- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Evet osığınaktaki nikoyu diyorsan,geçen bende 2 saate yakın beklemiştim. bana olumsuz konuşmuştu,tarih vermişti ama eylül ayı uzun bir süre... gerçi doğru kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum; siyah saçlı renkli gözlü bir kadındı.
Çok bekliosun ondan saat 3 te falan git. İlk seni alır kendisi 4 ya da 5 gibi gelioniko ben gittigimde hic orda olmuyor aslinda bende gitmek istiyorum ona
hafta ici mi önerirmisin pekiÇok bekliosun ondan saat 3 te falan git. İlk seni alır kendisi 4 ya da 5 gibi gelio
Hafta içi hafta sonu aynı yogunluktahafta ici mi önerirmisin peki
Var da var ama iyi pek yok.Kızlar uzun zamandır uğramıyorum bu başlığa. Telefondan veya İstanbul Avrupa yakasında bulunan bi falcıya ihtiyacım var
Janset iki erkek arasında kalacaksın dedi mi size de?:)Bir sorum olacak :
Janset e fal baktirdim karakter analizi gayet iyiydi begendim fakat cizdigi senaryo bana uzak gibi.Bu arada muallak cumhur ile tamamen farkli seyler söylediler benim kafam allak bullak oldu.2 side ters ikisine de baktiranlar hangisi iyi size göre.
Yaa ilk basta dedi evet ama benim durumum öyle bir durum su anda gercektende hicbiriyle iliskim yok ama kafam karisik.Janset iki erkek arasında kalacaksın dedi mi size de?:)
Bana ikisi de yakın konuşmuştu ama cumhur pembeci değildi o hoşuma gitti.Bir sorum olacak :
Janset e fal baktirdim karakter analizi gayet iyiydi begendim fakat cizdigi senaryo bana uzak gibi.Bu arada muallak cumhur ile tamamen farkli seyler söylediler benim kafam allak bullak oldu.2 side ters ikisine de baktiranlar hangisi iyi size göre.
Bu sefer size tutturmuş sayılır ama normal, bir sürü insana aynı şeyi söyleyince 1-2 kişide de tutuyor haliyle. Bana da böyle söyledi bırakın 2 adamı, ne gelen var ne giden. Bana 2020 başında evlilik ve hamilelik de dedi. Şu an böyle bir ihtimalin en ufak bir izi yok hayatımda. Janset’i fazla ciddiye almayın derim ben.Yaa ilk basta dedi evet ama benim durumum öyle bir durum su anda gercektende hicbiriyle iliskim yok ama kafam karisik.
Valla ben de cansel o tekrar denemem gibi kisiik analizi fena degildi cokta uzun bakiyor 30 dakikayo gecer sekilde am a bana cumhur daha samimi geldi daha nokta atislari vardi.Bakalim surec nasil gidecek.Bana ikisi de yakın konuşmuştu ama cumhur pembeci değildi o hoşuma gitti.
Ama bana da ikiz çocuk dedi. Onuda herkese diomusJanset iki erkek arasında kalacaksın dedi mi size de?:)
ikisinede baktırdım.Bir sorum olacak :
Yorumun?ikisinede baktırdım.
Bende jansete baktırdım dün açıkcası etkilenmedim garipti açıkcası bana yok iki kişi olacak sen karar vereceksin dedi biraz saçma buldum 1 soru : benim eskisiyle tekrar beraber olursam nasıl davranmam lazım janset cevap ; sen yıkıcı davranacaksın 2. Soru iş arama sürecinde tanıdıklarım mı bana yardımcı olacak cevap hiç bilmediğin bir sektörde çalışacaksın 3 kimle evleneceğim yeni veya eski cevap evlenmiş boşanmış biri ilk kez böyle biriyle karşılaştım tam cevabı vermiyor hep bir taraf eksik 100 tl ye değer mi tartışılır artısı kendi örfisinde olması ve rahat olmakikisinede baktırdım.
Aynen bana da ikiz çocuk dedi. Geçiniz :)Ama bana da ikiz çocuk dedi. Onuda herkese diomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?