- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Medyum semih samyeli. Sakın uzak durun ondan. Dolandirici.parayi alıp acmio telefonu bir daha engelliokimden bahsediyorsun canım..
Ben bi kadina duru goru baktirmistim subat ayinda genel olarak beni esimi falan cok guzel anlatti ana gelecekle ilgili eylul-ekim-kasim icin bisey soyledi ki imkansiz gibi gorunuyor ana eger olursa seni bulur soylerim kadiniArkadaslar var mı yeni tavsiyeler
ya kizlar kim bilmiyorum ama numara verdigim biri 1 saat bakim almiş üstüne parasini yatirmamis ilker beye cok mahcup oldum arada ben varim cünkü.biz dolandirildigimizda neler sayip döküyoruz onlar da emek veriyor,baştan soyluyoruz kimin kac tl ye baktigini. kim bilmiyorum ama birisi odemesini yapmamis su an isim de vermek istemiyorum gerek yok,adamin odemesini yap beni de pişman etme araci olduguma hic sevmem boyle seyleri
yani illa olumlu konusmak zorunda degil ki.gördüklerini soylemeli falci o zaman iliskimizle ilgili her olumsuz sey soyleyen bedava baksin boyle bisi yokBunu burada başka biri daha yapmıştı ama kim hatırlamıyorum. Beğenmedim diyip ödeme yapmamış. Kim merak ettim şimdi. Bir ara ben de baktıracaktım ama baktıranlardan yorum gelsin diye bekliyordum ama, baktıra baktıra hizmet alıp ödeme yapmayan baktırmış işe bak:S
yani illa olumlu konusmak zorunda degil ki.gördüklerini soylemeli falci o zaman iliskimizle ilgili her olumsuz sey soyleyen bedava baksin boyle bisi yok
Daha önce de olmuştu bu. Birisi Yeliz’e baktırıp beğenmediğini ileri sürerek ücretini yatırmamıştı.
İnsanlar ne kadar kolay hak yiyorlar.
Evet, doğru hatırlıyosunHerkes ilişkiye baktırmıyor zaten aa olumsuzu da içeriyor hayat. Önce parayı olup arazi olanlara, önce hızmet alıp ödeme yapmadan arazi olanlar eklendi. Bu arada merak ettiğim bir şey sorabılır mıyım, İlker bey bu kadar ıyı mı ve ıyıse neden baktırıyorsunuz tekrar. Haddim değil ama genelde üst üste baktırmamalı tavsıye edıyorlar, ondan böyle söyledim. Negatıf enerjılere acık hale gelıyor ınsan çünkü
Ya bır an yanlış mı hatırladım derdim ama bak sen de hatırlamışsın, vardı öyle bir olay yanı hafızam yanıltmamış beni.ilginç insanlar var işte .
ben üst üste baktirmiyorum benim bir arkadasim erkek arkadasiyla ilgili surekli kavga ettiklerinde ilkere yaziyodu adam çözüyodu olaylarini hep su gün donucek düyodu donuyodu cocuk hakikaten sonra ben de numarasini istedim yildizname baktirdim ama olumsuz konustu kizdim baktirmadim bi dha,bikac kez de eski sevgilimi merak ettim ona baktirdim.olumsuz soyledikleri birebir tuttu,üzülsem de sonucta dedikleri cikti yani simdi kötü mü diyim ne dediyse oldu.Herkes ilişkiye baktırmıyor zaten aa olumsuzu da içeriyor hayat. Önce parayı olup arazi olanlara, önce hızmet alıp ödeme yapmadan arazi olanlar eklendi. Bu arada merak ettiğim bir şey sorabılır mıyım, İlker bey bu kadar ıyı mı ve ıyıse neden baktırıyorsunuz tekrar. Haddim değil ama genelde üst üste baktırmamalı tavsıye edıyorlar, ondan böyle söyledim. Negatıf enerjılere acık hale gelıyor ınsan çünkü
Ya bır an yanlış mı hatırladım derdim ama bak sen de hatırlamışsın, vardı öyle bir olay yanı hafızam yanıltmamış beni.ilginç insanlar var işte .
Evet, doğru hatırlıyosunHatta kim olduğunu da çok iyi hatırlıyorum ama ismini yazmak istemedim. Yaptığıyla övünüyordu bi de.
Hahahaha hemen yazıyorum, özele gelAy özelden yaz meraktan ölürüm göbeğim falan düşer, purring yaptı derim :))) şaya bir yana anımsıyorum ama gerisini kimdir nedir hatırlamıyorum.
İlker kaca bakıyor kiben üst üste baktirmiyorum benim bir arkadasim erkek arkadasiyla ilgili surekli kavga ettiklerinde ilkere yaziyodu adam çözüyodu olaylarini hep su gün donucek düyodu donuyodu cocuk hakikaten sonra ben de numarasini istedim yildizname baktirdim ama olumsuz konustu kizdim baktirmadim bi dha,bikac kez de eski sevgilimi merak ettim ona baktirdim.olumsuz soyledikleri birebir tuttu,üzülsem de sonucta dedikleri cikti yani simdi kötü mü diyim ne dediyse oldu.
Canım ben baktırdım dün ama öncesinde para yatırayım dedim bana İCBC diye bir bankanın bankamatik kartının üstündeki notu verdi gittim gecenin bir saatinde bankayı buldum ,ama bu bankanın dışardan kartsız para yatırma haznesi yok neyse para yatırmadan bakayım dedi, 30 dakika sürdü, içinde sohbet de var, adam zaten ağzında laf geveliyor.... falına birşey diyemem , hakkı neyse yatırılır... bugün de EFT yapmaya çalışıyorum ama kart numarası ile olmuyor diyorlar ... yani ben falcılara milyarlar Ödemiş biri için 100 tl lafını etmem ama bu adamın verdiği kart numarası ile çalışma saatleri içinde gidip para yatırmaktan başka bir yol yok...gündüz çalışan bunu nasıl yapabilir , başka banka istiyorum verilmiyor ... yani insaf ya , bu adama nasıl para yatırdınız merak ediyorum varsa bilen beri gelsinya kizlar kim bilmiyorum ama numara verdigim biri 1 saat bakim almiş üstüne parasini yatirmamis ilker beye cok mahcup oldum arada ben varim cünkü.biz dolandirildigimizda neler sayip döküyoruz onlar da emek veriyor,baştan soyluyoruz kimin kac tl ye baktigini. kim bilmiyorum ama birisi odemesini yapmamis su an isim de vermek istemiyorum gerek yok,adamin odemesini yap beni de pişman etme araci olduguma hic sevmem boyle seyleri
İşte sorunlu danışman varken, sorunlu danışan da var. Tam bir terbiyesizlik.Daha önce de olmuştu bu. Birisi Yeliz’e baktırıp beğenmediğini ileri sürerek ücretini yatırmamıştı.
İnsanlar ne kadar kolay hak yiyorlar.
Eğer bu ben değil başka birisi ise de ( çünkü yatıracam dedim kendisine, beni söylediğini sanmıyorum) İnan’ın parayı yatırma yolunu bulamamıştır.. yoksa yatırmak istemediğinden değildir.... adamın daha önce Tekden baktığından şüpheye düştüm, sanki bu işi ilk defa yapıyor , daha önce yapan, düzgün banka verir iban verir, milleti uğraştırmazCanım ben baktırdım dün ama öncesinde para yatırayım dedim bana İCBC diye bir bankanın bankamatik kartının üstündeki notu verdi gittim gecenin bir saatinde bankayı buldum ,ama bu bankanın dışardan kartsız para yatırma haznesi yok neyse para yatırmadan bakayım dedi, 30 dakika sürdü, içinde sohbet de var, adam zaten ağzında laf geveliyor.... falına birşey diyemem , hakkı neyse yatırılır... bugün de EFT yapmaya çalışıyorum ama kart numarası ile olmuyor diyorlar ... yani ben falcılara milyarlar Ödemiş biri için 100 tl lafını etmem ama bu adamın verdiği kart numarası ile çalışma saatleri içinde gidip para yatırmaktan başka bir yol yok...gündüz çalışan bunu nasıl yapabilir , başka banka istiyorum verilmiyor ... yani insaf ya , bu adama nasıl para yatırdınız merak ediyorum varsa bilen beri gelsin
Adam şunu anlayamıyor , kimse parasında değil .. milletin işi gücü var, bankaya gündüz gidip para mu yatırılmış... internet bankacılığı var şu var bu var, ama iban lazım adam da onu vermiyor , bilmiyorEğer bu ben değil başka birisi ise de ( çünkü yatıracam dedim kendisine, beni söylediğini sanmıyorum) İnan’ın parayı yatırma yolunu bulamamıştır.. yoksa yatırmak istemediğinden değildir.... adamın daha önce Tekden baktığından şüpheye düştüm, sanki bu işi ilk defa yapıyor , daha önce yapan, düzgün banka verir iban verir, milleti uğraştırmaz
Tam Mardinli kafası , sen olmadık bankanın bankamatik kartının üstündeki noyu ver sonrada şak diye para yatsın diye bekleAdam şunu anlayamıyor , kimse parasında değil .. milletin işi gücü var, bankaya gündüz gidip para mu yatırılmış... internet bankacılığı var şu var bu var, ama iban lazım adam da onu vermiyor , bilmiyor
Hem suçlu hem güçlü. Irkçı olma!Tam Mardinli kafası , sen olmadık bankanın bankamatik kartının üstündeki noyu ver sonrada şak diye para yatsın diye bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?