Koray ı Ahmet’le karşılaştırmanız saçma bence Türkiye nin heryerinde fal baktırdım bir Symbol İsmail vardı o tarih tutturmuştu bir de edi onun dışında pek zaman bilen olmadı zaman bilen pek görmediğim için pek şaşırmıyorum elzem felan bir durum da değil önemli olan samimiyet zaman biliyor diye giriştiyseniz büyük yanlış burada çok saçma bir durum var herkes kafasına göre birilerini öneriyor Ahmet’i seven de oluyor gıcık olanda oda Mehmet’i seviyor bu yemek gibi bişey kimisi fasülyeyi sever sade yer kimisi etki kimisi pilavüstü a nın beğendiğini siz beğenmeye biliyorsunuz ben yakın arkadaşlarımın gittiği denediği insanları deniyorum bıradan tavsiye ile asla birine gitmemZaman nekdr sarktı peki ben zaman çıkıyo diye gitmiştim ona korayın tarihlrti yeterince sarktıgı için gitmişdim zaten sana peki kahvede mi soyledi zmnı kahveeeki zamsnn cıkmaması biraz elzem bi durumda...
Hadi size bilenleri söyleyinde sizde hayır işleyen öyle tek tarafla açıklama olmuyor soru soruyorsunuz ama siz deneyimlerinizi paylaşmıyorsanız bu bencilliktirZaman nekdr sarktı peki ben zaman çıkıyo diye gitmiştim ona korayın tarihlrti yeterince sarktıgı için gitmişdim zaten sana peki kahvede mi soyledi zmnı kahveeeki zamsnn cıkmaması biraz elzem bi durumda...
Valla bana ufuk tuttu. Asmin deki ufuk. Koray da bildi ama tarih tutmadi. Ahmet iyi bakmışti. Ama tarih tutmadi. Hande için bana burada çok kizdilar ama bana tarihler tutmuştu. Dedikleri de olmuştu. Ama olmayanlar da vardı. Sonra kim tuttu dersek ergin bakti o da baya tutarlı konuştu. Sutlu kahve neslihan çok tutturmus tür eskiden ama şimdi ole deil son gittiklerim de begenmedim. Ama ondan önce hakkını yiyemem hep tutturmustür. Kuzey savaş ta iyi bakti en son ve tutku baya tutturdu bende. Herkes paylassin da bilelim arkadaslarHadi size bilenleri söyleyinde sizde hayır işleyen öyle tek tarafla açıklama olmuyor soru soruyorsunuz ama siz deneyimlerinizi paylaşmıyorsanız bu bencilliktir
Doktora ve direktor yaziyor hakkinda kisminda ama "felan" yaziyorsunuz nedense soylediklerinizde bir tek buna takildim :))Koray ı Ahmet’le karşılaştırmanız saçma bence Türkiye nin heryerinde fal baktırdım bir Symbol İsmail vardı o tarih tutturmuştu bir de edi onun dışında pek zaman bilen olmadı zaman bilen pek görmediğim için pek şaşırmıyorum elzem felan bir durum da değil önemli olan samimiyet zaman biliyor diye giriştiyseniz büyük yanlış burada çok saçma bir durum var herkes kafasına göre birilerini öneriyor Ahmet’i seven de oluyor gıcık olanda oda Mehmet’i seviyor bu yemek gibi bişey kimisi fasülyeyi sever sade yer kimisi etki kimisi pilavüstü a nın beğendiğini siz beğenmeye biliyorsunuz ben yakın arkadaşlarımın gittiği denediği insanları deniyorum bıradan tavsiye ile asla birine gitmem
Teşekkürler paylaşım içinValla bana ufuk tuttu. Asmin deki ufuk. Koray da bildi ama tarih tutmadi. Ahmet iyi bakmışti. Ama tarih tutmadi. Hande için bana burada çok kizdilar ama bana tarihler tutmuştu. Dedikleri de olmuştu. Ama olmayanlar da vardı. Sonra kim tuttu dersek ergin bakti o da baya tutarlı konuştu. Sutlu kahve neslihan çok tutturmus tür eskiden ama şimdi ole deil son gittiklerim de begenmedim. Ama ondan önce hakkını yiyemem hep tutturmustür. Kuzey savaş ta iyi bakti en son ve tutku baya tutturdu bende. Herkes paylassin da bilelim arkadaslar
Pardon anlayamadım ? Falan yazmamam suç mu ? Buraya CV ile mi üye olunuyor siz niye felan a takıldınız Türkçe öğretmeni misiniz ? Ne bu hassasiyet !!Doktora ve direktor yaziyor hakkinda kisminda ama "felan" yaziyorsunuz nedense soylediklerinizde bir tek buna takildim :))
Hayır daha önce bir arkadaşım takip ediyordu bizde beraber bakıyorduk ; sadece yeni üyeyim amacım deneyimlerimi paylaşmak ve sağlıklı öneriler almak
Doktora ve direktor yaziyor hakkinda kisminda ama "felan" yaziyorsunuz nedense soylediklerinizde bir tek buna takildim :))
Lisans eğitimi İstanbul üni de yüksek bilgi üni ik yönetimi doktora Özyeğin de işletme üzerine bir dönem yurtdışında yaşadım şuan Türkiye de mobil app üretimi yapan bir firmanın satış / marketing direktörüyüm illaki formel mi konuşmak lazım analizleriniz beni güldürdü allah iyiliğinizi versin bundan sonra yazılarıma dikkat eder CEO ya yazar gibi yazarım sonuna saygılarımla arz ederim yazım oldu mu? Ego nuzu tatmin edebildim mi?Doktora ve direktor yaziyor hakkinda kisminda ama "felan" yaziyorsunuz nedense soylediklerinizde bir tek buna takildim :))
Hayir da egitim almis birinin de felan dedigini ilk defa duyuyorum. Bir iki olsa tamam da her yazida oyle demek ki oyle kullaniyorsunuz. Neyse ne tabi bana okumadiniz dikkatimi cekti, Turkce ogretmeni olmaya gerek yok bunlari bilmek icin :))Lisans eğitimi İstanbul üni de yüksek bilgi üni ik yönetimi doktora Özyeğin de işletme üzerine bir dönem yurtdışında yaşadım şuan Türkiye de mobil app üretimi yapan bir firmanın satış / marketing direktörüyüm illaki formel mi konuşmak lazım analizleriniz beni güldürdü allah iyiliğinizi versin bundan sonra yazılarıma dikkat eder CEO ya yazar gibi yazarım sonuna saygılarımla arz ederim yazım oldu mu? Ego nuzu tatmin edebildim mi?
Yazıma baktığımız da sadece bir tane yanlış yok noktalama hataları da var artı tlf da bazen yanlış yazdırıyor eğitim almışlıkla ilgisini çözemedim çünkü burada hızlı ve özensiz yazıyorsunuz eğitimli olup olmadığı mı felan a indirgemeniz garip artı ben sizin kim olduğunuzla ilgilenmezken buna niye takıldınız anlam veremedim başkalarının başarılı olması sizi niye rahatsız etti halen çözebilmiş değilim neyse sizin eğitim dil bilgisi korelasyonunuz dünyanın hiç bir yerinde tutmaz ; burası linkedin gibi bir platform değil niye eğitimli ama felan yazan görmedim ben size şirketlerde neler olduğunu söylesem çok şaşırırsınız mesela hardware yazacağına hardcore yazıyor yazan satış müdürü mesela dediğim gibi bunlara takılıp duracağınıza insnalara neler katabilirim nasıl yararlı olabilirim ona odaklanın ki buranın amacı bu sanırım yoksa dedikodu vb konular için değil !!! Size iyi günler diler saygılarımı sunarımHayir da egitim almis birinin de felan dedigini ilk defa duyuyorum. Bir iki olsa tamam da her yazida oyle demek ki oyle kullaniyorsunuz. Neyse ne tabi bana okumadiniz dikkatimi cekti, Turkce ogretmeni olmaya gerek yok bunlari bilmek icin :))
Ben yazılarımı inceledim felan ı bir kez kullanmışım !!! Size Teşekkürler yanlış görülmeden düzeltilmez; umarım her üyeye böyle kinayeli yaklaşmıyorsunuzdur !Hayir da egitim almis birinin de felan dedigini ilk defa duyuyorum. Bir iki olsa tamam da her yazida oyle demek ki oyle kullaniyorsunuz. Neyse ne tabi bana okumadiniz dikkatimi cekti, Turkce ogretmeni olmaya gerek yok bunlari bilmek icin :))
Sadece instagram üzerinden bakıyormuş.Nakta şu an TElwe üzerinden bakıyor mu?
500 mü? Dalga mı geçiyorlar ya? Baktığı fala 500 lira isteyen insan akşam ne yiyeceğime kadar söylemeli o zaman.Gulistan 500 tlye bakiyormus ben vazgectim cok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?