- 4 Aralık 2018
- 943
- 998
- 103
bu saydıklarınızdan telefonda bakan var mı bana soyleyebileceginiz? yüzyüze baktıramıyorum ben uzaktayım :/
Cezmi sadece telefondan bakiyor. Henuz baktirmadim cunku anca ulasabildim ama nami pek iyidir. Bende ilk olarak 13 sene falan once annesiyle ona giden arkadadimdan duymustum, dedikleri cikmis.
Canim Ben daha baktirmadim ama arkadasim anlatmisti. Kahve icmiyosun duvara bakip konusuyo anlatiyo demisti. Lafimi kesme iyi dinle demis anlatmis herseyi. Bide evlerini kroki cizer gibi tarif edip kotu bisey soylemis ve dedigi tarihte olmus, onu aciklamiim ama iyi kotu neyse soyluyo. Bu arada arama kismina cezmi sirinevler yaz gidenlerin falan yorumlarini oku once istersen. Fiyati telde 200 tl imis. Sonra hala istiyosan telini istersen veriim canimBunu nasıl biri biraz anlatabilir misin? Bir de ücreti ve özelden de numarasını alabilir miyim? Teşwkkürler şimdiden. Özellikle havada bıralmadıgın için.
Bana da gönderir misiniz numarasını özelden. Rica etsemcanim numarasini ozelden gonderir misin gülistan ve iranlinin cok onemli
cezmi mi buuCanim Ben daha baktirmadim ama arkadasim anlatmisti. Kahve icmiyosun duvara bakip konusuyo anlatiyo demisti. Lafimi kesme iyi dinle demis anlatmis herseyi. Bide evlerini kroki cizer gibi tarif edip kotu bisey soylemis ve dedigi tarihte olmus, onu aciklamiim ama iyi kotu neyse soyluyo. Bu arada arama kismina cezmi sirinevler yaz gidenlerin falan yorumlarini oku once istersen. Fiyati telde 200 tl imis. Sonra hala istiyosan telini istersen veriim canim
numarasi nedirCezmiyi bulduumm arkadaslar simdi konustum. H.ici baktirmayi dusunuyorum
Ozelden attimnumarasi nedir
Valla o oldugunu umuyorum teli veren arkadas bana uydurmadiysa be mesajlastigim kisi de yalan soylemiyosacezmi mi buu
Forumda eski yazan kisiler surekli Cezminin numarasini degistirdigini de soyluyolar. Bana hesap nosunu verdi aslinda adi soyadi var ama Ben sirinevlerdeki cezminin soyadini bilmiyorum o yuzden bana numarayi veren arkadasin sirinevlerdeki cezminin nosunu verdigini dusunuyorum ki cezmiye msj attigimda sordum sirinevlerdeki cezmi misiniz diye. O da bana evet de cikaramadim six kimsiniz dedicezminin dedikleri cikiyormus foruma eski yazan kisilerde numarasi var
Yok artik telden bakiyomus niye kendini saklama geregi duyuyo bilemedim ama numarasini ozelden atiyorumKızlar cezmiyi çok merak ettim ya.. sadece telden mi bakıyor şimdi ve 200 tl öyle mi? Yüz yüze bakmıyor mu? Teli bilen birinden ben de rica ederim
Cezmi yanlış bilgi vermiş gözüküyor...neden böyle birşey yaptı bilmiyorum....Onun daha Şirinevlerde 2 katlı bir evde bakım yaptığı yıllardan biliyorum...sonra ataköye geçti, stüdyo dairesinde bakım yapmaya devam etti...bilen giden bilir nerden bahsettiğimi....şu an da aynı Cezmi...ama daha sonra bakım tarzı biraz değişti...eskiden yüz yüze baktırdığım dönemlerde çok ayrıntılı ve yıllar sonrası için bilgi veriyordu, sen soru sormadan 15 yıl sonrasını söylüyordu, daha sonra soru cevap tarzına döndü, bakım tarzı biraz değişti dediğim gibi...artık eskisi kadar çok istekli bakmadığının ben de farkındayım..ama eğer günündeyse ve ogün fal balkma konusunda istekliyse durum farklı oluyor ve falı doyurucu oluyor açıkçası
bu hangi kuzey kuzey agca mikuzey o anlamda iyi ama düşünceyi de söylüyor olacağı da laf cafe kuzey i de sevmiştim ben.benim şu anki favorim kuzey ama çok sık baktırmamak lazım tanıyınca değişiyorlar mesela ben kuzey e sadece telefonda baktırdım abartmayı da düşünmüyorum fazla baktırmayı yani başka bilen varsa yazsın
kuzey bu nosunu alabilir miyimEvet arkadaşlar kuzey in bir söylediği daha gerçekleşti 12 gün demişti Temmuz'un ilk haftası demişti ve oldu fal baktırmayın enerjisi kötü hikaye bu bilen biliyor kimse Allah'ın falcısına başka sıfatlar yüklemiyor İstanbul da iyi bakan falcıların yazılması amaç ama günahlar baktırmayınlar falcıların da akıl verenlerine uyuz oluyorum kuzey sadece hissettiğini anlatıyor ve bugün bir söylediği daha gerçekleşti belki 12 gün değil 14 gün ama oldu bence fala baktırıp gene de kendi hissettiğini veya düşündüğünü yapmak lazım her zaman da baktırmamak lazım mesela kuzey e seyrek baktırıyorum bana ne dediğini hatırlamaz tanımaz bile beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?