Sabah değil de 3-4 gibi geliyor mekanaArkadaslarım soklardayım fulyanın dedigi hersey cıktı hersey gidin ama sabahtan gidin ilk baktıran olun diyorum baska da bisi demiyorum
Noldu nikonun faliÇıkan iki kişi şok içinde ve çok mutlu çıktı ben hala sıra bekliyorum
FULYA sembol nisantasiArkadaslarım soklardayım fulyanın dedigi hersey cıktı hersey gidin ama sabahtan gidin ilk baktıran olun diyorum baska da bisi demiyorum
Noldu baktirdin nikoya. Begendin mi??Lutfen cikista yaz. Bi de sor cikanlar bende hep ole yaptım.
bahsettiğiniz yer neresi...Sorarım ama sanmıyorum çünkü burada bile randevuyla bakmıyor. Sırayla bakıyor
Kadıköy sığınak cafebahsettiğiniz yer neresi...
tşk ederim vermiş olduğunuz bilgiler için ...Kadıköy sığınak cafe
Can iyi niyetli biri değil ; size 8 tane soru sorar bahtsızlık üzerinden yürür sizin açığınız arar bulduğunda onu olumsuzlar başka yönleri olumlar mesela çoğu kişi aşk için gidiyor aşk konusunda olumsuz konuşur ama alternatif sunmaz başka biri var demez ;falı iki yönde çalıştırır sorularla sizi çözmeye çalışır bam telinizi kurcalar ve kurşun dökelim kilit var deyip size 200 TL lik süreç sunacak bahtın açılacak der bunu stratejik olarak ince ince yapmaya çalışır bana iki kart açtı sevdiğim kişi ile ilgili olabilir dedi sonra çelişkisini fark etti el falı bakayım ha bu iş olmayacak bahtın kapanmış eee el falıma baktın kaç çocuğum olacağını ne kadar yaşayacağımı da şöyle bari hayır zaaf bulup onun üzerinden yürüdü elle tutulur hiçbir şey yok yok boynun ağrıyor vs yola gideceksin vs yani iyi niyetli temiz biri değil ; bana bunu unut salağın teki başkası da çıkacak diyen oldu en kötü konuşan sen belirleyici olacaksın va dedi vazgeç diyen de oldu ama gayet mantıklı şekilde söyledi onu söyleyenler bile sen karar vereceksin ama şu seçenek de var dedi ; canı öven tek bir kişi gördüm oda erkek arkadaşın hayatında biri var evlenmeyi düşünüyorlar va dedi için ki başkası o çocuk takılıyor vs demiş baktıran arkadaş sadece onun mantıklı olduğunu düşünüp övmüştü ortada çıkan bir fal da yok tek numarası olumsuzu söylerim durumu bilginiz olsunarkadaşlar bugün asmin cafeye gidiyorum dün aradım korayı sordum 1 aylık yıllık izine çıktığını söylediler onun yerine detaylı kim var başka fal bakan dedim can diye birini önerdi telefondaki beyfendi aranızda cana baktıran oldu mu hiç cevp yazarsanız sevinirim ....
canım uzun uzun kelimelerle anlatmışsın çok tşk ederim beni aydınlattığın için canın yerine başkasını seçerim bende bu akşam gittiğimde bir sürü insan vardır elbette cafede fal bakan cafe sahibine sorarım can hariç başka kim güzel detaylı fal bakıyor diye tekrardan çok tşk ediyorum sana ...Can iyi niyetli biri değil ; size 8 tane soru sorar bahtsızlık üzerinden yürür sizin açığınız arar bulduğunda onu olumsuzlar başka yönleri olumlar mesela çoğu kişi aşk için gidiyor aşk konusunda olumsuz konuşur ama alternatif sunmaz başka biri var demez ;falı iki yönde çalıştırır sorularla sizi çözmeye çalışır bam telinizi kurcalar ve kurşun dökelim kilit var deyip size 200 TL lik süreç sunacak bahtın açılacak der bunu stratejik olarak ince ince yapmaya çalışır bana iki kart açtı sevdiğim kişi ile ilgili olabilir dedi sonra çelişkisini fark etti el falı bakayım ha bu iş olmayacak bahtın kapanmış eee el falıma baktın kaç çocuğum olacağını ne kadar yaşayacağımı da şöyle bari hayır zaaf bulup onun üzerinden yürüdü elle tutulur hiçbir şey yok yok boynun ağrıyor vs yola gideceksin vs yani iyi niyetli temiz biri değil ; bana bunu unut salağın teki başkası da çıkacak diyen oldu en kötü konuşan sen belirleyici olacaksın va dedi vazgeç diyen de oldu ama gayet mantıklı şekilde söyledi onu söyleyenler bile sen karar vereceksin ama şu seçenek de var dedi ; canı öven tek bir kişi gördüm oda erkek arkadaşın hayatında biri var evlenmeyi düşünüyorlar va dedi için ki başkası o çocuk takılıyor vs demiş baktıran arkadaş sadece onun mantıklı olduğunu düşünüp övmüştü ortada çıkan bir fal da yok tek numarası olumsuzu söylerim durumu bilginiz olsun
asmin cafede sen başka birine baktırdın mı can haricinde ...Can iyi niyetli biri değil ; size 8 tane soru sorar bahtsızlık üzerinden yürür sizin açığınız arar bulduğunda onu olumsuzlar başka yönleri olumlar mesela çoğu kişi aşk için gidiyor aşk konusunda olumsuz konuşur ama alternatif sunmaz başka biri var demez ;falı iki yönde çalıştırır sorularla sizi çözmeye çalışır bam telinizi kurcalar ve kurşun dökelim kilit var deyip size 200 TL lik süreç sunacak bahtın açılacak der bunu stratejik olarak ince ince yapmaya çalışır bana iki kart açtı sevdiğim kişi ile ilgili olabilir dedi sonra çelişkisini fark etti el falı bakayım ha bu iş olmayacak bahtın kapanmış eee el falıma baktın kaç çocuğum olacağını ne kadar yaşayacağımı da şöyle bari hayır zaaf bulup onun üzerinden yürüdü elle tutulur hiçbir şey yok yok boynun ağrıyor vs yola gideceksin vs yani iyi niyetli temiz biri değil ; bana bunu unut salağın teki başkası da çıkacak diyen oldu en kötü konuşan sen belirleyici olacaksın va dedi vazgeç diyen de oldu ama gayet mantıklı şekilde söyledi onu söyleyenler bile sen karar vereceksin ama şu seçenek de var dedi ; canı öven tek bir kişi gördüm oda erkek arkadaşın hayatında biri var evlenmeyi düşünüyorlar va dedi için ki başkası o çocuk takılıyor vs demiş baktıran arkadaş sadece onun mantıklı olduğunu düşünüp övmüştü ortada çıkan bir fal da yok tek numarası olumsuzu söylerim durumu bilginiz olsun
kadikoyde niko harici önerilen bir varmi
ne kadar zaman sonrasi gibi soylediSelam ben baba vanga Emre'ye baktırdım. Uzun zaman ayıran, koşturmadan detaylı detaylı anlatan iyi niyetli biri. Çok sık tarot baktırılmaması gerektiğini söyleyecek kadar da tok gözlü. Araya mutlaka zaman konulması gerektiğini söyledi. Olumsuzları bile insanı çok demotive etmeden dile getiriyor. Mevcut üzerinde çok zaman harcatmak istemedim boşuna yorulmasın diye, gelecek öngörüleri üzerinden konuştuk, gerçekleşen olursa edit ederim mesajımı. Birkaç ay baktırmayacağım önerisine uyarak.
Aynısı bana oldu bu dedigininDün nikoya baktırdım çıkanlar çok memnundu çok şaşırmışlardı. Bana çok fazla uzak gelecekten bahsetti 2-3 yıl sonrasına vade verdi hep. En yakın vadesi temmuz ağustos ama ondan tam emin olmayarak söyledi. Ya nokta atışları vardı ama bocaladığı çok şey oldu yine mesela bir şeyler söyledi ben düzelttim düzelttiğim şeylerin üstünden yürüdü biraz ama çıkan kişiler öyle değildi.
Benim daha önce yaptığım yorum gibi yapmison yorumunu. Gerçekten olumsuz şeyleri bu kadar güzel bir dille anlatabilen biri olabilir miyim diye düşündüm. 6 aydan bahsediyor. Olumlu olumsuzu söylüyor. Çıkar çıkmaz bilmem ama gerçekten o yarım saat çok farklı geliyor giden insana. Üslubu tavrı yaklaşım tarzı. Ayrıca hissiyatinin kuvvetli oluşunu bi de bu iş için aldığı eğitim eklenince inan daha çok begeniyor insan. Çıkarken emeğinize sağlık dedim. Simartmayin beni diyecek kadar mütevazı. Gelecek ay buradayım diyince 6 ay sonra gelmelisiniz diyen biriyle karsil aşmak fal camiyasinda pek olacak birsey değil doğrusu. Bi de hayvansever bi de vegan daha ne olsun.Selam ben baba vanga Emre'ye baktırdım. Uzun zaman ayıran, koşturmadan detaylı detaylı anlatan iyi niyetli biri. Çok sık tarot baktırılmaması gerektiğini söyleyecek kadar da tok gözlü. Araya mutlaka zaman konulması gerektiğini söyledi. Olumsuzları bile insanı çok demotive etmeden dile getiriyor. Mevcut üzerinde çok zaman harcatmak istemedim boşuna yorulmasın diye, gelecek öngörüleri üzerinden konuştuk, gerçekleşen olursa edit ederim mesajımı. Birkaç ay baktırmayacağım önerisine uyarak.
Yakın gelecek konuştuk, bu yıl için. Ötesini de ben sormadım zatenne kadar zaman sonrasi gibi soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?