İstanbul'da Fal - Falcılar

Gülistan a o kadar para veremem valla. 150 vs dese neyse 500 nedir ya yazik günah

Selam kızlar didemin son falinda bekledigim durum sabah itibariyle yaşandı ve dönmeyen vatandaş döndü:) 2 haftalık bir süreç daha var gidip geri gelecek umutlanma demişti bi o tarih kaldı. Oda olursa fal defterini kapatıyorum. Aksamadan dediği günde geldi kaçak. Tavsiye ediyorum özellikle su falını Optum hepinizi

Son düzenleme:
Kim bu canım nerde kaça bakıyor?

Kim bu canım nerde kaça bakıyor?
Canim telefonda bakiyor su fali randevu aliyosun bakacagi saatte donus yapiyor 100 lira ama ozellikle ask konusunda cok cok basarili diger konularda soyledikleri gecikerek çıkıyor. Ben konusur gibi anlatmasını seviyorum fal gibi değil

2014 ten beri didem demiş valla içim bulanıo burda Allah aşkına reklam yapmayın derdimiz olmasa fal baktırmayız.. iyi hakeden yeni isimler yokmu daha bütceye uygunu olur pahalıysa hakediosa ok onada tamamım cafe falcısı olmayan.. zekamızada hakaret ona kızıorum 1 diil 2 diil.. şuşu sengül varmış mesela gülistan ayarında diilmiş ama yinede ii diolar.. Bana kahve ya da su bakan lazım inanmıorum ötesine hisli biri kızlar saklamayın kendinize ki reklam dönmesin valla şiştim ask acısı bi yandan iş calısamıom kafamı toplayıp bi yandan bide burası basıo bana..

Didem bi ara parayı alıp savsaklamasıyla ünlüydü coğumuzada cıkmadı okuyun eski sayfaları.. sana cıktıysa ve samimiysen affet ne güzel ama bizde yorulduk yani..

Bilinen. Biri mi bu kişi ?

Didem bi ara parayı alıp savsaklamasıyla ünlüydü coğumuzada cıkmadı okuyun eski sayfaları.. sana cıktıysa ve samimiysen affet ne güzel ama bizde yorulduk yani..

Canım benim reklam yapamayacağımi üye tarihimden itibaren bakıp anlayabilirsin. Evet telefonlara geç dönüş yaptığı yıllar öncesinde banada çok olmuştur. Ama evet dönüp okunursa efsane şekilde fallarının çıktığı da yazıyor. Bir çok kişiye baktiran ben yine hep dönüp onun fallarını arıyorum çünkü çok detaycı ve pembeci değil. Hicbir falcinin reklamı için dil dökmem hepimizin derdi var çünkü ve parayı sokakta bulmuyoruz. Ben çıkan falını yazmak istedim. Çünkü dediği tarih bugün net gününde oldu. Sevgiler

:)) neyse senin için sevindim buraya yazdıgın içinde tsk ederiz baktımm bayadır dideme baktırıosum evet üyelik tarihin baya eski:) insan aynı gün sevgilisi dönünce buraya yazmak aklına cok gelmio cünkü cok saol hayatım:))) ztn artık herkes arastırmadan baktırmıo kırılmayalım bnmkide içgüdü tabi:) bu arada ben dideme parasını verip zmnında günler sora zar zor baktırmış biriyim bana cıksa hatırlar bırakmazdım büyük ihtimal enerji demekki hayırlı olsun..

Yok kırılmadım çünkü ben burda çok inanıp Kandirildim. Reklâm dusunenlerede kızmıyorum zaten. Benimki öyle normal aylar sonra sevinecegim bir dönüş değil arkadaşım o yüzden yine pinekledigim için yazmak istedim. Didemi zaten savunmam öncesinde bende çok beklemisimdir kendisini günlerce haftalarca o konuda herkes haklı. Sadece diğer falcılara kıyasla ben gerçekten aldığı paranın hakkını verdiğini düşünüyorum baştan savma bakmıyor yoksa falcı paramızı verip umut satın aldığımız bişey. Haklisin yani.

Sen gidecektin gulistana gitmedin mi

eskiden melda ya baktırıyordum caddebostan plajyolunda sonra fenerbahce ye gecti bayadır gitmedim ona baktıran var mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…