- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
bana da haber verirsin olur mu :)))Bekliyorum işte cevap kurtulusta 100 tl ye
Kurtuluştaki ablamı onada gittimbana da haber verirsin olur mu :)))
e gülistana nasıl
iran asıllı kadın mı kurtuluşta eskiden bir rita vardı bırde melahat miyd ne melahate gıttım ben tırt eski tip fal tarzı..bu bahsettıgınız kadın ıran asıllı denılen kımdırKurtuluştaki ablamı onada gittimhemde 2 kere ilkinde iyiydi ama sonra bozdu. Birde çok küfür ediyo. İsmini hatırlayamıyorum hatırlayınca yazarım.
500 tl imiş İnstagram da İzmir Gülistan diye var ben izmire gittiğimde düşünüyorum ama tlfla o para verilmeziran asıllı kadın mı kurtuluşta eskiden bir rita vardı bırde melahat miyd ne melahate gıttım ben tırt eski tip fal tarzı..bu bahsettıgınız kadın ıran asıllı denılen kımdır
haber alayım söz:)bana da haber verirsin olur mu :)))
Olumlu olumsuz direk der. Uzak gelecek baba tutmadi ama bir hafta da olacakları takır takır demisti.Olumsuz yorum yapıyor mu yani negatif biri mi? Olumsuza açığım ama somut olmayan şeyler için de kimsenin benim moralimi bozmasını istemem
En iyi yok arkadaşlar. Gülistan etkileyici bi de baba vanga emre yi begendim yorumu konuşması çok hoşuma gitti.Merhaba Mermaid 250
Öncelikle o kadar çok yazın var ki artık okuyamadım:)
belli çok gezmişsin ama şu ana kadar en iyi dediğin kim nerde ve ne kadara bakıyor nasıl ulaşırız?
bilgi alırsam sevinirim
Bende kuafor kadını bekliorum. Sana haber vericem dedi hala haber yok. Bir gidiyim eğer iyiyse söz herkese dağıtım numarayı. İşte herkese bakmiomus o garip. Baba vanga emre de bana 6 aydan önce gelmeyin haksız kazanç olmasın dedi. Niko da fena değil ama bakalım.ya ben kurtuluşa çok yakın otururyorum banada bilgi verirmisin bu iran asıllı kadım kim no su varsa atarmısın
Peki baba vanga emre ile gülüstan ın söyledikleri uyuyor mu birbirine merak ettim? :)En iyi yok arkadaşlar. Gülistan etkileyici bi de baba vanga emre yi begendim yorumu konuşması çok hoşuma gitti.
Bu iran asıllı kadın herkesi kabul etmio. Çok sıra var ama almio hala bekliyorumiran asıllı kadın mı kurtuluşta eskiden bir rita vardı bırde melahat miyd ne melahate gıttım ben tırt eski tip fal tarzı..bu bahsettıgınız kadın ıran asıllı denılen kımdır
Yakın şeyler ama asıl ben baba vanga yla nikoyu ve melekler Gamzeyi birbirine benzettim. Ama gulistan nin is konusu dediklerinin aynısını emre gamze ve niko da dedi birebir cümleler nerdeyse. Bu arada unuttum gamze de emre niko ve arkadaşımın götürdüğü kişiyle aynı şeyleri dio. Yani dört kişi aynı şeyi soluo. Çıkarsa hadi bakalım burada ilan edicem.Peki baba vanga emre ile gülüstan ın söyledikleri uyuyor mu birbirine merak ettim? :)
Güzel olur da ole birileri yok :) burada herkes onu ariyor. Melekler gamze baba vanga emre ve gulistan derim benİstanbulda çok az vaktim var arkadaşımla beraber iyi bir yere gitmek istiyoruz özellikle karşı tarafın düşüncelerini güzelce ve iyi bilen biri lazım bize. Asmin cafedekilee nasıl? Baba vanga diye bir yerden bahsetmeye başlamışsınız oradaki falcılardan en çok kimi önerirsiniz. Karşı tarafın düşüncesiyle beraber gelecekte tutturan varsa çok güzel olur aslında
ayy noldu baktırabildin mi? aşırı merak ediyorum :)Bu iran asıllı kadın herkesi kabul etmio. Çok sıra var ama almio hala bekliyorum
ben bakırköyde nur abla ona giderim cafe34nur, gerçekten kafamdaki tüm soru işaretlerini yok ediyor. çok rahatlıyorum.kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
telefonda da bakıyor galiba anladığım kadarıyla,reklamları var instada... hiç güvenememiştim ben, iyi mi gerçekten?ben bakırköyde nur abla ona giderim cafe34nur, gerçekten kafamdaki tüm soru işaretlerini yok ediyor. çok rahatlıyorum.
ben bakırköyde nur abla ona giderim cafe34nur, gerçekten kafamdaki tüm soru işaretlerini yok ediyor. çok rahatlıyorum.
[/QUOTE
Cafe34nur Nur hanıma ben de fal baktırmıştım. Süper diyemem. Anda iyi.. Gelecek için ay olarak konuştu zaman var. Genel konuşması var arada yönlendirmek gerekiyor. Bir daha gider miyim? derseniz bir kez gidilir. Burada adı geçen her fal bakana bir kez gidilir. İkinci gidişte kötüler. Enerjisi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?