İstanbul'da Fal - Falcılar

telefonda da bakıyor galiba anladığım kadarıyla,reklamları var instada... hiç güvenememiştim ben, iyi mi gerçekten?
ben baktırdım söyledikleri çıkıyor gerçekten, isim bile veriyor bazen. çok şaşırmıştım. zaten bakırköyde çok sevilen ve ilinen biriymiş o yüzden güvenmiştim.

Gülistan mı? ? Gülistan asla kötü değil. Ama haklisin ki sonu yok bitmio asla.

Ben zaten şimdiki zamanı duymak istiyorum. İleri ki zaman değil kesinlikle. Melekler deki gamze bu kez fena bakmadı. Beğendim. Durumu falan iyi analiz etti o gün enerjisi yüksekti ya da baya iyi bakti.

Ben zaten şimdiki zamanı duymak istiyorum. İleri ki zaman değil kesinlikle. Melekler deki gamze bu kez fena bakmadı. Beğendim. Durumu falan iyi analiz etti o gün enerjisi yüksekti ya da baya iyi bakti.
Bende Gamze’yi sevdim ilk falı değil ama ikinci falı kesinlikle iyiydi ilk falıyla çelişmedi erken gitmek lazım

GELECEĞİ TUTTURDUĞU OLDU MU? GELECEĞİ TUTTURAN LAZIM BANA
Herkese lazım !geleceği net ayrıntılı bilen Cantarot symbol İsmail Efe Levent batu melekler Emre Melda dejavu edi Tekirdağ sevinç dediği bazı şeyler çıktı ama 4*4 lük kimse görmedim Gamze’ye yeni gittim 2 sene önce başkasının söylediği şeyi söyledi mantıksız fal değil real olarak hayatta var olanlar üzerinden gittiği için beni etkiledi 2.falı daha iyiydi gelecek kavramı ucu açık 2 gün sonrasını daha duyarsınız 2 sene sonrasını da ben 2005 yılında baktırdığım falın bir detayını yeni yaşıyorum gelecek kimin elinde ?gelecek ucu açık bir kavram birde tarih çıkan %0.1 dir neyse herkes geleceği ayrıntılı söyleyen arıyor

bugun gamzenin dedigi bir sey olacak gibi hayatimda kesin olursa yazarim gecen hafta gitmistim

k
Arkadaşım erken ikinciye gitmişti Niko ya.İlki ile aynı demişti.Biraz zaman geçsin öyle gidiniz ..Ama, ille de gitmeliyim diyorsanız, bunaldıysanız neden olmasın?Enerjisi iyi.Anda iyi...
niko iyi evet

tarot falinin bilinc alti okuma teknigi oldugunu soyluyorlar acaba bos yere mi baktiriyoruz diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…