İstanbul'da Fal - Falcılar

Reklam yapacak biru değil. Sosyal medyası olacağını sanmiorum. Munzevi bir hayat yaşıyor. Çocuk okutuomus kaç tane. Bende yer yön yok. Yeni tasindiginda iki hafta Evimi bulamadım. Sorucam ben arkadası.

mahalle kasabına sorarım : " Mehmet Öznar beyefendinin adresini tarif edebilirmisiniz aceb? "

Sokaktır ne bilim yakınında biyerdir tek basıma güney afrikaya giderim no problem:))

Dur sana komik bir şey anlatayım. Abimin üni. de bir arkadaşı var,, yer yön bulamıyormuş pek. Sağa sola bakmadan gidermiş. Bakkala giderken de eve nereden döneceğini sokağın köşesinde ağaç mı tas mı ne var ona bakarak buluyormuş. Bakkala gidiyor bir gün, geri dönüyor ki taş yokdönüp dolaşıyor bulamıyor bakkala geri dönüp " amca ben nereden dönüyordum " diyor:))) ahahaha bakkal gel kızım sen bu sokaktan dönüyordun deyip evin yolunu gösteriyor. Annem de hayatta yerini bulamaz :)

Arkadaslarım soklardayım fulyanın dedigi hersey cıktı hersey gidin ama sabahtan gidin ilk baktıran olun diyorum baska da bisi demiyorum

Sen taa ne zaman baktırmıştın cevap bekliyordum ben senden birsürü kişiye baktırmıştın tek o mu çıktı sanırım sana çok spesifik birşey çıktı
Birrr nezman ciddiye aldığını bi öğrensek ona göre gitcezde..bilemioruzki

Ona ikikez gittim ikisindese enson müşteritdim ama onda bile nokta atışları vardı anda mesleğimi felan bildi teyit ettiğim yerler olmuştu hayret ozmn birde erken deneyeyim

Ne yapmanı istiyor mesela

Hayatım hiç mi bişey hatırlamıosun yeriyle ilgili? Adam anladık cok ii nerde soyadını öğrenmişin yeri yok:))
Arkadaş dedi Adını soyadını yoksa adam ben suyum demio. Ben bahcelievler e gittim. Oradan arkadaşla gittik. Yeri o bilio. Ben ona sorucam.

Reklam yapacak biru değil. Sosyal medyası olacağını sanmiorum. Munzevi bir hayat yaşıyor. Çocuk okutuomus kaç tane. Bende yer yön yok. Yeni tasindiginda iki hafta Evimi bulamadım. Sorucam ben arkadası.
bu böyle gözünü kapatıp soruları düşünen ve ağzıda biraz bozuk biri mi

Hahahaha yok valla cıa de calısırım o derece bulurum yolumu birini hedefim mehmet ileriii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…