Hoş geldin Kuzey diyebilir miyiz?Kizlar ben bildiğiniz fal hastasıyım İstanbul'da olsun diğer şehirlerde olsun yurtdışında olsun baktira baktira kendim de bakmayı öğrendim artık. En son bir arkadaşım tavsiye etti. Ama randevu zor bulabildim kendisine geçmişi tek tek söyledi kimsenin bilemeyecegi bir isim söyledi. Ruhal diye bir kadın var benim peşinden koşan birinin annesi 23 Şubat'ta büyü yaptırmış 24 ünde portakal suyuyla içirmiş dedi. Bu olayı yaşadım gerçekten. Beni evlerine davet ettiler bende oğluna bir iyilik yapmıştım göz ameliyatı ile ilgili. Bende bu iyiligimden dolayı davet ediyorlar sandım. Meger oğlunu benden uzak tutsun diyeymis ama ters tepmis. Bende bunalimdaydim bu gittiğim kişi bunları tek tek söyledi. Ben şok. Bir iş gorusmem var hosteslikle ilgili sen ordan oraya ucuyorsun is gorusmen var dedi ben hiç hiçbir şey demeden. Ismi Kuzey
Buram buram reklam kokuyo şimdi farklı falcıları söylüyosun çaktırmamak için, sende hoşgeldin Kuzey beyKizlar ben bildiğiniz fal hastasıyım İstanbul'da olsun diğer şehirlerde olsun yurtdışında olsun baktira baktira kendim de bakmayı öğrendim artık. En son bir arkadaşım tavsiye etti. Ama randevu zor bulabildim kendisine geçmişi tek tek söyledi kimsenin bilemeyecegi bir isim söyledi. Ruhal diye bir kadın var benim peşinden koşan birinin annesi 23 Şubat'ta büyü yaptırmış 24 ünde portakal suyuyla içirmiş dedi. Bu olayı yaşadım gerçekten. Beni evlerine davet ettiler bende oğluna bir iyilik yapmıştım göz ameliyatı ile ilgili. Bende bu iyiligimden dolayı davet ediyorlar sandım. Meger oğlunu benden uzak tutsun diyeymis ama ters tepmis. Bende bunalimdaydim bu gittiğim kişi bunları tek tek söyledi. Ben şok. Bir iş gorusmem var hosteslikle ilgili sen ordan oraya ucuyorsun is gorusmen var dedi ben hiç hiçbir şey demeden. Ismi Kuzey
Aysel çok eski falcıdır.15 Yıldır tanırdım.Bir ara ben de aradım.Bilen yoktu.Fal baktığı yerin üst katında ablası oturuyordu.Aramaya gittiğimde o da yoktu.Telefonu vardı.O da silindi.Bir de Küçükçekmece de Remziye vardı.Duruyor mu, değişti mi evini onu da bilmiyorum.Kizlar birde ben Yedikule de Aysel diye bir falcı vardı 5 yıl önce gittim. O da çok iyiydi ama artik bulamıyorum. Arkadaşımla aradık aradık evini bulamadık. Eğer bilen gören varsa bana numarasını verirse sevinirim. Bu profili sırf onu bulmak için açtım. O da çok iyiydi
Yani evet bana da mesela su an sogudugum kisiyi gecmiste ufak bir flortum olan kisiyi sececegimi soyledi ama gercekten sogudum cok buyuk seyler yapmasi lazim.Bakalim.gorucez ama dedigin dogru 100 tl etmez tekrar gitmem.Bende jansete baktırdım dün açıkcası etkilenmedim garipti açıkcası bana yok iki kişi olacak sen karar vereceksin dedi biraz saçma buldum 1 soru : benim eskisiyle tekrar beraber olursam nasıl davranmam lazım janset cevap ; sen yıkıcı davranacaksın 2. Soru iş arama sürecinde tanıdıklarım mı bana yardımcı olacak cevap hiç bilmediğin bir sektörde çalışacaksın 3 kimle evleneceğim yeni veya eski cevap evlenmiş boşanmış biri ilk kez böyle biriyle karşılaştım tam cevabı vermiyor hep bir taraf eksik 100 tl ye değer mi tartışılır artısı kendi örfisinde olması ve rahat olmak
La porte ayhan a iyi derler ama o hep orada olmuo. Sığınak cafe nikoya gittim be bekliyorum dedigi birsey var o çıkarsa direk yazicam. Karşı da pek kimse yok. Telefonda kuzeye tutkuyu begenirimSelamlar, ben de bir süredir uzaktan takip ediyordum, en sonunda kayıt açmak istedim. Geçen seneye kadar fal baktıran bir insan değildim ama geçen sene sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra iyi şeyler duyma ihtiyacı ile denediklerim oldu. Aşağıda kısaca toparladım:
Muallak Cumhur için ortalama derim, benim yönlendirmem ile biraz ilerledi ilk baştan. Kilit birkaç noktayı söyledi, üzebilecek şeyleri de paylaşıyor. Gelecek ile ilgili de çok iddialı konuştu, bilemiyorum.
Cadde Symbol Serkan'a gitmişliğim var, isim söylüyor o şaşırtmıştı ama çok kısa bakıyor ve fabrikasyon gibi aşırı kalabalık, sıradaki sıradaki şeklinde gir çık yapılıyor 5 dk'da şipşak:) Tarih vermişti, çıkmadı
Kadıköy Sevgi cafe 'de Sevgi'den memnun kalmadım çünkü karşısındakine odaklanmıyor, içeri giren , çıkan. Telefonu çalıyor ona bakıyor, bir daha gitmedim.
Özetle tecrübelerim pek parlak değil, hislerle o anı ya da geçmişi tutturabildikleri oluyor ama geleceği tutturacak diye büyük umutlarla gitmemek lazım. Mevcudu duymak için de niye gidelim tabi o da ayrı paradoks. Yine de özellikle anadolu yakasında memnun kaldıklarınız varsa duymak isterim.
Aysel reklam değil.Yedikule de çok eski bir falcıdır.Ve şu an Yedikule de yok.Taşınmış nereye gitti bilen de yok.Kuzey Aysel i tanımaz.Hangi Kuzey bilmem ama.Yaşı bile müsait değil.Arkadaşı reklam diye engellediyseniz gerek yok.Çünkü Aysel farklı bir yorumcudur.Aramakta haklı.Buram buram reklam kokuyo şimdi farklı falcıları söylüyosun çaktırmamak için, sende hoşgeldin Kuzey bey
Reklam yaptığınızı düşünerek hesabınız pasif olmuş olabilir.Kuzey deyip kalmışsınız yorumunuzda.Aysel konusunda haklısınız.O az, öz söyleyen enerjisi iyi, para istemeyen ne verirsen kabul eden, vermesende gülümseyen bir hanımdır.Arkadaşlar diğer hesabım talebim üzerine pasif olmuş nasıl oldu bilmiyorum. Yedikule Aysel e ulaşan olursa bana yazsin
Ben ayseleen bahsetmitoyorum zaten işk yorumunda olan kuzey beyden resmen reklam yapmışAysel reklam değil.Yedikule de çok eski bir falcıdır.Ve şu an Yedikule de yok.Taşınmış nereye gitti bilen de yok.Kuzey Aysel i tanımaz.Hangi Kuzey bilmem ama.Yaşı bile müsait değil.Arkadaşı reklam diye engellediyseniz gerek yok.Çünkü Aysel farklı bir yorumcudur.Aramakta haklı.
Kuzey hangi Kuzey?O açık değil.Bizim bildiğimiz hiçbir Kuzey, o yazılanları söyleyemez.Açıklık yok.Aysel i ve Remziye yi tanıyorsa arkadaş çok eski fal baktırandır.Aklımız yatmazsa inanmayız ki.:) Eğer varsa öyle bir Kuzey birimizden birimiz tanır..Ben ayseleen bahsetmitoyorum zaten işk yorumunda olan kuzey beyden resmen reklam yapmış
Remziye hanım eski evinde mi oturuyor?Gecekonduda mı hala?Değişti mi yoksa evi?Adresini bilmiyorum ama gidersem bulurum.Aysel in evini ben biliyordum.Buldum.Bu sene başında.Yoklar.Taşınmışlar.Arkadaşlar diğer hesabım talebim üzerine pasif olmuş nasıl oldu bilmiyorum. Yedikule Aysel e ulaşan olursa bana yazsin
Yaaa eski ilşkim için kaç falcıya baktırdım hiç birinn deidği çıkmadı... hepsi gelicek dedi hayla ne gelen var ne gidenKuzey hangi Kuzey?O açık değil.Bizim bildiğimiz hiçbir Kuzey, o yazılanları söyleyemez.Açıklık yok.Aysel i ve Remziye yi tanıyorsa arkadaş çok eski fal baktırandır.Aklımız yatmazsa inanmayız ki.:) Eğer varsa öyle bir Kuzey birimizden birimiz tanır..
Yaaa eski ilşkim için kaç falcıya baktırdım hiç birinn deidği çıkmadı... hepsi gelicek dedi hayla ne gelen var ne gidenKuzey hangi Kuzey?O açık değil.Bizim bildiğimiz hiçbir Kuzey, o yazılanları söyleyemez.Açıklık yok.Aysel i ve Remziye yi tanıyorsa arkadaş çok eski fal baktırandır.Aklımız yatmazsa inanmayız ki.:) Eğer varsa öyle bir Kuzey birimizden birimiz tanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?