İstanbul'da Fal - Falcılar

Samet te gidilir mi diosun?? Valla sasirdim o çocuk baya genç duruo. Beğenmem diye gitmedim

Sırası doluydu birkaç kızla konusyım çıktı diye grldik kiçük görünmesine bakma demişti önyargıyla oturmıştum ama çıkmış bana yeni dinledim falını birde tarot dışında öngörüsüde var sanırım bana evimi tarif etnişti ama bnmle enetjisi hemen hemen hiç uyuşmayan arkdsmda begenmemişti.mesela oda canı begeniyor.bende canı begenmemiştim meeela okızla genel olarak enerjim ters benm ama samet.cidden bilmiş bence denenmeli.bikere gamzeden felan çokçok iyi zaten

orası için yok nazar var yok muska var diyip ğara almaya çalışıyorlar filan diyorlarda merak ettim gidilir diyorsan bi gidicem :)

İşte bende oyüzden ocafenin yanından bile geçmiyordum samet hariç gidersen yorumunu beklerim ben soradan anladm ne iyi.fal baktıgını sametin oan çok.zayıf grlmişti bi şok oldım dinledim ayrı şok oldum ama nazar felan derse oraları sallama falını esas al
Buarada gamze karıştırıor.demişsin ya baada oyle.geldi.çünkü çok ciddi.birsoru sormıştım bana yanlş.cvp.gibi geldi

Samet telefonda bakıyor mu pekii? Bir bilginiz var mı?

Ben sadece bu yüzden arkadaşımla konuşmuyorum. Bencil. Baya da tartistim kendisiyle. Zaten bilirdim bencil olduğunu fakat bu kadar yapmamısti

Hanımlar,
çok afedersiniz araya giriyorum ama sanırım bir falcıdan bahsederken Mardin'li lafı geçmiş ve yanlış anlamalara sebep olmuş, arkadaşımız yorumuna açıklık getirip özür dilemiş, bu sebeple olayı ırkçılık tartışmasına taşımazsınız sevinirim.

Son düzenleme:
Ben eski zamanlarda meshur Edirneli Melahati bir kac Edirne muhtarini telefonla arayip sorarak bulmustum. Gerci Melahate ulasamistim ama muhtarlardan evini ve o sirada İstanbulda oldugunu ogrenmistim.

merhabalar, bende melahati bulmak için konu açtım ama sanırım kimse bilmiyor ( İstanbul'da nerede olduğunu öğrenebilmiş miydiniz? Bayadır arıyorum ama bulmak ne mümkün

merhabalar, bende melahati bulmak için konu açtım ama sanırım kimse bilmiyor ( İstanbul'da nerede olduğunu öğrenebilmiş miydiniz? Bayadır arıyorum ama bulmak ne mümkün
Konustugum muhtar İstanbulda nerde oldugunu bilmedigini soylemisti. Melahati ancak Edirnede yasayan birisi bulabilir.

Bu ara birini tavsiye edecek birileri var mı? ?
Mermaid sana bi önerim var burdan bi kac kız daha bulusalım seni arkadasın nerden aldıysa alalım kocasinana arabayla gönüllü ben dolastırırım bikac kk üyesi daha gelsin böylece hem tedirgin olmayız güvenlik acısından hemde mehmeti bulmaya calısırız..

Korkulur senden var ya:)))

Hatırlar miyim ki?? Boşuna mi gezicez. Ya bulamazsam sizlere de ayip olur. O sorumlulugu nasıl aliyim. Ben bir şekilde tekrar sormaya calisicam gerçi baya kavga ettik ama denerim.

Yahu gerekten anlamiyorum. Kizmasinda kimse. Kurtulusta bi kadin deniyo adi sani yok, adres yok, peki kocamustafapusada bi adam var adres yok. Biri de tiktak nine balatta diyo adres tel yok. Bahsetmeyin o zaman yaa

Yahu gerekten anlamiyorum. Kizmasinda kimse. Kurtulusta bi kadin deniyo adi sani yok, adres yok, peki kocamustafapusada bi adam var adres yok. Biri de tiktak nine balatta diyo adres tel yok. Bahsetmeyin o zaman yaa

Ha bu arada bi kac kisi de cikmis Cezminin nosunu buldum diyo. Yollarmisiniz diyoruz ses seda yok. Napiyosunuz iyi olanlari kendinize mi saklamaya calisiyosunuz?

Nazlı Eraslan’a yakın zamanda parasını kıyıp baktıran oldu mu? Eskiden müdavimleri vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…