Samet te gidilir mi diosun?? Valla sasirdim o çocuk baya genç duruo. Beğenmem diye gitmedim
orası için yok nazar var yok muska var diyip ğara almaya çalışıyorlar filan diyorlarda merak ettim gidilir diyorsan bi gidicem :)
Samet telefonda bakıyor mu pekii? Bir bilginiz var mı?Sırası doluydu birkaç kızla konusyım çıktı diye grldik kiçük görünmesine bakma demişti önyargıyla oturmıştum ama çıkmış bana yeni dinledim falını birde tarot dışında öngörüsüde var sanırım bana evimi tarif etnişti ama bnmle enetjisi hemen hemen hiç uyuşmayan arkdsmda begenmemişti.mesela oda canı begeniyor.bende canı begenmemiştim meeela okızla genel olarak enerjim ters benm ama samet.cidden bilmiş bence denenmeli.bikere gamzeden felan çokçok iyi zaten
Samet telefonda bakıyor mu pekii? Bir bilginiz var mı?
Ben sadece bu yüzden arkadaşımla konuşmuyorum. Bencil. Baya da tartistim kendisiyle. Zaten bilirdim bencil olduğunu fakat bu kadar yapmamıstiTeşekkürler Kardelen. Bir deneyeyim bakalım. Mermaid arkadaşın dayaklık:))) ben o tarafları bilirim birine sorduracağım.
Bu arada gülistanın dediği bir şey oldu ama zaten öyle olmasını bekliyordum. Bakalım ana şeyler olacak mı.
Teşekkür ederiim peki ücreti ne kadardı?Cafeyi arayabilirsin oradan bakıuorlar sıra.beklerken bakmıştı kapriss cafe taksim yaz telefonda samete baktırcam de sıraya alrlar.
Ben eski zamanlarda meshur Edirneli Melahati bir kac Edirne muhtarini telefonla arayip sorarak bulmustum. Gerci Melahate ulasamistim ama muhtarlardan evini ve o sirada İstanbulda oldugunu ogrenmistim.
Konustugum muhtar İstanbulda nerde oldugunu bilmedigini soylemisti. Melahati ancak Edirnede yasayan birisi bulabilir.merhabalar, bende melahati bulmak için konu açtım ama sanırım kimse bilmiyor( İstanbul'da nerede olduğunu öğrenebilmiş miydiniz? Bayadır arıyorum ama bulmak ne mümkün
Mermaid sana bi önerim var burdan bi kac kız daha bulusalım seni arkadasın nerden aldıysa alalım kocasinana arabayla gönüllü ben dolastırırım bikac kk üyesi daha gelsin böylece hem tedirgin olmayız güvenlik acısından hemde mehmeti bulmaya calısırız..Bu ara birini tavsiye edecek birileri var mı? ?
Mermaid sana bi önerim var burdan bi kac kız daha bulusalım seni arkadasın nerden aldıysa alalım kocasinana arabayla gönüllü ben dolastırırım bikac kk üyesi daha gelsin böylece hem tedirgin olmayız güvenlik acısından hemde mehmeti bulmaya calısırız..
Hatırlar miyim ki?? Boşuna mi gezicez. Ya bulamazsam sizlere de ayip olur. O sorumlulugu nasıl aliyim. Ben bir şekilde tekrar sormaya calisicam gerçi baya kavga ettik ama denerim.Mermaid sana bi önerim var burdan bi kac kız daha bulusalım seni arkadasın nerden aldıysa alalım kocasinana arabayla gönüllü ben dolastırırım bikac kk üyesi daha gelsin böylece hem tedirgin olmayız güvenlik acısından hemde mehmeti bulmaya calısırız..
hangi emre baba vanga miBen tavsiye ederim emre yi. Gerçekten çok iyi ve çok naif kibar biri. Ama sahibi biraz gıcık gibi cidden. Ama emre bey öyle değil hem tavrı duruşu üslubu ve Tarot yorumlaru çok iyi tavsiye ederim ben.
Yahu gerekten anlamiyorum. Kizmasinda kimse. Kurtulusta bi kadin deniyo adi sani yok, adres yok, peki kocamustafapusada bi adam var adres yok. Biri de tiktak nine balatta diyo adres tel yok. Bahsetmeyin o zaman yaa
Denedim onu. Fena deil. 40 tl için iyi
:)) anlıorum cnm bende öyle düşünmüştüm..Hatırlar miyim ki?? Boşuna mi gezicez. Ya bulamazsam sizlere de ayip olur. O sorumlulugu nasıl aliyim. Ben bir şekilde tekrar sormaya calisicam gerçi baya kavga ettik ama denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?