- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Arkadasim ben alsam sanada veririm. Niye vermiyimNasılsa her şeyi bilmiş, olacak, tekrar gitmenin anlamı var mı?.Sizin gittiğiniz veya gideceğiniz falcılar da herkesi almıyor anladığım, buradan okuduğum kadarı ile.Bilgi aktarımı, paylaşım yapmayan arkadaşlar sadece çok iyi deyip yazıp çekip gidiyorlar.Yapan, yazan tek siz değilsiniz.Ya yazamayınız veya ad soyad ulaşabilecek bilgi yazınız ricam..Ben şimdi fal baktırmıyorum o ayrı mesele ama, burayı da takip ediyorum.
Zaten çok sinirliyim onada sinir oldum. Bir daha zor gidersin dio banada
En çok ben sinir oldum. Otobüse binmedim ole olsa bulurum. Bahçelievler e gittim oradan da taksiye bindik. Kaç kere sordum. Sen baktirdin tamam daha ne istiosun diyor bana. Yoksa burada ki herkese dagitirdim numarayı adresi bilsem. Hümeyra kuafoeden de ses yok. O da unuttu beni. Zaten aracı olanlar yardimci olmuyor.Adam sana bir daha geleceksin dediyse boşver arkadaşını. Sadece hangi otobüse bindin onu hatırla, Kocasinan büyük de bir yer değil, bilen bulunur. Ama arkadaşına feci gıcık oldum.
En çok ben sinir oldum. Otobüse binmedim ole olsa bulurum. Bahçelievler e gittim oradan da taksiye bindik. Kaç kere sordum. Sen baktirdin tamam daha ne istiosun diyor bana. Yoksa burada ki herkese dagitirdim numarayı adresi bilsem. Hümeyra kuafoeden de ses yok. O da unuttu beni. Zaten aracı olanlar yardimci olmuyor.
Beni arkadaşım götürdü kırık dökük bir evde bakio. Koçalınan taraflarindaydi. Ama çok çok iyi anlatamıyorum çok çok iyi. İsimlerle verio olayları nokta virgül olarak anlatio sok oldum
Reklam yapacak biru değil. Sosyal medyası olacağını sanmiorum. Munzevi bir hayat yaşıyor. Çocuk okutuomus kaç tane. Bende yer yön yok. Yeni tasindiginda iki hafta Evimi bulamadım. Sorucam ben arkadası.
Merhaba,Herkesi kabul etmiomus zaten. Çocukların sağlık problemi olan aileler geliomus. Bana Şakayla karışık kizdi
Philly'e katılıyorum. Kesinlikle falcı Mehmet diye değil de Şifacı Mehmet Bey gibi Philly'nin dediği şekilde kendisini aramak daha iyi olur.Kardeşimi , kuzenimi, hasta birini götüreceğim vs de. Vebal atlında kalıyorsun de:) aracılardan asla ses çıkmaz dedim ben sana, bence kimse gitmesin istiyorlar ve sadece kendileri de dahil olan küçük gruba baksın.
Gülistan ile söyledikleri benzer dedin, demek ki gülistanın dedikleri de çıkma potansiyeki olan şeyler. Hakkında iyi yazmayan insanlar var zira.
Philly'e katılıyorum. Kesinlikle falcı Mehmet diye değil de Şifacı Mehmet Bey gibi Philly'nin dediği şekilde kendisini aramak daha iyi olur.
Evet cok spesifik ama dediği hersey oldu oyle diyim benim 2. Baktırısım ilkinde hicbisi cıkmadı en son ben baktırmıstım bunda hersey oldu gidin derim
Yani dediklerini doğru olabilir. O adam bencede orayı bakim için kullanıyor. Daha aracı koymiycam araya direk gidecem. Bi de gulistan için kim kötü dio. Anlamadim. Kötü yorum var mıydi?? Bu adam da onunla yakın şeyler soledi. Tam tersi dedikleri de var ama yakın şeyler de var. Gülistan bana açar açmaz işimi ve hayatimda ki adamı bilmisti. Gülistan da kötü diyen var demek. Mehmet Öznar gulistan dan iyi amaPapatya tespitlerinde doğrusun ama adamı saklayan adam değil, aksine mermaid in arkadaşı götürmek istemiyor. Bazı insanlar yapar böyle ki, falcı yorulmasın , tanınmasın ve sadece kendilerine baksın. Bencillik yani. Bakım yapan dese gelme bir daha amenna ama diyen o değil.
Bir de herkesin derdi kendine göre önemlidir, ne demişler " neren acırsa, canın oradan çıkar"
Arkadaşımdan da nefret ettim resmen. Töbe tobe böyle huylari da varmis. Gizliyor güya ama kendisi sürekli gidiyor.Papatya tespitlerinde doğrusun ama adamı saklayan adam değil, aksine mermaid in arkadaşı götürmek istemiyor. Bazı insanlar yapar böyle ki, falcı yorulmasın , tanınmasın ve sadece kendilerine baksın. Bencillik yani. Bakım yapan dese gelme bir daha amenna ama diyen o değil.
Bir de herkesin derdi kendine göre önemlidir, ne demişler " neren acırsa, canın oradan çıkar"
Siz taksiye binince arkadaşın adres olarak ne dedi? Yani ana caddeden gider bir yerlere dönersiniz gördüğün hiç bir belirgin yer yok mu onu bulsak oradan yola çıkar yine buluruz. Bana kalırsa arkadaşların dediği gibi daha çok şifacı ve tarikat bağlantılı birisi o adam ve ben cafe falcılarından 1000 kat daha fazla inanırım. Burada gündeme hiç getirmedim ama beni arkadaşımın annesi bir kadına götürdü. Kadın benim geçmiş hayatımı resmen sanki elinde bir senaryo vardı ve onu okudu gibi döktü. Büyüden söz etti ve bozmak için para istedi. Korktum istemedim kapıdan çıkarken bana bugün bu büyüyü bozdurmadığına çok pişman olup yana yakıla beni arayacaksın boz abla diye ama beni bir daha bulamayacaksın dedi he he dedim çıktım aradan 2 ay geçti öyle şeyler öğrendim ki kadının dediklerinin aynısı!!! Yana yakıla aradım kadını önce açmadı en son açtı telefonu ben sana bakmıcam dedi sonra yine aradım bakım yapmıyorum artık dedi ve başkalarından duyuyorum kadın hala bakım yapıyor ama beni kabul etmedi.... bu adamı bulma şansın olursa yemin ederim büyük sevaba girersin çünkü meraktan öte sıkıntım varNapalim bulunca tekrar ben haber vericem buradakilere. Zaten piyasada kim varsa gittim. Bilmiorum nolucak halimiz bole sürekli fallardayiz. Herkese gittim resmen. Farklı diyenler de var farklı diyenler de var. Artık sasirdim. Kafam çok karıştı. Mehmet iyiydi onuda bulmam lazim. Gülistan çok pahali. Digerleri de ortalama.
Valla ben asmin koray ve melekler ahmet ten menun kalmıştım ama koray uzun süre yokmuş ama ahmet i deneyebilirsinbende taksime gidecegim bugun acil öneri
Gamze de iyi onuda deneyebilirsiniz melekler deKızlar taksimde ya d Beşiktaş ta küme gitsem bugünemre babavanga yokmuş gelecek haftaya kadar aslında ona gitmek istiyordum ama kısmet Dasdar M mermaid250 philly N Nedesemolmuyor1 ne dersiniz? :) asmin koray, symbol batu , melekler ahmet e yeni gittim başka kime gidebilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?