Ben tavsiye vermiyorum çünkü herkesin beklentisi farklı kimisine göre Ahmet iyi kimisine göre Mehmet vb.. benim gittiklerim var burada adı geçenlerden farklı kimse yok şimdilik ama ben tavsiye vermem benim haddime değil sadece işe yaramayan veya düzenbazlık yapanları söylerim okadarVar mı arkadaşım iyi bir yer sole de oraya gideyim.
Ben gittim senay a fena deil ama wow demem. Şu an yine iyi diyebileceğim kuzey kadir tutku diyebilirim. Birbirlerinden habersiz aynı şeyleri soledi ler.Şenay da güzel bakıyo sanki asmindeki ama bilmiyorum giden var mı yorumunuz ne
Kuzey kuzey savaş olanmı ? Tlf bakan mıBen gittim senay a fena deil ama wow demem. Şu an yine iyi diyebileceğim kuzey kadir tutku diyebilirim. Birbirlerinden habersiz aynı şeyleri soledi ler.
Evet o. Biz 3 kişi baktirdik. Hepimize de tutarlı konuştu.Kuzey kuzey savaş olanmı ? Tlf bakan mı
Ben kafede iken baktırdım 3 kez evet iyiydi hiç çelişki konuşmamıştıEvet o. Biz 3 kişi baktirdik. Hepimize de tutarlı konuştu.
Kesinlikle hakkını yiyemem. İyi bakti en azından çoğu kişiden iyiydi. 60 tl ye de o kadar olur.Ben kafede iken baktırdım 3 kez evet iyiydi hiç çelişki konuşmamıştı
Zaten oradaydı ahmet. Bende gittim iyi bakio bence dedikleri tutarlı. İyi enerjisi olan biri.Meleklere Ahmet gelmiş o nasıldır eskiden prdaynış iyi diyorlardı ben gittim ümitsizce hakketen iyiydi.kahveyw çok uzun baktı asminde bir kadın müşteri önernişti ona tarihi.çıktı die.gittim başka giden varsa yorumunu yazabilir mi
Zaten oradaydı ahmet. Bende gittim iyi bakio bence dedikleri tutarlı. İyi enerjisi olan biri.
Ben iki kez gittim yakın dönemde ikisi de aynı yöndeydi ilk verdiği zaman tutmadı ama olay analizleri kişi analizleri iyiydi zamanı bilen yok zaten kişi odaklı baktı pozitif biri bizim aramızda mezhep farkı olduğunu ailesinin baskısını felan anlattıMeleklere Ahmet gelmiş o nasıldır eskiden prdaynış iyi diyorlardı ben gittim ümitsizce hakketen iyiydi.kahveyw çok uzun baktı asminde bir kadın müşteri önernişti ona tarihi.çıktı die.gittim başka giden varsa yorumunu yazabilir mi
Ben iki kez gittim yakın dönemde ikisi de aynı yöndeydi ilk verdiği zaman tutmadı ama olay analizleri kişi analizleri iyiydi zamanı bilen yok zaten kişi odaklı baktı pozitif biri bizim aramızda mezhep farkı olduğunu ailesinin baskısını felan anlattı
Merhaba arkadaşlar
bu grubu takip ederim ama pek yazmam :)
bir süredir tlf ile fal baktırdığım bir arkadaş var
isabetli yorumlar fazla olunca sizlerle de paylaşmak istedim..
Sevgiler
Bende merak ettimKimdir detayları yazarsanız seviniriz. Özelden veya buradan.
Merak ettim bu kişiyi kim yazar mısınız ?Merhaba arkadaşlar
bu grubu takip ederim ama pek yazmam :)
bir süredir tlf ile fal baktırdığım bir arkadaş var
isabetli yorumlar fazla olunca sizlerle de paylaşmak istedim..
Sevgiler
Kimdir detayları yazarsanız seviniriz. Özelden veya buradan.
Kahve bakıp zaman bilen bir iki kişi zaten zaman Mart sonu idi belli rakamlar söyledi 6/9 mesela 6/9 gün dedi belki ay görmüştürZaman nekdr sarktı peki ben zaman çıkıyo diye gitmiştim ona korayın tarihlrti yeterince sarktıgı için gitmişdim zaten sana peki kahvede mi soyledi zmnı kahveeeki zamsnn cıkmaması biraz elzem bi durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?