- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
Neler var söyle deneyelimBende gitt madam deniss e kötü değil ama wow deil. Ya neler var onlara gelene kadar. Bende gulistan a gitmek istiyorum
Ya var da kimbilir nerdeler. Ben gulistan i merak ediorum. Gidenler hep iyi çok etkileyici diolar.Neler var söyle deneyelim
Ya var da kimbilir nerdeler. Ben gulistan i merak ediorum. Gidenler hep iyi çok etkileyici diolar.
Ona da gidip bir muddet baktirmiycam
Kim bu canım nerde kaça bakıyor?Selam kızlar dizemin son falinda bekledigim durum sabah itibariyle yaşandı ve dönmeyen vatandaş döndü:) 2 haftalık bir süreç daha var gidip geri gelecek umutlanma demişti bi o tarih kaldı. Oda olursa fal defterini kapatıyorum. Aksamadan dediği günde geldi kaçak. Tavsiye ediyorum özellikle su falını Optum hepinizi
Canim telefonda bakiyor su fali randevu aliyosun bakacagi saatte donus yapiyor 100 lira ama ozellikle ask konusunda cok cok basarili diger konularda soyledikleri gecikerek çıkıyor. Ben konusur gibi anlatmasını seviyorum fal gibi değilKim bu canım nerde kaça bakıyor?
2014 ten beri didem demiş valla içim bulanıo burda Allah aşkına reklam yapmayın derdimiz olmasa fal baktırmayız.. iyi hakeden yeni isimler yokmu daha bütceye uygunu olur pahalıysa hakediosa ok onada tamamım cafe falcısı olmayan.. zekamızada hakaret ona kızıorum 1 diil 2 diil.. şuşu sengül varmış mesela gülistan ayarında diilmiş ama yinede ii diolar.. Bana kahve ya da su bakan lazım inanmıorum ötesine hisli biri kızlar saklamayın kendinize ki reklam dönmesin valla şiştim ask acısı bi yandan iş calısamıom kafamı toplayıp bi yandan bide burası basıo bana..Selam kızlar dizemin son falinda bekledigim durum sabah itibariyle yaşandı ve dönmeyen vatandaş döndü:) 2 haftalık bir süreç daha var gidip geri gelecek umutlanma demişti bi o tarih kaldı. Oda olursa fal defterini kapatıyorum. Aksamadan dediği günde geldi kaçak. Tavsiye ediyorum özellikle su falını Optum hepinizi
Bilinen. Biri mi bu kişi ?Canim telefonda bakiyor su fali randevu aliyosun bakacagi saatte donus yapiyor 100 lira ama ozellikle ask konusunda cok cok basarili diger konularda soyledikleri gecikerek çıkıyor. Ben konusur gibi anlatmasını seviyorum fal gibi değil
Bilinen. Biri mi bu kişi ?
Didem bi ara parayı alıp savsaklamasıyla ünlüydü coğumuzada cıkmadı okuyun eski sayfaları.. sana cıktıysa ve samimiysen affet ne güzel ama bizde yorulduk yani..
:)) neyse senin için sevindim buraya yazdıgın içinde tsk ederiz baktımm bayadır dideme baktırıosum evet üyelik tarihin baya eski:) insan aynı gün sevgilisi dönünce buraya yazmak aklına cok gelmio cünkü cok saol hayatım:))) ztn artık herkes arastırmadan baktırmıo kırılmayalım bnmkide içgüdü tabi:) bu arada ben dideme parasını verip zmnında günler sora zar zor baktırmış biriyim bana cıksa hatırlar bırakmazdım büyük ihtimal enerji demekki hayırlı olsun..Canım benim reklam yapamayacağımi üye tarihimden itibaren bakıp anlayabilirsin. Evet telefonlara geç dönüş yaptığı yıllar öncesinde banada çok olmuştur. Ama evet dönüp okunursa efsane şekilde fallarının çıktığı da yazıyor. Bir çok kişiye baktiran ben yine hep dönüp onun fallarını arıyorum çünkü çok detaycı ve pembeci değil. Hicbir falcinin reklamı için dil dökmem hepimizin derdi var çünkü ve parayı sokakta bulmuyoruz. Ben çıkan falını yazmak istedim. Çünkü dediği tarih bugün net gününde oldu. Sevgiler
:)) neyse senin için sevindim buraya yazdıgın içinde tsk ederiz baktımm bayadır dideme baktırıosum evet üyelik tarihin baya eski:) insan aynı gün sevgilisi dönünce buraya yazmak aklına cok gelmio cünkü cok saol hayatım:))) ztn artık herkes arastırmadan baktırmıo kırılmayalım bnmkide içgüdü tabi:)
Sen gidecektin gulistana gitmedin mi2014 ten beri didem demiş valla içim bulanıo burda Allah aşkına reklam yapmayın derdimiz olmasa fal baktırmayız.. iyi hakeden yeni isimler yokmu daha bütceye uygunu olur pahalıysa hakediosa ok onada tamamım cafe falcısı olmayan.. zekamızada hakaret ona kızıorum 1 diil 2 diil.. şuşu sengül varmış mesela gülistan ayarında diilmiş ama yinede ii diolar.. Bana kahve ya da su bakan lazım inanmıorum ötesine hisli biri kızlar saklamayın kendinize ki reklam dönmesin valla şiştim ask acısı bi yandan iş calısamıom kafamı toplayıp bi yandan bide burası basıo bana..
Aybaşı gitcem yazarım.. ben eskiden beri baktırıorum haziran en yakın tarihim beklenen onuda yazarım.. gerci tarih sarkıo bazen ama..Sen gidecektin gulistana gitmedin mi
Ama sen begeniorum sonuç olarakAybaşı gitcem yazarım.. ben eskiden beri baktırıorum haziran en yakın tarihim beklenen onuda yazarım.. gerci tarih sarkıo bazen ama..
ya bende baktırmıstım deniz hanıma baya bir sallamıştı bana da arkadaşımadaBende gitt madam deniss e kötü değil ama wow deil. Ya neler var onlara gelene kadar. Bende gulistan a gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?