İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadasim ben alsam sanada veririm. Niye vermiyim

Adam sana bir daha geleceksin dediyse boşver arkadaşını. Sadece hangi otobüse bindin onu hatırla, Kocasinan büyük de bir yer değil, bilen bulunur. Ama arkadaşına feci gıcık oldum.
En çok ben sinir oldum. Otobüse binmedim ole olsa bulurum. Bahçelievler e gittim oradan da taksiye bindik. Kaç kere sordum. Sen baktirdin tamam daha ne istiosun diyor bana. Yoksa burada ki herkese dagitirdim numarayı adresi bilsem. Hümeyra kuafoeden de ses yok. O da unuttu beni. Zaten aracı olanlar yardimci olmuyor.

Kardeşimi , kuzenimi, hasta birini götüreceğim vs de. Vebal atlında kalıyorsun de:) aracılardan asla ses çıkmaz dedim ben sana, bence kimse gitmesin istiyorlar ve sadece kendileri de dahil olan küçük gruba baksın.

Gülistan ile söyledikleri benzer dedin, demek ki gülistanın dedikleri de çıkma potansiyeki olan şeyler. Hakkında iyi yazmayan insanlar var zira.

Beni arkadaşım götürdü kırık dökük bir evde bakio. Koçalınan taraflarindaydi. Ama çok çok iyi anlatamıyorum çok çok iyi. İsimlerle verio olayları nokta virgül olarak anlatio sok oldum
Reklam yapacak biru değil. Sosyal medyası olacağını sanmiorum. Munzevi bir hayat yaşıyor. Çocuk okutuomus kaç tane. Bende yer yön yok. Yeni tasindiginda iki hafta Evimi bulamadım. Sorucam ben arkadası.
Herkesi kabul etmiomus zaten. Çocukların sağlık problemi olan aileler geliomus. Bana Şakayla karışık kizdi
Merhaba,
Şunlar dikkatimi çekti;
-Kırık dökük bir evde oturuyor (Ama sadece bakım için kullandığı bir ev olabilir)
-Bir sürü çocuk okutuyor? Kırık dökük bir evde oturan bir adam nasıl bir sürü çocuk okutur?
-Çocukların sağlık sorunu olan aileler geliyormuş. Bu adam falcı değil de, daha çok şifacı olabilir. Zaten mermaid de yanlış hatırlamıyorsam, bir mesajında baktığının fal olmadığı gibi bir şey yazmıştı.
- Mermaid'in anlattıklarından benim anladığım; bu adam sadece geçmişi ve şimdiyi anlatıyor, yani aslında falcı değil.

Ayrıca kendisini bu kadar gizliyorsa tarikatçilerden olma ihtimali var. Tarikat bağlıları ve onların çevreleri bu kişiyi bilirler, o nedenle tıklım tıklım olabilir ziyaretçileri, ama bizler bilemeyiz. Eğer böyle bir yapıysa, zaten bizleri orada görmek istemezler.

Bir arkadaşım böyle bir adama şifa için sık sık gidip geldiği için benzetme yaptım. Ama durum bence böyle....

Philly'e katılıyorum. Kesinlikle falcı Mehmet diye değil de Şifacı Mehmet Bey gibi Philly'nin dediği şekilde kendisini aramak daha iyi olur.

Philly'e katılıyorum. Kesinlikle falcı Mehmet diye değil de Şifacı Mehmet Bey gibi Philly'nin dediği şekilde kendisini aramak daha iyi olur.

Papatya tespitlerinde doğrusun ama adamı saklayan adam değil, aksine mermaid in arkadaşı götürmek istemiyor. Bazı insanlar yapar böyle ki, falcı yorulmasın , tanınmasın ve sadece kendilerine baksın. Bencillik yani. Bakım yapan dese gelme bir daha amenna ama diyen o değil.

Bir de herkesin derdi kendine göre önemlidir, ne demişler " neren acırsa, canın oradan çıkar"

Mermaid arkadaşımızın hatası, adres bilgisi almaması olmuş... kimse mükemmel değildir, herkesin bir kusuru elbet vardır. Yer-yön konusundaki zaafta bunlardan biridir. Ama en azından, gidilen yer için, çıktıktan sonra 1-2 resim çekilebilirdi. Daha sonra arkadaşınla küsüp küsmeyeceğinin garantisi yok neticede,tekrar adres bilgisi bulamayabilirsin... öte yandan kimsenin mükemmel bir falcı bulamadığı bir ortamdayız.Bulunsa bu başlığa 8970 sayfa yorum girilmezdi.

Yani dediklerini doğru olabilir. O adam bencede orayı bakim için kullanıyor. Daha aracı koymiycam araya direk gidecem. Bi de gulistan için kim kötü dio. Anlamadim. Kötü yorum var mıydi?? Bu adam da onunla yakın şeyler soledi. Tam tersi dedikleri de var ama yakın şeyler de var. Gülistan bana açar açmaz işimi ve hayatimda ki adamı bilmisti. Gülistan da kötü diyen var demek. Mehmet Öznar gulistan dan iyi ama

Arkadaşımdan da nefret ettim resmen. Töbe tobe böyle huylari da varmis. Gizliyor güya ama kendisi sürekli gidiyor.

Napalim bulunca tekrar ben haber vericem buradakilere. Zaten piyasada kim varsa gittim. Bilmiorum nolucak halimiz bole sürekli fallardayiz. Herkese gittim resmen. Farklı diyenler de var farklı diyenler de var. Artık sasirdim. Kafam çok karıştı. Mehmet iyiydi onuda bulmam lazim. Gülistan çok pahali. Digerleri de ortalama.

Bugün fal için kadıköye gittim. Öncelikli olarak baba vanga cafeye uğradım. Emre Bey yok dediler, daha sonrası için randevu istedim ve yine vermediler. Hazal Hanım var,sıraya göre 1-2 saat bekletiriz dediler ama Hazal Hanım için herhangi bir yorum bilmediğimden girmedim.

Daha sonra madama denis cafe Deniz Hanıma gittim.Kahve+tarot 100 liraya baktı. Niko'nun senaryosundan farklıydı.

Siz taksiye binince arkadaşın adres olarak ne dedi? Yani ana caddeden gider bir yerlere dönersiniz gördüğün hiç bir belirgin yer yok mu onu bulsak oradan yola çıkar yine buluruz. Bana kalırsa arkadaşların dediği gibi daha çok şifacı ve tarikat bağlantılı birisi o adam ve ben cafe falcılarından 1000 kat daha fazla inanırım. Burada gündeme hiç getirmedim ama beni arkadaşımın annesi bir kadına götürdü. Kadın benim geçmiş hayatımı resmen sanki elinde bir senaryo vardı ve onu okudu gibi döktü. Büyüden söz etti ve bozmak için para istedi. Korktum istemedim kapıdan çıkarken bana bugün bu büyüyü bozdurmadığına çok pişman olup yana yakıla beni arayacaksın boz abla diye ama beni bir daha bulamayacaksın dedi he he dedim çıktım aradan 2 ay geçti öyle şeyler öğrendim ki kadının dediklerinin aynısı!!! Yana yakıla aradım kadını önce açmadı en son açtı telefonu ben sana bakmıcam dedi sonra yine aradım bakım yapmıyorum artık dedi ve başkalarından duyuyorum kadın hala bakım yapıyor ama beni kabul etmedi.... bu adamı bulma şansın olursa yemin ederim büyük sevaba girersin çünkü meraktan öte sıkıntım var

Ben eski zamanlarda meshur Edirneli Melahati bir kac Edirne muhtarini telefonla arayip sorarak bulmustum. Gerci Melahate ulasamistim ama muhtarlardan evini ve o sirada İstanbulda oldugunu ogrenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…