serpil no alabilir miyimSelam, bana da beylikdüzünde evinde bakan serpil in telefon numarasını gönderir misiniz? Teşekkürler:)
ben baktirdim cok olumsuz konustu.ama bazilari da cikmadi demis kime inanicami şaşirdim?tüm sorulara tek bir cevap verecem: Cezmi ve Rita iyidir arkadaşlar...sonuçta eski toprak, cafedekiler gibi yeni yetme değil yani, nosuna ulaşabilen varsa baktırsın derim....
Kime baktırdınben baktirdim cok olumsuz konustu.ama bazilari da cikmadi demis kime inanicami şaşirdim?
ben ritaya gittim umarim soyledikleri cikmazzzzz.Kime baktırdın
Serpil iyimiymiş ??serpil no alabilir miyim
evet beylikduzundeSerpil iyimiymiş ??
bu sorumu yanıtlayabilecek birini arıyorumtelefon görüşmesini kaydeden uygulamaları kullanan var mı ?..,özellikle iphone için kayıt yapabilen var mı?
sinirsiz kayitla pro yaz hayatim app store abu sorumu yanıtlayabilecek birini arıyorum
tepe call pro ile kayıt yapıyordum ama artık yapamıyorumsinirsiz kayitla pro yaz hayatim app store a
sanirim ücretli oldu hepsitepe call pro ile kayıt yapıyordum ama artık yapamıyorum
yok ücretten değil yasaklanmış o yüzden diyorlar...ben de merak ettim benim gibi eskden kayıt yapabilen ama şimdi 1-2 AYDIR YAPAMAYAN VAR MI?sanirim ücretli oldu hepsi
Numarasını bana da gönderebilir misiniz?Yok artik telden bakiyomus niye kendini saklama geregi duyuyo bilemedim ama numarasini ozelden atiyorum
ben!! artık program kafasına gore calısıyor bi gun bazı konusmaları kaydederken bazı gunler hıc kaydetmıyor. tum konusmaları da kaydetmıyor kafasına gore. ha o kaydettıklerinde de karsı tarafın sesi yok hep benim sesim.yok ücretten değil yasaklanmış o yüzden diyorlar...ben de merak ettim benim gibi eskden kayıt yapabilen ama şimdi 1-2 AYDIR YAPAMAYAN VAR MI?
Şu CAN denen falcıyı uslubu dışında fal konusunda kötü diyen var mı, yani gelecek öngörüleri nasıl
Canın tipi nasıldır! Yeşil gözlü, yirmilerinde biri mi?
Hande sana kötüyü hiç solemedi demiştin? ? Hatta ben olumsuzu bana dedi dedim burada herkes yok demio dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?