İstanbul'da Fal - Falcılar

bende baktırdım Nura gecmıs ve anda ıyıydı gelecek hakkında olucak veya olmayacak gıbı yorumlar yapıyor. Neslıhan, Yesılkoy Esra ve Safıye ıle paralel seyler soyledı. Sonucu halen daha beklemekteyım.

Cafe 34 Nur hanıma baktırıp deneyımleyenler lutfen paylasabılırmı? soyledıklerı cıkıyormu? en azından anlık dusuncelerde ıyımı?

ikinciye gitmek isterim. Adam hemen gelme dedi zaman geçsin bunlar olsun tekrar zaten sen geleceksin dedi. Herşey Allah tan dedi. Çok gitme falci gezme dedi.
canım selam. buradaki herkes gibi ben de merakla o adamın bilgilerine erişebilmeni diliyorum =)
ama sana böyle söylemişken ve baktıkları da birebir senin hayatınla uyuşuyorken neden hala başka falcılara gitmek istediğini anlayamadım doğrusu
ne güzel gitmişsin, baktırmışsın. aklındaki sorulara cevap alamadın mı? inan merakımdan soruyorum. ben bu denli tatmin olduğum birine gitsem senelerce uğraşmam. maddi manevi yıpratıcı bir süreç çünkü.
bir de isimleri bilmelerine ben çok takığım. bana olağanüstü geliyor yani.. adında şu harf bu harf var mı diye sordu mu, yoksa direkt kendiliğinden mi söyledi? bir de ben kameradan izlerler, dinlerler diye gittiğim ortamlarda telefona bile bakmıyorum. bir de ataköy cansu sağolsun telefonuma bakıp yorum yaptığı için güvenim iyice azaldı..

Yaa gidiorum işte kiyasliyorum. Gülistan a da gittim emre ye de. Onlarda kötü değil ama gittim işte. Yok direk isim dio. Ole harf fln sayı. Kimseyle de konuşmadım orada. Sadece nasil diye sordum o kadar

Merhaba arkadaşlar,
Tellwe de Yeşilçingene ve NAKTA isimli falcılara fal baktıranlarınız var mı ? Anda nasıldı ? Gelecekte nasıldı? Vereceğiniz bilgiler önemli olacak benim için .

O kadar çok direkt isim bilen falcıya denk geldim ki, hatta iki falcı gittiğim üniversitenin ismini direkt söyledi. Fal baktırmaya yalnız giderim, telefonla falan konuşmam beklerken. Yani öyle önceden bilgi alma gibi bi durumları da olmaz ama isim bilmenin bi anlamı yok benim için. Şov gibi bir şey.
Bu kadar şahane ve bu kadar gizemli bi falcı durumu da pek normal gelmiyor bana. Paranoyakça olabilir ama altından bir şey çıkacak gibi.

Yaa gidiorum işte kiyasliyorum. Gülistan a da gittim emre ye de. Onlarda kötü değil ama gittim işte. Yok direk isim dio. Ole harf fln sayı. Kimseyle de konuşmadım orada. Sadece nasil diye sordum o kadar
Falcının çok iyisine de gitseniz, fal bağımlılığı diye bir hastalık olduğu için bizde (yani KK daki çoğu üyede olduğunu düşünüyorum) fal baktırmaya devam edersiniz....yani ben de keza öyleyim.....ayrıca fal hiçbir sorunumuza çözüm olmadığı için de devam edersiniz....bağımlılıktır işte...

Merhaba arkadaşlar,
Tellwe de Yeşilçingene ve NAKTA isimli falcılara fal baktıranlarınız var mı ? Anda nasıldı ? Gelecekte nasıldı? Vereceğiniz bilgiler önemli olacak benim için .
Nakta ile ilgili deneyimleri olan varsa yazabilir mi gerçekten...ben kendi deneyimlerimi yazayım 1- biraz pembeci ve light bir üslubu var, daha dobra bir uslüp olabilirdi...2-geçmişi gelecekmiş gibi anlatma durumu var 3- ama nokta atışları da olmadı diyemem

elmira var mis bir de o nasil
Elimiraya iki kez baktırdım ben, telde...olumlu ilerleyecek dediği ilişki ? olumsuz ilerliyor....başka deneyimleri olan yazarsa sevinirim....kadının iletişimi internette var herkese açık ve çok kolay ulaşılabilir.....eskilerde iyi şeyler okudum, kötü şeyler de....bu konuda eski üyelerden fikir bekliyorum...gerçi eski üyeler artık girmiyor KKya , hayatlarını düzene sokup bu fal işini tamamen bıraktılar sanırım :)))...ama yine de bize yardımcı olmak adına fikir beyan edebilirler

Çok kötü bir durum. Kumar dan alkolden beter birsey. İnşallah duzelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…