İstanbul'da Fal - Falcılar

Burcu iyidir

katılıyorum Ahmet ve gamze Emre eren Melda Mustafa ya baktırmış biri olarak sadece Ahmet ve gamze gamze kısa bakıyor ama net 2 kez gittim hiç çelişmedi
Aynen ole en azından net konuşuyorlar. Onların tutturamadiklari oluo illaki ama işte yine de orada diğerlerine nazaran daha iyiler

Yokmuş her zaman orada iki hafta da bir ugruyormus o da haftasonlari. Ona da iyi diyen var kötü diyen var bilemedim.

Telefon da gulistan a bakTiran arkadaşlar telefondan iyi bakabilio mu çünkü bana gelsen daha iyi olur dedi. Zamanım da yok gitmeye ama gelsen daha iyi olur dedi çok mu fark açaba yüz yüze ve telefonda

peki bana telefon numarasını ulaştırabilirmisiniz ve ayrıca fiyatı nedir kaça bakıyor bu kişi sıkıntım çok büyük bunun için anlayan bilen biri olsun istiyorum kapı kapı falcı dolaşmak istemiyorum bir kere vereyim o parayı ama istediğim cvpları alayım karşı taraftan ...

Gülistan mi soruosunuz

Ben Gülistana telefonda baktırdım tarlı bir kadın uzun uuzn bakıyo geçmişi anı biliyo fakat şöyle bir şey takıldı kafama birşeyin ne zaman gerçekleşcek dediğimde bana eylül dedi ısrarla kaç defa eylülden önce olmazmı deidğimde bu sefer bana yarın da olabilir 1 hafta sonra da olabilir bunu ben bilemem Rabbim bilir ben sana en geç tarihi verdim ve tarihlerde yanılmam olabilir bilmiyorum kafam karıştı ama net bir şekilde olucağını söyledi

memnun kaldın mı peki canım kaça bakıyor telefondada olsa ben en son geçen hafta taksimde symbol cafe diye bir mekan var oraya gittim orda sarışın yabancı bir bayan vardı o baktı bana hem tarot hemde kahve 2 si bir arada bir çok konuda bildiği şeyler oldu yanlız bana 2 hafta verdi o 2 haftayı bekliyorum şuan gülüstan iyi ise onada baktırmak isterim ...

Ya şimdi anda falan iyi biliyo yani tabi yanlış dediği şeylerde oluyo fakat çok iyi demem için deidği şeyin çıkması lazım ama tarih konusunda öyle çelişkili konuşunca kafam karıştı yakın bi tarih veremem şirk koşmuş olurum dedi ee eylül ayıda bi tarih sonuçta, diğer türlü bana 1 saaten fazla baktı telefon de çok tatlı bir bayan çok bildiği şeyler var bana zaten dedi an için kendime çok güveniyorum diplomam bile var ama tarihlerde yanılma olabilir. Ben zaten pek gelecek değildi daha çok şuan içindi..

kaça bakıyor canım fiyat ağırlığı nedir ? denemekte fayda var

Şimdi baktırdım gulistan a. Nokta atışları var. Hem olumlu hem olumsuzu söylüyor. Pembeci kesinlikle değil ama olumlu biri. Fiyatı bu kadar yüksek olmasa sürekli gidilebilir. Uzun bakio istediğin soruyu sorabilirsin dio. Bir kaç kez tekrarlıyor dediklerini asla kotu diyemem. İyi bakti ii birisi diyebilirim. Denenebilir

sanırım telefonda baktırdınız. ne kadar süre bakıyor? yüksek meblağ olduğunu duydum, o ücretleri ödemeye değer biri mi?

sanırım telefonda baktırdınız. ne kadar süre bakıyor? yüksek meblağ olduğunu duydum, o ücretleri ödemeye değer biri mi?
Değişik biri ben memnun kaldım ama kime göre neye göre. Onun için birsey diyemiorum. Evet fiyati yüksek. Telefonda ama kamera acio. Görüntülü görüşme yapio karsidakiyle. Bakalim çıkarsa yazarim. Tarih vermio pek illa sorarsan soluo. Kötü tabii ki diyemem. İyiydi sıcak kanlı farklı biri. Alıştığımız fallari dışında gibi. Bir kaç seti nikoya yakın dedin. Geçenlerde nikoya gittim 5 saat sıra bekledim. Ona yakın şeyler soledi.

sığınaktaki nikoyu diyorsan,geçen bende 2 saate yakın beklemiştim. bana olumsuz konuşmuştu,tarih vermişti ama eylül ayı uzun bir süre... gerçi doğru kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum; siyah saçlı renkli gözlü bir kadındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…