merhaba ben emreden çok memnun kalmamıştım, bence sen tepki verene kadar seçenekleri deniyor ve gereğinden fazla iddialı konuşuyor. kadınlar kahvesinde remziye aslında iyi falcıdır, ama uzun süreli gelecekte pek iddialı değil. kısa süreli bir durumsa deneyebilirsin.melekler kahvesi eren mi emre mi ?
yada kadinlar kahvesi pelin dilek remziye meryem ? kimi onerirsiniz
bu bahsettiğiniz kişi nerde bakıyor bilgi verirseniz sevinirim ...Canım benim reklam yapamayacağımi üye tarihimden itibaren bakıp anlayabilirsin. Evet telefonlara geç dönüş yaptığı yıllar öncesinde banada çok olmuştur. Ama evet dönüp okunursa efsane şekilde fallarının çıktığı da yazıyor. Bir çok kişiye baktiran ben yine hep dönüp onun fallarını arıyorum çünkü çok detaycı ve pembeci değil. Hicbir falcinin reklamı için dil dökmem hepimizin derdi var çünkü ve parayı sokakta bulmuyoruz. Ben çıkan falını yazmak istedim. Çünkü dediği tarih bugün net gününde oldu. Sevgiler
bu bahsettiğiniz kişi nerde bakıyor bilgi verirseniz sevinirim ...
[/QUOTE
Yıllar önce evinde bakardı sonrasında telefonda bakmaya başladı ben telefonda baktiriyorum canım
merhaba ben emreden çok memnun kalmamıştım, bence sen tepki verene kadar seçenekleri deniyor ve gereğinden fazla iddialı konuşuyor. kadınlar kahvesinde remziye aslında iyi falcıdır, ama uzun süreli gelecekte pek iddialı değil. kısa süreli bir durumsa deneyebilirsin.
Birkaç ay önce aradığımda sadece hafta sonları baktığını söylemişlerdi. Bir de ücreti 90 liraydı sanırım.sanırım geleceği dogru tahmin eden çok kişi yok ihtimaller üzerinden konuşuluyor , nostradamus volkana baktirdigim da tarot bilinç altı okuma yöntemi bununla gelecek gorulmez onemli olan kahve fali demisti .
la porte ayhan hala oradami bilgisi olan var mi
ayhanı cok övüyorlar , istanbul cafe ahmette sira bekledim cok yavas bakiyor ve hic hosuma gitmedi tarzi . ciktim baktirmadan zaten . birde ışıl diye biri su falına bakiyormus istanbul cafenin karşısıBirkaç ay önce aradığımda sadece hafta sonları baktığını söylemişlerdi. Bir de ücreti 90 liraydı sanırım.
Hepsine baktırdım ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki hepsi tırt :)ayhanı cok övüyorlar , istanbul cafe ahmette sira bekledim cok yavas bakiyor ve hic hosuma gitmedi tarzi . ciktim baktirmadan zaten . birde ışıl diye biri su falına bakiyormus istanbul cafenin karşısı
ayhana baktırmayı dusunuyorum bende fal enerji meselesi sanirim terapi gibi geliyor birde bana seviyorumLa porte ayhana baktırmıstım ben fena diil bence ortalamanın üstüydü .. o zmnda begenmiştim o zmn aklımdaki cocuk için olmucak boğa burcu bi erkek olcak demişti cıktı o mesela ondan cok net hatırlıorum..
Müzzeyini tavsiye etmem havada bir faldı motive edici biri zaten kahve fincanı kapalı bakıyor isim soruyor anne ismi vs ona göre yorum yapıyor karşı kişi için doğru tespitleri vardı artı kısa sürüyor ben pek birşey anlamadımİyimidir müzzeyen hanım ? siz gittiniz sanırım çıktı mı falı, burda daqha önce adı geçen bir falcı değil
Burcu iyidirangels burcu bana evlenecegim.kişiyi nasil tanisacagimi soyledi ileri donuk tarih vererek 1 yil kadqr bir sure , o fal beni etkilemisti
katılıyorum Ahmet ve gamze Emre eren Melda Mustafa ya baktırmış biri olarak sadece Ahmet ve gamze gamze kısa bakıyor ama net 2 kez gittim hiç çelişmediBence hiç biri... Hepsine gittim boşuna para verme sakin. Gideceksen melekler de ahmet ve gamze ye git illa ki taksim diosan melekler diosan. Bana çıkan şeyler oldu.
Burcu hala orda mı bir ara ayrılmıştı bende ilk falı çok iyiydiangels burcu bana evlenecegim.kişiyi nasil tanisacagimi soyledi ileri donuk tarih vererek 1 yil kadqr bir sure , o fal beni etkilemisti
4 ay önce ayrıldı buradan dediler banaBurcu hala orda mı bir ara ayrılmıştı bende ilk falı çok iyiydi
Kurukahveci selim moda damüzeyyen abla nın batığı cafe nin adı nedir?bende denemek isterim
peline iki kere gittim hiçbirşey çıkmadıımelekler kahvesi eren mi emre mi ?
emre de çıkmadı ama 4 5 sene önce erene gitmiştim ve beğenmiştim falını dediği birkaç şey çıkmıştı sanırım.Eğer aynı erense tabi :))melekler kahvesi eren mi emre mi ?
erenden memnun olanlarda var olmayanda enerji olayı olabilir bazen günlerinde olmuyorlaremre de çıkmadı ama 4 5 sene önce erene gitmiştim ve beğenmiştim falını dediği birkaç şey çıkmıştı sanırım.Eğer aynı erense tabi :))
enerji meselesi lafından kusucam artık evet bacım evet ereni savunmuyorum zatenerenden memnun olanlarda var olmayanda enerji olayı olabilir bazen günlerinde olmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?