İstanbul'da Fal - Falcılar

Hoş geldin Kuzey diyebilir miyiz?

Aynen bizim bu durumlar ne olucak böyle boyna falım geliyor. Bu sabah da Salih Memişoğlu na gittim kendisi ünlülerin medyum uymuş. Üstünde birşey var mı yokmu ona bakıyor. Yoksa para almıyor. Ama geleceğe bakmiyor

Kizlar birde ben Yedikule de Aysel diye bir falcı vardı 5 yıl önce gittim. O da çok iyiydi ama artik bulamıyorum. Arkadaşımla aradık aradık evini bulamadık. Eğer bilen gören varsa bana numarasını verirse sevinirim. Bu profili sırf onu bulmak için açtım. O da çok iyiydi

Buram buram reklam kokuyo şimdi farklı falcıları söylüyosun çaktırmamak için, sende hoşgeldin Kuzey bey

Adım Tuğçe reklamdan kazancim olmaz. Inan çok baktirdim 10 seneden beri maasimi fallara verdim. Bakırköy taksim benden sorulur.. Adana da kabin ekibi arkadaşlarla gitmedigimiz falcı kalmadı. Fala gitmeden önce gelin bana sorun

Aysel çok eski falcıdır.15 Yıldır tanırdım.Bir ara ben de aradım.Bilen yoktu.Fal baktığı yerin üst katında ablası oturuyordu.Aramaya gittiğimde o da yoktu.Telefonu vardı.O da silindi.Bir de Küçükçekmece de Remziye vardı.Duruyor mu, değişti mi evini onu da bilmiyorum.

Yani evet bana da mesela su an sogudugum kisiyi gecmiste ufak bir flortum olan kisiyi sececegimi soyledi ama gercekten sogudum cok buyuk seyler yapmasi lazim.Bakalim.gorucez ama dedigin dogru 100 tl etmez tekrar gitmem.

Ya bulursaniz nolur bana Ayselin nosunu verin. Ben 7 yaşında bile annemle gittim ona. Haberlerinizi bekliyorum bulursaniz. Remziye bizim komşu numarası bende var. Açmıyor ya o. Eskiden onun da kapısına ünlüler gelirdi. Hacca gitti falı bıraktı tekrar başlamış diye duydum. Açmıyor telini maalesef. Açsa bende baktiracagim ona.

Selamlar, ben de bir süredir uzaktan takip ediyordum, en sonunda kayıt açmak istedim. Geçen seneye kadar fal baktıran bir insan değildim ama geçen sene sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra iyi şeyler duyma ihtiyacı ile denediklerim oldu. Aşağıda kısaca toparladım:
Muallak Cumhur için ortalama derim, benim yönlendirmem ile biraz ilerledi ilk baştan. Kilit birkaç noktayı söyledi, üzebilecek şeyleri de paylaşıyor. Gelecek ile ilgili de çok iddialı konuştu, bilemiyorum.
Cadde Symbol Serkan'a gitmişliğim var, isim söylüyor o şaşırtmıştı ama çok kısa bakıyor ve fabrikasyon gibi aşırı kalabalık, sıradaki sıradaki şeklinde gir çık yapılıyor 5 dk'da şipşak:) Tarih vermişti, çıkmadı
Kadıköy Sevgi cafe 'de Sevgi'den memnun kalmadım çünkü karşısındakine odaklanmıyor, içeri giren , çıkan. Telefonu çalıyor ona bakıyor, bir daha gitmedim.

Özetle tecrübelerim pek parlak değil, hislerle o anı ya da geçmişi tutturabildikleri oluyor ama geleceği tutturacak diye büyük umutlarla gitmemek lazım. Mevcudu duymak için de niye gidelim tabi o da ayrı paradoks. Yine de özellikle anadolu yakasında memnun kaldıklarınız varsa duymak isterim.

Arkadaşlar diğer hesabım talebim üzerine pasif olmuş nasıl oldu bilmiyorum. Yedikule Aysel e ulaşan olursa bana yazsin

La porte ayhan a iyi derler ama o hep orada olmuo. Sığınak cafe nikoya gittim be bekliyorum dedigi birsey var o çıkarsa direk yazicam. Karşı da pek kimse yok. Telefonda kuzeye tutkuyu begenirim

Buram buram reklam kokuyo şimdi farklı falcıları söylüyosun çaktırmamak için, sende hoşgeldin Kuzey bey
Aysel reklam değil.Yedikule de çok eski bir falcıdır.Ve şu an Yedikule de yok.Taşınmış nereye gitti bilen de yok.Kuzey Aysel i tanımaz.Hangi Kuzey bilmem ama.Yaşı bile müsait değil.Arkadaşı reklam diye engellediyseniz gerek yok.Çünkü Aysel farklı bir yorumcudur.Aramakta haklı.

Arkadaşlar diğer hesabım talebim üzerine pasif olmuş nasıl oldu bilmiyorum. Yedikule Aysel e ulaşan olursa bana yazsin
Reklam yaptığınızı düşünerek hesabınız pasif olmuş olabilir.Kuzey deyip kalmışsınız yorumunuzda.Aysel konusunda haklısınız.O az, öz söyleyen enerjisi iyi, para istemeyen ne verirsen kabul eden, vermesende gülümseyen bir hanımdır.

Ben ayseleen bahsetmitoyorum zaten işk yorumunda olan kuzey beyden resmen reklam yapmış

Ben ayseleen bahsetmitoyorum zaten işk yorumunda olan kuzey beyden resmen reklam yapmış
Kuzey hangi Kuzey?O açık değil.Bizim bildiğimiz hiçbir Kuzey, o yazılanları söyleyemez.Açıklık yok.Aysel i ve Remziye yi tanıyorsa arkadaş çok eski fal baktırandır.Aklımız yatmazsa inanmayız ki.:) Eğer varsa öyle bir Kuzey birimizden birimiz tanır..

Son düzenleme:
Remziye hanım eski evinde mi oturuyor?Gecekonduda mı hala?Değişti mi yoksa evi?Adresini bilmiyorum ama gidersem bulurum.Aysel in evini ben biliyordum.Buldum.Bu sene başında.Yoklar.Taşınmışlar.

Yaaa eski ilşkim için kaç falcıya baktırdım hiç birinn deidği çıkmadı... hepsi gelicek dedi hayla ne gelen var ne giden

Yaaa eski ilşkim için kaç falcıya baktırdım hiç birinn deidği çıkmadı... hepsi gelicek dedi hayla ne gelen var ne giden

Yorgun kuş gelecek diyorlar da gelmiyor.Cumhur a baktırdınız mı?O gelmez dediyse gelmez.

Yahu iyiki bı isim verdik bu ne arkadaş. Bana ne baktirmayin. Ben yüzlerce kişiye baktirdim Kuzey babamın oğlu değil. Iyilik de yaramıyor. Edi, Eren, Imam, Toprak milyon milyon insan. Nuray Sayari, Isim Analisti Önder Özcan ohoo Küçükçekmece Şükrü Kocaoğlu, Fuzuli, İzmir Suna hanım YedikulevAysel Salih Memişoğlu Dejavu Duyğu ve ismini hatirlamadigim milyon falcı, gelin bana sorun hepsini...

Remziye teyze ani ve geçmişi biliyordu. Misal benim teyzem ona baktirirdi biz küçükken. Arkadaşlarını da götürdü. Arkadaşı teyzeme ben evlenmedim elime erkek eli degmedi diyordu. Onu herkesin içinde bozmuştu. Sen çocuk bile aldirmissin dedi. Kiz eğdi yüzünü doğru diye başını salladı. Gelecekle ilgili anneme dedikleri çıkmadı. Bana 24 yaşında evleniceksin dedi 25 te evlendim. Öyle yani. Sonra kardeşine elverdi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…