- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
Begendin mi gamze yi sende? Bende ona gideyim bari :)gamzeyi denedim evet ahmet olabilir
Ben begendimBegendin mi gamze yi sende? Bende ona gideyim bari :)
Şimdi ondan bahsediyorduk :) begenenler var bende deniycem bugunkızlar melekler kahvesi gamze hakkındaki yorumlarınız neler?
ciddi anlamda isim ve adres alma şansın yok mu artkadaşından o biliyordur en azından kocasinanda ama neresinde adresi detaylı bir şekilde öğrenirsen burda lütfen bizimle paylaş bende gitmek istiyoruymmmmFeda edilecek birsey değil valla coooook iyi. O kadar iyi ki anliycsksin baktırdığın iz zaman. Ben sok oldum direk adımı soledi sonra çocuğun Adi da bu dedi. Dün konustuklarimi birebir bana soledi.
asmin cafe UFUK ona baktırmanı tavsiye ederim ben daha perşembe günü gittim ve ona ilk olarak baktırdım muazzamdı ...kızlar taksim symbol toprak mı melekler eren mi ?
asmin cafe ufuk ..bende taksime gidecegim bugun acil öneri
Özür dilerim kendi adıma saçma oldu ;günah benim sevap benim başkasının niye karıştığını anlayabilmiş değilim ; Allah’la kul arasına girme kimsenin haddine değilinanç kavgası da başladı hayırlı olsun ...
Çok doğruİsmi, adresi belli olan fal bakanları, çok iyiydi diye yazarsak kimsenin umutlarını kırmamış oluruz.Bence, fal baktırdığımız kişi hakkında bir şey bilmiyorsak, o bizim özelimiz olarak kalsa daha iyi.Kimse ulaşamayacaksa, yazmanın da anlamı yok ve sizin olacak işiniz de olmaz.Bu böyledir.Her şeyi de ortaya dökmemek gerekir diye düşünüyorum.
1 haftada olduNekadar sürede oldu yani nezaman gittin
1 haftada oldu
canım ben daha yeni gittim bu geçtiğimiz perşembe iş çıkışı gittim1 haftada oldu
Valla ben asmin koray ve melekler ahmet ten menun kalmıştım ama koray uzun süre yokmuş ama ahmet i deneyebilirsin
kızlar melekler kahvesi gamze hakkındaki yorumlarınız neler?
1 haftada oldu
Ben geçen sene 4 kez mi ne baktırmıştım. En son birkaç gün önce baktırdım ve çok pişman oldum. Ne anla veya geçmişle alakalı bir nokta atışı, ne de gelecekle ilgili bir öngörü. Kendini tanımaya çalış, içindeki ışığı gör vs kişisel gelişim safsataları. Ne söylesen yok hayır sen öyle değilsin böylesin tarzı ukalalıklar. Tutku artık bitmiş ve kendisi de bunun farkında. Bir dönem çok konuşuldu ve övüldü burada ama her falcı gibi zamanla körelmiş sanırım. Bana geleceği asla tutturamamıştı ama en azından geçmişle ilgili çok yerinde tespitleri olmuştu. Bugün ise 100 lira karşılığı sadece masal anlatıyor ne yazık ki.Tutku'yu beğenmedim pek çok mübalağa geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?