- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
Bende tek olmadıktan sonra sorun yok banada haber ber gelirim vallaGözüme bant cekseler bari rezil olmıyım:)) ya tarif olsa bulurum ben korkmamda..
Gözüme bant cekseler bari rezil olmıyım:)) ya tarif olsa bulurum ben korkmamda..
İçerde vardı bir sürü kisiişin garibi, hiç bir yerde reklamı yok ama mekanı kalabalıkmış
Herkesi kabul etmiomus zaten. Çocukların sağlık problemi olan aileler geliomus. Bana Şakayla karışık kizdimahalle kasabına sorarım : " Mehmet Öznar beyefendinin adresini tarif edebilirmisiniz aceb? "
Sorucam arkadasa. O götürdü bilir. Falci gibi degil. Suya bakiyor takir takır soluyor sok oldum helal olsun. Onlari diyen piyasa da biri olsa bin tl alır rahat.Sokaktır ne bilim yakınında biyerdir tek basıma güney afrikaya giderim no problem:))
Hayatım hiç mi bişey hatırlamıosun yeriyle ilgili? Adam anladık cok ii nerde soyadını öğrenmişin yeri yok:))Herkesi kabul etmiomus zaten. Çocukların sağlık problemi olan aileler geliomus. Bana Şakayla karışık kizdi
Sokaktır ne bilim yakınında biyerdir tek basıma güney afrikaya giderim no problem:))
Arkadaslarım soklardayım fulyanın dedigi hersey cıktı hersey gidin ama sabahtan gidin ilk baktıran olun diyorum baska da bisi demiyorum
Fulya iyidir ama erken gitmen lazım artı senin enerjini beğenirse iyi fal bakar beni baya beğenmişti ilk falında sonra ; ilk gidişimden 1 sene sonra gitmiştim adımı hatırladı baya şaşırmıştım kendisi iyi olursa birde sen iyiysen iyi bakıyor ; hissiyatlı bakıyor kadın diğerleri gibi yorumcu değil gidip ilk fallarında baktırırsan iyi olur sonra geç gittiğinde baya yorulmuş oluyor
arkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
Arkadaş dedi Adını soyadını yoksa adam ben suyum demio. Ben bahcelievler e gittim. Oradan arkadaşla gittik. Yeri o bilio. Ben ona sorucam.Hayatım hiç mi bişey hatırlamıosun yeriyle ilgili? Adam anladık cok ii nerde soyadını öğrenmişin yeri yok:))
bu böyle gözünü kapatıp soruları düşünen ve ağzıda biraz bozuk biri miReklam yapacak biru değil. Sosyal medyası olacağını sanmiorum. Munzevi bir hayat yaşıyor. Çocuk okutuomus kaç tane. Bende yer yön yok. Yeni tasindiginda iki hafta Evimi bulamadım. Sorucam ben arkadası.
Çok efendi düzgün bir amca. Çok iyi konuştu benimle ama Şakayla karışık kizdi bana. Baktirma falan dedi. Allah in dediği olur dedi.bu böyle gözünü kapatıp soruları düşünen ve ağzıda biraz bozuk biri mi
tamam öyleyse o değilmiş :)) ya çok merak ettik öğren arkadaşından adresi nolur :)Çok efendi düzgün bir amca. Çok iyi konuştu benimle ama Şakayla karışık kizdi bana. Baktirma falan dedi. Allah in dediği olur dedi.
Hahahaha yok valla cıa de calısırım o derece bulurum yolumu birini hedefim mehmet ileriii:))Dur sana komik bir şey anlatayım. Abimin üni. de bir arkadaşı var,, yer yön bulamıyormuş pek. Sağa sola bakmadan gidermiş. Bakkala giderken de eve nereden döneceğini sokağın köşesinde ağaç mı tas mı ne var ona bakarak buluyormuş. Bakkala gidiyor bir gün, geri dönüyor ki taş yokdönüp dolaşıyor bulamıyor bakkala geri dönüp " amca ben nereden dönüyordum " diyor:))) ahahaha bakkal gel kızım sen bu sokaktan dönüyordun deyip evin yolunu gösteriyor. Annem de hayatta yerini bulamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?