enerjim tutar falcılar ile bir kaç kişi hariç..
pozitif enerjili biri fakat bu pembe tablocu olduğu anlamına gelmiyor
olumsuz durumları da söylüyor

Zaman nekdr sarktı peki ben zaman çıkıyo diye gitmiştim ona korayın tarihlrti yeterince sarktıgı için gitmişdim zaten sana peki kahvede mi soyledi zmnı kahveeeki zamsnn cıkmaması biraz elzem bi durumda...
Kahve bakıp zaman bilen bir iki kişi zaten zaman Mart sonu idi belli rakamlar söyledi 6/9 mesela 6/9 gün dedi belki ay görmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…