- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Zaten öğrenip buraya yazarim. Ama işte cafe gibi yerde değil ki uygun mu değil mi bilmek lazimtamam öyleyse o değilmiş :)) ya çok merak ettik öğren arkadaşından adresi nolur :)
Herkesin inancı kendine ben inanmağım için bana savsata geliyor ben bilime insnalığa inanıyorum biraz tarih okursan Sümerler antik Mısıra bakarsan ortaasya şaman inancına bakarsan dinlerin kökenini öğrenirsin ben Sydney’de devasa dinozor kemiklerini gördüğüm de benim için bir çok şey bitti Avustralya dinsiz bir toplum ama dünyanın en temiz insanları orada din işi kişiye aitArkadaşlar fal baktırmak, falcıların söylediklerini tasdiklemek, gelecekten haber vermek çok günah. Lütfen bunlara inanmahın varsa para yoksa para tuzağı bunlar. Ahiretinizi tehlikeye atmayın gözünüzü seveyim.
Adres var mı ? Google Maps den tarif edemezmisin ? Birde ne kadarArkadaş dedi Adını soyadını yoksa adam ben suyum demio. Ben bahcelievler e gittim. Oradan arkadaşla gittik. Yeri o bilio. Ben ona sorucam.
Saygı duyuyorum arkadaşım. Ama bir damla sudan yaratılmış,ölümüne kadar nefes almış bir vücut düşün... Öldükten sonra mezarda senelerce kemikleri kalacak. Ahirette toplanacak tekrar dirilecek... O dinazor kemiklerini de ALLAH yarattı. İslam inancı, islam dini son dindir. Tabii ki senin kafan biraz karışmış olabilir yanlış anlama seni asla yargılamıyorum. Aksine iyiliğin için sana belki bir bilgi vermeye çalışıyorum. Çünkü ben müslümanım hamdolsun... Rabbim beni böyle kusursuz bir biçimde dünyaya getirdi.. Mümin olmakla şereflendirdi... Haramı yasağı öğretti.. Son peygamber HZ.MUHAMMED SAV. Bana diğer dinlerden olan insanları incitmemeyi, kınamamayı, elinizden geldiğince islamı anlatmayı öğretti, Rabbim bize iyiliği emretti.. Neyse ben sana çok yazdım kusura bakma.:)Herkesin inancı kendine ben inanmağım için bana savsata geliyor ben bilime insnalığa inanıyorum biraz tarih okursan Sümerler antik Mısıra bakarsan ortaasya şaman inancına bakarsan dinlerin kökenini öğrenirsin ben Sydney’de devasa dinozor kemiklerini gördüğüm de benim için bir çok şey bitti Avustralya dinsiz bir toplum ama dünyanın en temiz insanları orada din işi kişiye ait
İşkembeden konuşup duruyorsun bana ayet göster mesela dinozorlarla ilgili sana 1 örnek başörtüsü sümerden asurdan gelir arap coğrafyasında kölelere aşiret dışı kadınlara taciz olmasın diye giydirilmiştir kadınlara allah emri felan değil !!! Sen fal baktırsan da kaderin değişmez olman gereken yerde olursun ama cahillik hırsızlık hırsızlık yapanı kollamak daha büyük günah kul hakkı mı yemişiz ? Sıkıntılarımızdan dolayı gidiyoruz boş konuşuyorsun herkesin inancı kendine 14 milyar yıllık evren de 1500 yıllık kısır bilgiyle hayata bakamazsınSaygı duyuyorum arkadaşım. Ama bir damla sudan yaratılmış,ölümüne kadar nefes almış bir vücut düşün... Öldükten sonra mezarda senelerce kemikleri kalacak. Ahirette toplanacak tekrar dirilecek... O dinazor kemiklerini de ALLAH yarattı. İslam inancı, islam dini son dindir. Tabii ki senin kafan biraz karışmış olabilir yanlış anlama seni asla yargılamıyorum. Aksine iyiliğin için sana belki bir bilgi vermeye çalışıyorum. Çünkü ben müslümanım hamdolsun... Rabbim beni böyle kusursuz bir biçimde dünyaya getirdi.. Mümin olmakla şereflendirdi... Haramı yasağı öğretti.. Son peygamber HZ.MUHAMMED SAV. Bana diğer dinlerden olan insanları incitmemeyi, kınamamayı, elinizden geldiğince islamı anlatmayı öğretti, Rabbim bize iyiliği emretti.. Neyse ben sana çok yazdım kusura bakma.:)
Yok vallaAdres var mı ? Google Maps den tarif edemezmisin ? Birde ne kadar
adı adresi nedir?kadıköyde bir yer var ne dediyse arkadaşımla bana bir bir çıktı ayrıca bayan yaşam koçu hemde kahve ve su falı bakıyor ben yarın gidicem arkadaşla tekrar ne dediyse çıktı bakalım bu sefer ne diycek ona göre haraket edicem bende
Arkadaslar sordum arkadasa. Ramazan gelio diye zaten bakım yapmayacakmis. Zaten herkesi almio dedi. Ben tekrar istesem ben bile almazmis. Telefon istedim kullanmıyor dedi. Sinir oldum daha ulasamiycak miyim
o kadar doğru konuştunkiii anlatamam. Versin adresi biz uğraşırız ne bu tavırlar ciddenYa mermaid ne ilginç arkadaşın var. Adamın asistanı mısın da onun adına karar veriyorsun, belki baskalarını alacak, ne o öyle sanki seçilmişleri alıyormuş, özel olman gerekiyormuş tavırları! Arkadaşın kendini çok özel sanıyor herhalde! Sen adresi verirsin adam bakmak istemezse zaten kendisi söyler, gizli olsa içerisi insan kaynamazdı. Ne ilginç insanlar var cidden.
İsmi, adresi belli olan fal bakanları, çok iyiydi diye yazarsak kimsenin umutlarını kırmamış oluruz.Bence, fal baktırdığımız kişi hakkında bir şey bilmiyorsak, o bizim özelimiz olarak kalsa daha iyi.Kimse ulaşamayacaksa, yazmanın da anlamı yok ve sizin olacak işiniz de olmaz.Bu böyledir.Her şeyi de ortaya dökmemek gerekir diye düşünüyorum.Ya mermaid ne ilginç arkadaşın var. Adamın asistanı mısın da onun adına karar veriyorsun, belki baskalarını alacak, ne o öyle sanki seçilmişleri alıyormuş, özel olman gerekiyormuş tavırları! Arkadaşın kendini çok özel sanıyor herhalde! Sen adresi verirsin adam bakmak istemezse zaten kendisi söyler, gizli olsa içerisi insan kaynamazdı. Ne ilginç insanlar var cidden.
Nasılsa her şeyi bilmiş, olacak, tekrar gitmenin anlamı var mı?.Sizin gittiğiniz veya gideceğiniz falcılar da herkesi almıyor anladığım, buradan okuduğum kadarı ile.Bilgi aktarımı, paylaşım yapmayan arkadaşlar sadece çok iyi deyip yazıp çekip gidiyorlar.Yapan, yazan tek siz değilsiniz.Ya yazamayınız veya ad soyad ulaşabilecek bilgi yazınız ricam..Ben şimdi fal baktırmıyorum o ayrı mesele ama, burayı da takip ediyorum.Arkadaslar sordum arkadasa. Ramazan gelio diye zaten bakım yapmayacakmis. Zaten herkesi almio dedi. Ben tekrar istesem ben bile almazmis. Telefon istedim kullanmıyor dedi. Sinir oldum daha ulasamiycak miyim
Evet cok spesifik ama dediği hersey oldu oyle diyim benim 2. Baktırısım ilkinde hicbisi cıkmadı en son ben baktırmıstım bunda hersey oldu gidin derimSen taa ne zaman baktırmıştın cevap bekliyordum ben senden birsürü kişiye baktırmıştın tek o mu çıktı sanırım sana çok spesifik birşey çıktı
Birrr nezman ciddiye aldığını bi öğrensek ona göre gitcezde..bilemioruzki
Zaten çok sinirliyim onada sinir oldum. Bir daha zor gidersin dio banadaYa mermaid ne ilginç arkadaşın var. Adamın asistanı mısın da onun adına karar veriyorsun, belki baskalarını alacak, ne o öyle sanki seçilmişleri alıyormuş, özel olman gerekiyormuş tavırları! Arkadaşın kendini çok özel sanıyor herhalde! Sen adresi verirsin adam bakmak istemezse zaten kendisi söyler, gizli olsa içerisi insan kaynamazdı. Ne ilginç insanlar var cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?