İstanbul'da Fal - Falcılar

Feda edilecek birsey değil valla coooook iyi. O kadar iyi ki anliycsksin baktırdığın iz zaman. Ben sok oldum direk adımı soledi sonra çocuğun Adi da bu dedi. Dün konustuklarimi birebir bana soledi.
ciddi anlamda isim ve adres alma şansın yok mu artkadaşından o biliyordur en azından kocasinanda ama neresinde adresi detaylı bir şekilde öğrenirsen burda lütfen bizimle paylaş bende gitmek istiyoruymmmm

kendime iki hak tanidim neriman nasil acabaa ya simdi ona baktirayim sonra ahmet veta ufuk olur

Çok doğru

Tutku'yu beğenmedim pek çok mübalağa geldi artık
Ben geçen sene 4 kez mi ne baktırmıştım. En son birkaç gün önce baktırdım ve çok pişman oldum. Ne anla veya geçmişle alakalı bir nokta atışı, ne de gelecekle ilgili bir öngörü. Kendini tanımaya çalış, içindeki ışığı gör vs kişisel gelişim safsataları. Ne söylesen yok hayır sen öyle değilsin böylesin tarzı ukalalıklar. Tutku artık bitmiş ve kendisi de bunun farkında. Bir dönem çok konuşuldu ve övüldü burada ama her falcı gibi zamanla körelmiş sanırım. Bana geleceği asla tutturamamıştı ama en azından geçmişle ilgili çok yerinde tespitleri olmuştu. Bugün ise 100 lira karşılığı sadece masal anlatıyor ne yazık ki.

geçen hafta koray'ı denemek için asmin cafe'ye gittim ama koray yokmuş ufuk'a baktırayım dedim. tek bir şey bildi sadece. onun dışında bomboş bir faldı. "kartlarda bir şey göremiyorum" diye diye falı bitirdi. verdiğim paraya acıdım. sevgili olmadığım kişiyle alakalı sanki sevgiliymişiz gibi şeyler söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…