İstanbul'da Fal - Falcılar

tüm sorulara tek bir cevap verecem: Cezmi ve Rita iyidir arkadaşlar...sonuçta eski toprak, cafedekiler gibi yeni yetme değil yani, nosuna ulaşabilen varsa baktırsın derim....

yok ücretten değil yasaklanmış o yüzden diyorlar...ben de merak ettim benim gibi eskden kayıt yapabilen ama şimdi 1-2 AYDIR YAPAMAYAN VAR MI?
ben!! artık program kafasına gore calısıyor bi gun bazı konusmaları kaydederken bazı gunler hıc kaydetmıyor. tum konusmaları da kaydetmıyor kafasına gore. ha o kaydettıklerinde de karsı tarafın sesi yok hep benim sesim.
ben de sildim

Şu CAN denen falcıyı uslubu dışında fal konusunda kötü diyen var mı, yani gelecek öngörüleri nasıl

Uslub değilki sadece falı sallıyor bilemediğini anlayınca çeviriyor ve insanın enhassas noktasını bulup eğer gıcık olduğu birisiyse ona doğrı yüruor sinirlendirmek için sonrada olması için kısmetini açalım diyor geçmişle anı.karıştırdığıda oluyor ve zaten bir ilişkisi olan nişanlı evli vb insanlarla ilişkide olanlara hepten gıcık olup inadına olumsuz konuşuyor bunu sanırım birtek ben farketmedim

Hande sana kötüyü hiç solemedi demiştin? ? Hatta ben olumsuzu bana dedi dedim burada herkes yok demio dedi.

Yoooben oyle bişey demedim ailemle ilgili kötü şyler söyledi dedim ama işle eğitmle duygusal hayatla ilgili.kötü şey söylemedi dedim sadece bir kötü şey söyledi.duygusal hayatla ilgili oda doğruydu ve sanırkm onun falı geç çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…