İstanbul'da Fal - Falcılar

bu saydıklarınızdan telefonda bakan var mı bana soyleyebileceginiz? yüzyüze baktıramıyorum ben uzaktayım :/

bu saydıklarınızdan telefonda bakan var mı bana soyleyebileceginiz? yüzyüze baktıramıyorum ben uzaktayım :/

Cezmi sadece telefondan bakiyor. Henuz baktirmadim cunku anca ulasabildim ama nami pek iyidir. Bende ilk olarak 13 sene falan once annesiyle ona giden arkadadimdan duymustum, dedikleri cikmis.

Cezmi sadece telefondan bakiyor. Henuz baktirmadim cunku anca ulasabildim ama nami pek iyidir. Bende ilk olarak 13 sene falan once annesiyle ona giden arkadadimdan duymustum, dedikleri cikmis.

Bunu nasıl biri biraz anlatabilir misin? Bir de ücreti ve özelden de numarasını alabilir miyim? Teşwkkürler şimdiden. Özellikle havada bıralmadıgın için.

Bunu nasıl biri biraz anlatabilir misin? Bir de ücreti ve özelden de numarasını alabilir miyim? Teşwkkürler şimdiden. Özellikle havada bıralmadıgın için.
Canim Ben daha baktirmadim ama arkadasim anlatmisti. Kahve icmiyosun duvara bakip konusuyo anlatiyo demisti. Lafimi kesme iyi dinle demis anlatmis herseyi. Bide evlerini kroki cizer gibi tarif edip kotu bisey soylemis ve dedigi tarihte olmus, onu aciklamiim ama iyi kotu neyse soyluyo. Bu arada arama kismina cezmi sirinevler yaz gidenlerin falan yorumlarini oku once istersen. Fiyati telde 200 tl imis. Sonra hala istiyosan telini istersen veriim canim

cezmi mi buu

cezminin dedikleri cikiyormus foruma eski yazan kisilerde numarasi var
Forumda eski yazan kisiler surekli Cezminin numarasini degistirdigini de soyluyolar. Bana hesap nosunu verdi aslinda adi soyadi var ama Ben sirinevlerdeki cezminin soyadini bilmiyorum o yuzden bana numarayi veren arkadasin sirinevlerdeki cezminin nosunu verdigini dusunuyorum ki cezmiye msj attigimda sordum sirinevlerdeki cezmi misiniz diye. O da bana evet de cikaramadim six kimsiniz dedi

Bu Cezmi iyi midir Kardelen ? 2015 sen sonra baktırdın mı hiç?

bu hangi kuzey kuzey agca mi

hangi
kuzey bu nosunu alabilir miyim

telefon görüşmesini kaydeden uygulamaları kullanan var mı ?..,özellikle iphone için kayıt yapabilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…