İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet o

Bir sorum olacak :
Janset e fal baktirdim karakter analizi gayet iyiydi begendim fakat cizdigi senaryo bana uzak gibi.Bu arada muallak cumhur ile tamamen farkli seyler söylediler benim kafam allak bullak oldu.2 side ters ikisine de baktiranlar hangisi iyi size göre.

Janset iki erkek arasında kalacaksın dedi mi size de?:)

Bana ikisi de yakın konuşmuştu ama cumhur pembeci değildi o hoşuma gitti.

Yaa ilk basta dedi evet ama benim durumum öyle bir durum su anda gercektende hicbiriyle iliskim yok ama kafam karisik.
Bu sefer size tutturmuş sayılır ama normal, bir sürü insana aynı şeyi söyleyince 1-2 kişide de tutuyor haliyle. Bana da böyle söyledi bırakın 2 adamı, ne gelen var ne giden. Bana 2020 başında evlilik ve hamilelik de dedi. Şu an böyle bir ihtimalin en ufak bir izi yok hayatımda. Janset’i fazla ciddiye almayın derim ben.

Bana ikisi de yakın konuşmuştu ama cumhur pembeci değildi o hoşuma gitti.
Valla ben de cansel o tekrar denemem gibi kisiik analizi fena degildi cokta uzun bakiyor 30 dakikayo gecer sekilde am a bana cumhur daha samimi geldi daha nokta atislari vardi.Bakalim surec nasil gidecek.

ikisinede baktırdım.

ikisinede baktırdım.
Bende jansete baktırdım dün açıkcası etkilenmedim garipti açıkcası bana yok iki kişi olacak sen karar vereceksin dedi biraz saçma buldum 1 soru : benim eskisiyle tekrar beraber olursam nasıl davranmam lazım janset cevap ; sen yıkıcı davranacaksın 2. Soru iş arama sürecinde tanıdıklarım mı bana yardımcı olacak cevap hiç bilmediğin bir sektörde çalışacaksın 3 kimle evleneceğim yeni veya eski cevap evlenmiş boşanmış biri ilk kez böyle biriyle karşılaştım tam cevabı vermiyor hep bir taraf eksik 100 tl ye değer mi tartışılır artısı kendi örfisinde olması ve rahat olmak

Kizlar ben bildiğiniz fal hastasıyım İstanbul'da olsun diğer şehirlerde olsun yurtdışında olsun baktira baktira kendim de bakmayı öğrendim artık. En son bir arkadaşım tavsiye etti. Ama randevu zor bulabildim kendisine geçmişi tek tek söyledi kimsenin bilemeyecegi bir isim söyledi. Ruhal diye bir kadın var benim peşinden koşan birinin annesi 23 Şubat'ta büyü yaptırmış 24 ünde portakal suyuyla içirmiş dedi. Bu olayı yaşadım gerçekten. Beni evlerine davet ettiler bende oğluna bir iyilik yapmıştım göz ameliyatı ile ilgili. Bende bu iyiligimden dolayı davet ediyorlar sandım. Meger oğlunu benden uzak tutsun diyeymis ama ters tepmis. Bende bunalimdaydim bu gittiğim kişi bunları tek tek söyledi. Ben şok. Bir iş gorusmem var hosteslikle ilgili sen ordan oraya ucuyorsun is gorusmen var dedi ben hiç hiçbir şey demeden. Ismi Kuzey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…