Başka baktıran varsa yazsın bu İlkere ,,, merak ettimne suçlusu anlamayadım, durumu tam izah edemedim herhalde, ben 20 yıldır telden fal baktırıyorum, hiçkimsenin parasını gspetmedim , belki 100 milyar para harcadım fallara, adam Mardinliyim dediği için yazdım ırkçılıka ne Alakası var ... bu adama başka baktıran varsa yazsın merak ettim... bir de şunu anladım KK da İnsanlar konuyu bilmeden ne kadar çok yanlış yorum yapıyor , nekadar önyargılı ,,,,
Şimdi yazdım kendisine İBAN verin EFT yapayım... hala cevap yok... bu işin zemini oluşturmadan telden fal bakılmaz, Ben pişman oldum, dün git banka ara, şimdi KKda bu yazılar... bu rezalete değecek bir fal değildi.... ki ben hepinizden daha çok fal baktırmışımdır, elime birşey geçmedi o ayrı,ama bir bağımlılıktır gidiyor, hiçbirşey elime geçmese de yeni öğrendiklerime baktırmaya devam ediyorumBaşka baktıran varsa yazsın bu İlkere ,,, merak ettim
ben siz misiniz degil misiniz inanin bilmiyorum sadece kimseye mahcup olmak istemem ancak ben ve bir sürü arkadasim da baktirdik hicbir sorun olmadi.parasini da gonderdik.evet profesyonel parayi yatir sonra gel bakayim falcilarindan degil normalde oldugu yerde yapiyor bu isleri paragöz bir adam degil bin tane hesabi yok banka konusunda cok yeterli olmamasinin sebebi bu olabilir ama dedigim gibi ben ve arkadaslarim problem yasamadim.Şimdi yazdım kendisine İBAN verin EFT yapayım... hala cevap yok... bu işin zemini oluşturmadan telden fal bakılmaz, Ben pişman oldum, dün git banka ara, şimdi KKda bu yazılar... bu rezalete değecek bir fal değildi.... ki ben hepinizden daha çok fal baktırmışımdır, elime birşey geçmedi o ayrı,ama bir bağımlılıktır gidiyor, hiçbirşey elime geçmese de yeni öğrendiklerime baktırmaya devam ediyorum
50 normal 120 yildizdi en sonİlker kaca bakıyor ki
Önceki mesajında, cümleye "tam Mardinli kafası" diye başlarsan; Mardinliler hep böyle gibi bi algı ortaya çıkıyor. Görünen görüntü bu şekilde ..ne suçlusu anlamayadım, durumu tam izah edemedim herhalde, ben 20 yıldır telden fal baktırıyorum, hiçkimsenin parasını gspetmedim , belki 100 milyar para harcadım fallara, adam Mardinliyim dediği için yazdım ırkçılıka ne Alakası var ... bu adama başka baktıran varsa yazsın merak ettim... bir de şunu anladım KK da İnsanlar konuyu bilmeden ne kadar çok yanlış yorum yapıyor , nekadar önyargılı ,,,,
ben siz misiniz degil misiniz inanin bilmiyorum sadece kimseye mahcup olmak istemem ancak ben ve bir sürü arkadasim da baktirdik hicbir sorun olmadi.parasini da gonderdik.evet profesyonel parayi yatir sonra gel bakayim falcilarindan degil normalde oldugu yerde yapiyor bu isleri paragöz bir adam degil bin tane hesabi yok banka konusunda cok yeterli olmamasinin sebebi bu olabilir ama dedigim gibi ben ve arkadaslarim problem yasamadim.
yanlış tabir kullandım, özür dilerimÖnceki mesajında, cümleye "tam Mardinli kafası" diye başlarsan; Mardinliler hep böyle gibi bi algı ortaya çıkıyor. Görünen görüntü bu şekilde ..
çok paracı değil konuşmasından anlaşılıyor...kötü b ir insan da olduğunu düşünmüyorum...siz nasıl para yatırdınız, gündüz bankaya gidip mi yatırdınız, o bankadan hesabınız varsa zaten sıkıntı yok, olmadığında sıkıntı başlıyorben siz misiniz degil misiniz inanin bilmiyorum sadece kimseye mahcup olmak istemem ancak ben ve bir sürü arkadasim da baktirdik hicbir sorun olmadi.parasini da gonderdik.evet profesyonel parayi yatir sonra gel bakayim falcilarindan degil normalde oldugu yerde yapiyor bu isleri paragöz bir adam degil bin tane hesabi yok banka konusunda cok yeterli olmamasinin sebebi bu olabilir ama dedigim gibi ben ve arkadaslarim problem yasamadim.
Mesela Kader Meydancı diye yine adanada fal bakan biri vardı, bana whatsuptan bankamatik kartının önyüzünün fotosunu gönderdi.....sırf telefondan para yatıramıyorum diye , kadına hala fal baktıramadım, ki onda bankmatikten de yatırılabilir, ama bu adamın verdiği bankada bankamatikten de kartsız yatırma opsiyonu yok....çok paracı değil konuşmasından anlaşılıyor...kötü b ir insan da olduğunu düşünmüyorum...siz nasıl para yatırdınız, gündüz bankaya gidip mi yatırdınız, o bankadan hesabınız varsa zaten sıkıntı yok, olmadığında sıkıntı başlıyor
işin inanç boyutlarına falan girmeyeceğim. Fakat, büyük sıkıntıların varsa; bunu çözecek insanlar falcılar değil.. efendi gibi git terapiste sana yol göstersin. Terapistin ayıbı falan yoktur, dünyada milyonlarca insan gitmektedir. Alber Einstein der ki : " Aynı şeyi sürekli yaparak, farklı sonuç elde edemezsin" dünya kadar falcıya gitmişsin,büyük çoğunluğu fos çıkmış, geçen mesajda sen yazmıştın. Madem fos çıkıyor, Einstein ' in cümlesini aklına getir, farklı şeyler dene, mesela terapiste gitbu arada evet kesinlikle baktirmamali insan üst üste.benim hayatim berbat gidiyor ve bunu surekli fal baktirmaya bagliyorum artik.aslinda biliyorum olumsuz oldugunu merak ettigim konunun ama insan biraz toz pembe tablolar istiyor iste bir umut
ben gitmistim hayatim arkadasim cok memnun kalmisti.simdi vadesini bekliyorum anlik guzeldikızlar damlalar cafe saadet'e giden var mı? forumda arama yaptım genelde olumlu yorumlar yapılmış
cevap için çok teşekkür ederim :)ben gitmistim hayatim arkadasim cok memnun kalmisti.simdi vadesini bekliyorum anlik guzeldi
canim cok guzel yazmissin.dediklerine katiliyorum.fakat benim sorunum baska bir sey.büyüj kötülük gördüm ve gördügüm kötülügün az da olsa ilahi adalet tarafindan karsiliginin verilmesini gormek istiyorum derdim bu...bunu gormeden icim rahat etmeyecekişin inanç boyutlarına falan girmeyeceğim. Fakat, büyük sıkıntıların varsa; bunu çözecek insanlar falcılar değil.. efendi gibi git terapiste sana yol göstersin. Terapistin ayıbı falan yoktur, dünyada milyonlarca insan gitmektedir. Alber Einstein der ki : " Aynı şeyi sürekli yaparak, farklı sonuç elde edemezsin" dünya kadar falcıya gitmişsin,büyük çoğunluğu fos çıkmış, geçen mesajda sen yazmıştın. Madem fos çıkıyor, Einstein ' in cümlesini aklına getir, farklı şeyler dene, mesela terapiste git
Yıldızname tarzı bakıyor...kısa vadeli küçük ayrıntılar söylemiyor, çok geniş, uzun vadeli söyledikleri....üstelik zaman kavramı da yok, söyledikleri geçmişte veya gelecekte olabilir...ama bana söylediği iki nokta geçmişte yaşadığım bazı şeylere nokta atışı gibiydi, beni o anlamda şaşırttı.....baktırılabilir, diğer fallardan farklı bir tarz çünkü@kardelen7543 sen beğendin mi peki İlker'i? Değer mi aramaya, dediklerinin olma olasılığı var mı?
Evet önyargılı beni de kotu niyetli gördünüz. Halbuki bulsam herkese dagitacaktim.ne suçlusu anlamayadım, durumu tam izah edemedim herhalde, ben 20 yıldır telden fal baktırıyorum, hiçkimsenin parasını gspetmedim , belki 100 milyar para harcadım fallara, adam Mardinliyim dediği için yazdım ırkçılıka ne Alakası var ... bu adama başka baktıran varsa yazsın merak ettim... bir de şunu anladım KK da İnsanlar konuyu bilmeden ne kadar çok yanlış yorum yapıyor , nekadar önyargılı ,,,,
Yıldızname tarzı bakıyor...kısa vadeli küçük ayrıntılar söylemiyor, çok geniş, uzun vadeli söyledikleri....üstelik zaman kavramı da yok, söyledikleri geçmişte veya gelecekte olabilir...ama bana söylediği iki nokta geçmişte yaşadığım bazı şeylere nokta atışı gibiydi, beni o anlamda şaşırttı.....baktırılabilir, diğer fallardan farklı bir tarz çünkü
Evet önyargılı beni de kotu niyetli gördünüz. Halbuki bulsam herkese dagitacaktim.
Özür Mermaid 250Evet önyargılı beni de kotu niyetli gördünüz. Halbuki bulsam herkese dagitacaktim.
Ben tavsiye ederim emre yi. Gerçekten çok iyi ve çok naif kibar biri. Ama sahibi biraz gıcık gibi cidden. Ama emre bey öyle değil hem tavrı duruşu üslubu ve Tarot yorumlaru çok iyi tavsiye ederim ben.Baba vanga ya arkadaşım gitmek istiyor yine telefonları acmiolarmis. Bende zorla randevu aldım zaten. Zaten 6 aydan önce gelirsen bakmam dedi. Son zamanlarda baba vanga ya giden var mı? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?