İstanbul'da Fal - Falcılar

e gülistana nasıl
Kurtuluştaki ablamı onada gittim hemde 2 kere ilkinde iyiydi ama sonra bozdu. Birde çok küfür ediyo. İsmini hatırlayamıyorum hatırlayınca yazarım.
iran asıllı kadın mı kurtuluşta eskiden bir rita vardı bırde melahat miyd ne melahate gıttım ben tırt eski tip fal tarzı..bu bahsettıgınız kadın ıran asıllı denılen kımdır

iran asıllı kadın mı kurtuluşta eskiden bir rita vardı bırde melahat miyd ne melahate gıttım ben tırt eski tip fal tarzı..bu bahsettıgınız kadın ıran asıllı denılen kımdır
500 tl imiş İnstagram da İzmir Gülistan diye var ben izmire gittiğimde düşünüyorum ama tlfla o para verilmez

Merhaba Mermaid 250

Öncelikle o kadar çok yazın var ki artık okuyamadım:)
belli çok gezmişsin ama şu ana kadar en iyi dediğin kim nerde ve ne kadara bakıyor nasıl ulaşırız?
bilgi alırsam sevinirim
En iyi yok arkadaşlar. Gülistan etkileyici bi de baba vanga emre yi begendim yorumu konuşması çok hoşuma gitti.

ya ben kurtuluşa çok yakın otururyorum banada bilgi verirmisin bu iran asıllı kadım kim no su varsa atarmısın
Bende kuafor kadını bekliorum. Sana haber vericem dedi hala haber yok. Bir gidiyim eğer iyiyse söz herkese dağıtım numarayı. İşte herkese bakmiomus o garip. Baba vanga emre de bana 6 aydan önce gelmeyin haksız kazanç olmasın dedi. Niko da fena değil ama bakalım.

Bu iran asıllı kadın herkesi kabul etmio. Çok sıra var ama almio hala bekliyorum

Peki baba vanga emre ile gülüstan ın söyledikleri uyuyor mu birbirine merak ettim? :)
Yakın şeyler ama asıl ben baba vanga yla nikoyu ve melekler Gamzeyi birbirine benzettim. Ama gulistan nin is konusu dediklerinin aynısını emre gamze ve niko da dedi birebir cümleler nerdeyse. Bu arada unuttum gamze de emre niko ve arkadaşımın götürdüğü kişiyle aynı şeyleri dio. Yani dört kişi aynı şeyi soluo. Çıkarsa hadi bakalım burada ilan edicem.

İstanbulda çok az vaktim var arkadaşımla beraber iyi bir yere gitmek istiyoruz özellikle karşı tarafın düşüncelerini güzelce ve iyi bilen biri lazım bize. Asmin cafedekilee nasıl? Baba vanga diye bir yerden bahsetmeye başlamışsınız oradaki falcılardan en çok kimi önerirsiniz. Karşı tarafın düşüncesiyle beraber gelecekte tutturan varsa çok güzel olur aslında

Güzel olur da ole birileri yok :) burada herkes onu ariyor. Melekler gamze baba vanga emre ve gulistan derim ben

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
ben bakırköyde nur abla ona giderim cafe34nur, gerçekten kafamdaki tüm soru işaretlerini yok ediyor. çok rahatlıyorum.

Son düzenleme:
semraya hic gidenn yok sanirim ona da iki kere gittim ucuncuye gitmek istiyorum barisacaksiniz dedi baristik birde nost. yasemine kursun dokturmustum hic kursun dokturen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…