İstanbul'da Fal - Falcılar

Gulistan la hande bana birebir şeyler soledi. Kimse biliorum ki hande yu begenmio. Ama bu iş enerji işi. Bazen şu süper git diolar 0. Benim kardeşim de ne getirdin beni handeye çok kötü dedi. Ama bana dediği bir kaç şey oldu

Arkadaşım erken ikinciye gitmişti Niko ya.İlki ile aynı demişti.Biraz zaman geçsin öyle gidiniz ..Ama, ille de gitmeliyim diyorsanız, bunaldıysanız neden olmasın?Enerjisi iyi.Anda iyi...
Onu da beğenmeyen var. Ama beğenenleri fanatikleri de cok. Diorum ya ısrarla 4 kişi aynı şeyi dio. Diğerleri yok dio. Bi de tarihler de aynı. Olursa direk yazacam. Ama yakın tarihlerde tutku ne dediyse çıktı. Ama uzaklara tutturamior

Yanlış anlamayın ama siz neden sürekli Hande’den bahsediyorsunuz? Dikkatimi çekti, hemen ‘Hande bende iyi ama kimse beğenmiyor.’ diyorsunuz.

Sende gittin di mi gulistan a
Yok, Gülistan a gitmedim, telefonla da baktırmadım..Hislerimde, git demiyor zaten.Gitmeyi de düşünmüyorum.O parayı verince, nasipleri de açmalı.Madem Hande ve Gülistan çok iyi neden hala herkes burada?Veya siz buradasınız?Neden hala falcı arıyoruz?Hande, ağzı iyi laf yapan bir yorumcu.İki kez gittim.Ne Niko, ne Cumhur veya diğerleri gibi anı bile tutturamadı.Gelecek için hayal ürünü, zaten olmayacak şeyler söylemişti, olmadı da.Bir daha da gitmem.Bir dönem burada da çok konuşuldu.Hande için yazan arkadaşların hiçbiri de şu söylediği oldu, çok iyi oldu, çıktı diyemedi.Hala buradalar.Müşterisiz kalmaz ama dedikleri de olmaz.Teselli.:) Boş, boş...Kuzey, Kuzey dediler Kuzey de fostu.:) Dost acı söyler.Biliyorum ki yazdım.Kuzey e hem eski cafe de hem sonraki cafesinde baktırmıştım..

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama siz neden sürekli Hande’den bahsediyorsunuz? Dikkatimi çekti, hemen ‘Hande bende iyi ama kimse beğenmiyor.’ diyorsunuz.
Sadece gulistan la benzer dedim. Kardeşim de begenmedi dedim. Neye gelioruz reklama mi?? Reklamsa en iyi reklamı baba vanga emre ye yaptım yukarda okursanız. Bi de niko ya. Gamze ye... baya benimle calisiolar herhalde hepsi. Sadece gulistanla benzer dedi dedim. Yorum yapmaSam niye yorum yok yorum varsa niye bole

Kimse çok çok iyi değil zaten ole biri yok. Benzer şeyler dediler. Ani çoğu zaten tutturuo

Şuan sığınak cafe nikoya geldim sıra bekliyorum umarım memnun kalırım son zamanlarda çok bahsedilmiş çünkü burada

Sadece bir kaç dediği oldu dedim. Eskiden iyiydi şimdi eskisi gibi değil. Ama 10 ay aramaya adamın arayacağım tarihiyle vermiştim. Bende olmaz dedim o iş. Hatta çıkarsa çikolata dedik. Çünkü 10 ay sonra olmazsa olmaz. Handeyi eskiden beğenirdim gerçekten. Şu an kötü mü tartisilir. Evet asla eskisi gibi değil. Melekler gamze o kadar iyi anlattı ki çok şaşırttı beni geçen gittiğimde. Yani begendim hatta orada biri vardı begendiniz mi diye sordu bende iyiydi dedim ben geldim berbat çok salladı dedi. Soru sordu dedi fakat bana tek soru sormadi.

Tutku ne kadara bakıyor. Yüz yüze bakıyor mu?

Arkadaslarım soklardayım fulyanın dedigi hersey cıktı hersey gidin ama sabahtan gidin ilk baktıran olun diyorum baska da bisi demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…